Hvordan brygge chaga
 Chaga sopp eller svart - en unik oppfinnelse av naturen. Ubestemmelig i utseende bjørk gnarl hvis brukt riktig vil spare en person fra gastritt og magesår, intestinal polypose og mage. Bjørk sopp normaliserer stoffskiftet, øke immunsystem og selv langsom tumorvekst. Det viktigste å vite - hvordan brygge CHAGA riktig.
 Det er flere påvist måter å gjøre folk medisiner av svart sopp, og alt du trenger:
 - Egentlig CHAGA hun;
 - Kokt vann;
 - Keramiske eller porselen retter med lokk;
 - Oppmerksomhet, tålmodighet og nøyaktighet.
 Nå vurdere alle alternativene i detalj.
 En måte. Denne metoden er bare for lat og pospishayok som brygg chaga i dette tilfellet, kan du raskt og bare effekten av bruken av kjøttkraft er lav. Enkelt sagt, du drikke te i stedet for kjøttkraft og ingen infusjon. Dette er den metoden som oftest brukt i feltforhold turister, og legger til urtete bjørk chaga, brygget de Drikke beskytter kroppen mot bakterier og bakterier. Og motet av dette te
 Derfor må du ta 200 gram svart sopp, hogge den og slippe inn kokende vann, må væsken være lik 1 liter. Nå te koke det småkoke i 15-20 minutter. Det er prosedyren, er drikken klar, men omfanget av sine nytten eksperter hevder. Og motstandere av denne metoden hevder at chaga absolutt kan ikke koke.
 2-veis. Det er for dem som, etter å ha lest om de gode egenskapene av soppen, bestemte så tidlig som mulig for å begynne sin behandling. De sier at å tro på effekten av et bestemt legemiddel, har personen 50% seier sykdom. Og så ikke nekte pasienten at han vil dra nytte av denne rask måte og begynne å lage et avkok av samme dag.
 Komme matlaging. Ta kokt smelte vann, må det være en temperatur over 60 ° C. Beregningen er som følger: 1 del sopp 5 deler vann. Chaga er fylt med vann og deretter være så 4-6 timer. Fjerne sopp fra vannet, nå ble det mykere og kan knuses. Den passer og dupp, og chopper, enn vanlig. Forresten, vannet i alle fall ikke helle så knust sopp tilbake på sin plass. Væske vil igjen oppvarmet til den samme temperatur og senking hakket chaga i en beholder, la i 4-5 timer. Som et alternativ - sette blandingen i en termos. Deretter kan du bruke buljong. Selvfølgelig, er forholdet av næringsstoffer i slike Chahe mye høyere, men den største terapeutiske virkning er den følgende metode.
 3 måter. Å forberede ta nesten tre dager, men du kan bruke den i flere år! I prosessen involvert de samme ingredienser og andeler enda ikke trenger å endres. De sier at tiden leger sår i sjelen, og i dette tilfellet, varigheten av infusjonen øker sjansen for sopp kur fysiske plager.
 Ta smelte kokt vann temperaturer like over 50 ° C, er det fylt med tørket Chaga. Kapasitet igjen en dag i Mushroom fylt med væske og begynte å gi deres nyttige elementer vann. Ytterligere kvern myknet CHAGA forsiktig knust og deretter nedsenket i oppvarmet til starttemperaturen av vannet. For å oppnå maksimal effekt mulig hvis Infuse bjørk sopp vil være minst to dager. Erfaringsmessig ble det fastslått at kapasiteten som ble plassert en varm løsning skal lagres på et kaldt sted. Det var tider da ved romtemperatur sopp begynte å vandre, og resultatet er ikke helt infusjonen, som drømte om.
 Som for mottak og utlevering av tiden, det må individuelt. Vår oppgave - å fortelle deg hvordan brygge chaga. Selvfølgelig kan te med bjørk sopp anvendes også for å forebygge og konsentrert ekstrakt - avhengig av sykdommen, dens stadium, og den generelle tilstanden til pasienten. Det eneste som kan bli lagt til - for å forbedre smaken av infusjonen han umiddelbart legge duftende urter type oregano, johannesurt, sitronmelisse. Og te drikke av forfriskende, søt, søt honning. Så selv svart te sopp hjelper med dobbel kraft.
 Drikk for helsen din!  
Maske for acneKombinasjonen av ulike negative faktorer i vår levetid kan påvirke tilstanden til ansiktshuden til en person. Årsaker til akne, utslett eller allergiske reaksjoner kan være svært forskjellige, men det er mange alternativer for å overvinne denne fristelsen. I sjeldne tilfeller, ansikts rødhet forårsaket av noen sykdom, så oppmerksomhet bør rettes primært på helse.
Det er fortsatt mange måter ansiktsbehandlinger, men den mest populære er masker for akne.
Oppskrifter masker til akne
Maske med natron
Dette er sannsynligvis den vanligste typen av omsorg for problem hud, fordi denne oppskriften du trenger noen ekstra ingredienser. Du trenger bare en liten mengde for å fukte den vanligste natron, og deretter bruke denne enkle sammensetning i problemområder. Eksperter anbefaler å sjekke responsen av huden til blandingen. For å gjøre dette, bruker litt healing del av enhver hud.
I fravær av eksplisitt utslett, rødhet, svie og ubehagelig, kan du trygt bruke denne masken for akne. Etter søknad til å vente på fullstendig tørking brus og deretter skylle med vanlig varmt vann. Du vil føle de gunstige effektene og ansiktshuden pom'yakshytsya og ren.
