Hvordan å bære relatert kommunikasjon Hair
 I denne artikkelen vil vi se hvordan å bære en bandasje for hår. Det smukke kjønn er dressing nesten hvilken som helst alder. Små jenter med bandasjer på hodet ser veldig søt. Junius jente dressing legger romantikk og mystikk. Voksne damen med hatten ser veldig stilig og moderne.
 Pannebånd hår - er ikke bare moteriktig, men også veldig praktisk tilbehør bærbar både varme og kalde årstider. Med bandasjer kan være gunstig å understreke funksjonene i ansiktet.
 Varm pels eller ull vinter dressing for enkelt å erstatte hetten.
 Noen varm pels dressing omsluttet bare foran. I dette tilfellet blir bandasjen festet til baksiden av hodet med elastikk.
 Tynne bånd av bånd, kjeder, lær fletter eller fletter tekstiler vil legge sjarm til enhver frisyre. Bandasjer, musefletter utvide smalt ansikt. For en stor runde ansikt eller mørk dress og skinny strikk felger.
 Hvis du er en heldig eier av luksus langt hår, hjelper bredt bandasje du raskt konkludere hans manke (eller til og med skjule fra andre nesten ingen hår). I tillegg vil lange låser ikke falle på ansiktet ditt.
 Bredt pannebånd veldig praktisk. Det kan være flere ganger brettet og ned på pannen, endre bilde ut gjenkjennelse.
 Bandasjer, rikt dekorert med paljetter, perler, brosjer eller kunstige farger - stor glede for kvelden kjoler. Du kan også dekorere sin egen lapp, snu den til en luksus tilbehør. Bruk perler, steklyarusы, skinnende paljetter, kunstige perler, fjær. Men ikke overdriv!
 Hvis du fører en aktiv livsstil, sport armbåndet rekord fint hår. Håret ditt vil ikke lenger ta oppmerksomheten bort fra fitness.
 Slitasje bandasje kan være en rekke forskjellige måter. Men husk at hvis du har en lav panne, ha på en bandasje direkte til hårfestet. Dette vil visuelt trekke ansiktet. Jenter med smell for mangfold kan trykke bruker bandasjer bangs pannen.
 Kanskje etter å ha lest denne artikkelen er du sannsynligvis opptatt av å trekke den riktige oppdateringen. Hvis du allerede har gjort dette, da vi har oppnådd sitt mål. Men hvis din garderobe ingen bandasje på hodet - fortvil ikke!
 Du kan enkelt bygge den med skjerf eller skjerf. Sjal må passere diagonalt, deretter kaste i vid eller smal stripe. Lag en knute. Den resulterende bærer en bandasje på hodet node posisjon i midten av pannen. Endene av båndet på baksiden av hodet og dekke til håret ditt. Bandasjen er klar!  
 I den kommende sesongen var den mest fasjonable langt hår. De er løse, dekorert med pins, hoops, tiaraer, flette i fletter og slips "musefletter.
 Samlingen av motedesignere er ulike veve fletter. Denne franske flette og vice versa gresk flette og veve i en kurv, og, selvfølgelig, alle dine favoritt flette øret.
 Kolosok - en Fishtail
 Veving øre annerledes kalt fransk flette eller en fisk hale. Paseo han og langt hår, og håret kortere, noe som er viktig for de som ønsker å bruke fletter, men lengden på håret ikke kan gjøre det.
 Kolosok egnet for alle typer person og noen hår struktur. Det er to typer av binding: øre sidefiskehale og midten av hodet.
 Hvordan å spinne en pigg selv - steg for steg instruksjon
 Kolosok midten av hodet eller fishtail
 Du trenger en kam, scrunchy dekorasjon og smak.
Hvordan å flette øre selv
 1. kam håret tilbake fra pannen mot baksiden.
 2. På høyre og venstre av templene skille små tynne tråder.
 3. Plasser venstre tråd under loven av hodet.
 4. Hold høyre hånd, disse tilnærmingene, og igjen ta en annen venstre rokk.
 5. En ny tråd miss under to tråder i sin høyre hånd.
 6. Nå alle trådene sammen i sin venstre hånd.
 7. Høyre hånd skille rokken til høyre.
 8. interweaves en ny tråd som er i sin venstre hånd.
 9. Gjenta avdeling tilnærmingene vekselvis på hver side og sammenflettede dem med de viktigste tråder.
 10. Spit kan veve og nakke, og enden av håret.
 11. Ved slutten av fletningen tie gummi.
 12. Dekorer frisyre til din smak.
 Kolosok side
 Laterale flag-flettene ser veldig original. De er omkransa prinsippet om veving fransk flette, men hvert hårstrå, som må legges til side, vridd i en bunt.
 Ljå av denne typen er omkransa i forbindelse med avskjed, passerer gjennom sentrum av hodet. Så god frisyre med to fletter på sidene. Endene av Kos kan settes i en interessant "kurv" eller la løs. Dekorasjonen av spikelet kan være bånd, buer og barrettes.
 De som er interessert i veving to ører slått trinnvis instruksjon hvordan å flette øre seg på begge sider av hodet.
 Du trenger: en kam, noen enkle pinner, tape og elastisk.
Hvordan å flette øre selv
 1. På lignende måte har den sentrale delen av hodet også egnet til kapping.
 2. gre håret i to sider. Hver side bør være den samme mengde hår.
 3. Arbeide fra venstre side.
 4. I tempel avskjed skille tynne hårstrå. Forvrenge den til side avskjed. Vi holder høyre hånd tourniquet.
 5. Venstre separere den andre strengen. Det bør være nøyaktig i først.
 6. Lag en flette av nye tråder.
 7. interweaves to bunten sammen, først i den andre.
 8. Vi overs både bunt i hans høyre hånd og bland i en tråd.
 9. Gjenta trinn 4-8.
 10. Etablerer hårtuppene henhold skrå med nåler.
 11. Gå til høyre side av håret og gjenta all over again.
 12. Under spytte strekker bøyd bånd og knyt en sløyfe.
 Frisyre klar.
 Selvfølgelig, bare ikke få den perfekte bindende. Ikke bekymre deg, og fortsette å trene. Du kan prøve å Fishtail flette kjæreste eller søster. Popraktykuytes opprinnelig fra andres hår. Når hendene vil lære en ny type dekke, og du kan flette håret hennes dette sies å være "ikke ser", og deretter tilbake igjen for å veve håret. Tross alt, vil øret bli vakker og sjarmerende.  
 Antibiotika - en av de beste oppfinnelsene i det 20. århundre. Takket være disse halvsyntetiske forbindelser i stand til å lette behandlingen av mange sykdommer og dramatisk redusere dødelighet, spesielt i tider av epidemier. Imidlertid har denne mynten annen side. Vi vet at alle antibiotika, ødelegge skadelige patogene flora, også dreper nyttige bakterier som lever i tarmen, avgir giftstoffer, noe som er vanskelig å håndtere leveren dramatisk redusere kroppens forsvar. Etter denne behandlingen, blir personen sårbar, syke igjen når de står overfor den minste infeksjon.

