Først må du huske at alle problem er en konsekvens og årsak, konsekvens her - gule tenner og grå skjær, og grunnen - de produktene som du brukte. Sterk svart te og kaffe kan ødelegge emaljen er omtrent like gyldig område. Har du lagt merke til at tennene begynner å knirke etter å ha drukket kaffe eller når? Tannemaljen er myk, og deretter slettet. Røyking mørkere tenner, men det betyr ikke slutte å røyke, og tvinger dem til å kjøpe tannkrem med fluor og brus, men det effektivt? Du kan endelig ødelegge emaljen bruke disse pastaer, og deretter tilbringe de første ti å installere seler og deretter til bleking. Bleking er ikke anbefalt for personer med svak emalje.
 Innholdet i artikkelen:

 De viktigste metoder for tannbleking hjemme

 Whitening strips for tennene

 Hvordan å bleke tennene folk rettsmidler

 Til kontrableking

Hvordan å bleke tennene hjemme
 tann følsomhet med hensyn til noe mat: søt, sur, krydret, krydret, og så videre, og varm eller kald mat forårsake uutholdelig smerte og tvunget til å gå til apoteket for smertestillende medikamenter.
 Mye bedre å spise et sunt kosthold, slutte å røyke, tilsett epler og ost i kosthold og så videre. Hvis du føre en sunn livsstil, og vil ikke forsømmelse kaffe og te - tenner vil være hvit og vakker uten bleking brus eller gel.
Hvordan å bleke tennene hjemme
 Den menneskelige ryggrad har 33 ryggvirvler, som hver er delt mellomvirvelskive. Ikke langt unna finner også ryggvirvel nerver, leddbånd og muskler som er ansvarlig for sin bevegelse. Hvis du løfter vekter eller sitte i en ubehagelig stilling, sterkt tilbake sliten og lastet, og det er sterke smerter. Mest smerte kan forebygges hvis det er et resultat av høy belastning, ikke en alvorlig skade. En annen ting, hvis smertene antyder indre organer eller sykdom Osteochondrose, må da gjennomføre en seriøs og langsiktig behandling.
 Innholdet i artikkelen:

 Ryggsmerter Årsaker

 Hvordan å identifisere sykdom?

 Hva hvis en sår rygg (behandling)

 Kurere rygg

 Folk rettsmidler for ryggsmerter

Ryggsmerter: årsaker og behandling

 Ryggsmerter Årsaker
 Vi bør forstå at sterke smerter - en konsekvens av en alvorlig sykdom, ikke et lokalt problem. I medisin, er det flere sykdommer som provoserer ryggsmerter, som for eksempel mekanisk skade. De vises på grunn av hvor upraktisk eller lav rygg mobilitet og mobilitet i en vanskelig posisjon. En av de mest alvorlige sykdommer - degenerasjon av mellomvirvelskiven. Sykdommen er preget av redusert mobilitet av ryggvirvlene, avskrivninger, fleksibilitet og så videre, det kommer med alderen. Til enhver belastning på ryggmusklene vil føre til smerte, så trening kontraindisert. Blant andre saker bør bemerkes muskelstivhet, spasmer og skadet ryggvirvel plater som har offisielle navn - en herniated plate.
 Noen ryggskader, blant annet brudd og strekker årsak kroniske eller akutte smerter i ryggen. Gaps strekker leddbånd og ryggvirvel ustabilitet provosere som holder den i en lik stilling. Det er vanligvis på grunn av løfte vekter eller vridning på baksiden. Ødelagte ryggvirvler provosere osteoporose, som gjør knoklene svakere og tynnere. Noen ganger er det vondt på grunn av svært sterke skader som oppstår etter å ha falt på ryggen eller ulykker, for eksempel ulykker.
 Ofte smertene kommer fra oppkjøpte sykdommer, kroniske sykdommer provosere utseendet av sterke smerter. For eksempel, skoliose - krumning av ryggraden som ikke følte for å 30-40 år, men da gjør seg gjeldende. Spondylolytez og artrose, Bekhterevs leddgikt og så videre, sykdom, innsnevring av spinalkanalen, forårsaker alvorlige ryggsmerter på grunn av press på nervene. Selv om osteoporose ikke er forbundet med smerte direkte, er det sterkt ødelegger bein og kan utløse en pause tilbake.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
 Smerten kan være assosiert med graviditet, nyrestein eller intern infeksjon, fibromyalgi, endometriose og andre sykdommer. Enhver sykdom som fører til svakhet i ryggen - fører til smerter i ryggen. Fordi ondartede og godartede svulster har også smerter i ryggen, metastatiske svulster i mage-tarmkanalen påvirker ryggraden veldig mye. Ikke glem at selv emosjonelle sjokk og traumer kan utløse smerte slike tilfeller veldig mye.

