Hvordan bruke sminke? Vilkår og perfekt makeup søknad teknikk

 Når du har valgt farger makeup, må du til å anvende den til å understreke verdighet lønnsom. Over tid å øve regelmessig, kan du eksperimentere med farger og påføringsmetode.
 Hvordan søke øyesminke
 - Den første fasen skal brukes på øyelokket til øyenbryn skyggen av tidlig-basis (den lysere nyanse).
 - Tegne omrisset skygger-tynn linje langs øvre vippekanten, deretter på toppen av tallet til midten av øyet langs foldene århundre. Du bør få en V-formet linje. Ved hjelp av en børste, forsiktig blande skyggene.
 Til øyelokkene var for mørkt, bruker dempet farger matte skygger. Unngå blanke og lekkert nyanser - de gjør rynker mer merkbar.
 - Tegn en linje langs øvre og nedre øyevippene hjelp contouring blyant. Bringer øvre øyelokk, flytte fra indre hjørne til det ytre øye på bunnen handle i motsatt retning. Å visuelt forstørre øynene, påfør langs foldene århundre mørkere nyanse.
 - Påfør maskara. Først male bunnen og deretter de øverste vippene. La et lag tørker før du påfører andre.
 - Brow. Brow skal begynne på det innerste hjørnet av øyet og gjør en sving i midten. Å gi god form øyenbrynene, gre sin pensel og påfør lette blyantstrøk korte av det valgte punktet utover. Å lindre deres veier igjen øyenbryn kam børste.
 Hvordan søke makeup kinnene
 - Hvis du ønsker å foreta en visuell person, påfør blush på toppen av kinnbenet til tuppen av nesen bred stripe.
 - For å gjøre en visuelt bredere ansikt, bør rødme brukes på ytterkanten av øynene, skyggelegging dem tilbake (ikke opp), på vei til mellomøret.
 - Prøv å søke rødme jevnt, med ingen flekker, flekker. Luchshek bare sette dem i dagslys, med en stor fluffy børste.
 - Hvis du har fet hudtype, er det bedre å forlate bruken av fett og skinnende rødme - fra deres huden mer glans, og de blush fort bli kjedelig.
 - For å rødme lå flat og lang beholde sitt opprinnelige utseende, plasser penselen i placer pulver, trykker henne på baksiden av hånden, riste av overflødig pulver og bruke pudder over beskyttende krem. Så det anbefales å søke rødme.
 - For å rødme lenger holdt flittig distribuere basis - solkrem, lys pulver da og bare da gjelde på ansiktet rødme.
Hvordan bruke sminke? Vilkår og perfekt makeup søknad teknikk

 Teknikk av Lip
 - For å gjøre leppene fyldigere, gjelder gloss på toppen av leppestift. Contour blyant sirkel yttergrensene for konturen av leppene.
 - For å gjøre tynnere lepper, påfør en liten mengde av disse beskyttende krem. Sirkel innsiden av leppen kontur naturlig farge, flytte fra sentrum til hjørnene av munnen. Gjelder for denne delen av mørk matt leppestift eller middels intensitet. Ikke bruk leppestift eller lyse lekkert nyanser, glemmer lipgloss.
 - Når polzuete blyant disposisjon, uten å kjøre ut munnen og ikke strekke dem et smil. Slappe av dem og deretter sirkel tynn linje langs konturen.
 - For å skinne lepper, påfør lip gloss i sentrum. Forsiktig klapp det slik at det rozhladyvsya.
 - Å leppestift holdt lenger zatushuyte leppe kontur med en blyant og bruke leppestift på toppen.
 - For å gjøre en strålende matte lepper, påfør leppestiften først, og deretter legge den lille mengden av løs gjennomsiktig pudder.

 Nylig, en sunn livsstil og se sine tall - to stadig mer populære oppfatningen blant dagens ungdom. Tidligere bare idrettsutøvere involvert i idrett, men nå noen av det smukke kjønn, som søker å ha en proaktiv holdning, prøver å finne ledig tid til å gå til treningsstudio eller treningssenter.
 Selv om du ikke kan besøke steder slike leksjoner hjemme kan også være en svært effektiv måte, noe som gjør at du kan miste de ekstra pounds og opprettholde sin figur tonet, enda viktigere, selvfølgelig, være i stand til å gjøre deg selv og gjøre det riktige metoden for trening.
Zhyrospalyuyuche trening hjemme

 Alle som mer eller mindre i kontakt med idrett trening, vet at det er forskjellige systemer for opplæring spesielt utviklet for ulike formål: et sted bearbeidet terreng der det legges vekt på fettforbrenning, og et sted vi jobber med en generell styrking av kroppen.
 De som er i den fasen av varig vekttap er alltid vanskelig å bestemme rekkefølgen på at samme type velge selv som er bedre, høy intensitet trening eller konsekvent, vedvarende trening?
 På den ene siden trening med høy intensitet, selvfølgelig, beholde følelsen av bragd etter at de bokstavelig talt føler at "slanke" fordi kroppen svette elver, og pulsen slo rasende, og sa at du jobbet godt.
 Men vekttrening, som gir en langsom, men jevn trene hver muskel og lover en god sport lettelse.

