Hvordan å drikke ingefær te for vekttap: metoder og oppskrifter
 At kurere ulike sykdommer ved hjelp av en drink fra ingefær, som finnes i de østlige leger. Som det viste seg, er ingefær te veldig nyttig og har en behagelig smak. I tillegg til å styrke immunforsvaret og bekjempe forkjølelse, kan ingefær brukes som et produkt som stimulerer stoffskiftet og fremmer vekttap.

 Oppskrifter ingefær te


 Måter å forberede ingefær te veldig mye. Hvis du noen gang har prøvd en drink, kan det være at ingefær te for vekttap oppskrift som du har valgt for deg selv, trenger du ikke liker smaken. I dette tilfellet, bare prøv te en annen metode.

 Ingefær te med honning og sitron


 Fint vil kutte Skrelte ingefær, deretter fylle den med kaldt vann og satt i brann. Når vannet koker, er det nødvendig å dekke pannen med et lokk og stek i 10-15 minutter ingefær. Klar ingefær te kald drikke med honning og sitronsaft.

 Ingefær te med hvitløk


 Å forberede drikke termos trenger. Finhakk ingefær (nok deler som veier ca 50 g), knuse ett fedd hvitløk. Ingefær og hvitløk helle i en termos og helle varmt vann. Etter 15 minutter burde drikke avløp.
 Drikk en ingefær te er anbefalt i løpet av dagen. Det antas at drikken laget bare for denne oppskriften, bidrar mest effektivt for å gå ned i vekt.

 Ingefær te med nype


 Skrell ingefær og skjær den i tynne strimler. Hell over i en ren kasserolle ingefær, dekk med vann, sette kjelen på komfyren. Når kokende vann er litt reduser varmen og stek ingefær i 15 minutter. Deretter legge litt te rose hofter. Avkjøl til romtemperatur drikke.
 Ingefær te med hofter vil hjelpe deg å ikke bare miste vekt, men også styrke immunforsvaret, for å løse noen gynekologiske problemer.

 Nyttige tips eller hvordan å drikke te med ingefær


 Når du skal drikke ingefær te for vekttap, vil resultatene ikke holde deg vente. Det viktigste - bare husk noen nyttige tips for å hjelpe deg med å maksimere effektiviteten av drikke og ikke å skade deres helse.
 Når du gjør ingefær te bør ikke legge for mye sitron eller lime juice. En av partiklene er tilstrekkelig.
 Før bruk ingefær te det kan renne. Dette vil få drikke mindre intens og mer behagelig smak.
 Alle som ikke vet hvordan å drikke ingefær te for vekttap, må du vurdere at en drink av ingefær har en sterk tonic effekt. Så før du går til sengs er bedre å ikke bruke det. Ellers vil du lider av søvnløshet natten.
 Dersom te virker for bitter, kan du lett redusere mengden av ingefær. Eller bare legge en skje honning.
Hvordan lære å massere deg selv?

 Hvis du liker massasje eller du trenger det av helsemessige årsaker, er det sannsynligvis mer enn en gang reist spørsmålet som å lære å massere sin egen, og selv rett? I dag viser vi deg hvordan du gjør massasje.


 Teknikk av massasje bevegelser


 Massasje - er ikke bare hyggelig og avslappende behandlinger. Det kan også bli vist til medisinske formål. Det er derfor feil trekk kan bare skade mennesker. Vi foreslår å vurdere de generelle prinsippene og måloppnåelse:
Hvordan lære å massere deg selv?


 •  Bevegelsen skal utføres langs plassering av lymfeknuter. For eksempel, nakke massasje behov for hår til skuldrene, bena - fra foten til kneet, bryst - fra brystet til armhulene.


 •  Det er viktig at menneskekroppen var avslappet under massasje.


 •  Pauser mellom bevegelser bør være minimal. Fra en mottakelse umiddelbart gå videre til neste.


 •  Har massere nakne kropp for å gi best taktil kontakt.


 •  Best å bruke spesialverktøy. Det kan være alle slags gele, kremer og oljer. Det vil komme lett fett babyen krem. Hvis en kald, og deretter la det forvarming ved romtemperatur.


 • Hvordan lære å massere deg selv?

   Nå som du kjenner de grunnleggende reglene, kan du gå videre til en bestemt type massasje.


   Hvordan lære å gjøre avslappende massasje healing?


   Avslappende massasje - er den beste måten å sette seg selv i tone etter en hard dag. Denne behandlingen vil bli en kraftig anti-stress agent og bidra til å løfte humøret. I dag vil du lære hvordan du gjør avslappende massasje kan gi en sann glede din kjære! I tillegg har den også en terapeutisk effekt, forbedrer blodsirkulasjonen, øker hudens turgor, styrker leddene.
  Hvordan lære å massere deg selv?


 •  Massazhyruemomu person bør ligge med ansiktet ned på et flatt underlag. Når du kan sette et flatt hode pute. Hendene skal plasseres langs kroppen.