 Hvordan å identifisere sykdom?
 Å avklare om sykdommen må være enig med legen om testing. Legen vil ta en historie, og ber alle symptomene, vet den fasen av sykdommen og så videre. Det kan være nevrologiske faktorer forverret ledningsevne sene og nerveender som er ansvarlig for overføring av nerveimpulser. Selvfølgelig, er det umulig å fastslå sykdommen etter enkel kommunikasjon med pasienten, bør gjennomføre en undersøkelse, for eksempel:

 X - for å undersøke i detalj bein i ryggraden og finne ut om forskyvning av ryggvirvlene, skade (sprekker) eller noen svulst;

 MR - alt i stor detalj reflekterer spinale skive og nerveender, men kun fore MR før kirurgi for å bestemme graden av problemet;

 CT - hjelper oppdage spinal stenose og skiveprolaps, sier enklere - lokale sykdommer i ryggraden;

 Det finnes andre metoder for forskning, som i de fleste tilfeller ikke er nødvendig. For eksempel kan før MR få et skudd som best viser status for muskel og nervevev. Men så høyt utviklet teknologi, er det ikke nødvendig.

Ryggsmerter: årsaker og behandling

 Hva hvis en sår rygg (behandling)
 Legene sier ofte at ryggsmerter å ende uhelbredelig, men kan redusere smerte og styrke til å kvitte seg med eksaserbasjoner. Dette krever ikke bare tabletter, men også en positiv holdning og et ønske om å leve en sunn livsstil - spise sunn mat og gjøre gymnastikk. Behandlingen begynner først etter en detaljert studie av sykdommen å begynne å vise årsak, og deretter plukke et kurs for behandling. Ikke tilordne deg selv en godbit, kan det bare gjøre profesjonell.
 Fortvil ikke hvis du ikke ser effekten i noen dager. For å starte, vil du føle lettelse og midlertidig bortfall av smerte, og deretter når medisinering hendelser, får du kvitt permanent tilbakefall, men det vil ta tid.
 Det første du må gjøre - holde sengen resten til akutt smerte blir kronisk og dens intensitet redusert. Selvfølgelig, hvis smertene er utholdelig, kan leve et normalt liv uten stress på ryggen, men hvis smertene er svært skarp, må ligge i sengen i flere dager. Under eksaserbasjoner, må du holde deg rolig, ikke anstrenge ryggen din, ikke gå for fort og ikke kjøre. I noe tilfelle ikke holde tilbake i en stilling for lenge, provoserer det utseendet av smerte. Flytte, men ikke perevantazhuytesya for økt sikkerhet, kan du kjøpe et korsett på apoteket, men alvorlighetsgraden velger bare lege.

