Hvordan å bruke linser

 Hvordan å bruke linser. Her er fremgangsmåten. Dags linser er stadig mer populært, gradvis erstatte briller. Dette er ikke overraskende, fordi de har mange fordeler fremfor briller. Først, de er usynlige, og derfor ikke ødelegge utseendet. For det andre har de ikke skli fra nesen og ikke falle i løpet av bevegelsene.
 Og likevel, er objektivet en stor ulempe - det er ganske vanskelig å bære, spesielt de som gjør det for første gang. Nedenfor er en trinnvis instruksjon som lærer riktig linsebruk.

 Her er fremgangsmåten


 •  Før trinn i prosessen, bør du vaske hendene grundig. Så de trenger å tørk av med en ren klut, fjerne alle vanndråper og ingen gjenværende såpe. Håndkleet bør ikke være hårete, ellers fine hår kan bli ytterligere truffet i øyet.

 •  For ikke å forvirre objektivet må utvikle en vane. For eksempel trene deg opp til å bruke linser alltid høyre øye.

 •  Før du bruke linser må sjekke at de har blitt vrengt. For å gjøre dette, sette linsen på fingeren, avdekke og undersøke det ender. Hvis slått kantene på objektivet, så det er i feil posisjon, så det ville være vanskelig å gni øyet under bruk. Hvis rovnenko kant, kan objektivet bli slitt. I dag er det spesielle linser med spesielle indikatorer for å hjelpe velge ønsket posisjon.

 •  Så nå må bære linse. Først må du sette det på spissen av en finger på den ene hånden med den andre hånden du trenger for å holde den øvre øyelokk å ikke blinke.

 •  Fingers hånd, der objektivet er nødvendig å trekke nedre øyelokk ned litt.

 •  Sure linse bevegelse pålagt å presentere for øyet. For å si det enkelt var, fagfolk anbefaler å se opp.

 •  Etter linsen plasseres begge hendene bør forsiktig senke den øvre og nedre øyelokk, lukker øynene og blunke et par ganger. Så imøtekomme bedre linse i øyet.

 •  Nøyaktig den samme prosedyren må holde og det andre øyet.

 • Hvordan å bruke linser
   Jeg ønsker å gi noen råd til nybegynnere som ikke har noen erfaring med briller. Bedre linser på noen overflate, for eksempel, over vasken. Det faktum at fallet objektivet vil være mye lettere å finne. Ikke glem å ta vare på linsene. Ganske en endring i en krukke for flytende linser etter hver bruk. Etter utløpet av objektivet bør kaste fordi de kan skade helsen til øynene, i tillegg ikke kan bruke linser lengre enn tillatt i instruksjonene.

   Hvordan å bruke linser videoer


  Løfting - gymnastikk. Hva er løfteøvelser

   Løfte gymnastikk
   Gymnastikk (fra gresk Gymnazo -. Coach, vpravlyayusya) - et system av fysiske øvelser designet for å utvikle motoriske ferdigheter og øke fysiske egenskapene til menneskekroppen. Gjennom øvelser kan vi være mer fleksibel, sterk, rask, smidig. Trene styrker musklene og kroppen forme lederegenskaper. Hver av oss kan heve sin hånd eller kaste opp.
   Men å sitte på hyssing eller gjøre flips i luften kan bare godt trente folk.
   Vi forstår alle at det å holde kroppen i god fysisk form er nødvendig for å styrke musklene.
   Snakker av muskler, vi vanligvis mener musklene i armer, ben, rumpe, mage, at ulike deler av kroppen. Men vi glemmer ofte at i ansiktet og nakke muskler og ha det for å opprettholde tonen de trenger også regelmessig trening.
   Dessverre, oftere enn ikke å forstå dette faktum, som mange andre visdom kommer med alderen. Grunnen til dette "åpenbaring" er ikke en rik livserfaring, og kommer fra en person alder endringer. Oval ansikt "uklare" øyelokk sag, kinn og lepper mister sin elastisitet, hjørnene av øynene og munnen droppet, der haken.
   Du kan sikkert ty til plastisk kirurgi, facelifts gjøre. Men du bestemmer deg for å ta dette skrittet er ikke i stand til hver kvinne. I tillegg plastisk kirurg tjenester er ikke billig.
   Det gjenstår å være tålmodig og begynne å "pumpe" ansiktsmusklene. Selvfølgelig, ikke gjør knebøy nese og kinn ikke løfte vekter. For ansikt og nakke musklene er spesielle øvelser - løfte øvelser. For gjennomføringen krever ikke noe sportsutstyr. Du bare irriterende noen av de ansiktsmusklene, noen ganger holder fingrene.
   Som med noe trening, løfte øvelser gjør umiddelbar virkning. Det vil ta minst 15-2 måneder før du merker noen bedring, og det forutsatt at du vil trene ansiktsmusklene hver dag, fortrinnsvis om morgenen og kvelden. Men til slutt rettferdig innsatsen. Takket løfte øvelser du vil se noen år yngre. Misunnelige rivaler og fange utsikt over det motsatte kjønn vil være den beste belønning for din innsats.
   Populære løfteøvelser
   Løfte øvelser for pannen.
   Løfte øye øvelser.
   Løfte øvelser nese og lepper.
   Løfte øvelser for kinnene.
   I dag er det mange foryngelse teknikker ikke krever narkose, dispensere med traumatisk intervensjon og påfølgende rehabiliteringsperioden. En av disse prosedyrene er sjarmerende softlyftynh - effektiv og smertefri prosedyre.

