sesvitno kjent, og er raskt økende popularitet te, kompis - en kilde til styrke og energi for dagen. Om denne interessante funksjoner drikke og hvordan brygge kompis vil bli diskutert i denne artikkelen.
Hvordan brygge kompis - lære å lage mat autentisk kompis!

 Mate er et tre som har store blader, noe som vår hjem vier. Plantasjer av dette anlegget i dag kan bli funnet i Brasil, Argentina, så vel som i Uruguay.
 På et tidspunkt forsøkte å dyrke kompis i andre land, men de var mislykket fordi kompis heller "krevende" og krever spesiell jord, klimaregime og spesifikk omsorg.
Hvordan brygge kompis - lære å lage mat autentisk kompis!

 Prosessen med å lage te består av flere etapper. Første innsamlede bladene er tørket, etterfulgt av grovsliping og re-tørking, og deretter finmaling og endelig tørking. Det viktigste punkt i produksjonsprosessen er tørkingen av te, ved hjelp av sin innflytelse på varmen. Hvis alle stadier av tørking og behandling ble utført riktig, bør produksjonen gå te, med en jevn gyllen farge.
 I pateynovaya kompis inneholder syre som bidrar til å opprettholde et visst nivå av adrenalin, som også deltar i celle regenerering, forbedrer hjernens funksjon og hukommelse, reduserer høyt blodtrykk, utvider blodkar og fungerer som en antiseptisk.
 Svært ofte kompis rådet til å drikke i stedet for kaffe, fordi i tillegg til koffein te inneholder B-vitaminer A, C og E som sårt trenger kroppen vår. Utfyller haug med uvanlige kjemikalier tannin, rutin, harpikssyrer, jern, mangan, etc.
 Hjemme denne teen er drukket tidlig på morgenen for å tone opp kroppen, og om kvelden før du går til sengs for å sove godt. Disse motsatte te nådd sin infusjonstiden, jo lenger brygget sveising, jo mer blir det tonic drikke. En ekstra komponent av te står alkaloid kalt "mateyin" forbedrer konsentrasjonen, fysisk aktivitet og generelle tonen i kroppen.
Hvordan brygge kompis - lære å lage mat autentisk kompis!

 Nå flere detaljer om hvordan brygge kompis


 Te helles i spesielle retter med tørket gresskar kalt "Gourd" til 3/4 volum. Videre lukker hullet Gourd hånd og kompis gjentatte ganger rystet grundig. Da fartøyet vippes slik at te ssыpalsya til den ene siden, og plassen er satt inn "bombylya" - en spesiell metall rør for drikkevann.
Hvordan brygge kompis - lære å lage mat autentisk kompis!

 Etter disse trinnene, Gourd tilbake til oppreist stilling og en bolle helle varmt vann (temperatur rundt 80 grader) i form bombyly. Så, gi det brygge te, helle varmt vann de drikker.
 Det er viktig å merke seg at bruken av te, bombylya fortsatt være plassert, og i alle fall er det umulig å blande te. Mate å drikke før han gir smak, alt mens vannet i beholderen gradvis dolyvayetsya.
 Hvis alt brygget riktig, vil varm te for smak og fargekvalitet være svært lik grønn te. Men kjennetegn kompis er litt bitter. Det bør også bemerkes at kompis tradisjonelt drukket uten sukker, men søte elskere, kan du legge litt honning.

Hvordan brygge kompis - lære å lage mat autentisk kompis!
 Solbrenthet og dens stabilitet avhenger først og fremst av hvor den ble mottatt - vanligvis tan sørlige kystbyene holder huden er ikke så lenge som fås i de nordlige breddegrader. Likevel er det noen tips for å snakke om hvordan å holde brunfargen.
Hvordan å holde brunfargen? En god tan lang tid!

 Vitaminer, vitaminer


 Solens stråler tørr hud, så du trenger å mate den fettløselige vitaminer, blant annet vitamin A. Det kan tas oralt i form av retinolpalmitat (flere på vei bruk vennligst kontakt apoteket på apoteket) eller smøre kroppsoljer inneholder dette vitaminet.
Hvordan å holde brunfargen? En god tan lang tid!

 Tan jevnt og vakkert lå på huden din og bli der så lenge som mulig, bør du ta leveren, meieriprodukter, gule og oransje grønnsaker - spesielt gulrøtter. Det vil være nyttige matvarer som inneholder tyrosin - en substans gjennom hvilken pigmentet forblir lenger på huden. Dette er noen varianter av fisk, olivenolje. Det er viktig å huske om vannet regime - det er bedre å drikke minst en og en halv liter vann om dagen.

 Ikke la huden din tørr


 Fukte huden din med spesielle kremer og masker, så tørst hud vil flasse av og peeling, dessverre, kan være dødelig for solbrenthet. Så - omsorg, barnepass og stell igjen. Det finnes også spesielle midler til å bygge på solen - hvis du ønsker kan du bruke dem.
Hvordan å holde brunfargen? En god tan lang tid!

