Hvordan diagnostisere brystkreft
 Ifølge statistikk, brystkreft hos kvinner i dag er den mest vanlige ondartede tumor. Funksjoner av denne sykdommen selv nå slik at rettidig diagnose på et tidlig stadium, og dermed begynnelsen av behandlingen, noe som garanterer behandling av ondartede svulster. Mens kjører tilfeller er mulig å behandle med problemer og ofte årsaken til død av pasienter.
 Den enkleste og mest effektive prosedyren er en månedlig selv bryst. Det bør utføres hver kvinne over 18 månedlig, helst samme dag av menstruasjonssyklusen og inkluderer sondering vev av både bryst og nærliggende lymfeknuter - armhulen.
 Hvis du legger merke til den minste endrer en kvinne bør umiddelbart søke medisinsk behandling av en kvalifisert gynekolog, mammologist eller onkolog.
 Forsøk på å få tilgang til "eksperter" alternativ medisin 99% av ledelsen bare til tap av dyrebar tid, mens mer nøyaktig behandling av saker knyttet til området ubegrunnede løfter.
 I tillegg bør alle kvinner over 18 gjennomgå forebyggende gynekologisk minst en gang i 6 måneder, hvorunder også produsert palpering av brystene og omkringliggende lymfeknuter.
 Obligatorisk forebyggende onkoosmotra observasjon på klinikken eller medisinsk senter kontor 1 hvert år.
 For alle pasienter over en alder av 40 år for kvinner og små barn, bør i nærvær av godartede svulster eller betennelse i brystvevet bli en obligatorisk prosedyre malodozovaya digital mammografi, som kommer i løpet av X-ray av brystvevet.
 Hvis du ikke kan utføre digital mammografi pasienten bør gjennomgå bryst ultralyd - og gjøre både i forebyggende undersøkelser gjennomført en gang på to år, og da indikert - i retning av en lege observerer.
 I nærvær av tumorer for å klargjøre innholdet i sin karakter, og gjennomførte en biopsi av den obligatoriske cytologiske og histologiske undersøkelser av materialet oppnådd.  
Hvordan måle trykk
 Måle blodtrykket er to typer blodtrykket skjermer: manuelle og automatiske. Å få pålitelige tall er viktig å forberede seg måleprosedyre og lære å bruke blodtrykksmåleren.

 Hvordan forberede prosedyren blodtrykk Før tiltaket Trykket bør ta en pause mellom røyking, minst en time, drikke kaffe, alkoholholdige drikkevarer er ikke nervøs. Disse er de viktigste kravene, hvordan å måle trykk.

 Deretter må du velge et behagelig sted å posere i sittende stilling var behagelig, føttene flatt på gulvet, og hans hånd fritt lå på bordet.

 Måle trykk regelmessig, spesielt hvis det er svekkelse av helsen. Norma sin press trenger å vite, og du må gå til en terapeut som vil installere det og vurderer alle spesifikke behov.

 Hvordan måle trykket mekanisk tonometer Hånden bør settes på bordet på hjertet og sette håndjern like over albuen på 2-25sm. Med sikker borrelås mansjetten på armen. Kjøpe tonometer bør ta hensyn til mansjettene for å matche størrelsen på hendene. Så du fikse hjulet, som er under enheten med urviseren til anslag.

 Phonendoscope bør settes til pulserende punkt, vanligvis ligger på venstre hånd i skurken av albuen. Vi har nå til å pumpe luft blåser for å markere 200 hjul skru smidig måte. Pilen vil sakte flytte. Når du hører den første lyden, vil det være målinger av systolisk trykk. Siste hørbar lyd bety diastoliske trykket.

 Hjertefrekvensen er beregnet for 30 sekunder på andre hånden, så resultatet skal multipliseres med 2. Eller telle minutt. Første måling av blodtrykk virke veldig vanskelig, men å lære å måle trykk, vil ytterligere tiltak skje automatisk.

