Det synes som komplisert å bruke flytende eyeliner? Han holdt linjen og du er ferdig! Men det viser seg at det ikke er noen hemmeligheter og vanskeligheter. Tross alt, hvis rotete liner å gjøre, må du gjøre om hele makeup.Hvordan bruke flytende eyeliner


 Hva eyeliner velge - et spørsmål om smak. Typer flytende eyeliner satt, den mest vanlige - en tube med eyeliner børste inkludert. Du kan også bruke akvahrymm. Du trenger en liten beholder med vann for å fukte børsten.


 Verktøy for påføring av eyeliner har også stor betydning. Børste bør være fin, glatt, uten utstikkende hår. Dette vil gi rom for den mest presise linje. Hvordan å lage en jevn og presis eyeliner?
 Først må du sette deg ned slik at albuene hvilte på bordet. Det er nødvendig å ha vært den beste støtte og hendene skalv.


 Ikke trekk lokket til side. Så du aldri trekke en linje så nær vippekanten vekst. Den beste dekselet øynene og forsiktig finger frie hender til å løfte opp lokket rett under pannen. Så du så nær vippe Tegn din pil.


Hvordan bruke flytende eyeliner Hvis du aldri har brukt flytende eyeliner, er det første gang å trekke en klar rett linje sannsynlig til å mislykkes. Så prøv å begynne å gjøre noen få punkter eller stiplet linje som forsiktig kommer sammen i en linje. Da ved enden av linjen litt til siden. Denne "åpne" øynene og gi den ønskede formen.


 Ikke ta på for mye eyeliner pensel. Dette kan føre til Tolstoy, slurvet linje. Så din makeup vil se grovt. Overflødig maling nøye fjerne vev eller på kanten av glasset.


 Linje liner i det innerste hjørnet av øyet skal være så tynn og gradvis utvide til det ytre hjørnet.


 Ikke åpne øynene dine umiddelbart. La malingen tørker. Ellers kan du få et merke på en stasjonær-tallet eller helt fett makeup.


Hvordan bruke flytende eyeliner Når tørr eyeliner, kan du forsiktig skyggen av skygger. Dette vil gi effekt dыmchatosty øyne og redde deg fra et veldig klart skille. Og bare skjule uregelmessigheter linjer og legger til en ryddig, ferdig utseende makeup.


 Hvis det første gang noe ikke fungerte - ikke fortvil. Hoved huske, ingenting er gitt første gang. I alt tar praksis. Jo mer du trener, jo bedre hver gang vil din linje. Og jo raskere du lære å tegne piler en flick av håndleddet.  
 Å bevare ungdommelig hud er et utvalg av skjønnhetstjenester presentert veldig bra. Mål skjønnhets institutter som arbeider med problemet med å bevare ungdom. Men plast er ikke alltid nyttig metode for foryngelse, og bare ikke kan gå glipp av budsjettet.

Alt du kan holde seg ung hud - her på fingertuppene!


 Og for å hjelpe i denne situasjonen kommer tradisjonell medisin, inkludert en rekke masker som er i stand til å holde seg ung hud, forbedre sin tilstand. Alder kan bringe bare tørrhet og slapphet hud.
 Hovedpoenget her er å sikre nødvendig huden fuktighet og næringsstoffer, samt beskytte den mot solen. Vi har lager på hånden alle som hjelper huden å opprettholde sin elastisitet og ungdommelighet. I alt er det nedkjølt smør, ost, egg og grønnsaker og frukt.
 God nærende maske kan oppnås ved å blande eggeplomme med olivenolje (1 ss egg + olje). Også nærende effekt har følgende maske: for det bør være blandet mel og varm melk til konsistensen av rømme og søke på ansiktet. Hold så lenge masken er ikke tørr, vask deretter av med varmt vann.
 Fra peeling og tørr hud i ansiktet kan hjelpe "fest" kapsler. For å gjøre denne prosess bedre om natten, har gjort rensing av huden. Kapslene skal pierce og presse olje. Huden absorberer raskt olje, men på grunn av innholdet i vitaminene A og E, blir frisk og myk hud. Denne oppskriften er egnet for alle hudtyper.
 Et utmerket verktøy for aldrende hud er aloe. Med aloe juice kan returnere frisk hudfarge, har det også fuktighetsgivende, nærende og beroligende effekt. Du kan prøve dette foryngende maske med aloe juice.
Alt du kan holde seg ung hud - her på fingertuppene!

