Hvordan å bære pads?
 Forskere anslår at en kvinne 7 år av sitt liv føles ulempe delikat månedlig periode - menstruasjon. I irritabilitet og tearfulness før begynnelsen av syklusen, damene må tåle enda noen smertefulle dager, tvunget begrense sitt vanlige yrke. I århundrer, kvinner konkurrerte i oppfinnelsen den beste måten å samle menstruasjonsblod. Egyptiske rullet hjemmelaget tamponger på papyrus eller lin fiber; rymlyanky satt inn i kjøttruller av myk ull dynket i fett; Gresk rullet inn i et rør tynt stoff, bosatt i nord tatt i lav og fluffy dyret skins, og russiske bonde tamponger laget med enkelt utstyr. Moderne pads som gir halv årtusener av menneskelige lidelser ble oppfunnet bare 100 år siden i USA. Og forbedret gjennom årene, og nådde oss i en komfortabel, kjent for alle stil, som lever relativt komfortabelt menstruasjons dager. La oss lære noen enkle regler, hvordan du skal velge, å bære og å nyte en flott gave til kvinner i American Scientists. 
 Typer av bind
 I dag kan en hvilken som helst butikk oppdage flere typer bind produsert dusinvis av innenlandske og utenlandske produsenter:
 Regular. For medium blødning, vanligvis tilsvar siste dagene av menstruasjonssyklusen.
 Maxi / Super. For intensiv blødning, de fleste kvinner er i de to første dagene av menstruasjon.
 Natt. Økt lengde, har en god evne til å samle spotting om natten.
 Alle putene er utstyrt med selvklebende strips for enkel feste sine truser på. I tillegg er noen produkter produsert med sidefløyene som garanterer deres fullstendig fiksering på rett sted og økt evne til å ikke gå glipp av småblødninger.
 Hver dag, tid på dagen i menstruasjonssyklusen passer en av disse tre typer rettsmidler, så lager opp på dem på forhånd.
 Rådet. Med to vanlige pakninger bestå natt assistent praktisk! Nok til å fikse en av dem litt over normalt nivå, og den andre pinnen på toppen av den første, fra den på midten, slik at den andre pakningen betydelig utvidet lengde, pålitelig beskytte deg i liggende stilling.

 Hvordan å bære en pute?
 Kjole pad er svært enkel:
 fjern den tynne beskyttende tape, selvklebende forsegling tape;
 uten å fjerne truser, rette stedet hvor det vil bli limt bånd, plassere venstre hånd under stoffet, holde ferdig puten i sin høyre hånd;
 Du kan bruke en jevnere pad på bunnen av bukser høyre hånd tviholdt et produkt til vevet;
 Hvis din pad med side striper (vinger), de trenger bare å brette og lim på baksiden av bunnen av buksen.
 Rådet. På tidspunktet i menstruasjonssyklusen er bedre å velge klær med tett vevd tett sitter i figuren - det vil ikke gå i ulike retninger og hjelpe fikse pakningen i posisjon.

 Hva bør gjøres før puten slitasje?
 Før du bruker pad bør observere noen enkle regler for personlig hygiene, bakterier som ikke faller inn i skjeden:
 Vask hendene godt med såpe og vann;
 pidmytysya hvis mulig, for all del gjøre det;
 etter hver avføring bør pidmytysya og endre pad;
 endring pad hver 6. time, uavhengig av mengden av blødning vbralosya (med tunge menstruasjon - før).
 Er det noen kontraindikasjoner mot bruk av pads?
 Det foreligger kontraindikasjoner - produktet er trygt, men husk et par ting:
 pads som gjør spotting en gel kan ikke brukes i form av skadet - de kan forårsake alvorlig irritasjon av slimhinnen;
 er det ikke nødvendig å velge smakstilsatte produkter, fordi de ofte forårsake allergiske reaksjoner;
 Det antas at i en meget liten prosentandel av kvinner har en tendens til toksisk sjokksyndrom, provotsyruemomu S. aureus. Tamponger produsenter hevder at trusselen om potensielle ofre, og det er bruken av pads. I teorien - ja, men likevel slike tilfeller ble registrert. Mens hvert år lider 4 av 100 tusen. Kvinner foretrekker tamponger pakninger.
 Ennå noen hundre år siden kvinner pidv'yazuvaly å presse soner klumpete struktur sammensatt av flere ganger uansett hvem luktet dårlig og gnidd inn i blodet sart hud. Og så måtte de vaske, tørke og re-tie, opplever vanskelige dagene av menstruasjonssyklusen. Hvordan kan du ikke sette pris på en fantastisk oppfinnelse - Hygieniske pakninger som reddet de vakre damene i den endeløse inntrufne!  
