Hvordan bruke eyeliner?
 Nøyaktighet av syne og de ødeleggende kreftene brann overgår mange kvinners øyne de samme innstillingene noen kjente våpen. En måler nøyaktighet og penetrasjon avhenger av formålet og bruk av ekstra verktøy. Ikke rart opplevd kjærlighet italienerne sier at en kvinnes kjole har et stort antall seire enn militær menn skjema. Den samme tilnærmingen kan være rette nevne om mannlig og kvinnelig kamuflasje makeup. Og den ubestridte lederen blant snikskyttere da bli vurdert, selvfølgelig, eyeliner. Det piler på øyelokkene - tynne, fine, skarpe, bratt - kan slå til i hjertet av. Spesielt hvis kvinnen er ikke bare klar over sin appell, men også dyktig bruker eyeliner. Hennes mester opp øynene noen lå ved føttene. Hvis du ønsker å lære å gjøre det samme? Så la oss lære å bruke eyeliner! For å avkjøles litt Nacala lidenskaper, vi oppmerksom på at eyeliner - det er ikke nødvendigvis dødelig attributtfristerinner. Faktisk er det veldig praktisk og praktisk funksjon sminke, egnet for nesten enhver kvinne og ung Coquette, og alvorlig forretningskvinne. Saken er, hvordan og hvor mye du skal bruke eyeliner. En rekke kosmetiske produkter, blandinger av farger, stiler og former bruke eyeliner gjør et allsidig verktøy for valg av linjer århundre. Og, det er mange alternativer uendelige øyesminke, hver dag fra nøytral til en klar kveld og eyeliner lydig justerer de fastsatte mål og gjennomføre tildelte oppgaver. Lær klart det er ikke vanskelig å finne om midler til å bruke at du vil være mest komfortabel. Hva du skal gjøre og hvordan du bruker eyeliner til resultatene av bruken alltid glad i deg, vi nå beskrive mer. 
 Eyeliner: typer og deres egenskaper
 Profesjonell make-up, og etterfulgt av sin klient og alle elskere av makeup kalt tilførsel alle midler for å påføre en tynn linje langs kanten av ciliary århundre. Rolle liner kan spille og fint skjerpet eyeliner børste og tatt en liten skygge. Men i streng forstand eyeliner - er det fortsatt et kosmetisk produkt som har en væske (eller i det minste, ikke tørr) konsistens. Så klassisk eyeliner som det mer moderne derivater krever svært presis tegning og litt tid for tørking. En feil flytte eller en svak skjelvende fingre - og nå håpløst bortskjemte pil. Og siden duken er vanligvis brukt på slutten av makeup, må du gjøre om hele ansiktet. Selv bare et par tiår siden, var det et reelt problem når du søker makeup. Men i dag, kosmetiske industrien, med støtte fra stylister og makeup artister, har utviklet en mye mer behagelig å bruke eyeliner typer:
 1.  Flytende eyeliner selges i enhver butikk kosmetikk, selv i avdelingen av supermarkedet, og er relativt billig. Kvaliteten og utseende av piler trukket med dette produktet overlater mye å være ønsket. Det faktum at emballasjen av slik foring, men enkle, men upraktisk for påføring av eyeliner på øyelokket. Den er utstyrt med en innebygd flaskebørste cap som ble unnfanget, for å gjøre veien kort. I praksis børsten var meget bred og ikke fleksibel - det kan bidra til å trekke en tynn linje umulig. Flytende eyeliner kompakt kan hjelpe ut i løpet av turen, så som virkelig tar liten plass i kosmetikk og krever ikke vann. Men å bruke det bør være svært forsiktig for ikke å bli skitten og ikke vulgære brede piler.
   Tørr liner faktisk bare forblir tørt under lagring i en krukke eller boks, etter påføring på huden bør det være god suge med vann, dypping sin børste. Slik tilførsel bruker ofte profesjonelle makeup artister som har et arsenal av børster med forskjellig lengde, tykkelse og form. Børste liner blant dem - den slanke, smalner på slutten av haugen nesten tykkelsen på håret. Dette gjør at du kan justere tykkelsen og bøying piler danne bruker eyeliner veldig ryddig og elegant linje århundre. Påfør denne eyeliner er umulig uten vann, børster og god belysning, er det kun egnet for innenlands og / eller salongen bruk.
