Hvordan bruke parfyme?
 Bildet av den mystiske og ønskelig kvinne bør alltid suppleres med utsøkt duft. Å tiltrekke seg menn, og det er bevist vitenskapelig metode, trenger du sofistikert duft som vil gifte seg med et vakkert bilde. Det viser seg at menn først legger merke til lukten av parfyme.
 Parfyme - en kollektiv ord, betyr det ikke bare ånder bare, men også alle kosmetikk som brukes for kroppspleie.
 Til alle tider, parfymer var et ekte våpen i hendene på en kvinne som ønsket å slå et hode mann. Duft, tynn, lys, trivelig, vil minne nogen av hans kone, selv i en tid da det vil ikke lukke.
 Men ikke bruke flere kosmetiske produkter som er svært velduftende, kan dette resultere i en kombinasjon av flere lukt kan skape en svært ubehagelig aroma. Derfor er det tilrådelig å bruke sminke en produsent, så vil du definitivt sikker på at vil alltid se ikke bare hyggelig, men også lukte hhv. Vær oppmerksom på at det ikke er nødvendig å konsumere store mengder sprit er bare fremmedgjøre andre.  
Hvordan å velge en parfyme?Hvordan velge en god parfyme, spør du? Hvis du trenger en kvalitet flaske parfyme for deg selv eller kjære, når du velger å holde et par punkter for å unngå feil.
Parfyme bør ikke velge store parfyme butikker. Et stort antall spredte smaker og hastverk, sannsynligvis ikke vil gjøre det riktige valget. Selv konsulenter vil ikke hjelpe deg i denne situasjonen.
Hvordan velge en parfyme stabil? Etter butikken vil du bare kunne lukte dem og finne ut hvor lenge de forblir på klær. Du kan fortsette som følger. I nærvær av fritiden går du til butikken for en dag eller to før du kjøper, og velg riktig smak. Påfør en liten mengde på klær og sjekke hvor godt det holder. Hvis alt er bra, og deretter kjøpe en flaske.
Hvordan velge en god parfyme som vil perfekt blanding med duften av kroppen din? Du kan bruke samme bord som beskrevet ovenfor. Hvis du ønsker å kjøpe en parfyme på samme dag, anbefaler jeg etter å ha påført dem til kroppen eller klærne til å gå flere timer.
Hvordan velge en duft? Umiddelbart advarer om at på et tidspunkt er bedre ikke å prøve mer enn 3 smaker så godt som det beste stedet for å teste - håndledd, og de har bare to. :) Hvis du lukter litt duft nesen rett og slett slutte å skille sine spissfindigheter. Når du velger en parfyme bør regelmessig ta en pause og puste inn duften av kaffebønner.
Aldri kjøpe jeans, basert bare på lukten av de første tonene. Vanligvis dufter består av to komponenter: naturlige og syntetiske. Fordampning hver enkelt er forskjellig og aroma gradvis avslørt. Vanligvis først avslørte de første notater, forberede lukt til hjerte (midten) note. De omkringliggende du folk føler det er midt notatet. Salver unnfanget det som grunnleggende og det viser helt all smaken effekt. Bare timer etter de midterste notater vil bare lett løype. Dermed gjør valget av brennevin på første merke risikerer du ikke kjenner hjertenote av parfyme. Snarere vil du vite først etter kjøpet hetteglass.
Ikke ha parfyme på huden din, som er noe fasiliteter. Sprinkles parfyme på ren og tørr hud. Ikke ha parfyme bak øret. Selv om det er bra også følbar puls på grunn av fuktighet, kan avle bakterier, som påvirker smaken.
Menings seg bedre ikke ignorere, så hvordan du velger parfyme i dette tilfellet vil ikke fungere. Parfyme skal like deg, de vil gjøre deg til en unik person. Bare du velge duften som vil glede deg.
Hvordan velge en ekte parfyme? Jeg anbefaler å kjøpe parfymer testet bare på steder. Mange butikker ca 70% av varene kan være forfalsket.
