Våre forfedre siden davneyshyh ganger var klar over de helbredende egenskapene av tindved. De brukte den til å behandle en rekke sykdommer. Og i dag denne mirakuløse plante funnet sin søknad i medisin og kosmetikk, og selv bare brukt til å tilberede ulike retter.
 Fra bladene og bær av tindved juice kan gjøre svært effektive og gunstige te og en rekke verktøy som kan brukes i en helt annen formål.
Hvordan bruke tindved olje for omsorg og rehabilitering?

 Det er vanskelig å liste opp alle sykdommer og problemer som vil hjelpe deg å takle Geitvedslekten. Men det er en mirakelkur som kan trekkes fra disse bærene - en tindved olje. Sine helbredende egenskaper rett og slett ikke har noen lik. Denne oljen reduserer smerte, betennelse og stopp fremmer rask heling av sår, og dessuten hindrer at det infeksjon med forskjellige infeksjoner.

 Lage et hjem


 Tindved olje er ganske lett å forberede seg hjemme, selvfølgelig, forutsatt at du har mulighet til å plukke friske bær. Først bør du vaske og tørre frukter samlet. Deretter må du trykke hjelp presse saften av bær av rhamnoides, hell det i et glassfat og putte i noen mørkt sted for to uker.
 Etter denne perioden, overflatelaget av mørk juice er produsert - er dette tindved olje. Dette lag bør nøye fjernes med en skje eller på annen måte. De innsamlede oljen skal pasteurisert og avkjøl.
 Juice de rester trygt kan brukes til å lage innenlandske drikker som fruktkompott eller gelé.

 Men hvis du ikke kan gjøre på egen hånd tindved olje - fortvil ikke, kan du kjøpe i alle apotek. Denne oljen vil være uunnværlig for deg på alle anledninger, så det vil ikke være overflødig å ha det i din medisin brystet.

 Hvordan kan du søke?


 På grunn av sin mirakuløse egenskaper, er det brukt i ulike områder av livet - er behandling og forebygging av ulike sykdommer; Denne produksjonen av ulike kosmetiske produkter for hår, hud og kropp. Også fra denne oljen foreta en rekke forskjellige stoffer.
Hvordan bruke tindved olje for omsorg og rehabilitering?

 Som oftest er det anbefalt å bruke når slike sykdommer i mage-tarmkanalen som magesår, gastritt med høy surhet, kolitt og sår i tolvfingertarmen. Denne oljen reduserer surheten og sår leger alle. Ta det bør være innen 1 time. L. 30 min. før et måltid. På dagen bør du drikke 2-3 spiseskjeer. Således er det nødvendig prolikuvatysya en måned.
 I tillegg tindved olje som brukes for kreft i spiserøret. Det anbefales å ta 5/1 teskje to eller tre ganger om dagen under selve behandlingen, og 14-21 dager etter avsluttet strålebehandling.
 Imidlertid er denne oljen kontraindisert ved ulike sykdommer i bukspyttkjertelen, som pankreatitt, kolecystitt, etc. Du bør også avstå fra bruk hvis du har en tendens til hyppig diaré og mageproblemer, som det vil ytterligere forsterke effekten.

 Veldig effektivt tindved olje i behandling av ulike sår og hudsykdommer, trofiske sår, brannsår av varierende grader, frostskader, trykksår, samt stråleskader i huden. Det er også brukt for abscesser, septik sår og skader i slimhinnen. Når såret grundig vasket og desinfiseres ved sin drypper olje fra pipetten. Deretter, om nødvendig, binde en bandasje.
 Når cervical erosjon foreskrive en løpet av behandling for en eller to uker på anbefaling av en lege (ca 8-12 behandlinger). Du må lage tamponger med tindved olje. For å gjøre dette, kan du fukte en bomullsdott i 5-10 ml olje og sett den inn i skjeden for 12-20 timer.
Hvordan bruke tindved olje for omsorg og rehabilitering?

 Tilsvar behandlet colpites og endocervicitis. Bare behandling av disse sykdommene er allerede 10-15 prosedyrer. Om nødvendig kan behandlingen gjentas etter 6-8 uker.
 I tillegg er tindved olje som ofte brukes ved behandling av slimhinner i munnen, pulpitt, stomatitt, periodontitt og lignende Veldig effektivt det og sykdommer i halsen og nasopharynx, betennelse i mandlene, rhinitt, faryngitt, betennelse i mandlene, etc.
 Leger ofte foreskrive lys med tindved olje i behandling av sår og betennelse i endetarmen og sprekker i anus. Hemorroider anbefaler bruk av olje som eksternt (i form av kompresser) og internt. Komprimer er som følger: gasbind impregnert med olje og legg i en time eller du kan overnatte.
 Hvis du ikke kan bruke komprimerer, kan du bare smøre anus ved hjelp tindved olje er svært nyttig for forebygging og behandling av øyet. Den brukes for forskjellige skader, brannsår, infeksjonssykdommer og inflammatoriske sykdommer i øyet, samt stråleskader.

 Men hva kosmetikk?