 Kurere rygg
 Du kan ikke bestille medisin uten en omfattende undersøkelse, betyr det ikke bringe lettelse, men vil føre til komplikasjoner. Leger foreskrive trygge steroider som diklofenak, som er injeksjoner og piller. Mange smertestillende medikamenter selges som geleer og kremer, inkludert legemidler som inneholder dipyrone og paracetamol. Tildele både injeksjoner og piller, men korte kurs, ca to til fem dager. Kan også oppnevne pakninger med bedøvelse som prokain eller Ledokayna, men de blokkerer impulsene i nervesystemet, som kun utnevnt lege.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
 Hvis smertene forbundet med stress på musklene kan tildele legemidler som påvirker muskelspasmer og eliminere dens forekomst. Disse stoffene inkluderer tolperison behandling - to uker. Narkotika ikke selge uten resept, så selv uakseptabelt. Hvis smertene forbundet med endringer i vev i ryggraden, slik som degenerasjon - chondroprotectors foreskrevet. Disse stoffene påvirke produksjonen av de viktigste elementer av brusken, slik at den forsinker ødeleggelsen av vev. Men det er meget omstridt, fordi ved slutten av effektivitet ikke er bevist, omtrent den samme som effekten av kosttilskudd på sykdommen tilbake. Mange sier at kosttilskudd av vitaminer og planteekstrakter lindre smerte, men vanligvis er det ubrukelig stoffene er dyre.
 Terapeutisk trening og fysioterapi er svært vanlig i behandling av ryggen ofte foreskrevet oppvarming eller gymnastikk, selvfølgelig, etter vurdering av pasienten. Svært raskt fjernet skarp smerte og deretter fraktet tilbake styrke trening bruker og massasje.
 Kiropraktikk utnevnt bare etter under røntgen eller MR, som bestemmes etter at staten tilbake og nerveender nær ryggvirvel plater. Å passere manipulasjon trenger å finne en god spesialist, med massasje muskler, leddbånd og ledd, kan du bli kvitt de fleste lokale problemer. Spesielt effektiv behandling av høyfast tilbake, noe som påvirker diskkomprimering. Men det er en grense for manipulasjon, for eksempel, er det umulig for henne når deformert ryggvirvel disk brokk eller, som du kan skade ryggmargen og forstyrre blodstrømmen. Forbudt manuell terapi etter et hjerneslag, hjerteinfarkt, tuberkulose, osteoporose, kreft og så videre.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
 Under alvorlige eksaserbasjoner, som reduserer bevegeligheten i ryggraden, er det umulig for massasje, som smertene kommer tilbake. Forbudt massasje med redusert blodpropp og vaskulær sykdom. Det viktigste du trenger å ta hensyn til - for å tilbringe slike prosedyrer kan bare profesjonelle, sørg for å spørre din terapeut diplom av en universitetsgrad, eller behandling som resulterer i alvorlige skader og problemer.
 Oppnå en positiv effekt ved å bruke akupunktur - akupunktur, men bare hvis smertene er relatert til psykologisk stress, og det er ikke veldig sterk. Selvfølgelig, kineserne behandler alle sykdommer helt ikke-standard metoder, inkludert akupunktur, men det forbudt følgende sykdommer: hjerte- og karsykdommer, kreft (godartede og ondartede svulster), feil på nyrene og leveren, infeksjon, graviditet, redusert blodlevring . Ta vare på helsen din og ikke betale for behandling dersom du har en sykdom i indre organer.

 Folk rettsmidler for ryggsmerter
 Tildele en blanding av parafin-mutter pakke med radikulitt og isjias, men du må nøye bruke blandingen som en kompress. Blanding kan komprimere hver morgen og kveld. Vi må legge rolig og avslappet om en time eller to til smerte passert. Varighet av behandlingen - hele forsvinningen av smerte.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
 Hvis du har leddbetennelse (artritt), mens det er i den kroniske formen, bruke enkle parafin med gran olje. Det er brukt direkte til det berørte området og gni i en sirkulær bevegelse strengt i felles, varighet av massasje - 15 minutter. Behandlingen tar måneder kan være mer massasjer daglig ved sengetid.
 Hvis sykdommen er forbundet med blåmerker, forstuinger eller stammer, bør forberede infusjons kjerner av aprikos. Ta en håndfull nucleoli og nøye male, og bland med parafin. Eksempel andel - 50 gram nucleoli i 200 ml kerosen. Ta av skjær på et mørkt sted for to uker, så det vil ikke trenge gjennom sollys. Hver dagene riste mix. Påfør anstrøk av de mest smertefulle områder til å sove igjen, varighet av behandling - til forsvinningen av smerte.
 Når radiculitis veldig veldig bra rug deig, ta det på pergament og dekk med gasbind. Grundig gni over 5 milliliter ren parafin hvis det irriterer huden din, legge til 5 ml olivenolje. Deretter lage en grøtomslag av deigen og legg til kroppen. Knytte rundt ryggen ull sjal. Hold kompress behov 30-50 minutter for å oppnå positive resultater trenger fem prosedyrer.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
 Når revmatisme å blande tørr sennep (2 ss), og et glass av salt. Deretter legger parafin til konsistensen var den samme som i rømme. Grundig gni blandingen inn i ryggen så lenge det er tørt, og deretter knytte et skjerf. Tilbring prosedyren for to uker annenhver dag. Du kan gjøre inngrepet i morgen og kveld.
 Akutt isjias kurere vanlig parafin, bør parafin fortynnes med olivenolje, deretter gni det berørte området i ca 7-10 minutter. Deretter vikle ull skjerf tilbake og hold parafin kroppen om 20 minutter. Å vises irritasjon - ta på deg tilbake babyen krem ​​eller annet innhold av vitamin A og E.
Ryggsmerter: årsaker og behandling
Яндекс.Метрика