Hvordan bruke linfrø?
 Natur - en uuttømmelig kilde av legemidler til menneskekroppen. Hun klokt tok seg av det i henne som vi kunne finne alt du trenger for din helse. Og det første stedet som en kilde til nytte take planter, hvorav de fleste er ikke veien tilgjengelige og fellesarealene i landet vårt. Nesten alle frøene inneholder kraftig ladning av vitalitet og styrke som kreves for vekst og utvikling av planter. Med riktig bruk av denne naturlige batteri kan dele sine overlapping og du. Når du velger komponenter for urtemedisin, betaler spesiell oppmerksomhet til lin - eller snarere dens frø. Den inneholder en enorm mengde biologisk aktive stoffer som er gunstig for stoffskiftet i kroppen. Med kokt linolje grøt og presset, forberede medisinske tinkturer og legge den til søtsaker. Jo mindre mottagelig for behandling produkt - de mer nyttige funksjoner, bevarer det og sender folk. Så du bør lære å bruke linfrø helse og levealder. 
 Egenskapene til linfrø
 Linfrø brukes i medisin, matlaging og kosmetikk. Med dens praktiske egenskaper kreves for en rik sammensetning som omfatter:
 1.  Flerumettede fettsyrene omega-3 og omega-6 og omega-9 tre ganger mer enn den oppskrytte fiskeolje.
   Fettløselige vitaminene A, E, B og F, som kreves for rask kolesterol og fettstoffskiftet. På den ene side, de hjelper til å redusere vekten og gå ned i vekt, men på den annen - ta vare på cellefornyelse, tilstrekkelig mykhet og elastisitet av huden.
   Selen - en verdifull spor mineral som er involvert i absorpsjon av vitaminer, immun støtte og syntese av viktige hormoner. Kjent som en antioksidant, bremse aldringsprosessen og utviklingen av kreftsvulster.
   Lecitin, som er avgjørende for normal funksjon av hjernen og oppdatere alle celler og vev. Leveren, vevet rundt nodene i nervesystemet er nesten helt inne lecitin, som dessuten bekjemper frie radikaler, og reduserer mengden av kolesterol i blodet.
   Lignans - plantehormoner, antioksidanter. Stimulere aktiviteten av det sentrale nervesystemet, beskytte leveren, forhindre utviklingen av tumorer. De hjelper bekjempe bakterielle og virale infeksjoner.
   Polysakkarider - komplekse karbohydrater, som er en uvurderlig kilde til energi for alle levende organismer. Tilveie cellulær respirasjon og styrken av sine vegger, adhesjon av celler til hverandre. Direkte effekt på immunsystemet.
   Dette er definitivt verdifulle komponenter gjør linfrø og dens uunnværlig i behandlingen av mange ulike sykdommer. Problemene i fordøyelseskanalen løses ved hjelp av lin spesielt godt - takket skjerming egenskaper av slim, som han identifiserer.
   Bruken av linfrø
   Den enkleste måten å legge linfrø daglig mat. Dets korn er små i størrelse og godt supplert grøt, supper og salater. Hver dag bør spise denne måten minst fem av dette verdifullt produkt. Men det finnes andre måter å bruke linfrø mat:
  1.  Buljong med linfrø. Ta tre fulle spiseskjeer med linfrø og en halv liter rent drikkevann. Ta med vann til en byll og hell det lin, deretter satt i et vannbad og stek i 20-30 minutter. Så kult og ta på tom mage en halvtime før hvert måltid. En porsjon tilsvarer en halv kopp buljong lin.
    Infusjon av linfrø. De som ikke ønsker å eksponere frø av lang termisk prosessering kan ta tre spiseskjeer med linfrø og en liter kokende vann. I en termos eller annen beholder med lokk hell kokende vann lin og la stå i tre timer. Dosering og opptaksregler - det samme som i suppen.
    Linfrø med honning. Du trenger like mye i form av linfrø og flytende honning. Slipe linfrø i en kaffekvern eller morter og umiddelbart blandet med honning. Den beste måten å forberede denne potion og male korn umiddelbart før bruk, som luften komponent raskt oksidere og miste noen av sine eiendommer.
    I tillegg, linfrø spiret, lagt til bakevarer og meieriprodukter. Velg en måte som er praktisk for deg personlig. Fremfor alt råstoffet var frisk, ikke harsk og er ikke skadet av skadedyr og mugg. Hvis det er mulig, sørg for at lin dyrket i økologisk rent område og ikke behandlet med kjemikalier. Ellers kan bruken gjøre mer skade enn godt. Akkurat som pasienter som lin frø er kontraindisert. Først av alt, mennesker med sensitiv mage, kvinner med sykdommer i livmor og dem i hvis nyre steiner ble funnet.
    Bruken av linfrø
    Linfrø - et universalmiddel og effektive medisiner. Ofte hjelper det i følgende tilfeller:
   1.  Hvis overvekt, fedme i elementær grad avkok eller infusjon av linfrø, tilberedt på ovennevnte oppskrift, ta en hel cup flere ganger om dagen omtrent en time før du spiser og drikker mer. En tykk væske dulls appetitten, som er mindre og bidrar til å fordøye maten bedre.
     Kolitt, enterokolitt og andre sykdommer i fordøyelseskanalen linfrø ekstrakt tatt en halv time før måltider tre ganger om dagen. Infusjon skiller seg fra den grunnleggende oppskriften: linfrø for ham å slipe til pulver og helle et glass varmt vann rett før bruk. Dette anlegget produserer både belegg og mild avførende effekt.
     Når arytmi, takykardi og andre sykdommer i det kardiovaskulære systemet er forberedt infusjon med 2 ss av frest linfrø og en kopp varmt vann. Etter 10 minutter av å blande flytende å riste og drikke før måltider. Over tid vil du legge merke til at hjertet begynte å kjøre mer jevnt, og trykket redusert eller normal.
    Hvordan bruke linfrø?

