Det er vanskelig å finne en person som ikke ønsker å spise, men å nyte prosessen, kan vi forebygge plutselig tannpine. Svært ofte det skjer når vi spiser eller drikker noe varmt eller veldig kaldt.
 Dette er på grunn av økt sensitivitet av tennene for ekstreme temperaturer, så vel som alle slags matvarer stimuli som inneholder syre slik som sitrusfrukter, vin, etc.
Hvordan den alvorlige tann følsomhet for å redusere?

 Denne tannpine leverer mye ubehag, så tann følsomhet mange lurer på, hvordan kan vi redusere?

 Begynn å handle


 Først, la oss se hva det er, og finne ut årsakene til sin forekomst.
 Vår tann består av flere lag: emalje (ytre lag), dentin og massen dentalsement eller den såkalte nerve. Økt ising i tennene eller overfølsomhet oppstår når emaljen blir tynnere, og på overflaten ser det ut under dentin. Dette laget har en svampaktig struktur som gjennomsyret dentynnыmy tubuli.
Hvordan den alvorlige tann følsomhet for å redusere?

 De er prosesser tremasse, også kjent som nerveender. Dermed i de stedene der det ikke tannemaljen, eventuelle endringer i miljøet, enten temperatur eller surhet, øyeblikkelig forårsaker smerte. Jo mer eksponert dentin, jo mer tannpine.

 Årsakene til hyperesthesia kan omfatte:


 •  Mekaniske skader på emaljen som chips, sprekker og punkteringer. De kan oppstå hvis du bruker altfor stiv tannbørste eller regelmessig bruk tannpirkere. Chances utseende hyperesthesia fans tygge solsikkefrø eller nøtter. Også sprekker på tennene kan oppstå hvis du har dårlige vaner som spiker bite eller kompresjons tenner.

 •  Kjemisk skade emaljen, som oppstår på grunn av mishandling kyslochno-base-balansen i munnen. Overdreven bruk av sure, søte og brus kan føre til fortynning av emalje. Videre kan årsaken være dårlig kosthold, og mangel i kosten mat rik på vitamin A, E, C og D, og ​​kalsium, fosfor og fluor. Hvis du har følsomme tenner, er det bedre å gi opp fersk juice, spesielt sitrusfrukter, samt sjokolade, vin, champagne og søt drikke. Alle disse produkter fører til utvasking av kalsium fra tennene.

 •  Brudd på strukturen av dentin i den cervikale område av tannen. Dette skyldes det faktum at dette stedet er meget liten tykkelse av emaljen. Det er bare 001 mm, mens tyggeoverflaten av tannemaljen tykkelse på 162 til 17 mm. Hvis du er syk klart, lider du skrammer eller periodontitt, er det eksponeringen av tennene i livmorhalsen området og emalje på dette stedet veldig raskt slettet. Det kan også oppstå hvis du bruker altfor stiv tannbørste og tannbleking tannkrem som inneholder en stor mengde slipende partikler og kjemiske elementer som ødelegger emaljen og fører til atrofi av tannkjøttet.

 •  Brå temperaturforandringer. Hvis du spiser noe varmt, ikke drikke det kaldt å drikke. Dette kan føre til sprekker i emaljen. Også smertefull reaksjon på bruk av svært varm eller kald mat kan oppstå på grunn av betennelse i massen.

 •  Unnlatelse av å overholde reglene for oral hygiene. Hvis du pusser tennene minst to ganger om dagen, i munnen begynner å formere seg bakterier som produserer syre som kan skade tannemaljen.

 •  Profesjonell tannpuss. Under laget av hard emalje plakk ikke får slike viktige elementer som kalsium, fosfor og fluor. Når denne plakk er fjernet, blir halsen av tennene beskyttet mot virkningene av stimuli, og derfor er det tannpine.

 •  Røyke. I tobakksrøyk inneholder store mengder giftstoffer som ødelegger tannemaljen. Derfor, røykere er mer utsatt hyperesthesia enn nonsmoking menn.

 •  Også fører til ising i tennene kan være intern. Dette kan skyldes arvelighet, genetiske sykdommer. Mangel på kalsium i kroppen kan oppstå på grunn av alvorlig avytomynozov eller graviditet. Også tynning emaljen kan føre til hormonelle forstyrrelser.
   Men hvis du har ising i tennene kom etter et nylig besøk til tannlegen - dette kan bety dårlig kvalitet på sitt arbeid. Hvis smertene ikke forsvinner etter noen dager og tannkjøttet begynner å hovne opp, at det er en byll, bør du umiddelbart ta kontakt med en kvalifisert lege.

   Hvordan du kan redusere følsomheten?