  M løfter - invasiv plast


   Før eller senere hver kvinne begynner å legge merke til på mine ansikt ubønnhørlige forestående tegn på aldring. Selvfølgelig, rynker, dobbelthake, rasplыvshyysya oval ansikt og sorte øyne uten tilsatt optimisme, da det i denne alderen av avansert teknologi i hvert er det en reell mulighet for mange år for å nyte sitt eget speilbilde i speilet, bor ung og vakker.
   I dag dyktige hender av plastisk kirurg bokstavelig verker, snu klokken tilbake, og noen moderne metoder for foryngelse selv ikke krever narkose, dispensere med traumatisk intervensjon og påfølgende rehabiliteringsperioden. En av disse prosedyrene er sjarmerende softlyftynh - Ny Minimal invasiv foryngelse teknikk som har fått enorme popularitet i Vesten og Europa.
   Denne avanserte teknologien, samt klassiske kontur, innebærer bruk fillerov - preparater basert på hyaluronsyre. Men i motsetning til andre metoder for foryngelse injeksjon, gir softlyftynh en mye større effekt i kombinasjon med mindre skader. Dette er gjort mulig ved innføring fillerov de dypere lag av vevet i stedet for subkutant, gir umiddelbar foryngelse av ansiktet, krever ikke ytterligere rehabilitering.
   For hver sone ansikts kirurg velger utarbeidelse av ulike tettheter, som gir best effekt, lagres i opp til 12 måneder. Hele prosedyren tar 20-30 minutter og krever ingen forutgående opplæring. For injeksjon i vevet ansikts kirurgen bruker spesielle fleksible nåler med avrundet ende - kanyle, og utgangshullet tracker er den siden. Dette bidrar til å hindre skade på vev og blodkar, og følgelig for å unngå blåmerker og blåmerker etter inngrepet.
   Softlyftynh anbefales til alle kvinner etter 30 år. Med denne fremgangsmåten kan ikke takle nososleznыmy rynker under øynene, korrekte nasolabiale folder, formen på leppene, løfte munnvikene, bli kvitt "brыley" definere kinnben og hake. Det bør bemerkes at en av fordelene ved denne fremgangsmåte er mangelen på tydelige tegn på operasjonen, for derved å unngå forstyrrende spørrende venner og kolleger. Huden din er naturligvis strålende, sunn, sterk og ung - hva mer kan drømme om hver kvinne?  
  Isbiter FaceIsbiter kan rense huden, og erstatte den vanlige vaske denne prosedyren. De er godt stelle ansiktet, snu hennes naturlige skjønnhet og helse.
  Nyttige egenskaper av isen kuber Face
  Is kan gjøre rynker mindre synlige i ansiktet, den effektivt strammer porene, styrker blodkar i ansiktet. Som et resultat av dette får regelmessig bruk av sin kuber person naturlig glød.
  Gjennom frossen væske i ansiktet, er du overfladiske kar constrict og utvide de som er i de dypere lag av huden. Blod begynner å sirkulere. Når utvidelsen er overfladiske kar, kapillærer går inn i en tilstrekkelig mengde blod.
  Det forbedrer metabolske prosesser i hudcellene starte prosessen med regenerering, rynker gradvis glattet og kinnene hovne sunn glød. Hvis å gjøre bruk av dette verktøyet også ulike påfunn av urter, er effekten enda mer merkbar.
