Hvordan å endre formen på negler?
 Hands ulykke anses kjennetegn på hver person. Deres utseende kan fortelle mye om sin eier utenfor - enten mann eller kvinne, spiller det ingen rolle. Og det er ikke bare godt preparerte fingre og negler, men også andre tegn som indirekte indikerer helse, estetiske smak, vaner og enda noen trekk. Formen på negleplaten antyder funksjoner metabolisme, indikerer gul hud avhengighet til sigaretter, borr gråte av dehydrering. En spiker biting allslags skjemmer ikke bare utenfor, men til slutt fører til dramatiske endringer i sin form. Endre formen på neglene da - ingen enkel oppgave. Manikyr bedervet umiddelbart forråde meg selv, selv om klær, sko, frisyre med feilfri vilje. Men folk som verdsetter sitt eget omdømme, og ikke tillate seg å kjøre hendene, kunstnere ty til tjenester av ikke bare kvinner, men også menn. Enkelt sagt representanter av ulike kjønn ulike oppgaver og velge hensiktsmessige behandlinger for hender. Og kvinner, til tross for flere valg design, ryddige negler enda enklere - faktisk til rådighet mange teknikker som kan forvandle drastisk endre ikke bare pynt, men også formen på neglene. Den mannlige manikyr har et mye mindre utvalg av muligheter. Og noen ganger den eneste måten er å endre formen på neglene. Er det mulig å fikse en mislykket form uten spiker utvidelser?
 Strukturen av negler
 Formen på negleplaten - innstillingen er så enkelt som øynene eller lengden av foten. Han la genetisk og avhenger av formen av hånden, finger lengde, etc. Du kan selv si at neglene - en refleksjon og en logisk videreføring av eksteriøret, både bokstavelig og billedlig. Døm selv: på den ene siden, arten av fast lengde og bredde på hver av dine negler, hender og føtter. På den annen side, i din makt for å markere sine fordeler eller ulemper å justere, forbedre og foredle de opprinnelige dataene. De varierer i utseende, men i hjertet av alle mennesker den samme strukturen av negler
Hvordan å endre formen på negler?

 Negl (vel) - Er faktisk del av fingeren på hvilken spikeren. Det er pepret med masse blodårer som gir næring til negleplaten. Metabolske lidelser og skader på negl påvirke tilstanden og form av spiker.
 Negleplaten - Er faktisk er i seg selv en spiker. Det er bygget av døde hudceller som inneholder store mengder av keratin. Mangelen på dette proteinet påvirker utseende, holdbarhet og form negler.
 Roten av neglen - Er en del av negleplaten, gjemt under huden. Det identifiserer roten lengde og tykkelse av spiker. Hvis den er skadet - endrer det automatisk formen på neglen. Utmattet og skadet root kan føre til suspensjon eller oppsigelse av dannelsen av neglene.
 Lunula - Er den eneste delen av neglen rot som ikke er skjult under huden. Den skiller seg fra hele neglen plate farge og ser ut som en liten hvitaktig halvmåne. På dette punktet, er neglene spesielt myk og følsom, så det gjorde vondt lunulu - som en form for spiker altfor bortskjemt.
 Cuticle - Dette er enda ikke spikeren, og hudfold på sine røtter. Men opprinnelse hårstråene er uløselig knyttet til roten av neglen og er dens deriverte. Skjellaget for å beskytte neglen og hvis denne funksjonen ikke fungerer - lider integritet og formen på neglene.
 Hvordan vet du om å gripe inn i hva naturen ville ha det? For det første er en referanse hånd. Fulgt praktisk hensiktsmessighet, ikke som kokk og gå med lang spisse negler og negle trim popsanger til et minimum lengde. Likevel, det er objektive kjennetegn som vi kan anslå formen på neglene.
 Formen på negler typer og funksjoner
 Som vanlig, de fleste er ikke veldig fornøyd med det naturen skjenket dem. De vil uansett var ikke passer seg selv under disse standardene som er høyden av moten, eller bare liker når du ser på andre mennesker. På grunn av dette ønsket om "perfeksjon" er tilgjengelig strengt motsatt resultat: ikke bare forstyrre den ytre harmoni, men også alvorlig skade neglene. For å unngå dette, må du vurdere formen på fingrene og riktig form av negler
Hvordan å endre formen på negler?

 Oval Negler kan visuelt justere altfor korte fingre. I tillegg kan det hjelpe å visuelt smal de brede negler (fingre bred).
 Firkantet form Spiker harmonisk se på bakgrunnen av den firkantede hullet på natur neglene. Hvis du legger til en firkantet form og en lang tynne fingre, vil de se enda mer elegant.
 Sirkularitet Spiker regnes som den mest sterke, fordi viser folk med sprø negler. Og overfladisk det ser godt på korte negler med en runde hull.
 Rektangulær form Spiker korrigerer en bred og kort negl. På fortjeneste, og kombinerer egenskapene til to former: firkantede og ovale.
 Skarpe negler visuelt forlenge korte fingre. Men denne formen for omsorg krever gode negler, eller gjøre dem sprø.
 Retningslinjene er villige og manikyr og hudleger. Så hvis neglen formen er forskjellig fra anbefalt, er det tilrådelig å fikse det.
