Hvordan å donere blod kolesterol?
 Det virker umulig å finne en moderne mann som ikke ville ha hørt om farene ved kolesterol. Og tydelig forklare hvorfor denne faren er, vil ikke alle, men ordet "kolesterolet" har merker som er engstelige for helsen. Faktisk ikke skadelig kolesterol selv, som er en viktig del av menneskekroppen og dens overdreven mengde. Overskuddet av enhver, selv den naturlige substansen gir naturen ment balansen og fører til forskjellige patologier. Men dømme det sannsynligvis kan bare av kvalifisert personell. Så hvis du har noen bekymringer eller funnet bevis for brudd på kolesterol, ikke styrt av tanke og erfaring, og med en svært rik familie og venner. Snakk med en lege som vil foreskrive en blodprøve. Først etter at du slår kolesterolet, kan du trekke konklusjoner om helsetilstanden din og planlegge neste skritt.
 Hva er kolesterol? Verdien av skaden og kolesterol
 Kolesterol - Denne organiske forbindelsen nødvendigvis er til stede i alle celler i dyr, inkludert mennesker. Han konsentrerer seg i cellemembraner, som faller på to måter: innsiden og utsiden. Og brorparten, nemlig 80% av kolesterol i kroppen produserer selv gjennom de lever, nyrer, binyrer, gonader og tarmer, og bare de resterende 20% får fra mat. Av deres kjemiske karakter knyttet til kolesterol fettalkoholer og biologisk rolle - veldig rik. Grunnleggende egenskaper, opererer den i kroppen, noe som gjør det nødvendig:
 for å gi styrke cellemembranene og beholderveggene, slik at deres elastisitet og permeabilitet regulering ved forskjellige temperaturer og andre tilstander;
 for syntese av vitamin D, gallesyrer forhindre mangel og beslektede sykdommer;
 for fremstilling av kjønn (østrogen, progesteron, testosteron) og steroidet (kortisol, aldosteron) hormoner;
 å balansere den nervøse reaksjoner og immun egenskaper av organismen.
 Men med alle disse positive kvalitetene kolesterol, som enhver fett har hydrofobisiteten, det er ikke løselig i vann. Fordi blod fluid ikke er i stand til å levere kolesterol til organer og vev uten hjelp av spesielle proteiner som kombinerer med kolesterol for å danne den bevegelige forbindelse lipoproteiner ("lipo" - fett "protein" - et protein). Lipoproteiner er ikke identiske i deres art og egenskaper. De skiller seg hovedsakelig i tetthet og direkte relatert evne til å danne såkalte kolesterol plakk. Og her kommer vi nær til spørsmålet om kolesterol tilbake - at hans skade.
 Medisinske studier viser tydelig at:
 nærvær i kroppen av LDL ledsaget av utvikling av aterosklerose. Dette skyldes det faktum at forbindelsen ikke oppløses og avsettes på veggene av blodkar. Dette sediment eller plakk som tetter plass inne i skipet og skape risiko for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre sykdommer i det kardiovaskulære systemet.
 High-density lipoproteiner imidlertid løses enkelt og ikke danner slam, utfører bare positive trekk, se listen ovenfor. De motsetter nyzkoplotnыm lypoproteynam å beskytte blodkar og hjerte.
 Ser påvirkning av ulik tetthet lipoprotein på helsen til pasienter, leger konvensjonelt oppkalt første kategorien kolesterol "dårlig", og den andre - "gode" kolesterolet. Dermed kan vi konkludere med at den blotte nærvær er ikke skadelig kolesterol nivåer, eller til sin totale antall og prosentandel av lipoproteiner mellom dårlige og gode kolesterolet. Selv høye nivåer av gode kolesterolet mye bedre effekt på helse og funksjon av kroppen enn det var i antall nivåer av dårlig kolesterol. Dessuten, jo høyere prosentandelen av kolesterol god dårlig - jo bedre. Denne verdien avhenger av slike viktige faktorer:
 røyke og drikke;
Hvordan å donere blod kolesterol?

 dårlig ernæring utbredelsen av fet mat, spesielt transfett og enkle karbohydrater med en mangel på fiber, vitaminer og mineraler;
 overspising og fedme;
 mangel på mosjon, fysisk inaktivitet;
 Patologi av det endokrine systemet, brudd på sekresjon av skjoldbrusk hormoner, binyrene, sykdoms diabetes;
 stagnasjon av galle, gallestein;
 virussykdommer;
 av visse medisinske kostnader.