Hvordan velge en parfyme duft til alle tider? Og er det mulig? Etter min mening er det bedre å ha noen forskjellige smaker. Humørsvingninger, vær, ulike livssituasjoner ... Hver av dem har en bedre smak. La kroppen din bestemmer seg for seg selv at han "satt" i dag ...
Lykke til å velge!  
Hvordan man skal håndtere svette?1. Førstehjelp - bruk av antiperspiranter som er godt påvirke svettekjertlene ved å blokkere overdreven utslipp av vann. Må ikke forveksles med en deodorant som bare påvirke lukten av svette, blir de brukt til en endret forståelse av svette. Bruk verktøyet to ganger om dagen, morgen og før sengetid hjelper effektivt. For meg er det bedre å bruke etter en dusj, etter osushyvshy huden med et håndkle. Du kan bruke spesial antiperspiranter i form av spray for å behandle andre soner unntatt armhulene.
2. Det er lurt å bruke klær laget i bomull, som absorberer fuktighet godt. Foreløpig kan du kjøpe spesielle klær som selger for overdreven svetting er, forresten, sportsklær også bra for dette. Når du velger klær prøve å velge riktig farge for mørke farger svette flekker mindre synlig enn lys.
3. Ikke kjøpe og ikke slitasje lukkede sko, ingen flyt av luft, ellers vil du være ubehag, og spesiell lukt som kommer hjem til deg eller andre lokaler. Pass på å bruke et substrat eller innleggssåler som vil absorbere og desinfisere innkommende fuktighet. Ikke kjøp billige sko, er denne effekten ikke udelt positive.
4. I alle fall prøve å fange med en ekstra klær som du kan bruke som om fortsatt våt manifestert seg. Og nå for maten - ikke spiser som kan forårsake lukt endre valgt fuktighet. Redusere alkohol, ikke eshsya røkt og krydret mat i det hele tatt glemme den bitre diett! Løk og hvitløk - spesielle gjester i "black list". Åh, du er full og folk lider av ekstra pounds, deretter begynne å gå ned i vekt - Svette gå umiddelbart.
5. dybder på svømmetur, nei, du trenger ikke le hvis du Chistyulya og ta en dusj flere ganger om dagen, det gjelder ikke for alle andre. Du vil bli overrasket, men de som badet en gang i noen dager, virkelig mye. Utrolig men sant.
6. Ha alltid med din egen antiperspirant og våte sanitetsbind. Bruk dem som forutsatt.
7. Vel, hvis du ikke hjelper, estetisk medisin for å hjelpe deg! Konsultere en erfaren beautician, hudlege eller plastisk kirurg. Injeksjon av "Botox" eller "Dysport" vil bli dyrt, men veldig effektiv!  
Hvordan å kleDessverre, eller heldigvis, begynner å si "Meet på klær ..." true i vår tid. Rundt en masse mennesker, alle prøver å uttrykke sin individualitet, for å si det gjennom klær. Men klarer ikke alle å kombinere de riktige tingene med garderoben din så ser virkelig attraktiv og stilig. Det er ikke veldig mange stylister gi råd om hvordan du skal kle. Men i sine kommuner ofte ikke universalitet, så de er ikke egnet for alle.
Så hva gjør man for å riktig kle? Hva nyansene bør vurderes når du velger de riktige klærne når du oppretter individuelle stil? Det er flere viktige kriterier.
Objektiv selvtillit når du velger klær [/ Size]
Ofte problemer i valg av klær som følge av feilaktig selvbilde. Kvinner ofte undervurdert eller fordelene av figuren, eller til og med snu det blinde øyet til sine mangler. Denne første forsøk så nøye skjule liket, sistnevnte, men som mange av hans show. Følgelig riktig kjole de ikke kan, fordi ikke klarer å finne en passende klær. Mange husker bare de grunnleggende funksjonene klær - for å beskytte menneskekroppen, men glemmer at det bør vektlegge og skjønnhet.
Til riktig kledd, må du vurdere selv verdsatt. Dermed velge klær, gjøre vårt beste for å fremheve dine sterke sider og skjule feil, riktig fôring hennes skjønnhet, ikke gjemme seg bak formløse klær. Fokuset kan gjøres på noen del av kroppen du finner mest attraktive - armer, ben, midje.