   Gel eyeliner - En ganske nytt produkt, produsenter unnfanget som en "etterfølger" tørr liner. Faktisk begge midler var i bruk på samme tid, fordi de ikke kan erstatte hverandre. I motsetning til tørr eyeliner, gel eyeliner i en krukke er klar til bruk, bør det ikke være våt. Dette er nyttig i "feltet" forhold, men denne linjen av eyeliner-tallet er en mer bred og subtil gjelder det bare ved erfaren makeup artist. Gel eyeliner stivner raskt, så hvis du vil skygge henne til å gjøre det veldig raskt. Men farger gel podvodok veldig bred, og ofte de er vanntette, så sommer - den beste tiden å bruke dem.
   Liner-penn - En annen versjon av den kompakte betyr å understreke tallet. Ser ut som automatisk blyant eller tynn markør stang som inneholder flytende blekk. Ikke vann, ingen ekstra verktøy for anvendelse av denne duken er ikke nødvendig. Dens viktigste fordel - likheter og bekvemmeligheten av en blyanttegning selv nykommere. Ulempe - en kort levetid på grunn av den lille størrelsen og rask tørking. Tykkelsen på linje, noe som etterlater eyeliner-penn - gjennomsnitt. Det er ensartet over hele lengden, ikke roztushovuyetsya fordi profesjonelle makeup artister er for det meste det lett. Men en vanntett liner alternativ kan være nyttig for deg på ferie og / eller annen tur.
   Imitasjon liner - En rekke alternativer for andre kosmetiske produkter som eyeliner. Så du får en effekt av klassisk liner - som er klar og lyssterk linje. Men stramme øyesminke på en viss ferdighet er mulig. Å hengi seg lenge og ikke er direkte relatert til temaet i forklaringen vil være nok til å si at som en liner, uten praktisk det kan fungere veldig dårlig slipte eyeliner (tørr eller fuktet) forårsaket direkte eller gjennom en tøff skifer børste . Et annet alternativ - en fin øyenskygge, tatt fra pakken litt fuktig børste for eyeliner. Den tredje alternativ - mascara, som kan øse opp fra flasken av samme tynn hard børste til å sette på linje vekst av øyevipper.
   Samlet ser det ut til at eyeliner - det er ikke et produkt i kosmetikk og en rekke måter som vi kan trekke en linje hvilken som helst farge og tykkelse. Så nå du foreslår å bruke et uttrykk fra en bredere mening. Eyeliner - et element av øyesminke, ligger langs linjen av vekst av øyevipper på øvre øyelokk (en klassisk make-up) eller utenfor (i den kreative, konkurransedyktig og podyumnom sminke) som gjør det ser mer uttrykksfulle, for å legge vekt på andre kosmetikk og visuelt riktig form øyet. Denne forståelsen av begrepet vil raskt mestre bruk av eyeliner - fordi nå vet du hva du skal streve i bruken. Det forble for liten: å lære å male vakre hender og etter noen treningsøkter gjøre det enkelt, raskt og nøyaktig.
   Vilkår tegning piler eyeliner
   Liner kan både forskjønne og ødelegge sminken. For en kvinne forbereder en viktig utgivelse, er virkelig dødelig risiko. Bare husk at den viktige rollen øyesminke, eyeliner og skygge spesielt i skjebnen til berømte skjønnheter. Ingen tydelig svart eyeliner ville ikke være magi Cleopatra (Elizabeth Taylor i samme film) og Coquette Holaytli Holly (Audrey Hepburn i «Breakfast at Tiffanys") ville se ganske annerledes. Alt dette make-up ferdigheter, hemmeligheter vi avsløre for deg akkurat nå. Ved første øyekast, kan prosessen med å søke eyeliner være tidkrevende og arbeidskrevende, men etter et par treningsøkter du kan gjøre det, hvis du strengt følge følgende regler:
  1.  Liner kan brukes på toppen av en skygge, og bare for å zatonyrovannoe og pulverisert øyelokk - avhengig av stilen av makeup og image som en helhet. I alle fall sørge for at ønsket region klar til å sprøyte liner: det er ingen unødvendige støv, fuktighet og andre elementer som kan hindre oppførsel en ryddig linje. Irritert og sensitiv øyet kan også være et hinder, fordi tidligere, bruke kunstige tårer å fukte eller pomorhayte før du påfører eyeliner.