 Hver av disse elementene øker andelen av dårlig kolesterol er større jo lenger det er i livet ditt. Dermed øker sannsynligheten for aterosklerose. I HDL og lav densitet (forkortet: HDL og LDL, henholdsvis), denne risiko øker i nærvær av blod triglyserider - en spesiell form for transport fett. Sammen og hver identifiserer mengden av disse komponentene bidrar blodprøve for kolesterol, eller lipidohrama.
 Hvordan å forberede og gi blod kolesterol
 Lipidohrama - et populært og relativt enkel analyse som viser hvordan den generelle ytelsen og ulike fraksjoner av lipoproteiner i blodet. Og det andre tallet er mer informativ, og ikke ved et uhell. Tross alt, med lik total konsentrasjon av kolesterol i blodet hos to forskjellige personer i en 60% opp HDL og den andre - LDL. Det samme total kolesterol og helse - Diverse. For å få denne informasjonen ved hjelp av blod fra en vene. Å passere på sin analyse kan være i noen spesialiserte laboratorier, men bedre å oppsøke lege og få ham retning. Deretter forberede for blodgivning som følger:
 1.  På slutten av marsjen til laboratoriet spise innen syv om kvelden.
   Neste dag gi opp frokost - blod på noen biokjemiske vises med en tom mage etter en 10-12 timers rask. Du kan bare råd til å drikke et glass rent vann.
   Hvis du ikke kan gi blod i morgen, deretter løst posnidayte lys og lav-fett måltid, deretter suge en pause på minst seks timer før du gir blod.
   Te, kaffe og juice regnes også mat og ikke lov for seks og Top 8 timer før du gir blod kolesterol.
   Det er bedre å utsette levering av kolesterolet hvis en dag eller to før den planlagte analysen du bli medlem av en rikelig fest. Stekt, fet mat og alkohol sakte absorberes av kroppen og 12-timers rask etter et slikt måltid kan ikke være tilstrekkelig for en kvalitativ studie av blod.
   En time før du gir blod gi opp røyking.
   15 minutter før blodgivning stille sitte og slappe av, spesielt hvis før du går raskt og / eller trapper.
   Sørg for å advare laboratorium ansatte hvis du tar noen legemidler.
   Fysioterapi, røntgen og rektal undersøkelse bør gjøres etter, men ikke før du gir blod kolesterol.
   Fase kvinnelige menstruasjonssyklusen påvirker ikke levering av kolesterolet.
   Forklaring lipidohramy å bestemme egenskaper som blod:
  Hvordan å donere blod kolesterol?

   Nivået av total kolesterol, er det normalt 30 til 60 mg / dl.
   Nivået av low-density lipoprotein (LDL), er det normalt for menn - 225-482 mg / dl for kvinner - 192-451 mg / dL.
   Nivået av high-density lipoprotein (HDL), er det normalt for menn - 07-173 mg / dl for kvinner - 086-228 mg / dL.
   Dersom indikatorer kolesterolet utover normen, er det et signal om økt risiko for aterosklerose, koronar hjertesykdom, myokardialt infarkt, og andre sykdommer i det kardiovaskulære systemet og leversykdom. Noen ganger, hvis avvik fra normen, er ikke kritisk, kan pasienten selv nøytralisere dem, justere sin diett mat. For å gjøre dette, vil den slippe konfekt, spesielt som inneholder olje, baking, erstatte animalsk fett med vegetabilske oljer og fettstoffer meieriprodukter - malozhyrnыmy og / eller fettfritt. Triglyseridnivåer kan reduseres ikke bare med kosthold, men regelmessig mosjon.
   Men for å gjenopprette normale kolesterolnivåer kan ikke alltid. Dessuten er det bare en tredjedel avhenger av mat, men hovedsakelig overføres som arvelig faktor. Derfor, selv storfe kan ikke være en garanti for at kolesterol ikke er økt. Spesielt oppmerksomme på sin økning bør være etter 40 år, og kronisk sykdom hos nære slektninger, overvekt og dårlige vaner bare øker risikoen for. Og det gjelder for menn mer enn kvinner, noe som til en viss grad av kjønnshormoner. Men kvinner har en tendens til det motsatte fare. Kjepphest dietter og ønsket om harmoni ved å eliminere fettholdige matvarer fra kostholdet reduserer kolesterolnivået til et kritisk punkt, hvoretter uregelmessig menstruasjonssyklus begynne før amenoré og manglende evne til å bli gravid. Derfor er det viktig å kontrollere kolesterol i alle tilfelle, og ved å nå '40 donere kolesterolet i det minste en gang per år. Følg disse enkle tipsene og smart og lykke til!  