Hvor fint å konkludere med langt hår?
 Vokse langt hår er ikke lett. Enda vanskeligere å bevare sin helse og styrke. Men disse utfordringene bleke i forhold til behovet for å hele tiden lete etter håret at de skinte, ikke putalys og så ryddig. Ikke vær lat og tror frisyrer som ville være vakker og likevel komfortabel. Alle disse anstrengelser blir belønnet i fulle komplimenter av andre og sin egen stolthet. Men bare eieren av luksus hår vet hva hennes stående permanent vare på den. Forståelse og støtte disse skjønnhetene, vi plukket opp noen nyttige tips og retningslinjer som kan lette deres daglige rutiner for hårpleie og styling dem. Funksjoner langt hår
 Bare sunt hår lydig falle i håret hennes og understreke sin eleganse. Tørre og kjedelige tråder blir ikke utsatt ukladok vakker og stadig bryter sin form og klatret utstående ender. Så før du takle dannelsen av håret, bør håret være forberedt på denne prosessen. Ideelt sett bør de alltid være fuktig, silkeaktig og beskyttet mot ytre påvirkninger. Men hvis din krøller tilstanden er dårlig, og vakker styling nødvendig, kan du raskt tilbake til dem en anstendig utseende gjennom følgende virkemidler:
 1.  Vask håret med vann ved romtemperatur (ikke for varmt) med baby shampoo. Det bør være på hylle på badet med andre vaskemidler, som sjampo utformet for barnas hår, inneholder ikke silikon og andre stoffer som ligger i vanlige sjampo. Med regelmessig bruk silikoner ikke helt vasket ut og samlet inn, og det er derfor langt hår mest forurensede og mister volum.
   Mangel på silikoner i baby shampoo frisker opp håret, noe som gjør dem lettere og smuldrete, men hindrer ikke floker. Så på slutten av vasking må bruke balsam balsam. Men det trenger ikke sette hele lengden, men fra midten til hårtuppene.
   Etter vask balsam pellet hår over hele lengden (uten å berøre hodebunnen) med kaldt vann eller urte - en temperatur som kan tåle. Denne prosedyren senker kåte skalaer på håret prytyskuyut hverandre og gjør dem skinne hår.
   Ikke tørk lang hårføner - bedre å bli vått håndkle og la tørke oppløst ved romtemperatur. Varm luft er skadelig som noen hår og lange, som standard lik barberere skadet, og enda mer så.
   Mens fuktig hår, påfør en liten mengde av skallet og jevnt utover. Velge mousse, foretrekker verktøy med varmebestandige egenskaper eller videre bruk flytende passende reisemål.
   Først etter håret er helt tørt, kan de bli kjemmet, først kam med lange tenner, væske, og deretter massasje børste med naturlig bust.
   Først når alle disse forberedende prosedyrer kan gå direkte til langt hår og ikke være redd for at det vil skade dem.
   Enkle frisyrer med langt hår
   Langhårede jenter må være veldig disiplinerte hver dag for å finne tid og lyst til å style håret. Deretter, når deres venner med hårklipp kan bare gre håret og gå på skole, jobb eller gå lange hår eiere bør ta sin formue i samsvar med reglene for anstendighet og bekvemmelighet. Her er noen enkle frisyrer for daglig bruk:
  1.  Hestehale. To hender samle hele massen av hår på hodet og sikre med en gummistrikk eller bred sterk klemme. Dette frisyre gjør at forskjellige varianter avhengig av hvor høy er halen fra høy til lav, like over nakken. Du kan binde halen side, hvis håret ditt er alle én lengde. Dersom en låse og ikke for å kombinere med alt håret, kan det brytes rundt tannkjøttet og skjule den simulere virkningen av hele halen eget hår. Endene av cauda equina kan skrus krølling eller la like, men for å beskytte den lange hår av delen alltid behandle dem med en spesiell olje eller serum.
    Spit, Flettet med cauda equina eller med håret sitt. Del håret i tre lik bredden av rygger og i sin tur perekreschyvayte dem før fletten til tipsene. Så fester elastisk flette. Hvis håret ikke er delt inn i tre, og fire eller flere enheter, kan du flette en mer kompleks og interessant hår. Når hun er klar, forsiktig fjerne noen sløyfer langs hele sin lengde - slik at du får nøyaktig, men den opprinnelige delikat hår.