 •  Prosessen starter fra føttene. Deretter massere kne, hofte og laterale sider av ryggen. Gjør manipulering av tre.


 •  Deretter kan du gå videre til baksiden. Myke og rolige bevegelser Stroking ryggrad, skuldermassasje, da - kanten av ryggen og midjen. Gjenta seks, sju ganger. Hendene skal gli jevnt gjennom kroppen, uten sterke klikk. Når du er ferdig, dekke ryggen varme laken.
  Hvordan lære å massere deg selv? •  Gå til hendene. De samme myke bevegelser massere hendene fra håndflatene til skuldrene. Den første fasen er over, nå må vi flytte til en mer intens effekt.


 •  Retur til baksiden, som denne delen er gjenstand for større tretthet. Du må finne et poeng av spenning og tommelen til å trykke dem forsiktig i en sirkulær bevegelse.


 •  Bo hvis massert person forårsaker ubehag din berøring. Spesielt økten når det var ingen smerte.


 •  Den siste fasen - en nakke massasje. To hender massere nakken fra håret til skuldrene. Palmer gjøre slike trekk ned, som ekstrakter halsen. Ikke trykk for. Etter gjennomføring av Fortrinnsretts varmt teppe dekning i 10-15 minutter.


 •  Nedenfor er en video om hvordan du kan lære å gjøre en profesjonell massasje.

   Vi håper at våre leksjoner vil være nyttig for deg. Etter gjennomgang av grunnleggende regler kan du gå videre og lære nye teknikker og massasjer.
  Chinese Healing Massage

   Kinesisk akupressur er annerledes: rygg, ansikt, mage, og så videre D. Det viktigste i det - en spesiell inngrepspunkter.. Økter bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, øke tilgangen på energi i kroppen og gjør stoffet elastisk. Feil teknikk gir ikke ønsket effekt eller gjør skade på pasienten, så stol på deg selv til fagfolk.


   Kinesisk massasje teknikk


   Grunnlaget for akupressur trykkes aktive punkter, som direkte impulser i visse organer. Det er ca 700 spesialister slike spesielle punkter på kroppen. De er viktige for riktig kroppen fungerer. Masser med fingertuppene eller lage spiker. Presser bevegelser eller rykk lett massasje terapeut aktiverer ønsket punkt.
   Således er diagnosen stilles til rådighet for de enkelte problemer. Konklusjonen laget av hans reaksjoner og følelser. Ofte pasienten føler nummenhet, smerter eller varmefordeling i et bestemt sted. Hvis det er en følelse av kulde, da dette fenomen innebærer å avbryte strømflyten, og krever behandling.
  Chinese Healing Massage

   Prosedyren bidrar til å effektivt eliminere smerte. Det er en produksjon av endorfiner, som tilbakestiller og smerte. Stoffer hurtig mettet med oksygen og aktiv metabolisme. Forfall produkter og giftstoffer skilles ut mye raskere er helse forbedring. Etter den første økten pasienten føler munter.


   Kinesisk massasje: indikasjoner


   Terapi hjelper å bli kvitt migrene, leddsykdom, sjokk, besvimelse. Fremgangsmåten kan utføres selv små barn (ett år). På denne måte mulig å oppnå en betydelig økning av effektiviteten, forbedre hukommelsen, immunitet.
   I tillegg treffpunktet vist i nærvær av:

 •  bronkitt, astma, tracheitis;


 •  hypertensjon;


 •  Artrose;


 •  myositt;


 •  fedme.


 • Chinese Healing Massage

   Terapi hjelper bekjempe tegn på aldring, forbedrer huden turgor og glatter rynker. Ofte økter gjennomført i forbindelse med akupunktur, moxibustion og vakuumeffekten. Kinesisk massasje, kontraindikasjoner viktig å seriøst Kontra å ikke forverre pasientens tilstand.
   Blant de begrensninger skilles:

 •  feber, feber;


 •  tuberkulose;


 •  blodsykdommer;


 •  godartede eller ondartede svulster i alle organer;


 •  akutte sykdommer i mage-tarmkanalen;


 •  utmattelse.


 • Chinese Healing Massage

   I tilfelle av kontraindikasjoner bør forlate økter til full gjenoppretting, hvis mulig. Kinesisk akupressur ansiktsmassasje ansikt svært effektivt glatter rynker og forbedrer hudens tilstand generelt. Også i ansiktet er mange punkter som forårsaker smerter i hodet, søvnløshet, toppårene, svimmelhet.
   Bli kvitt disse problemene vil hjelpe massasje. Det er verdt å merke seg at eldre mennesker i Kina er veldig aktivt liv, og de er alle hundreåringer. Dette fenomenet gjør tenke seriøst om orientalsk medisin, utviklet gjennom århundrene mange healere og vismenn. Ikke nødvendigvis passere massasje kurs i Kina, det grunnleggende kan læres uavhengig. Til å begynne, tilbyr vi se informative videoer om teknologi.
   Video for å holde den kinesiske tilbake massasje

  Яндекс.Метрика