Hvordan du planlegger graviditet

 Hvis du bestemmer deg for å ha et barn eller planlegger å ha en, er det best å forberede arrangementet på forhånd. Gå til legen din, som vil fortelle deg det, og viktigst av alt - når du trenger å gjøre for å gjøre babyen ble født sunn og sterk.


 Vi passerer inspeksjon


 Selvfølgelig bør planlegger graviditet starte med en full undersøkelse. Du kan bruke så svangerskaps og i privat klinikk. Du må finne en god lege, som på det første møtet bør diskutere din helse, tidligere fødsler, komplikasjoner, mulige kroniske sykdommer av begge parter, etc..d. Deretter fremtidig mamma og pappa skal få testet for infeksjoner. For å gjøre dette, ta blod fra en vene og smøre. Også, legen vil foreskrive ultralyd, hormonelle undersøkelse av dagen i menstruasjonssyklusen, sjekk kompatibiliteten partnere spermohramu og sjekk åpenhetsgrader rør. Mens alle disse stadiene oppnevner ekspert og kanskje du bare ikke trenger. Dette er vil løse din gynekolog. Og med noen problemer eller sykdom bør umiddelbart begynne behandling, for ikke å gå glipp av et øyeblikk. Spesiell oppmerksomhet bør gis til planlegging graviditet etter graviditet komplikasjoner eller keisersnitt. 
Hvordan du planlegger graviditet


 Vitamin


 For å forberede kroppen til fremtiden mor til graviditet, de fleste leger foreskrive vitamin-mineral preparater som du ønsker å drikke det under graviditet planlegging. Strukturen av disse kompleksene ikke bør inneholde: folinsyre, kalsium, D, Fe, A, antioksidanter. Ikke glem balansert kosthold som vil sikre forsyninger av viktige vitaminer og mineraler. Sørg for å inkludere i kostholdet ditt frisk frukt, grønnsaker, urter, kjøtt, fisk, korn og melkeprodukter. Prøv å fjerne fra kostholdet til chips, brus, røkt majones og søte bakverk. Rettene er dampet, bakt, kokt eller småkoke. Mindre stekt og fettete.
Hvordan du planlegger graviditet


 Planlegging for graviditet for menn


 Tror ikke at menn planlegger graviditet - enkelt trinn. De er også redd og nervøs. Derfor, i denne perioden, kan du prøve å gi full støtte og berolige hverandre. Spesiell oppmerksomhet bør vies til dårlige vaner og kosthold menn. Som kvinner, er fremtidige fedre under graviditet planlegging rådes til å slutte å røyke og drikke alkohol. Men pavens kosthold vil variere som å produsere sunn sperm mann trengte sink, L-karnitin og vitamin E. L-karnitin finnes i kjøtt, men for å få det daglig rate, vil din mann spise en kilo storfekjøtt per dag, og dette vil være enig i, er ikke alltid mulig. Så du bør prioritere narkotika som du plukker enkelte lege. Ikke glem at partneren din må også få testet for infeksjoner og ulike sykdommer. Det beste løpet av behandlingen (om nødvendig) før svangerskapet, fordi da vil det være mye vanskeligere. Prøv å gjøre graviditet planlegging for din familie over fødselen av en sunn og sterk babyen. Dette er bare mulig hvis begge parter ønsker ett mål og sammen overvinne alle vanskeligheter og problemer. 
Hvordan du planlegger graviditet
Genetisk analyse av graviditetGenetiske analyser i løpet av svangerskapet - er svært dyrt og invasiv prosedyre som er utført for fosterets genetiske vev, ettersom fosteret "få" er ikke lett, spesielt hvis det er på et tidlig stadium i utviklingen. Men i det siste, gynekologer gjøre unntak og ta genetisk analyse av fosteret under svangerskapet. For denne prosedyren, er det noen medisinske instrumenter med chorion villi gjerde smertefri, og bare de inneholder DNA som kreves for analyse. Denne prosedyren er ikke trygt, så det bør gjennomføres, må kontrollere ultralyd maskinen og strengt kontrollerte alle helseindikatorer. Med denne analysen kan du identifisere årsakene til medfødte og arvelige sykdommer som for eksempel planlegging graviditet og under graviditet. Den riktige avgjørelsen - er sikkert oppdage sykdommer under graviditet planlegging.