    Ta eyeliner pensel i hans høyre hånd og dyppe spissen av et rent vann. Deretter tilbringe noen ganger over overflaten med en tørr liner til å male en del var på Worth børste. Når du bruker en kompakt eller gel eyeliner vann er ikke nødvendig, bare plukke opp en pensel med litt maling på den. Antall eyeliner børste - et viktig poeng, først prøve å øse det som mulig. Å forbedre fargeintensitet deg til enhver tid, men jo lavere uavgjort et overflødig - er det ikke.
    Ta en komfortabel posisjon på motsatt side av godt opplyst speil og finne støtte for albuen hånd som holder en pensel. Dyktige fagfolk lett takle tegne fine linjer på vekten, men det er bedre å feile på hånden ikke vike til feil tid.
    Litt lavere øyelokk - du bare se ned eller nesetippen. Start børste linje fra det høyeste punktet av århundret til sin ytterkant, holder det så nært til banen for vekst av øyevipper. Prøv å gjøre det til slutten av linjen ganske tynt - eller enda tynnere i forhold til sin hoved lengde. Spissen linje, litt utenfor hjørnet av øyet, peker opp til templet.
    Nå når du må ringe litt pensel og gå tilbake til begynnelsen av århundret har trukket på linjen. Du kan utvide den mot det innerste hjørnet av øyet - da make-up vil være mer synlig og lyse.
    Rundt stedet der du først rørt en pensel århundre, gjentar linjen noe styrket børstetrykk som du flytter til det ytre hjørnet av øyet. Når du kommer til det punktet hvor det ekstreme øker øyevipper, redusere presset og reduserer linje der inne.
    I prosessen med å søke eyeliner må du ha et ønske pomorhaty, spesielt i første forsøk, når du tegner piler tar mye tid og stress, inkludert psykologiske, veldig stort. Blink mulig og nødvendig - bare gjør det når børsten ikke gjelder for huden. Ta en pause, pomorhayte å fukte slimhinnen i øyet, og holde skape makeup.
    Blink og beveger seg veldig nøye til århundre før duken er helt tørt. Unngå øye heis opp en annen linje viddrukuyetsya og makeup vil bli ødelagt. Vanligvis tørker eyeliner tallet ved 10 til 30 sekunder.
    Etter liner tørker, kan du justere den mulige uregelmessigheter og riktig form. Først etter at endelig tørking maling kan bli satt på vippene mascara.
    Selv om den første gangen du ikke får til å gjøre eyeliner forsiktig og subtilt, ikke bekymre deg, og ikke slutte å prøve. Ferdighet i å trekke pilen kommer fra erfaring, og den første fiasko - det er ingen grunn til å gi opp en så spektakulære og vakre dekorative midler. Og når du leverer den klassiske "du", ikke Unn deg gleden av å eksperimentere med forskjellige fargede blekk som ser flott kombinert med lyse sommer makeup. Aerobatics - brukes sammen med eller i stedet for eyeliner glitter og metallpigmenter. Dette make-up kan sees på ansiktene til Hollywood-stjerner, men ingen skade du mestrer denne teknikken og bruke den til å bli en stjerne i ethvert selskap i disco eller noe festlig begivenhet. Enkelt sagt, eyeliner - det er vakkert, moderne og imponerende. Det er minst tre grunner til at du trenger å lære å bruke den.  
Яндекс.Метрика