 Tindved olje er mye brukt ikke bare i medisin, men også i kosmetikk. Valget av kosmetikk, som inkluderer et fantastisk stoff som er stor nok. Produsenter av kosmetikk har lenge lagt merke til de gode egenskapene av tindved olje. Den brukes i produksjon av ulike kremer, masker, sjampoer, balsamer, leppestift, tannkrem, etc.
Hvordan bruke tindved olje for omsorg og rehabilitering?

 Du kan også forberede en rekke masker selv hjemme. Bare trenger å huske at huden ikke er anbefalt å bruke tindved olje i ufortynnet form, kan du oppnå motsatt effekt, og huden din vil se enda verre. De fleste kosmetiske formål å bruke olje som går langt kaldpresset.

 Hva masker kan lage mat?


 Ofte er det brukt for tørr, aldrende hud, som denne oljen har evnen til dypt nærer myker, øker hudens elastisitet og glatter ut rynker grunne.
 •  Så, den første masken. For sin forberedelse trenger du en teskje av tindved olje og samme antall tindved juice. Du kan også bruke andre typer juice, som appelsinjuice, epler, mandariner, druer. Hovedvilkåret - saften bør ferskpresset. Av smør og saften du trenger for å legge til en eggeplomme og bland godt tatt. Denne masken skal søke på ansiktet i 20 minutter, deretter fjerne den zmyvshy vann ved romtemperatur.

 •  Den andre maske for tørr hud. For sin forberedelse vil du trenger: en teskje honning, tre spiseskjeer varm melk, en spiseskje med cottage cheese, en teskje av tindved olje. Alt du trenger å nøye gni og søke på ansiktet i 15 minutter. Deretter masken å slette en skatyv klumper, og skyll med varmt vann balanserer.

 •  Maske for huden med typiske tegn på aldring (inelasticity, kjedelig farge og små rynker). For sin forberedelse vil du trenger: en eggeplomme, en teskje smør, en halv spiseskje med pulver gul leire. Masken bør røre og spre vender den resulterende oppslemning i 15 minutter. Deretter må du vaske med varmt vann og deretter kaldt. Denne kosmetiske inngrepet bør gjentas to ganger i uken.

 •  For kvinner med fet hud kan tørke ansiktet med en blanding av tindved olje og flytende såpe. Etter at vask med varmt vann.
   I tillegg kan du legge til tindved olje i din favoritt krem. Hver gang før de namazatysya, dryppe noen dråper olje på kremen i håndflatene og påfør i ansiktet. Denne metoden er egnet for alle hudtyper, gjør det mer elastisk og glatt.
  Hvordan bruke tindved olje for omsorg og rehabilitering?

   Dessuten er tindved olje veldig bra for håret. Det styrker hårsekken selv, hva hindrer dens tap. I tillegg styrker det håret struktur og bidrar til sin raske vekst.
   For å ha var nydelig hår, bør denne oljen gnis inn i hodebunnen i to timer før vask. Så du trenger bare å vaske håret som vanlig.
   Alle nyttige egenskaper av tindved olje på grunn av en rekke ulike stoffer som finnes i det.

   Sammensetning


   • B-vitaminer og vitamin C, E og K.
   • Karotenoider - en forløper for vitamin A. De er i tindved olje i svært store mengder. På grunn av disse gunstige stoffer det opptar første stilling blant de oljer i deres evne til å syntetisere vitamin A i kroppen.
   • Micro - og makro: kalsium, jern, mangan, magnesium, etc.
   • Organiske syrer, eplesyre, oksalsyre, vinsyre, salisylsyre og gult.
   • triterpene syre oleanolova, ursulova og dob
   • Poly - og enumettede fettsyrer: linolenic Omega 3 og Omega 6 Omega 9 oljesyre og palmytoleynovaya syre.
   • Mettede fettsyrer (myristinsyre, palmitinsyre og stearinsyre.
   I alle oljer er av tanniner, flyktige, pektin og etc.
   Med et slikt utvalg av nyttige elementer, finner tindved olje sin søknad i ulike områder av livet. Det hjelper til å håndtere svært forskjellige sykdommer, og for å forebygge forekomsten av komplikasjoner.
   I tillegg har han kosmetikk ingen lik i å lage verktøy for å forbedre hårvekst og å forholde seg til aldersrelaterte problemer hos kvinner med ulike hudtyper. I tillegg er noen produsenter legge denne oljen i baby pleie produkter for babyer sart hud.

   Hvordan kan du søke om barn?


   For de helt unge er det lite verktøy bør brukes eksternt. Det hjelper barn å takle slike problemer som:
   • bleie utslett på huden - for å behandle dem til å smøre huden med olje;
   • klovsyke (tenner, glossitt, trost) - for å behandle dem som nødvendig å smøre munnen med olje;
   • rennende nese - for sin behandling er nødvendig å sette olje på en bomullsdott og smøre ham tut din baby. Ikke i noe tilfelle ikke drypper olje direkte inn i nesen.
   Barn 2-3 år kan ta tindved olje inne. Men først bør du rådføre deg med legen din så Geitvedslekten, som alle bær kan forårsake en allergisk reaksjon. Derfor bør du være svært forsiktig når du bruker denne oljen for barn.

   Som du kan se, er dette et mirakel kur har hele vekten fordeler. Det vil hjelpe deg til å holde seg frisk, ung og vakker!
  Яндекс.Метрика