I medisinske og genetisk veiledning mennesker i nød:

- Hvilke mer enn førti år;
- Hvis det er en familie av pasientene;
- Hvis den forrige barnet født med nedsatt funksjonsevne;
- Dersom ekteskapet tett;
- Hvis pasientene tok medisinen var i strålingssonen eller var røntgenundersøkelse;
- Hvis en gravid kvinne led av røde hunder, influensa, SARS, toksoplasmose eller andre akutte virusinfeksjoner;
- Hvis du hadde spontanaborter, dødfødsel eller savnet abort;
- Hvis kvinnens foreldre er i faresonen for biokjemiske blodprøver eller ultralyd.
Planlegging for graviditet og genetiske analyser

Første legen bør sjekke til foreldre kvantitet og kvalitet av kromosomer, dvs. må de testes på karyotype og evaluere sine aner. Fra foreldrenes helse, miljø, fra industri farer og mye mer avhenger av helsen til fremtidige barn. Mange leger fore ytterligere analyser, dvs. besøker nevrolog, indremedisiner, blod, generelt, detaljert og biokjemi og endokrinologi.
Graviditet og genetiske analyser
Passere genetisk test under svangerskapet er nødvendig i flere etapper, dvs. den første fasen - ultralyd, som holdes på ellevte-fjortende uke av svangerskapet, da dette begrepet kan allerede bli identifisert og mistenkt patologi av barnet. Ved hjelp av ultralyd gynekolog kan vurdere bredden nakkeoppklaring, som er den viktigste funksjonen av kromosomavvik. Det bør ikke være mer enn tre millimeter.
Den andre fasen av undersøkelsen - definisjonen av foster hormoner som alfafetoproteyin, humant choriongonadotropin, protein og HCHH. Etter oppdagelsen av disse hormonene kan sees på genetiske eller kromosomavvik samt dannelsen av nevralrørsdefekter. Disse genetiske tester foreskrevet av seksten av det tjuende svangerskapsuke, men perfekt frister hormoner, i henhold til den syttende og attende svangerskapsuke.
I den tredje fasen av undersøkelser for å re-gjøre ultralyd skal uttrykket være 20-24 uker av svangerskapet. Egentlig disse vilkårene gravid kvinne Ultrasounds leger oppdage mindre misdannelser hos fosteret, mengden av fostervann, morkake ulike anomalier.
Hvis legene bestemt patologi fosteret, deretter umiddelbart utnevne invasiv undersøkelse gjennomført prøvetaking av føtale celler, det vil si, med chorionic eller navlestrengsblod. Ved hjelp av teknikker som amnyotsetsentez eller chorionic villus prøvetaking.
Genetikk regnes som en svært kompleks vitenskap som konsekvent gjør alvorlig problem. Men for feil i disse oppgaver ikke er gitt, så før du kontakter klinikken eller genetisk sentrum, spør om trening, praksis og erfaring genetikere.  
Planlegging for graviditet: analyse, undersøkelse, vaksineringPlanlegging for graviditet - en bane som går fra den tiden paret bestemmer seg for å ha en baby til å faktisk bli gravid. På denne måten vil de ikke bare bestemme seg for dette, kanskje det viktigste steget i deres liv, men også gjennomgå en full medisinsk undersøkelse (ofte oppnå dette ville være bra og fremtiden paven) for å oppdage og behandle sykdommen, som kan hindre en kvinne å lage og gi fødsel til en sunn baby og meget barne - født med hell.