    To fletter plassert over ørene, høyere eller lavere, nærmere eller lenger til templer - du må finne din egen versjon, avhengig av hvilken type enhet. Del håret i to rett vertikal avskjed og hver av disse halvdeler flette som i foregående ledd. Slutten av hver flette kan brette opp og gjemme seg i sin base, og dermed danner to rampete "smultring" som sikkert holde håret ditt og ikke tillate dem å henge på ansiktet ditt.
    Kolosok (Fishtail) - Er komplisert og mer elegant versjon av de grunnleggende modell fletter. Det etterslep, med start fra toppen, der det er tre lange hår (for normal spikelet) eller fire (for fisk hale) smale rygger som krysser hverandre. Som fremgang på lengden på håret du trenger for å fange opp nye låser på sidene og veve dem inn i en vanlig hår. Over nakken, gir denne teknikken en stram trykke spikelet til hodet, og deretter avslutte den vil være fri til å gå ned på skulderen hans. Øre, er slutten som plukket opp og gjemt bort inne, mellom hodet og veving - en klassisk frisyre som kom over bøker for frisører.
    Basket hodet er også opprettet med langt hår flettet. Først er over ett øre går til hale, som deretter zaplitayetsya i håret hennes. Denne fletningen bør legges rundt hodet, å plassere det første må pannen, og deretter på den andre øret, og til slutt over ryggen, skjule den slutter ved roten av halen, under gummibåndet. Så hode er "innhyllet", men håret skal være forsvarlig festet grunn under sin egen vekt, hun skifter fort plasseringen. Dette frisyre er dannet bare med veldig langt hår eller kreve ytterligere prypleta.
    Sofistikerte frisyrer med langt hår
   Hvor fint å konkludere med langt hår?
    Langt hår tilby et bredt felt av muligheter som ikke er tilgjengelig for eiere av korte hårklipp og hår av middels lengde. Selv klassisk styling langt hår ser edel og nydelig, og ikke minst tidkrevende visuelle detaljer. Prøv å starte med frisyrer som du kan gjøre hjemme:
   1.  Flott hår langt hår - klassisk styling kveld. Verktøy for å lage dem, det er mange, og du kan velge den mest praktiske og tilgjengelig for deg. Men krøllene opprettet på forskjellige måter, og ser annerledes ut. Ja, curlingformer spiral krøller eller lik den midlere diameter, meget elastisk og godt beholde sin form. Brede borrelås curlers hjelpe deg å oppnå effekten av volum, frodige strenger virvlende mot ansiktet. En utyuzhok, opprinnelig laget for å rette håret brukes for curling langt hår fra midten til endene, og la håret mykt og naturlig. Dette styling er så ofte pryder hodet av filmstjerner, kjent som "Hollywood-krøller."
     Babetta - Favoritten av fashionistas og stylister på 60-tallet av forrige århundre.For denne konklusjonen trenger veldig lang, ikke over midjen, hår. De bør samles i en stram hestehale øverst til høyre og låse fast i denne stillingen. Det er viktig å følge for å glatte del av hodet var perfekt kjemmet, uten en vybilas spinning eller, Gud forby, "hane". Deretter, på basis av halen satt på en spesiell skum roller som kan bli funnet i noen butikk for frisører. DISTRIBUSJON løs hale av hele omkretsen av valsen, pakk den slik at den ikke prohlyadav gjennom tråder. Endene av hår og gjemme seg inne pidihnit. Sikre babettu pins og putte den i finmasket hårfarge som vil holde håret hennes, men vil ikke være synlig for andre. Dekorere legging tape eller annet tilbehør som passer for generell bilde. God idé - bruk pins med perler eller perler som er både faste og dekorerte håret. 
     Legging i antikk stil krever ikke for mye hår - er nok lengde under skulderbladene. Å skape separate de to trådene på templene, og resten av håret eller krølltang skrue, simulere effekten av "Hollywood krøller." Deretter Fletten time rygger i tynne fletter og begge hendene kan du opprette dem på baksiden, hvor skjæringspunktene mellom dem og drepe liten klemme. Etasje i improvisert "krone" kan bære tynn ramme eller veve i hennes silkebånd. Håret hengende løst bak, kan du heve og slakting klemme eller holde løs, ikke å ydmyke sin lengde.
     Langt hår levere en masse problemer, men i stedet gi ikke mindre mulighet til å se feminin og attraktiv. Tålmodighet, oppmerksomhet og trening vil lære deg å takle langt hår og med minimal innsats vil se mest luksuriøse.  
Яндекс.Метрика