Dette kan ikke kle seg riktig, og folk som ikke tar hensyn til de funksjonene i figuren. De pleier å kjøpe klær bare fra at rådet kjæreste / hun Mote / akkurat som, uten å vurdere hvorvidt det spesielt valgt ting til dem. Høyre Dress - noe som betyr at den er valgt for seg selv.
Kle deg etter alder
Det er ingen tvil om at de to jentene på samme alder kan se helt annerledes i de samme klærne. Ennå å velge de riktige klærne, må du tenke på om det er din alder.
Ofte unge jenter kle seg i veldig overskyet og kjedelig klær. Eller omvendt, prøver å se ut som voksne kvinner, setter ting også åpen med hakk og kutt.
Det skjer så, at kvinner er mer modne prøver å se yngre alder plukke feil klær, dressing i skrikende farger og altfor kort og foretrakk å bære.
Det er nødvendig å ta hensyn til aldersforskjeller klær å kle seg riktig, så vil du se stilig og elegant.
Matchende klær image og livsstil indre tilstand
Kjole trenger slik at klærne matcher din livsstil, ikke forstyrre deg og møte din indre tilstand.
Hvis hun fører et aktivt liv, mye gåing, det første må velge komfortable sko. Generelle sko - en liten hæl eller en flat såle. Smal, binder bevegelser klær heller ikke fungere.
Jenter som tilbringer mye tid bak rattet, må også tenke seriøst på å velge komfortable klær og sko.
Den interne tilstanden er ikke mindre viktig. Utseende, henholdsvis, og klær bør endre med interne endringer. Kle humøret, så du hver dag vil være unik.
Kle seg etter tid og sted
Mange jenter tror ikke at klærne skal alltid matche situasjon. Du kan ikke i den samme kjolen for å gå til en nattklubb, en restaurant og en jobb. I ett av de stedene du vil se minst upassende.
Vurdere kombinasjonen av farger og deres nyanser og kolorotyp
Å kle på riktig måte, må du velge klær i henhold til din kolorotypu. Det er totalt fire, sommer, vår, høst og vinter. Men det glemmer kombinasjon av farger til hverandre er ikke nødvendig.
Grunnregelen for den rette kombinasjonen av klær er kule farger utfylle kalde og varme farger varm. Til farge, kombinert med alle andre, inkluderer universell svart og hvitt. Men noen nyanser av varme farger passer perfekt sammen med kulde. For å lære hvordan du skal kle, kombinere ulike farger på internett mye informasjon.
Velg elementer etter størrelse [/ Size]
Til riktig kjole for å unngå de tingene som kan ødelegge ikke bare humøret men også utseendet ditt. Unødvendig å si, riktig kjole - så velg klær i størrelse. Men det er ting som kan ha en stor innvirkning på utseendet ditt. Disse inkluderer:
- Ubehagelig BH-størrelse ikke er valgt. Hvordan ville du kledd, hvor godt ville ikke være din bluse eller skjorte, hun vil aldri sitte på deg rett hvis BH er for stramt eller for løst. Hvis du kler deg i klær laget av fine stoffer, for hardt, for Lacy bra eller øker mengden vil skille seg ut og gi brystene skjemmende skjema;
- Klær med en lukket hals. Hvis kuttet for liten, er den øvre delen av kroppen din korenastoy. Det beste alternativet - å bære ting med krage og V-hals som passer de fleste kvinner;
- Er riktig valgt. Slitasje bredde er galt er ikke anbefalt fordi det vil gjøre hoftene og midjen visuelt bredere. Det riktige valget - et bredt belte, som imidlertid ikke er egnet for de som har en kort overkroppen;
- Feil matchet sko. Sko bør matche stilen på hele antrekket. Ikke ha for store eller for åpne sko. Du må være forsiktig med sko med stropper ved anklene, det visuelt forkorter føtter;
- Korte bukser. Visuelt forkorte beinet. Derfor riktig alternativ - bukser, sko dekke litt.
Velge klær, kan du bli guidet av disse reglene. Men husk det viktigste - å kle seg - det er slik du liker.  
Яндекс.Метрика