Graviditet og fødsel - En stor byrde for alle større organer i kvinnekroppen. Hjerte, nyre, lever - de virker med en hevn. Mye mer stress føler immune, endokrine og, selvfølgelig, nervesystemet. Det betyr også behovet for forhånd forberedelse til fødselen. Godt å starte forberedelsene til fødselen av en baby før unnfangelsen - 2-3 måneder.
På grunn av graviditet planlegging, kan du unngå det store antall mulige helseproblemer, og aller viktigst - å føde et friskt barn. En kvinne ville være bra å besøke spesialister som ØNH, tannlege, terapeut, gynekolog. I tillegg, hvis det er nødvendig, og gå til en mer smale spesialister. Den viktigste oppgave - å identifisere kronisk sykdom. Det er like viktig å gi alle typer tester. Gjennom laboratorieforskning leger kan oppdage latente infeksjoner. Disse oppstår ubemerket, men kan påvirke suksessen til graviditet og fødsler, forventningsfull mor og barnets helse. Det er viktig å ta hensyn til den hormonelle status for kvinner bekken ultralyd og andre undersøkelser anbefalt av legen din. Noen ganger er det nødvendig å tenke seg en baby selv foreta noen vaksiner - som hepatitt B og røde hunder. Disse sykdommene kan hindre graviditet oppstår normalt.
Men selv om graviditeten ikke var planlagt, er erfaring ikke nødvendig. De første halv uke etter unnfangelsen skadelige stoffer som kommer inn i kroppen din (nikotin, narkotika, alkohol, etc.) er ikke overføres til fosteret, fordi det ikke er prykripyvsya til livmorveggen. Dette betyr at mens det ikke er "koblet" til morens sirkulasjonssystemet. Når du blir klar over svangerskapet, bør du søke svangerskapsomsorgen i samfunnet og passere den mest komplette medisinsk undersøkelse. Som forberedelse til fødselen av en baby, du definitivt trenger å finne og ideelt sett - også fjerne alle eksisterende helseproblemer.
Besøks spesialister
Den beste starten planlegging graviditet - svangerskaps besøk til gynekolog. Legen vil se helsekort, med sin omfattende informasjon om tidligere svangerskap og fødsel, samt andre sykdommer. Han (etter eksamen) vil gi retning til alle tester og undersøkelser som du må ta og bestå. Hvis legen ser tegn til helseproblemer - sende til andre leger - kirurg, allergolog, en endokrinolog og hans andre kolleger.
Den andre legen, som er nødvendig for å gå - terapeut. Dens oppdrag - å diagnostisere (og hvis mulig - og kur) kroniske sykdommer pliktige påvirke svangerskapet. For å oppdage og rense kronisk infeksjon brennpunkter, tredje gå til Laura. Så - til tannlegen.
I tilfelle at noen av dine forfedre led av arvelige sykdommer (eksempler: Altsneymera sykdom, miodistrofiey Down syndrom, Huntingtons chorea, etc.) og i nærvær av dødfødsel tilfeller, må du få en avtale med genetikk. Med spesielle studier, vil denne ekspert avsløre avvik genetisk natur, så kan sette pris på muligheten til å ha en sunn baby.
Liste over analyse når du planlegger graviditet

Her er et eksempel (ikke uttømmende) liste når du planlegger graviditet tester og undersøkelser som er nødvendige for å gjennomgå en kvinne som våget å bli mor:

- Komplett blod telle;
- Blood kjemi;
- Blodprøve gruppe og Rh faktor (blod vil passere og fremtiden pave);
- Urinanalyse;
- Blodprøve for underlivsinfeksjoner (klamydia, mykoplasmose, gonoré, ureaplasmosis og trost (i naturfag - candidiasis) og andre (igjen, pappa har også til å utøse blod);
- Strokes;
- Blood "sukker";
- Ultralyd (US) av bekken organer (denne studien vil bidra til å bestemme rekkefølgen i livmor og eggstokker);
- Blodprøver for antistoffer til hepatitt B og C, herpes, CMV, HIV, RW, Toxoplasma, røde hunder og andre hadostyam;
- Kolposkopi studie (bidra til å vurdere tilstanden til livmorhalsen og skjeden)
- Koagulasjon (bidra til å vurdere muligheten for blodet å koagulere).
Videre undersøkelse:
Hvis den kvinnelige menstruasjonssyklusen er forskjellig regularitet tidligere hatt problemer med å bli gravid, er det å ta abort eller være noe annet på den måten - i tillegg fører blod til kjønnshormoner.
Endokrinolog kan sende og forskning skjoldbruskkjertelen, binyrene og andre organer i sin sektor.
Spontanabort eller infertilitet - kjøring for å bestemme lupus antikoagulerende antistoffer mot fosfolipider, humant choriongonadotropin og TPO-antistoffer, så vel som en rekke andre viktige studier.
Immunologisk undersøkelse ved planlegging av graviditet
Vaksinasjon
Hvis en kvinnes kropp ingen antistoffer mot røde hunder (hun aldri lidd av denne sykdommen), eksperter anbefaler å foreta de nødvendige vaksinasjoner. Gjør det trenger minst tre måneder før unnfangelse. Hvis en gravid kvinne er syk rubella, kan fosteret dannes misdannelser og andre lidelser.
Ofte, leger anbefaler vaksinasjon mot hepatitt B-vaksinasjon mot difteri og stivkrampe også gjorde ikke vondt. I tillegg kan du bli vaksinert mot influensa. Ikke unnlate å gjøre de nødvendige undersøkelser og analyse når du planlegger graviditet.
Måling av basal temperatur
Basal kroppstemperatur målt leger råder i månedsvis. Resultatene av målingene må være nøye inngått den tidsplan som vil være svært interessant gynekolog. Takket til dine mål, kan legen oppdage brudd, og - omgående oppnevne en dypere undersøkelse.

Like før unnfangelsen

Du all right? Velkommen! Så du vente! Mens du er fortsatt ikke klar for den aller unnfangelsen. Imidlertid kan du endelig begynne å forberede seg på det. For å starte, kan du prøve i to til tre måneder følger noen karantene - gi opp narkotika eller røyk, begrense alkoholforbruket et godt glass vin. Det er lettere å kaffe. Ideelt - vanligvis nekter det. Vel, eller drikke melk. Det er bedre å lene seg på grønnsaker og frukt. Så, prøv å ikke gå til badstue og bad, ikke ta et varmt bad. Og aller viktigst - ikke bli syk! Dette er nøkkelen til helsen til det ufødte barnet.
I løpet av de samme to eller tre måneder før unnfangelse en kvinne skal begynne å ta vitaminer som inneholder folsyre.
Vel, endelig kan du faktisk begynne å tenke. Kom deg ut kondomer og andre restriksjoner! Statistikken sier at du er gravid, hvis du har sex 2-3 ganger i uken. Friske menn og kvinner til å gjøre dette fra noen måneder til et år.
Dette er hva vi er? I tillegg bør du ikke halte når den aller første gang noe ikke skjedde. Kan fortsatt operere hormonell prevensjon piller, eller noen av dere sterkt opphisset. Kanskje påvirker livsstilsendring eller annen endring.
Hvis nå den etterlengtede graviditet ikke oppstår i løpet av året for å gå til gynekolog. Redd og skjule drømmer om morsrollen, men det er fortsatt tidlig. Moderne medisin kan kurere de fleste tilfeller av mannlig og kvinnelig infertilitet. Forresten, selv om du ikke kan kurere ufruktbarhet, mange par er fortsatt ikke i stand til å ha egne barn - til hjelp av kvalifiserte leger og teknologier vitro fertilisering - IVF, ICSI og andre.  
Яндекс.Метрика