     Når du hoster, sår hals med linfrø pulver dampet i kokende vann, blandet med honning og løser i munnen mellom måltidene inntil sykdomssymptomene er redusert.
     I diabetes, nyresvikt og andre endokrine lidelser infusjon eller avkok av linfrø, tilberedt slik du trenger for å lage en permanent del av sitt daglige kosthold for en lang tid og ta det på tom mage, og gjør deretter en pause på minst 20-30 minutter før neste måltid.
     Når kreft linfrø gjøre raskere forebyggende tiltak. Bruk kan være i noen form, helt eller knusing, drikke og mat. Regelmessig inntak forbedrer forbrenningen og styrker immun egenskaper til legemet.
     Hvis allergier bruker linfrø gir lette symptomer og fartstilpasning orhanyzma.Ne nødvendigvis rote med decoctions og infusjoner linfrø - selv legge den til å lage grøt i morgen gunstig effekt.
     Når graviditet linfrø forbedrer en kvinnes kropp, og frukten inni, danner et barns nervøs og immun rack-system. Du kan ta et avkok, trekke ut eller legge knuste og hele korn i noe mat, juice og bakverk. Den beste effekten oppnås ved å ta en varm linfrø.
     I hudsykdommer velling laget av malt og fortynnet i litt vann eller urtete linfrø, gjelder for berørte områder som en komprimere under sterile dressing.
     Det bare store områder der hell brukes linfrø. Den grunnleggende regelen om bare én ting: de fleste av linfrø og medisiner tas på tom mage. Denne metoden kan optimalisere og gjøre mer behagelig hvis koker med linfrø gelé eller blandet med havregryn.  
Eteriske oljer for ansikt