 Prinsippet om tonometer


 Prinsippet om tonometer er at med press skapt cuff, er arterien trykket, og blodstrømmen stopper. Når utgitt starter lufttrykk i mansjetten reduseres umiddelbart vises banke som følge av bevegelsen av blod gjennom blodårene - det systoliske trykket. Når lyden stopper, gjenarterien sine lumen.  
Hvordan måle blodtrykk
 Likevel inntil nylig, ble blodtrykket målt bare mekanisk blodtrykksmåler er kommersielt tilgjengelig elektronisk blodtrykksmåler som forenkler måling av trykk. Men mange mennesker fremdeles foretrekker å ha mer tillit og bevist mekanisk innretning. Så hvordan måle blodtrykk og for de riktige tallene?

 Det er viktig å tilberede Før blodtrykksmåling bør ta en pause mellom pause på minst en time, så du kan ikke drikke kaffe, alkohol, bør prøve å ikke være nervøs.

 Da er det nødvendig å ta en komfortabel posisjon sittende, la hånden på bordet, skal føttene være flatt på gulvet eller i ikke balk.

 Mål Trykket bør være i enhver ubehag. Med hjelp av en terapeut kan lære de normalt trykk, for noen er 120 over 80 for noen 110 til 70. Antallet kan være forskjellig. Det antas at normalt blodtrykk der folk føler stor.

 Hvordan måle blodtrykket med en mekanisk tonometer Således bør hånden hvile fritt på bordet, ved hjertenivå.

 Mansjetter slitt like over albuen, ca 25 cm, borrelås fast. Før du kjøper en tonometer, merk størrelse og mansjett størrelse for å velge et alternativ.

 Når pilen er hjulet gear, må det stramme hele veien for å fikse det.

 Sam phonendoscope brukt til pulserende punkt (vanligvis på venstre hånd i skurken av albuen).

 Deretter bruker posen til å pumpe luft til pilen når 200 mark.

 Etter forsiktig skru hjulet. Pilen vil sakte flytte.

 Den første lyden hørt - systoliske blodtrykket opplesninger, hørte den siste lyden - vitne det diastoliske trykket. Ingenting tung, hvordan måle blodtrykket.

 Innen tretti sekunder, pulsen er beregnet med den andre hånden, resultatet skal multipliseres med to.

 Med elektronisk tonometer lett takle problemet med hvordan å måle blodtrykket. Ved anordningen vist på elektronisk resultattavle klar ytelse. Men mange leger anbefaler å måle trykket tre ganger og utgangs gjennomsnitt. Vi bør ikke være nervøs og redd det kan få ned rytmen av hjertet.  
Makeup Smokey is (foto)Gjeldende dag øyesminke stil Smokey is dukket opp i tjueårene av forrige århundre og servert rent praktisk funksjon. Skuespiller stille svart og hvitt film hadde sminke slik at utsikten ikke er tapt på den generelle bakgrunnen. Og fordi filmen er ennå ikke mulig å overføre skjønnheten av kvinner i full størrelse, bør det gi spesielt lyse. Dette make-up gjort mye klarere syn på skuespiller og drama.
Popularitet Smokey is
Makeup Smokey is (foto)

Med ankomsten av fargefilm, behovet for Smokey isen gradvis forsvant. I stedet var han mer tilbakeholdne Macomb opp hvor hovedfokus i spillet, lyse røde lepper. Øyne som make-up bare litt podkrashyvalys, krøllet vippene. Så kom fashion "piler". Bare ved slutten av forrige århundre hvor mote tilbake i alle retninger make-up (verdt bare velge din favoritt), makeup Smokey is husket og ga det en ny moderne retning.
Ikke rart den berømte Hollywood-divaer, beundret skjønnheten som millioner skylder sin sløv stil er sjarmerende øyne makeup Smokey is. Bilder av Penelope Cruz, Kim Kardashian, Victoria Beckham, er Jennifer Lopez utenkelig uten dem dypt sex med smektende utseende.
Makeup Smokey style is regnes som den mest dristige og ekstravagant. Effekt røykfylt øye (som er oversatt fra engelsk) - et dristig valg for jenter. Etter å ha brukt dette makeup utseende kan gjøre en dyp og dramatisk som til tider øker sjansene for å tiltrekke seg mer oppmerksomhet.
Fordelen med Smokey is
Makeup Smokey is (foto)