  Og is perfekt toner og frisker opp huden. I tilfelle du trenger å raskt bringe den personen i riktig form, skjule fra nysgjerrige øyne tegn på tretthet, hevelse av øyelokkene, er det et uunnværlig verktøy. Mange kvinner er vant til å bruke is og å bekjempe mørke ringer, poser under øynene.
  Isbit ansikt
  Det er best å bruke til dette formålet er ikke vanlig vann fra springen og renset eller mineral uten gass. Selv egnet og nøye filtrert vann fra springen.
  Du kan lage is vann for matlagingen hjemme. Ta vanlig vann fra springen og hell det i en form ment for frysing isen i kjøleskapet. Når væsken holde på litt is, forsiktig fjerne og kast skorpe dannet. Den gjenværende væske, fryse og bruk for å tørke av ansiktet. Dette betyr at kvinner kan bruke alle typer hud.
  For seg alle hudtyper egnede isbiter laget av sterk grønn te. De er utmerket tone huden og virker som en antioksidant.
  Is, som er grunnlaget for sterk svart te, umiddelbart fjerner poser under øynene. Han er også en effektiv behandling for fet, porøs, aldrende hud, når ansikts rødhet ofte vises. Og hvis hans matlaging å legge en stor skje med te sitronsaft eller eple cider eddik, effekten du vil elske.
  Is som du bruker, kan du holde i fryseren i opptil sju dager. Da den mister sine gode egenskaper, slik at bruken er ikke lenger effektive. Prøv å bruke kun det øverste laget av kuben som inne akkumulere skadelige stoffer.
  For å fjerne akne raskt, ta en skje med salt og la den oppløses i kokende vann. Denne løsning anvendes for fremstilling av is. Å ha ansiktsmassasje, rengjør den av med kaldt vann.
  Også gjør dette verktøyet kan brukes mynte te uten sukker. Ice mynte vil bidra til å jevne ut rynker raskt takle trøtthet hud, lindrer irritasjon. Å forynge huden bruk isen med sitronsaft. Ta et glass kokt vann og presse ham litt sitronsaft.
  Ønsker å bleke huden og fjerne pigmentflekker, prøv å bruke is, laget av ris buljong. Når risen er kokt, drenere suppen bør være grundig og fryse i fryseren.
  Mange kvinner ikke vet hvordan de skal forholde seg til poser under øynene. Men å løse problemet her er en kompress. Ta noen teposer, fyll dem med kokende vann, vente på kjølig ned og la dem i fryseren. I morgen, fjerne og kort fest for øynene. Eliminerer også isen poser under øynene, som er laget av melk.
  Hvordan bruke isbiter Face
  Unngå sterk underkjøling hud, holde isen opptil fem sekunder, deretter forsiktig Flytt til et annet område. Der det er rynker kan somle litt, ha dem på et stykke av frosset vann. Hvis du ikke følger disse reglene, kan bruk av is føre til bihulebetennelse.
  For å oppnå synlige resultater, ikke en gang tørk huden med is, må denne prosedyren utføres nesten fullstendig nedsmelting is. Det anbefales å gjøre dette i morgen og kveld, ved hjelp av lys massasje bevegelser. Etter tørke vent personen tørke naturlig, og fukte det din favoritt krem. Eiere tørr hud kan gni den med olivenolje, litt senere dyppe den med en tørr klut.
  Isen er god, og aller viktigst - en naturlig måte å håndtere funksjonshemninger hud. Prosedyren for å tørke ansiktet vil ikke ta deg mye tid, men resultatet vil ikke vente på seg.  
  Яндекс.Метрика