 Pre-trenger løvverk planter holder i kjøleskapet i to uker, deretter presse saften (1 spiseskje) og tilsett eggeplomme, bruke masken på i omtrent 15 minutter, vask med varmt, så kaldt vann. Denne masken er flott fukter huden. Vissen hud kan tørkes av med en klut dynket i aloe juice i ca 15 minutter.
 Selvfølgelig unektelig hjelpere i kampen for de unge i huden er alltid de vitaminer som finnes i grønnsaker, frukt, bær og urter. For eksempel, følgende maske: velling av revet agurk blandet med mashed solbær, legge rømme og holde masken 20 minutter. Deretter fjerner dyppet i varmt vann og vask pad. Agurk juice å bleke huden og tilføre fuktighet og solbær toner og hindrer sagging hud.
 Ikke overse og ulike urter. For eksempel, er en god måte å rense huden komprimerer infusjon av salvie, anbefales morgen og kveld.
 Handling Kropps masker vil være mer effektivt hvis de hudpleie vil være omfattende, og inkluderer en rengjøring og og ansiktsmassasje, og ernæring.  
Brenning i brystet
 Brystet er fokus for mange vitale organer i kroppen vår. Så når det er et problem, som brenner i brystet, deretter fastslå årsaken er ganske vanskelig. Men antall funksjoner du kan diagnostisere en bestemt sykdom.
 Angina
 La oss starte med en av de vanligste årsakene til denne situasjonen - angina. I denne sykdommen hos mennesker av og til begynne brystsmerter. Smerten kan være zhhuschey eller komprimerer. Den starter i midten av brystet og gir skulderen, i det minste - i hendene, nakke og kjeve.
 Vanligvis provosere et angrep av angina dreven trening eller intens stress. Fortsetter angrepet ikke mer enn ti minutter. Dette kan lindre smerten ved hjelp av nitroglyserin.
 Hjerteinfarkt
 Når sykdommen er en av de områder av nekrose av hjertemuskelen. Bakgrunnen for dette er et brudd på åpenheten av arterier. Hjerteinfarkt brennende følelse i brystet mye mer enn et anfall av angina. Nitroglyserin ikke ha noen innvirkning på smerte. Hvis pasienten begynner å få panikk og det dekker frykt, smerte vil øke. Hjelpe en person kan bare være en lege, så det første du må gjøre er å ringe en ambulanse. Deretter åpent vindu til pasienten rapportert å lufte så mye som mulig, og brystet er løslatt fra klær som kan lade eller begrense det.
 Halsbrann
 Like vanlig årsak at tilstanden når du brenner i brystet, kan kalles halsbrann. I motsetning til sykdommer relatert til hjertet, ikke bare lokalisert brennende følelse i brystet, men også ned til selve magen. Angrepet kan vare omtrent en time, ledsaget av raping.
 Halsbrann er fjernet uten hjelp fra en lege. Du kan drikke en av rusmidler eller ty til folk visdom. Så for å takle en slik tilstand, noe som gjør brus løsning på frekvensen av en teskje natron i et glass kokt vann. Drikk om gangen i små slurker. Hjelper også spist en bit av potet nødvendigvis råolje, eller frø.
 Refluksøsofagitt
 Refluksøsofagitt er karakterisert zatekanyem mageinnholdet i spiserøret behandlet med syre. Første mann plaget av halsbrann. Men over tid, vises slimhinner sår, hovne og forårsake alvorlig brenning. Utsett behandlingen av refluksøsofagitt bør ikke være slik i fremtiden som sykdommen kan utvikle seg til alvorlige.
 Andre sykdommer i mage
 Magen er svært tett til brystet, så det er ulike sykdommer Smerten kan stråle til hjertet. Nescient mann er svært vanskelig å skille dem fra smerten forbundet med hjertesykdom.
 Brenning i brystet kan forårsake gastritt, sår sykdom og andre sykdommer. Smerte medisiner fjernes. Men å gå til legen for å ta plass.
 Interkostalrom nevralgi
 Noen ganger jamming interkostalrom nerver, noe som resulterer i en person føler en brennende smerte i brystet. Den samme tilstand sjelden forekommer når en sterk kulde. Dette vil bidra til økt smerte enhver bevegelse, for eksempel, blir kroppen eller hender.
 Behandlet interkostalrom nevralgi er vanskelig. Man må gi kroppen hvile og tørr varme, i kombinasjon med medikamenter og anvendelse av salver.
 Lungesykdommer
 Lungesykdom ledsaget ikke bare av en hoste og feber, men den brennende følelse i brystet. Mest halsbrann vises etter hvert angrep av hoste, men i noen tilfeller er det til stede på en jevnlig basis. Smerten vil bevege seg fra midten av brystet i den retning som er mest påvirket lunge. I noen sykdommer, slik som smerte pleuritt dekker hele brystet.
 Psykiske lidelser
 Selv om brystsmerter er ingen grunn fysiologisk art, kan enkelte psykiske lidelser også ledsaget dem. Brenning i brystet kan vises etter stress, sterk følelsesmessig sjokk, depresjon og så videre. Det går ikke og er ikke avhengig av hvorvidt en person tar mat eller i hvilken posisjon kroppen er. For å hjelpe i dette tilfellet kan bare psykolog.
 Uansett årsak ikke forårsake en brennende følelse i brystet, riktig diagnose og behandling må lege. Ikke frata gå til en spesialist for å vare.  
Яндекс.Метрика