Smokey is passende eier av en hvilken som helst farge og formen på øyet. Dette gjelder også for alle typer utseende alt fra skandinavisk type jenter, slutter brennende brunette øst. Allsidigheten Macomb APU på grunn av sin demokratiske valg i farge og intensitet. Unntak er svart-eyed skjønnhet, fordi deres natur har utstyrt mye appell. Disse jentene anbefales Smokey is, men i en lett versjon.
Prinsipper makeup stil Smokey is
Makeup Smokey is (foto)

Den klassiske versjonen av sminke i denne stilen - et tykt lag med mørk nyanse av skygge, eyeliner, flere lag med svart mascara.
Jenter klassiske versjonen som kan virke altfor intens egnet lett versjon. Dens prinsipp er å skape effekten av "cat eye". Dette synet vil legge til mystikk og eleganse. For å oppnå denne effekt kan oppnås ved påføring av en mørk nyanse av skygge på det ytre hjørnet av den øvre og nedre øyelokk. Og på innsiden hjørnet av øyenskygge bør sette en lys nyanse av overgang til hvitt. Fremfor alt, overgangen gikk greit. Lys skygge er brukt og under ingen øyenbrynene. Denne metoden vil gjøre øynene åpne og øynene visuelt større. Optimal for anvendelsen av denne teknikken Smokey isen være bevæpnet tre nyanser i basisfargen og hvit (pearl kan være inkludert).
Makeup Smokey is (foto)

Fet fasjonable fit alternativ Smokey isen ved hjelp av en dyp farge. Det bør påføres jevnt og tett på begge alder (øvre og nedre), fullt profarbuvavshy dem. Klare grenser for å oppnå farge er nødvendig, enda mer så ikke anbefales. Høydepunktet i denne øyesminke - lys uaktsomhet. Desperate jenter kan eksperimentere med de nyeste trendene - tegne skygger finger. Og, uten mye omsorg. Det særegne ved denne Smokey er å gi inntrykk av at du sover med sminke, og da åpnet øynene, er han roztiksya. Men man trenger å vite når du skal stoppe. Øyesminke bør simulere uaktsomhet, knapt antyde det.
Det er viktig å ikke glemme hovedregelen makeup Smokey is - nøytral fargetone på leppene. De må ikke "rope". I denne make-up første og eneste fiolin spiller bare øynene hans. I andre tilfeller vil bildet ser billig og vulgær.
Med anvendelse av de prinsipper som forstås. Nå la oss snakke om hvordan du velger nyanser av nyanser som passer en spesiell øyenfarge. Spesiell oppmerksomhet er betalt til å ønske ganske sjelden øyenfarge, grønn. Grønnøyd skjønnhet Smokey vil legge sjarm og magisk appell.
Vilkår Smokey isen for grønne øyne
Makeup Smokey is (foto)

Det antas at nyanser skygger makeup må overlappe med fargen på øynene dine. Dette er definitivt en vinnende valget. Men mye mer interessant når den kombineres med grønne øyne ville se kontrastfargenyanser. Separat, kan du velge lilla. Med sin grønnøyd skjønnhet vil slå inn i en mystisk skog fairy med sløv smektende i sikte. Nyanser av mørk sjokolade også fremhevet individualitet av øyet. Grå og edel, mørkeblå vil være trofaste allierte i å lage uvanlig makeup Smokey is for grønne-eyed jenter. Men vi skal ikke glemme den klassiske svart. Men du bør unngå overdreven tungsinn, for å unngå bildet av fairy Morgana. Dette vil bidra til å fokusere lys som et stilig tilbehør eller originale intrikate dekorasjoner. Frisyre passer med effekten av uaktsomhet, den såkalte lyriske rot.
Makeup Smokey is (foto)

Dersom naturen har tildelt du grønne øyne, må vi understreke sin unikhet. Fantasi når du oppretter sine egne unike bildet av moderne bosatt i byen. Ikke vær redd for å eksperimentere. Legg dristig aksent i sikte. Smokey is som ingen andre makeup, hjelpe med dette. "Prøv på" over røykfylt utseende, du vil alltid forbli trofast til denne unike stil.  
Яндекс.Метрика