Hvordan tvinner håret rettetang?
 Feminin hår - en veldig hyggelig og alltid fasjonable. De regelmessig pryder frisyrer skuespiller og modell, og uten å flytte fra sidene i glossy magasiner. Heldigvis, i dag hver jente hår kan skru selv eller ta kontakt med en skjønnhetssalong. De fleste profesjonelle groomers bruke til dette formålet elektriske Curlers eller store curlers, og begge metodene tar mye tid og krefter. Det er ikke overraskende at driftige beauties har kommet opp med en ny, rask og enkel måte curling hår. Kanskje du også har hørt om det - det handler om å bruke hår strykejern paradoksalt ved første øyekast formål. Men i praksis, kommer skruen glattejernet enklere, raskere og enda mer vakker enn spesialdesignet for denne curling. Hvordan velge et hår jern
 Hvis du også har tenkt å bruke en likeretter som et universelt verktøy for styling som er vekselvis rette, deretter jukse på håret hans, så valget bør tas nøye. Ikke alle modeller av strykejern tillate slike omfattende manøvrer. Uten å gå inn på detaljer om påliteligheten av et produkt produsenten, gå direkte til de ønskede egenskapene til modellen. Til jern kunne ikke bare trekke ut, men krølle håret, må den oppfylle følgende krav:
 1.  Lengde varmeelementer er direkte proporsjonal med lengden av håret. Kort jern kan skrus eller bøye tuppen av håret inne, men blir til fulle hårstrå vil ikke fungere. Sørg også for at stryking platevarme helt, ikke bare av sin lengde.
   Shape universelle jernvarmeelementer må være helt flatt og svakt avrundet som i Curlers. Dette vil unngå rynker i å lage krøller. Hvis du finner en liker svikter. Foretrekker modeller med mer snever enn de andre platene.
   Belegg varmeelementer gir et godt valg. Nøkkelen til å forplikte seg til ikke å ofre helsen for hår økonomi. Billigste og mest skadelig - jern med en metalloverflate. Betale en liten stund å kjøpe en rettetang, vil du bruke mye mer penger senere hårbehandling.
  Hvordan tvinner håret rettetang?
   Det beste alternativet for hjemmebruk - utyuzhok med et keramisk belegg. Det beskytter strengene fra overoppheting og dehydrering, og selv om gjennomsnittet er dyrere rettferdiggjør sin pris hår helse. Teflon og Tourmaline - nye materialer som brukes i produksjon av likerettere og ployok nylig. De kombinerer fordelene med keramikk og i tillegg gi håret glans. Marmor og andre typer dekning, ifølge produsentene, fjerne statisk elektrisitet fra håret. Gitt de høye kostnadene ved kjøp med mindre berettiget for profesjonell jobb og hjemme, er de neppe til å hjelpe deg mer enn keramikk eller Teflon utyuzhok hvis det brukes riktig.
   Også sørge for at enheten har nok lang ledning som ville komme til kontakten i ditt hjem, ellers vil det ha å kjøpe mer forlengelse. Vel, farge, dekorasjon og funksjon av ionisering, lys osv å lage krøller er ikke så viktig, og er sannsynligvis til felt dine individuelle preferanser. For ytterligere grafiske vedlegg, de er vanligvis laget for å danne komplekse ukladok og deres behov kommer helt an på ditt ønske og / eller ferdighet. Videre og frisører og deres kunder noen ganger gi bort den evnen skrudd vakkert hår rettetang - det spiller ingen rolle så mye et verktøy som ferdigheter. Og hvis ja, så la oss ikke kaste bort tid og komme ned til utviklingen av denne prosessen i praksis.