Maske med eggehvite
Utarbeidelsen av denne masken er ganske enkel og nødvendige komponenter vil bli funnet i ethvert kjøkken. Skill eggehvitene fra eggeplommene og deretter få ned til sitt utseende av skum. Deretter legge til mix noen dråper sitronsaft. Sammensetningen skal påføres på renset ansikt og 10-15 minutter protein maske skal vaske av. Dette healing mix vil hjelpe huden din bli mer smidig, klare porene og bli kvitt hudormer.
Maske for acne med eggeplomme
Maske for acneFor å forberede dette helbredende masker med konvensjonelle eggeplomme, som må først bli kokt. Rist eggeplomme inn i en homogen masse, og bland det med yoghurt. Denne blandingen er vel tørker kviser og bidrar til å kvitte seg med en rekke små morgen som vises på forsiden. Protrymayete maske på ansiktet ditt for rundt en fjerdedel av en time, og deretter kvitt det ved hjelp av varmt og kaldt vann vekselvis.
Forberede en ansiktsmaske med poteter
Du trenger bare 1-2 poteter. Kok potetene i en slik melk og deretter bringe buljong til konsistensen av mashed vanlig. Deretter gjelder en helbredende sammensetning på huden. Etter 15 minutter, vask av masken med varme, deretter kaldt vann eller isbiter. Husk at før du påfører ansiktet må rengjøres og ansatte bør være varm, så han handlet så effektivt som mulig.
Som du ser, kan lage sunn ansiktshud ta alle til enhver tid. De fleste oppskrifter inneholder enkle ingredienser som kan finnes i alle hjem. Hver dag, ved hjelp av en av masker, kan du bli kvitt pesky kviser.
Hjem maske for akne og hudormer (video)
Bleke tennene hjemmeMange drømmer om en vakker hvit smil og ønsker å bli kvitt de gulnede tenner, men ikke alle i dag har råd til dyre tannlegebesøk. Slik at du enkelt kan bleke tennene hjemme, for dette er det mange forskjellige måter.
Hvordan å bleke tennene hjemme
For de som ønsker å bleke tennene dine trenger å vite at kaffe, te, fargede drinker, sigaretter, alkohol, narkotika kan holde plakk og ødelegge tannemaljen. De fleste Whitening tannkrem kan håndtere bare nylig dukket gulnede flekker og kvitte seg med utdatert mer komplisert. Du kan bruke forskjellige geleer, kjøpe alle slags produkter som er trygge nok for tannhelse. Det finnes flere effektive måter å bleke tennene hjemme som er helt ufarlig og vil bare være til nytte.

En blanding av vann og soda
Mange bruker disse billig måte regelmessig og ganske fornøyd med resultatet. Det tar bare å blande natron med vann og skyll daglig med en blanding av munnen. Med regelmessig bruk tenner er blanke og hvite, ingen gulnet plakk.
En blanding av salt og sitronsaft
Med denne blandingen er veldig lett å bli kvitt gule plakk. Det kan brukes på tennene eller grundig i flere minutter å rengjøre med en tannbørste. Det sitronsyre som finnes i sitronsaft, gir god hvithet effekt.
Blandingen ble tørket appelsinskall og laurbærblad
Virkningen av blandingen er lik den foregående metode. Det viktigste - det er vanlig bruk og smilet ditt vil være blendende.
Appelsinskall
Den indre overflate av appelsinskall er hvit, som kan være meget effektiv i bleking. Ganske ved rengjøring oransje, hvite delen av skallet gni tennene i flere minutter.
Peroxide
Det er nødvendig å fukte en bomullsdott i hydrogen peroxide og forsiktig tørke sine tenner, så sørg for å skylle munnen med varmt vann.
Tre aske
I et massivt tre partikkel inneholder oksygen, kalium, hvorved fint blekede tenner. Asken skal slipe til et pulver, og bland med vanlig tannkrem og pusser tennene grundig.
Blekemiddel for tenner
Blekemiddel for tennene - dette er det produkt som er i stand til bare noen få behandlinger forbedre fargen på tennene. Strukturen av produktet er spesielt formulert gel som bør være jevnt påført overflaten av tennene. Gelen er bedre å ta på tørre tennene og gi den tørke i noen minutter. Etter prosedyren straks pusse tennene kan ikke, må passere et par timer. Vanligvis kurset er 7-14 prosedyrer forårsaker gel daglig morgen og kveld. Dette verktøyet er svært enkel å bruke.
Anmeldelser av bleking blyanter
Det betyr at i dag er svært populær blant mange mennesker, men dessverre ubehagelig gjennomgang blir mer og mer. På Internett, må du se opp for forfalskninger som er bare reklame kurset. Det er mange merker av hvithet blyant. Derfor kjøper det, du kan ikke lagre og ikke rush å velge. Vel, kan effektiviteten av verktøyet finnes bare i praksis.
Whitening strips for tennene
Whitening strips er svært populære og har en rekke fordeler. Først, er denne metoden svært effektiv og gir ingen profesjonell hjelp til å takle det tiltenkte formålet. Dernest, noen dager, blir emalje 3-4 toner lysere. For det tredje, er effekten av prosedyrer hviler etter en lang tid. Fjerde, er denne metoden helt trygt for friske tenner. Derfor bruker whitening strips, vil ditt smil blir rett og slett uimotståelig.
Anmeldelser av whitening strips
Anmeldelser av whitening strips heller motstridende. I tillegg til fordelene med denne type bleking, er det noen ulemper: allergier, økt ising i tennene, fikse upålitelig, dyr pris.  
Яндекс.Метрика