Hvordan å bruke lyse ting?

 På slutten av vinteren, jeg ønsker å ha noe lyse og oppløftende. Selv om ikke alle kvinner vet hvordan du skal bruke dem. Hvis den ikke brukes riktig lyse ting de "spiser" din naturlige farge. Dette er spesielt sant eiere av hvit hud og blondt hår. Klær vil være synlig for alle som er rundt, og du - nei. Hvordan Wear en lys tingSom vil friske opp bildet ditt, men ikke zamaskuye det? Holde noen grunnleggende regler på tidspunktet for valget og iført lyse klær:

 1. Hvis du er redd for å bære en jakke eller kjole fuchsia sitron farge, start med tilbehør og smykker, for eksempel perler eller lyse hustynok. Du oppdaterer daglig, irriterende sett med klær, og alt dette vil føle sterkt uten å bli forvandlet til lys. Designere i 2013 tilbyr noen kapper og boas mest uvirkelige farger, og selv syre farger. De heier vinteren.
 2. Tenk på din egen look. Hersker av vinteren typen utseende, preget av lyse toner, er i stand til å ha råd til å bære mye mer fargerike ting og derzostnыh kombinasjoner enn rettferdig sex eller årlige våren kolorotypu. I tilfelle du har brun hud, så det er problem med lyse ting og nesten ikke verdt det. Dimme natur i huden - Hovedproblemet med å bære rike farger. Så plukke opp ting, basert på sin tone. Hvis det er kaldt - ikke bære ting lyse, solrike farger. Eiere porselen hud passe milde farger.
 3. Fortynne måten mettede farger. For eksempel, iført en gul topp, og legge til sin beige bluse. Først av alt, trenger du ikke se ut som en lyskrysset og fremheve skjønnheten og rikdommen i farge klær enda mer, takket være sozdavshemusya kontrast.
 4. Kombiner den måten "lignende" naturlig palett. Det er ikke nødvendig å blande varme og kalde farger fra hverandre. Farger ting som kreves så glatt "utfyller" hverandre, for å være "en av familien." Dette kan hjelpe spesiell bord av farger og nyanser.
 5. Vakre farger myke pastell paneler passer nesten alle kvinner. Blek turkis, rosa, gull og sølv ikke gråte, trenger egentlig ikke ta hensyn til ham. Lyse farger som vekker minner desserter, perfekt for unge kvinner med hvit hud og blondt hår. De er spesielt bra for sommeren. Selv huske på at disse tingene har en god sjanse noen "gå seg vill" i klubbatmosfære og i kunstig lys.
 Tilsvarende er det nyttig artikkel om hvordan du velger rett farge klær.

 Hvordan å bruke lyse ting video


 Lange ben - den største stolthet av kvinner. Leggy skjønnhet, gjør hjertet mann og selv kvinner slå raskere. De sistnevnte, bare sjalu meter lang, uten å vite hva triks kan gjøre dem ta beundrende blikk og meg selv.


Hvordan visuelt forlenge bena


 "Nei" kjole med lav midje!
 Bukser eller skjørt, senket lavt på hoftene, visuelt forlenge overkroppen, beina, og dermed blir kortere, noe som lengter de ville være. Denne regelen gjelder for beltet på lårene og tonet typer klær, kuttet en figur i et ugunstig sted.
 Som et alternativ. Bukser og skjørt med høy midje. Fjern fra garderoben vide bukser med mange lommer. Ideell for forlengelses tall tjene enkle, klassiske bukser med en pil. Belter bør brukes i midjen. En utmerket måte forlengelses tall kan tjene som bolero, men ikke lyse, kontrastfarger, og sørg for å matche kjolen.
 Sett tabu i capris og skjørt kobber!
 7/8 lengde bukser og skjørt til midt på leggen, "cut" ben. Disse delene av garderobe, er det ikke ønskelig for lav og lubben kvinner. De gjør figuren enda kortere og legger ikke harmoni.
 Som et alternativ. Bukser bør brukes til halvparten av hælen. Skjørt, blyant stil, men ikke under kneet. Lubben dame som ikke har råd til å utsette kneet - lange skjørt, nesten til gulvet.
 Unngå frodige bluser!
 Wide-bulzы razletayky og bluser med vide ermer, volanger, bør utelukkes fra garderoben av lave kvinner. De presset på visuell form, noe som gjør det mer "squat".
 Som et alternativ. Slanke jenter bære en nærliggende klær anbefales. Plump - poluprylehayuschye gensere og jakker heve midjen. Kjoler for slike kvinner bør velges i empirestil, Denne kjolen med høy midje, stram liten figur. Lett stoff av klær, som den flyter gjennom livet, noe som gir silhuetten av femininitet og eleganse.
 Bar - nei! Bar - Ja!
 Alle stylister i en stemme si pryzemlyayut horisontale linjer. Men den vertikale linjen, noe som gjør figuren tynnere, slankere, og du - ovenfor!
 På hælene!
 Endelig sko. Det er ingen hemmelighet at hælen, den sikreste måten å forlenge bena. Imidlertid er ingen spesifikke regler ikke nok. Velge sko, husk at den optimale høyde hælen skal ikke være høyere enn 7 inches, ellers vil du ha lange ben og bøyd tilbake den opp for deg ikke. Og for de som ikke kan gå i hæler, plattform oppfunnet - perfekt for hverdagen!  
Skjønnhetspakker