   I dette tilfellet, må feilen og foreskrive riktig behandling kan bare tannlege.
   Derfor vil du ikke være i stand til å unngå å møte ham. Legen din vil undersøke munnen og fjerne alle defekter, hulrom, tartar, prekestol, etc. Hvis og når dette er ising i tennene, kan tannlegen foreskrive behandling med sikte på å styrke emaljen. Det er flere måter tann følsomhet for å redusere:
   1. Remynalyzyruschaya terapi. Tenner behandlet stoff som metter emalje kalsium. Deretter satte de ftorystoe ting. Denne emaljen blir mer motstandsdyktig overfor forskjellige syrer og mindre vasket ut.
   En av de beste legemidler som brukes til å behandle hyperesthesia er "Glanspapir forsegling likviditet Tiefenfluorid» (Tyskland). Den består av to komponenter: kalsiumhydroksyd og høy fluorid. Emalje behandlet dem etter tur. For fullstendige gjenopprettingsprosedyrer ganske et par.
   2. Iontophoresis. Denne fremgangsmåten er at tannstrukturen under påvirkning av små kostnader pålagt galvanisk strøm medisiner. Deretter bruke spesielle caps, som er stoffer tann følsomhet redusere.
   3. Bruk av fluor lakk. Det er i stand til å holde seg til emalje i lang tid og mette det med fluor.
   4. Bruk av narkotika Flyuookolya. Det endrer strukturen i emalje, noe som øker stabiliteten.
   5. Bonding til tenner og tannkjøtt film "Dyplen." Den inneholder et hydrofilt sjikt, som består av medikamenter. Etter første behandling ising i tennene er markert redusert.
   Disse medisinene bør brukes på en mottakelse hos tannlegen, men kan redusere smerte og hjemme. Selvfølgelig vil det ta mer tid, men trenger ikke å gå til legen igjen.
   Derfor bør redusere overfølsomhet hjem pusser tennene med spesiell lim for sensitive tenner. Den mest effektive av dem "Sensodyne F», «PRESIDENT Sensitive», «Lakalut Extra Følsomhet", og etc.
   I tillegg til hjemmet, kan du bruke remynalyzyruyuschye geleer, for eksempel, rocs-gel eller gel Elmex.

   Hemmeligheter besteforeldre


  Hvordan den alvorlige tann følsomhet for å redusere?

   Også for sensitive tenner, kan du bruke folk rettsmidler. De absolutt ikke vil løse problemet selv, men for å bidra til å eliminere smerte. Vær oppmerksom på at effekten av deres bruk er forbigående i naturen, så sørg for å finne ut hvorfor og fikse det hyperesthesia.
   Derfor tann følsomhet for kulde, varme, sur, etc. for å redusere, kan du skylle munnen i morgen og kveld spesielt avkok:
 •  Med eik bark eller roten av søt flagg. For å fremstille dem trenger to spiseskjeer rå helle kokende vann (2 kopper), og koker det hele i et vannbad inntil mengden av væsken er redusert til det halve.

 •  Med kamille og salvie. En spiseskje av rå helle en kopp kokende vann og insisterer time.

 •  Det er også veldig godt styrker tannkjøttet og emaljen, fjerner lukt og bekjemper bakterier i munnen tea tree olje. Å skylle det tar tre dråper olje Rør i en kopp vann.
  Hvordan den alvorlige tann følsomhet for å redusere?

   Også, hvis du lider av sensitive tenner bør holde seg til følgende regler:
 •  Børste tennene to ganger om dagen og skyll munnen etter å ha spist.

 •  Bruk en myk tannbørste og tannkrem uten bleking effekt.

 •  Jevnlig gå til tannlegen to ganger i året, selv om du ikke gidder.

 •  Spise riktig. Ditt kosthold må være mat rik på vitamin A, C, E og D, og ​​elementer som kalsium og fluor. Så spiser mer marin fisk, lever, nøtter, epler, gulrøtter, melk, etc. Og av sitrus bør forlates.

 •  Unngå plutselige temperaturendringer i mat og drikke.

 •  Slutte å røyke.

 •  Vi ønsker at du skal ha tennene har alltid vært frisk!
   Med riktig valgt og brukes riktig sminke kan skjule feil og markere meritter. Hvis du ønsker å være lyse og merkbar, prøve å lære podium makeup.

   Hvordan gjorde?


   Historie podium makeup kommer i disse dager, da de holdt de første moteshow, som i begynnelsen av forrige århundre. Selvfølgelig er mens spesiell oppmerksomhet til antrekket, men senere begynte å tenke på disse modellene.
  Hvordan gjøre det riktige podium sminke?