Zhyrospalyuyuche trening hjemme

 Men uflaks, de fleste kvinner og menn som prøvde å engasjere seg på denne måten, føler ikke den samme effekten som under intense treningsøktene, fordi deretter raskt forlate denne type trening. En forgjeves.
 Flat mage og slanke lår strammet, og mangel på fett på sidene og andre viktige steder - dette er de viktigste målene for det meste av det smukke kjønn, men hvis du vil at denne avtalen for å fullføre utmattelse i gym?
 Hva er de beste treningsøktene forbrenner fett, og kan få en god sport kropp? Hva bedre opt for å få maksimalt utbytte av zhyroszhyhayuschyh trening hvis de ble holdt i treningsstudio eller hjemme?
 Først, la oss definere hva som er zhyroszhyhayuschaya trening. Det er ikke vanskelig å gjette at i første omgang, er det en form for fysisk aktivitet når det er maksimal brenn underhudsfett.
 Men ikke alle vet at den virkelige "oppløsning" av fettreservene begynner først etter 25-30 minutter av aktive og intense bevegelser!

 Dette betyr at enhver trening, ledsaget av dynamiske bevegelser og ta mer enn 30 minutter, kan med rette bli vurdert zhyroszhyhayuschye. Den enkleste form - en felles gang intensitet er, selvfølgelig, er ganske lav, men det betyr ikke at disse klassene er ineffektive.
 De har også sport dans, svømming, sykling eller inline skating, løping, trening på tredemøller og sykler - alle svært effektive måter å gå ned i vekt, viktigst følger to viktige regler - varigheten av trening over 25 minutter, der må være i samsvar med det akseptabelt nivå puls.
 Imidlertid bør det bemerkes at høyintensiv trening - ikke alltid det beste valget, fordi, på grunn av kroppen og til og med egenskaper, ikke alle er i stand til å opprettholde denne frekvensen av øvelsen. Hvis du føler at du psykologisk vanskelig å opprettholde en rytme, kan til og med bemerkelsesverdig resultat ikke bringe ønsket glede.
 Her for å hjelpe lav-coming trening, kjenner mange tilfeller der folk enkel daglig fotturer søkt imponerende resultater i vekttap.
 Faktisk, for å nå grensene for sine drømmer, er det viktig å gjøre et personlig treningsprogram som skal komme til funksjonene i kroppen og karakter, heller ikke glemme om riktig ernæring, fordi den eneste måten du kan oppnå reell suksess i denne vanskelige saken.

 Hva skal jeg velge - sirkulær, aerobic, styrke eller cardio belastning?


 Som vi har sagt, bli kvitt de irriterende fettreserver på ulike måter, hver type har sine egne fordeler, som du velger selv gjøre? En vanlig myte er at hvis du forfølge målet å forbrenne fett, må du velge akkurat intensiv arbeidsbelastning, slik som cardio eller aerobic trening er falsk.
Zhyrospalyuyuche trening hjemme

 Faktisk det beste alternativet - en kombinasjon av alle mulige typer, eksperter har lenge vist at bare slike spesielle opplæringsprogrammer, som inkluderer vekslende cardio og makt belastning i betydelig grad kan fremskynde prosessen med å miste vekt.
 Det viser seg, aerobic, cardio trening og sirkulær meste "brenne" det meste av kaloriene i prosess laster direkte, men styrketrening påvirker vår metabolisme når kroppen er i ro allerede.

 Hva betyr dette? Dette forklarer det faktum at under styrketrening, når vi jobber med tung vekt og antall repetisjoner av en øvelse ikke overstiger 6,12 ganger, trenger du ikke føler dette energiforbruket, både i aerobic aktiviteter.
Zhyrospalyuyuche trening hjemme

 Så etter å ha spilt kroppen din stille i flere timer, eller dager, fortsetter å bruke energi ved å brenne fett for å støtte alle våre fysiologiske kroppen. Og best av alt, mer vekt og muskelmasse, jo mer energi er nødvendig, noe som betyr flere kalorier brent.
 Dermed kan vi oppmerksom på at hvis du bare ønsker å gå ned i vekt, men også drømme å korrigere problemområder som magen eller dekorere pumpe ben, er liten noen aerobic belastning, lage en figur mer slank og tonet, må de veksle.

 Hva er sirkulær trening?


 En annen interessant type stress, noe som gjør at du raskt og effektivt ned i vekt, er hyggelig bonus at du ikke bare brenne kalorier under treningen, men podsushyvaete kroppen funker lettelse og styrke kroppen helt.
 Men eufori blekner raskt, fordi når det bør bemerkes at denne type stress er ganske kjedelig, fordi det samme sett av øvelser må gjentas igjen og igjen tre runder på rad, med en pause utelukket.

 Du kan gå inn i treningsstudio eller hjemme eller på trenings av en byrde, er det imidlertid viktig å ta hensyn til den begrensede vektgrense. Til tross for alle alvoret av denne type stress, positive aspekter fremdeles gjelde, fordi den kan brukes til å brenne fett og samtidig opprettholde muskelmasse, og fremgangsmåten er mye raskere.  
Яндекс.Метрика