   Lage krøller jern: 4 + 2 måter
   Suksess i hår perms basert på to komponenter: skjema krøller og gjøre dem sterkere. De, i sin tur, er i direkte forhold til håret før installasjonen. Derfor polinuvavshys forberede krøller, risikerer du ikke bare skjønnheten i håret, men håret helse. Det er bedre å bruke litt tid og krefter på å ha helt tørket håret etter sjamponering bruke dem termozahysnoyi agent. Så igjen, vente på komplette tørking tråder bare går videre til perms hår jern på noen av disse metodene (oppført etter økende vanskelighetsgrad):
  1.  Romantiske krøller. Gre håret og dele dem inn i tre like store deler av volumet. Hvis håret ditt er veldig tykk - er det mulig og i fem seksjoner. Sikre alle låser, men en av klemmene og stram den ene siden av håret mellom platene av jern om mid-length hår. Når tråden vikle rundt varmeelementet i den indre side, ikke meget gripeelementene mellom seg og sende jernet vertikalt. Ikke knyttede liker plate, flytte den sakte skyve hans bevegelse nedover håret til tuppene.
   Hvordan tvinner håret rettetang?
    Ikke stopp å krølle på ingen rynker dannet. Kommer til tips igjen vikle utyuzhok, med fokus strand zahnutysya inne. Trekk fra curling hår før de er avkjølt for et par sekunder for å skru dem finger forme cochlea samme målene. Gjenta med den andre hår. Dele nøye håret med hendene og legg dem på midten eller svak spiker fiksering bevarer elastisiteten av krøller. Utgitt styling ser fin og diskret, er det ideelt for en romantisk stevnemøte og møte venner.
    Omfangsrik krøller. Gre håret massasje børste. Sjelden crest skille en tråd av medium tykkelse og pakk det rundt elementet jern så nær hårrøttene. Tykkelsen på trådene avhenger av vilje og tilgjengeligheten av tid for legging det påvirker diameteren av krøller direkte. Klem varmeelementene på grunnlag av trådene, og dens frie ende for å vikle seg rundt spissen av komprimerte begge platene. Dolichit tre og forsiktig løsne komprimeringsplater, slik at håret til å skli ut av stryke. Ikke rør permed ok til den er avkjølt. Tilsvarende alt krøllet hår. Etter hvert hårstrå omdannes til låsen fingertuppene løfte håret og gi dem en mer casual look. Påfør spiker elastisk feste spray for glans og hår.
    Korrugerte krøller. Forbered mange usynlig og forsiktig gre håret. Separer den totale vekten av håret på en tynne tråder og vind det på pekefingeren fra spissen og flytte til hodebunnen. I røtter sikker lås usynlig som utstående sløyfer. Gjøre inngrepet med alt dette håret. Deretter presse hver tråd vridd mellom varmeelementene og stryke dolichit til fem. Gå til neste åskam, inntil den passer alt håret. Vent til de er helt kult og forsiktig fjerne den usynlige en, forsiktig spira tråder. Spre fingrene. Hvis du trenger ekstra skrue endene av håret hennes til prosedyren beskrevet i de foregående ledd. Påfør neglefiksering og spray for glans.
    Hollywood krøller. Gre håret og dele dem inn i tråder av middels tykkelse. Hvert hårstrå vri med en hånd i en svak tourniquet, innpakning rundt sin egen akse, og den andre hånden presse henne jern orientert horisontalt. Flere jerngrep lysbilde bevegelser av de tidlige hårstrå til tipsene. Vent til strand er avkjølt, dryss den med lakk elastisk fiksering og fortsett til påfølgende behandling av den samme tråden. Så skrue alt håret. Når de er avkjølt, riste forsiktig hendene og spray prosessen for å legge glans.
    Ytterligere to metoder for curling hår rettetang stilt i tittelen er som følger. Først, kan du kombinere en honning beskrevet metoder. For eksempel, skruelåser på templene fjerde, "Hollywood" måte, og på baksiden - lage fantastisk fra røttene. For det andre, klar til å krølle seg dersom man ikke har beregnet tykkelsen av strengene kan deles i to eller tre deler, hver. Så kommer mer myke krøller og volum. Til slutt, bare ikke vær redd for å eksperimentere og ikke bry deg om den første og andre gang legge ut er ikke så nøyaktig som stjernene på dekselet. Først kommer erfaring fra praksis. Sekund, kan du alltid ringe etter hjelp en venn som er lettere å takle hår på hodet, at det er vanskelig å komme og skru selv. Men, selvfølgelig, ikke få båret bort og ikke trene på håret for ofte. Et par ganger i uken er nok til å lære perm hår rettetang, men ikke skade håret. Lykke til, skjønnhet og selvtillit!  
Яндекс.Метрика