 Det mest radikale metoden - en korrigering av form av negler ved hjelp av utvidelser. Det er veldig populært, og gir deg mulighet til å velge ikke bare utseendet på neglene, men materialet som de er "stuck". For eksempel kan du bygge spiker gel, akryl, gjøre dem gjennomsiktige eller frostet gi alle farger og dekorere figurative elementer. Bygg negler kan bare neglesalong. Men denne fremgangsmåte har sine ulemper: det er ganske traumatisk og, faktisk ikke forandrer basis, og bare en "stift" mislykket form negler. Derfor, hvis det presserende behovet for å bygge der, kan du prøve å endre formen på neglene hjemme og på andre måter.
 Hvordan å endre formen på neglene uten utvidelser
 Selvfølgelig har manikyr mer erfaring i å håndtere negler enn noen annen person. Profesjonell umiddelbart bestemme svakhetene og rask løsninger på problemet. Men, av og store, du selv kan holde seg i form negler, en gang valgt under kyndig veiledning. Det er nok til en dag å finne det beste alternativet og endre formen på neglene i hendene. Gå til en salong, sørg for å ta hensyn og pedikyr: Du kan ikke skade også endre formen på tåneglene. Da vil du bare gjenopprette den riktige formen på neglen. Og om nødvendig kan du alltid en av disse metodene igjen omskape negler hjemme:
Hvordan å endre formen på negler?
 1.  Forberede verktøy: neglesaks, neglefil, polering bar, tang, spiker, og mer - håndkrem. Selv om du fortsatt bruker en metall neglefil, ikke ta stopp. Moderne neglefiler laget av glass, keramikk eller grovt papir på et solid grunnlag og ikke skader neglene, slik tilfellet er med metall. Alle verktøy må være av høy kvalitet, slitesterk, helt ren, hvis det er nødvendig skjerpet.
   For å begynne, må du kontrollere at alle negler er like lange. Hvis noen lengde forskjellig fra andre, eller ønsket, klippe det overskytende av den frie kanten av neglen.
   Ikke Klipp neglene for kort til å alltid la det være minst en tynn hvit kant rundt kanten. Mindre lengde ikke tillater deg å rette formen på neglen, og faktisk farlig for integriteten til neglene og huden under.
   Føttene må først myke negler i varmt såpe bad, tørk og deretter fortsette å lage et skjema. Pidstryhayuchy tåneglene, ikke prøv å gi dem en avrundet form, kontrast, kuttet på en flat linje. Kun eksterne skarpe hjørner av spiker kan være litt avrundet sag. Det glattet hjørner, da fullvoksne, og skaper en høy risiko for inngrodde spiker inn i huden. Det er ikke bare smertefullt, men også veldig farlig. Og for å skape en vakker form negler ville da må glemme.
   Endring, heller, riktig form tåneglene nødvendig hvis allerede begynt å vokse. For å gjøre dette godt bosh huden rundt neglen. Smalere end neglefiler eller annet praktisk, men ikke traumatisk manikyr verktøy løfte problematisk hjørne av spiker. Løft den forsiktig og trim med saks. Ikke kutt for kort - bare like mye som nødvendig for å frigjøre spikeren, ellers problemet vil forsvinne med tiden. Deretter alltid sjekke tilstanden på neglen og ikke la det re-vokser, opprettholde riktig form.
   Negler vanligvis ikke lage disse alvorlige problemer, endre sin form og ønsker mer av estetiske grunner. Hvis du har valgt ønsket fasong, danner grunnlaget for fingrene, deretter etter podstryzhete spiker til samme lengde, videre til deres podpylyvanyyu. Hold sagen vinkelrett på negleplaten med en liten skråning som gjør at du kan se resultatet av arbeidet ditt.
   Bevegelse på kanten av neglen neglefiler skal sendes bare fra kanten til midten. Så du får en form som en spiker på begge sider symmetrisk. Denne teknikken beskytter neglene fra separasjon og hjelper omforme neglene til det bedre.
   Hvis du ønsker å korrigere bare én spiker som brøt eller alltid forskjellig fra de "brødre" fortsatt Riktig og andre. Ellers, når fullvoksen, neglene vil fortsatt se litt annerledes ut.
   For å forbedre formen på de brede negler etter pidpylyuvannya bruk skarpe pinsett. For å gjøre dette, forsiktig løft kanten av neglen og sostryhyte dem, men ikke dypt, for ikke å eksponere huden på neglesengen. Så igjen pidpylyayete mottatt skjema.
   Når den ønskede formen negler var lett gå over overflaten polering bar. Det kan glatte ut humper og flassende, deretter like feilene shape negler vil være mindre merkbare.
   Når du er fornøyd med den nye formen for negler, vil være i stand til å stoppe i tide - bedre ikke bare fiende av det gode, men kan negere alle dine anstrengelser, spesielt hvis du tilfeldigvis rotet opp forkorte spiker og riktig form. Ved ferdigstillelse av alle prosedyrer må smøre hånd fuktighetskrem, med fokus på neglebånd og finger pads. Ikke glem at formen på neglene skal ikke bare skape, men også for å bevare. Det er ikke vanskelig hvis du regelmessig ta vare på hendene, forsvare og ikke skade dem. Så din "telefonkort" du vil bare skape et strålende rykte.  
Яндекс.Метрика