 Boikott bade dager


 Holde brunfargen blir nødt til å utsette besøk til bad og badstuer, fordi etter dampende tan vil ikke vare lenge, spesielt hvis vi kost av bjørkekvister gå. Ikke ta i hånden og kratt, fordi det tar også sikte på å eksfoliere huden. Virkningen er lik den bad eller effekt overtørket hud.

 Tid bestemors oppskrifter


 Til huden så lenge toasty kan bruke folks kunnskap - det er definitivt det tips om hvordan å holde brunfargen. For eksempel, når man tar et bad i varmt vann tilsettes te eller kaffe. Hvis du foretrekker en dusj, kan disse midlene brukes, blant annet etter å lage isbiter til å tørke huden. Det er spesielle masker. For en av dem vil trenge tomater og ost. Ifølge oppskriften, tomater trenger å skrelle, knuse (du kan bruke davyltsya for mashed eller blender) og deretter legge til et par spiseskjeer av fett cottage cheese og dessert skjeen av melk og olje. Etter blanding skal masken skal brukes til ansiktet, hold i 20 minutter, og skyll.

 Whitening solbrenthet middel, ikke en venn


 Masker og kremer som er en del av bleking ingredienser - sitronsaft, agurk, meieriprodukter, celandine. Det ville være bedre å tørke huden med is, grunnlaget for noe som kan være en kaffe eller sterk te av ulike varianter - er ikke bare sparer tan, men også gi det en myk skygge kaffe uten gulning. Leaving frosne kaffe, ta deg tid til å si farvel til huscheyu - den vil komme med stor maske, vil du trenge 15 minutter igjen på huden.
 Sjokolade sole deg!
Hvordan å holde brunfargen? En god tan lang tid!
 Det er mange faktorer som kan ha en negativ innvirkning på helsen til håret i sommer. Først av alt, er det vann, vind og sol. Hvis håret ditt er altfor lenge vært under solen, de mister sin glans og blir tørr. I tillegg fører det til ødeleggelse av naturlige fargestoffer, som i sin tur forårsaker utbrenning hår. Sommer bris gjør sprø tråder og dehydrerer dem. Sjøvann kan også være skadelig for håret, som i stand til å vaske keratin proteiner og deretter begynner å falle hår, mister sin glans og bli hard. Dermed hårpleie i sommer - et svært viktig tema for hver kvinne.
Sommer Hårpleie - Sunt hår alltid!

 Hvordan bevare helsen til håret?
 Selvfølgelig, hver kvinne drømmer om vakre hår. For å gjøre håret ser helt fint etter en varm årstid, må du følge noen retningslinjer som vil bli oppført nedenfor.
 •  Alltid slitasje hatter.

 •  Hold ut av solen under den varmeste tiden av dagen - fra 12 til 16 timer, for da solens stråler forårsake mye skade. Forresten, vil fra den brennende solen lider ikke bare hår, men også huden, så du bør avstå fra å gå og bruke denne tiden hjemme eller hvor sollys kan ikke nå deg.

 •  Bedre ikke bruke curling, hår rette jern, så vennligst avstå fra hymycheskyhzavyvok. Hvis du ikke kan unngå helt, prøv å bruke alt dette så sjelden som mulig.

 •  Bruk minst mousser og lakk.

 •  Hver gang etter bading i sjøen trenger å vaske håret mitt.

 •  Velge bare pålitelige og utprøvde verktøy for hårpleie.

 •  Bruke hjemme rettsmidler fordi de kan mette håret med vitaminer, gir ekstra glans. For næringsrike masker kan bruke honning, egg, Burdock olje, rømme, aloe. Infusjon av nesle og kamille kan skylle håret.

 •  Ikke begrens deg til kosthold, spise mer frukt og grønnsaker. Du kan være sunt uten et sunt kosthold!

 • Sommer Hårpleie - Sunt hår alltid!

   Sommer hårpleie inkluderer hår maske.
 •  Bland 9 dråper mandel, lakser eller olivenolje 2 eggeplommer og sitronsaft.

 •  For å reparere flisete tupper, kan du bruke følgende oppskrift: ta 75 gram burdock og 200 g av vegetabilsk olje. Nøye podribnyvshy bladene på planten, fyll dem med olje. Vent et døgn senere koke i 15 minutter. Masken skal gjelde i 1-2 timer før vask håret.

 •  Må knekkes i en kjøttkvern groblader, hell surmelk (1 kopp) og vente i 15 minutter. Da gjelder blandingen på håret og vente en halv time. Denne metoden brukes skjønn fra fortiden - ikke tilfeldig at de var gode og tykke fletter!

 • Sommer Hårpleie - Sunt hår alltid!

 •  Alt er akkurat som du ser. Å ha håret ditt ser vakker, du trenger bare hver dag for å gi litt tid til å forberede noen verktøy. Hvis du tar vare på deg selv, vil sommeren gi deg positive følelser!  
  Яндекс.Метрика