Hvordan å løfte immunitet etter å ha tatt antibiotika


 Dessverre, antibiotika er ikke bare legemidler som er beregnet for mennesker. Skruppelløse produsenter legger kjøtt og fjærfe antibiotika i dyrefôr, slik at de vokser raskere. Fordi kjøtt uønskede stoffer inn i kroppen. Fordi antibiotika er en ekstrem mål behandling beslutning om deres aksept må ta en lege. Du må strengt følge dosering foreskrevet av legen din, selv om de andre instrukser gitt dose. Samtidig, ikke overse antibiotika hvis det er behov. Det er bare nødvendig å kjenne den sekvens av handlinger for å gjenopprette immunitet etter behandling.

 Behandling av dysbiosis

 Først må vi gjenopprette tarmfloraen. Befolker nye bakterier hjelpe kroppen ost, yoghurt, kefir, laktovit. Kjøpe i butikken meieriprodukter, merk holdbarheten. De produktene holdbarhet på mer enn 10 dager, uten innhold bifidobakterier og laktobasiller. Det høyeste innhold av mikroorganismer i kefir i den første dagen, og hver time er mengden avtar. Det er nyttig å drikke før sengetid glass surmelk eller kjernemelk. God idé å ta melk drikker om morgenen, på tom mage.
 Ved intoleranse for melkeprodukter, farmasøytiske propyyte løpet av preparater som inneholder - og probiotika ("Bifidumbacterin", "Normobakt", "Hilak Forte", "Bifiform" osv) Det faktum at stoffet er riktig for deg, bør du konsultere legen din.