 Mest essensielle oljer


 Sitron essensielle oljen gir en oppkvikkende effekt. Det forbedrer humøret, toner huden, fjerner tretthet. Det anbefales å legge i pleieprodukter for fet hud, bleking og hud healing.
 Den essensielle olje av ylang-ylang avledet fra eksotisk trevirke som vokser i tropene. Denne oljebrønn slapper av, det er nyttig med stress, belastning. Kosmetiske produkter som inneholder det redusere betennelses hudreaksjoner og aktivitet i talgkjertlene, fremme hud fornyelse og restaurering. Veldig godt det påvirker håret.
 Rose eterisk olje har en delikat smak. Det er veldig nyttig for tørr hud med sensitiv, utsatt for flassing og irritasjon. Rose olje forbedrer kombinert hud, normalisere pH, forbedrer hudfarge, glatter rynker. Legg det til de hjelp av rensing, toning huden i ansiktet og på halsen.
 Kamille eterisk olje er et utmerket middel for tørr og sensitiv hud. Det eliminerer betennelse og irritasjon, nærer. Effektivt det og hårpleie.
 Jasmine eterisk olje har en fantastisk smak som forbedrer sensualitet av kvinner. Det vekker positive følelser, lindrer spenninger, slapper av og våkner fantasi. Det har gunstig effekt på hudfarge og ansiktsmusklene og nakke og forebygger rynker. Den brukes i behandling av tørr og irritert hud.
? Å berike velger essensielle oljer kosmetiske produkter med et lavere innhold av dufter og deodoranter bruke mens med en svak lukt. Brennevin i dette tilfellet er det bedre å ikke bruke.
 Den essensielle olje av lavendel Likevel lukter, smaker enn roser og jasmin. Det er veldig nyttig for fet, betent og sensitiv hud. Brukes med kviser i ansiktet, som beløp som påføres huden etter solbad. Det er helt lindrer stress, slapper av. Hvis du legger den til sjampo, kan du bli kvitt flass og styrke håret.
 Essensielle olje av bambus egnet for tørr hud, toner det og fukter godt.
 Geranium essensiell olje forbedrer ikke bare tørr, men falming, skadet hud.
 Eterisk olje kandey brukes i omsorgen for kombinert og fet hud.
 Det eliminerer også irritasjon og hevelse i huden, hjelper med trøtthet.
 Essensielle olje av koriander toner og fukter tørr hud og falming.
 Taeda tree eterisk olje brukes til healing skrubbsår, betent hud. Det gir en ødeleggende effekt på mikrober.
 Mandarin eterisk olje er brukt i kosmetikk laget for fet og sensitiv hud.
 Eterisk olje av myrra hjelper å bli kvitt akne, eliminerer irritasjon og økt oiliness av huden. Egnet for han kombinert hudtype.
 Essensielle olje av einer er anbefalt for fet hud.
 Palmorozы eterisk olje har anti-inflammatorisk effekt, er det egnet til å ta vare på normal, tørr og kombinert hud og visne.
 Essensielle olje av patchouli eliminerer irritasjon, positiv effekt på fet, kombinert hud og hud med økt følsomhet.
 Den essensielle olje av rosmarin reduserer aktiviteten i talgkjertlene, eliminerer irritasjon og toner huden aldring.
 Essensielle olje av sandeltre effektivt ta vare på normal, sensitiv og tørr hud. Det gir en ødeleggende effekt på mikrober.
 Furu essensielle oljen reduserer betennelse, desinfiserer huden. Det fremmer helbredelse av hudskader. Bra for fet hud.
 Essensielle olje sasanakvы (japansk Camellia) egnet for tørr og aldrende hud i ansiktet og på halsen. Det vil forbedre sin mat og mykne.
 Tea tree essensielle oljen brukes i hudpleie normal, kombinasjon, fet typen hud overfølsomhet overfor ulike eksterne faktorer. Det toner også huden.
 Eteriske oljer av kanel, nellik, muskat og salvie har en sterkt irriterende på huden. I denne forbindelse, blir de lagt til grunn i det minste.
 Eteriske oljer av røkelse, tea tree, sandeltre mindre aggressiv mot hud, så noen ganger brukt i ren form, men bare i en begrenset overflate (påføres med en bomullspinne lett berøring på det området av lesjoner (inflammatorisk infiltrat, insektbitt)).
 Sitrus essensielle oljer (bergamot, sitron, lime, appelsin, grapefrukt) øke følsomheten for UV-stråler. Produkter som inneholder dem kan brukes på utsatte deler av kroppen, som inkluderer ansiktet og halsen, ikke senere enn 4 timer før du går utenfor.

 Oljebasert


 Vegetabilske base gi ulike effekter på huden, så forbereder kosmetiske verktøy hjemme hudpleie eller massasje, for å vurdere hudtype.
 Avocado olje er egnet for tørr, utsatt for peeling. Den inneholder vitamin A, B, D, E, H og K.
 Olje druer kan brukes til alle hudtyper, men det er bedre for fett.
? Sitrus essensielle oljer godt mot, lindre trøtthet og oppmuntrende. Hvis du lider av søvnløshet, når forberede hjemmet for en kveld med kosmetikk hudpleie ansikt og hals vurdere det.
 Jojobaolje er best å bruke for tørr hud, sprukne, men det er mulig for andre typer hud.
 Oljen fra spiret hvete positiv effekt på huden rynker.
 Hypericum og calendula oljer egnet for fet hudtype og med høy følsomhet.
 Fersken olje er anbefalt for tørr hud med økt følsomhet. Du kan bruke den på overfladiske brannskader, blant annet fra solen.  
Яндекс.Метрика