 Pakker er designet for å tone og helbrede huden, Fukt det med fukt og næring, beskytter mot aldring og tørking. De kan brukes til alle hudtyper.
 Denne fremgangsmåten brukes ganske effektiv i kvinner med tidligere og anvende det ikke bare på overflaten, men også i andre områder av huden, og noen ganger på kroppen som helhet.
 Pakker tidligere satt på ren hud.
 De er kalde, oppvarming og kontrast.
 Kalde omslag strammer porene, redusere talg ekskreter enn fet hud og svetting, bedrer blodsirkulasjonen, lindrer irritasjon. De blir ofte brukt til rekreasjon i solen brent hud eller fjerning av en hvilken som helst annen skade.
 Lag en kompress veldig enkelt. Det er nødvendig å fukte kluten eller cheesecloth, brettet i flere lag, eller et håndkle og gjelder for ansiktet i 10-15 minutter. Stoffet er varm, så det bør med jevne mellomrom midt i kald væske (du kan til og med is) og forsiktig vri. Som en helse komponent bruker vanligvis urteekstrakter, vegetabilsk olje, skummet melk, mineralvann, svak løsning av eddik, svak alkohol løsning og t. E.
 Kaldt komprimerer infusjon av svak te eller vegetabilsk olje satt på øyelokkene og under øynene området.
 På forsiden av et kaldt omslag er vanligvis pålagt etter ansikts rensing prosedyre.
 Oppvarming komprimerer øker metabolismen, lindre muskelkramper, fremme rynker, forbedre vannbalansen, bidrar til å fjerne døde celler i overhuden, forårsaker blodstrømmen til hudoverflaten.
 Oppvarming komprimerer kan brukes på huden, nærende krem ​​smurt.
 For oppvarming komprimere som nødvendig sammensatt av flere lag med klut eller håndkle komprimere papir eller film, isolasjonslag, som kan bestå av bomull, flanell, ull skjerf eller håndkle.
 Vevet fuktet med varmt (temperatur 38-42 ° C) væske, sette på huden (f.eks, hals og bryst), så nær nepromokayuschey film eller papirisolerte toppen. Denne gang komprimere - 5 til 10 minutter. På forsiden av det vanligvis er det brukt før du påfører masken. Fullføre prosedyren skylle med kaldt vann.
 Det må bli husket at varm komprimere ikke brukes alkohol, og ikke brukes i blodårene i huden, hud betennelse og sår i huden.
 Kontrast komprimerer forbedre tone, øker elastisitet, forbedrer blodsirkulasjonen i de øvre lag av huden. Brukt, vanligvis med aldring, livløs hud for å få tilbake sin friskhet og sunt utseende.
 For en slik kompress ved hjelp av to håndklær, varmt vann og kaldt. Det er nødvendig å påføre huden blir varme og kalde håndklær, hver med huden i 1-15 minutter. Kontrast alltid ender med kaldt komprimerer håndkle.
 Infusjon for urte komprimere er utarbeidet av brygging 1 ss. av råstoff i en kopp kokende vann. Sette mot behovet 20-30 minutter og bruke umiddelbart.
 For fet hud egnet kjerringrokk, butterbur, johannesurt, ryllik, smalkjempe, calendula, nesle, maismel.
 For normal hud egnet hagtorn, salvie, mynte, flokk, bjørkeblader, humle.
 For tørr og aldrende hud og bruke lime blomstre, kamille, mor og stemor, hage greener.
 Til betent hud, hud med kviser og sår er bjørk knopper. 1 ss. av nyrene (de er lett tilgjengelig over disk eller tidlig på våren naschypaty i skogen med lave greiner uten å skade treet) brygget en kopp kokende vann og la det koke i 15-20 minutter. Da suppen kald, klem, filter og brukt til å søke komprimerer på problemområder.
 Pakker for grov hud for eksempel på albuer, hender, føtter, knær gjøre det bra med potetmos, kjøttkraft linfrø, dampende kli, gress daisy apotek eller forlater mor og stemor, kokt i melk, og så videre. d.
 For slapp og rynkete hud Du kan bruke komprimerer av infusjon av Hypericum, sterk te, salvie, plantain, calendula.
 Pakker kan gjøres ikke bare med decoctions og infusjoner, og bruke for matlaging, for eksempel skrelle frukt og grønnsaker.
 Dette gjøres slik. Skrell poteter, agurk, squash, epler, sitrus og t. E. Å male en blender, tilsett litt ost eller vegetabilsk olje, legge på seg stoff, sette på halsen og brystet, varmt skjerf og hold i 15-25 minutter. Skyll med varmt vann komprimere. Komprimere kan gjøres to ganger i uken.
 Spesiell oppmerksomhet bør være fuktighetsgivende og nærende tørr hud brystkompresjoner fordi det er lite fett kjertler og epidermis mister tone tidlig. Etter komprimere halsen bør gjelde krem ​​eller krem ​​beriket med tillegg av stoffer som hjelper huden å beholde elastisiteten - ulike oljer og ekstrakter.  
Яндекс.Метрика