   Hvis hverdagen til kvinner ikke hadde råd lyse make-up (dette var en indikasjon på vulgaritet) modellene var fantastisk og imponerte alle med lyse øyne og lepper. Så, faktisk, var stamfar til make-up mote.

   Funksjoner


  Hvordan gjøre det riktige podium sminke?

   Her er noen funksjoner podium makeup:
 •  Lysstyrke. I modellene på catwalken ser alt så de bør være lyse, ekstravagant.

 •  Stabilitet. Som et første make-up skal modeller som man kan endre visningen av dusinvis av kjoler, kosmetikk måtte opprettholdes. Denne regelen vedvarer den dag i dag.

 •  Må ikke forveksles med fancy sminke pallen. Den første skal kombinere naturlighet og uttrykksfullhet. Det burde ikke være for stor eller øyne malte lepper leppestift sure toner.

 •  Perfect Skin. Hudfarge modellen er perfekt. Ingen rødhet, ingen glans, ingen flekker eller kviser. Det vil være overfor mange visninger så uakseptable defekter. Fra sequin har også å gi.

 •  Make-up bør gjelde for deg. Hvis du ikke er visse toner, glemme dem, selv om de er populære i dag og er i trend.

 •  Podium make-up - det er en del av hele bildet, så det må kombineres med hår og klær. I tillegg bør en make-up ikke overdøve alle andre elementer i bildet.

 •  Hvis hverdagen makeup er plassert på en av person, kan sminke podium gi umiddelbart og øyne og lepper. Men det er viktig å ikke overdrive det!

 •  Podium make-up ikke tillater noen form for ulike feil kurver piler eller konturene av leppene. Så det vil sannsynligvis nødt til å trene for å skape den perfekte og opprinnelige bildet.

 •  Hva du trenger å podium sminke?


  Hvordan gjøre det riktige podium sminke?

   Før du finne ut hvordan du gjør makeup podium, glede alle nødvendige fasiliteter. Her er hva du trenger:
 •  Justeringen anordning. Du må kjenne dine svakheter og være i stand til å skjule dem. For eksempel, hvis du har mørke ringer under øynene, få korrigerende hjelp av kjøleeffekt og trekke ut koffein.

 •  Tonal basis. Den bør ha en tett tekstur og skape en helt glatt tone. Gjør ingen feil farge, som om tonen er forskjellig fra ansiktet hudtoner fra andre deler av kroppen, vil du se latterlig og morsomt.

 •  Innretning for å tilføre tonale ressurser. Prioriterte gjelder deres spesielle svamp, men du kan gjøre det med fingeren.

 •  Pulver. Det må være den samme i tonale nyanser av foundation.

 •  Børste for påføring av pulver. Bred og naturlig hår.

 •  Mascara. Det er ønskelig å ha noen forskjellige farger kadaver. Plukke disse funksjonene med de særegenheter øyevippene. For kort beste kjøpe forlenge mascara for tynn - ink effekten av ekstra volum.

 •  Eyeliner kan også være nyttig, det vil gjøre øynene mer uttrykksfulle.

 •  Øyenskygge. Bedre å ha mange forskjellige typer fargede skygger, væske, klar matt og glitter bakt.

 •  Leppestift eller lipgloss. Mangfold er velkomne.

 •  Leppe blyant. Bruk den til å velge banen.

 •  Eyebrow Pencil. Øyenbrynene skal være klart definert.

 •  Noen ganger trenger du å rødme.

 •  Alle kosmetikk bør være av høy kvalitet og stabil!

   Hvordan du gjør?


  Hvordan gjøre det riktige podium sminke?

   Så du har funnet funksjonene studert bilder. Lærer nå hvordan å lage podiet makeup trend:
 •  Bruk først korrigerende midler fjerne alle feil: sirkler, kviser og glans.

 •  Påfør et jevnt lag med matt foundation.

 •  Da gjelder pulver. Hun satte et tynt lag av glatt og lett pensel.

 •  Gå til øynene. På øvre øyelokk, bruke tørr lilla skygge. På mobil øyelokk, gjelder tørr skygge fuchsia. Nå tar den sjeldne lilla skygge og dra dem tykk linje over linjen for vekst av øyevipper. Fine linjer og markere nedre øyelokk. Nå skyver levere tynne pene piler over øvre øyelokk, forsiktig utvide dem utenfor hjørnet av øyet. Bland alle overganger.

 •  Nafarbuyte vippene.

 •  Tegn øyenbrynene ved hjelp av en blyant.

 •  Outline konturene av leppene mørk rosa blyant. Nafarbuyte rosa lipgloss.

 •  På kinnben, gjelder rødme rosa.

 •  Ferdig!


 •  Skape et levende bilde ved hjelp av podium makeup!
  Яндекс.Метрика