 Ernæring

 Forhindre intestinal kolonisering av mikroorganismer nyttig bakeri. Vi må gi opp hvitt brød, rundstykker, baguetter. Det er bedre å erstatte baking kli, de stimulerer peristaltikken, øker de beskyttende egenskapene til kroppen.
 Inkludere i ditt daglige kosthold epler, grønn te, avkok av kamille, johannesurt. Middag ikke hindre volatile rik løk eller hvitløk, noe som vil øke motstanden, svekket antibiotika. Dette gjelder spesielt i midt i epidemier av influensa og SARS. Dietten inneholder rikelig med frukt og grønnsaker er gunstig for generelle helse.
Hvordan å løfte immunitet etter å ha tatt antibiotika

 Det er nyttig å inkludere i kosten matvarer som inneholder store mengder vitamin C. Dette kål, paprika, alle sitrusfrukter. Frukt bedre å bruke rå eller dampet skjema. Men steking eller koking dreper vitamin C. For å rense kroppen for giftstoffer det, trenger du å drikke mer væske. Meget nyttige i denne perioden mineralvann. Det vil bidra til å rense kroppen for giftstoffer. Vann kan erstatte urtete, tinktur hofter, men ikke mer enn en kopp om dagen.
 Gode ​​resultater oppnås opptak naturlige immunomodulatorer: Siberian Ginseng, Echinacea, ginseng roten. Infusjoner og decoctions av urter kjemper bakterier og virus, øker kroppens motstand, hjelp til å takle sykdommer der antibiotika er oftest oppnevnt, nemlig mellomørebetennelse, laryngitt, revmatoid artritt, og mange andre.

 Sport, bad, sunn livsstil

 En annen anbefalt av leger, måte å øke immunitet - badstue. Høye temperaturer vil lede fra legemet av avfallsstoffer, toksiner, stimulerer metabolismen. Selvfølgelig, trenger ikke å umiddelbart bli en ivrig parylschykom. Rundt tiltaket bør være som deltar på bad eller sauna bør ikke somle i damprommet mer enn 5-7 minutter. Etter badet for å drikke grønn te, tranebærjuice, juice. I noen tilfelle kan ikke drikke alkohol! Det vil bare forverre de skadelige effektene av antibiotika på helse.
 Vil bidra til å øke immunitet sport! Lett treningsøkt i morgen, tur, lengde 1,5-2 kilometer ettermiddag eller kveld vil øke hastigheten på utvinning av kroppen etter sykdom. Jevnlige besøk til bassenget forsterke effekten vil temme kroppen, gi mot og god humor.
 Etterlevelse er også viktig for å bli frisk fra sykdom. Prøv å gå til sengs før midnatt. Varigheten av søvnen bør være minst 8-9 timer. Spise på en gang klokt fordele daglig belastning, ikke overdrive det. Få nok hvile - nøkkelen til en rask utvinning fra sykdom.
Hvordan å løfte immunitet etter å ha tatt antibiotika


 Tradisjonelle oppskrifter å øke immunitet


 Mutter Dessert: Ta ett glass av valnøtter, rosiner, svisker, tørkede aprikoser. Forvrenge alle ingrediensene i en kjøttkvern, bland med saften av en sitron og tre spiseskjeer flytende honning. Denne velsmakende og nyttig blanding kan ta 3-5 ganger om dagen i en spiseskje.

 Vitamindrikk: Hell to spiseskjeer med bær av vill rose en halv liter kokende vann. La over natten. Potsedyte morgen brygge og ta 2-3 spiseskjeer hver tredje time.

 Mashed tyttebær, vippe i en kjøttkvern eller male i en blender Tranebær, tilsett litt sukker eller honning. Den resulterende blandingen kan brukes så ofte du vil. Svært velsmakende å spise tyttebær med sukker te i stedet for godteri.

 Herbal menighet spiseskje urt Johannesurt, reinfann teskje, teskje salvie. Blandingen helles i et glass med kokende vann og infunderes i to timer. Drikk små slurker før hvert måltid.

Яндекс.Метрика