Hvordan entreprenør forkjølelse

 En av de mest populære barn ønsker ikke å gå på skole eller barnehage: "Som syk med en kald? ". Og vanligvis alle bevisste forsøk ikke lykkes. Men hvordan en person lider av en kald, egentlig?

 Forårsaker kald.


 Vet, som lider av forkjølelseÅ muligens forhindre utbruddet av sykdommen. Således er årsaken til sykdommen:
 •  Dårlig immunitet - Er en av de viktigste årsakene til sykdom kaldt. Immunkompromittert ikke motstå å kalde virus. Det er derfor noen mennesker på den første kontakten med viruset blir syke og andre prodrohnuv til beinet og klokken være nær syk, føler stor.

 •  Hypotermi er den nest. Frysing fører til en svekkelse av beskyttende funksjoner. Og hvor syk med en kald i varmen av iskrem - alle vet.

 •  Hvor kaldt syke, de som ikke hadde noen kontakt med en smittet person og hypotermi? Enkelt, hvis en person opplever konstant stress. Denne grunnen er ansett som den minst alvorlige, men hun er ganske vanlig. Nervøsitet, angst, utmattelse av nervesystemet før eller senere vil bli følt i form av forkjølelse.

 •  Per entreprenør forkjølelse vet de som har kroniske sykdommer. I perioder med forverring av kroniske sykdommer som mest sannsynlig å fange SARS.

 •  Forgiftning, dårlig kosthold i form av fett og søtt, og alkoholmisbruk fører til en svekkelse av immunsystemet. Dette i sin tur øker risikoen for fall i antallet av dem som er syke kaldt. Det er kjent at halvparten av det humane immunsystem "living" er i mage-tarmkanalen.

 • Hvordan entreprenør forkjølelse

   Forhindre forkjølelse


   Så vi forstår hvordan folk blir syke av kulde. Men hvis du ikke ønsker dette, bør du vite hvordan du skal gjennomføre forebygging. For de som hadde syk med en kald.
   Først i kaldt vær ikke bør ta vitamin kompleks. Men mer enn en måned for å unngå skade. Sekund, behovet ventilere rommet minst en gang om dagen i ti minutter. For det tredje, en aktiv og sunn livsstil med riktig ernæring, positiv innvirkning ikke bare på immunforsvaret, men også på utsiden. Fjerde, følger den daglige rutinen og unngå stress. Dette vil hjelpe deg til å øke kroppens motstandskraft mot ulike SARS og resten av sykdommer også. Vi ønsker deg god helse!

   Hvordan entreprenør forkjølelse video


  Hvordan forebygge åreknuter

   Åreknuter oppstå av flere grunner. Av særlig betydning er den arvelige faktor. Som en av de forebyggende tiltak bør ta hensyn til deres vekt.
   Heller ikke anbefalt å sitte i en stilling, for eksempel, kaster det ene beinet til en annen. Etter en hard dag kan du ligge på sofaen, bena gjemt under puten at de var over nivået på hjertet.
   Det er også nødvendig å føre en sunn og aktiv livsstil. Moderat sportslig aktivitet - den beste forebygging av åreknuter.
   Men iført vekter skal være forlatt.
   Den mest effektive øvelsen i håndteringen av åreknuter er velkjente "sykkel".
   Og, selvfølgelig, trenger å bli kvitt denne vanen som røyking.  
  Uretritt hos kvinner. Behandling av uretritt

   Crude høst - en sykdom i urin-systemet.
   Urinrørsbetennelse - en betennelse i slimhinnen i urinrøret. En sjelden kvinne kan si at hun hadde aldri i mitt liv var ikke noe sånt. Ingen lignende symptomer eller ubehag.
   Denne "popularitet" uretritt forbundet med utbredelsen av faktorer som provoserer den. I lang tid snikende sykdom satt til en stillstand, viste seg ikke bare pasienter, men også leger og ineffektivitet pågående behandling til fortvilelse og vedvarende oppfordret i ubehandlet sykdom. Nå er situasjonen har endret seg. I arsenal av leger var effektive metoder for å bli kvitt smertene.
   Etter min mening, alle pasienter i alle kvinner lider mer damer med uretritt. Tenk deg en kvinne som pleide å være redd for alt: kle seg godt - frykt, spise - redd for sex med ektemannen - frykt. Tenk deg? Dette er bildet av kvinner, pasienter med kronisk urinrørsbetennelse.

   Symptomer på uretritt hos kvinner


   Urinrørsbetennelse symptomer og utvikle seg trinnvis - med utvikling av betennelse i urinrøret. Dens viktigste manifestasjoner er brennende, stikkende eller smerter ved vannlating. Etter en stund urinrør begynner å gjøre vondt hele tiden, dag og natt, dag etter dag, yzmatыvayusche og kjedelig
   Over tid oppstår forverring oftere i intervaller bekymret ingenting, men rolig liv har i det stille endret spenningen av et nytt angrep. Livet er forskjellige stadier - fra forverring å eskalere. Urinrør stadig "sutring" eller "følte" og i eksaserbasjoner gjør vondt hele tiden. Kvinnen begynner å frykte kulden, deilig mat, seksuell aktivitet. Sykdommen er komplisert av vanskeligheter. Den mest alvorlige - betennelse i urinrøret overgangen til det stadiet der det gjør vondt hele tiden og ingen behandling kan endre dette.

   Behandling av uretritt


   Uretritt - urologiske sykdommer, men årsakene som førte ham til å forholde seg til feltet for gynekologi på grunn av sykdom må behandles samtidig både spesialist - en gynekolog og urolog. Eller ett - urogynecology, representant for en ung urogynecology spesialitet som omhandler kvinners komplekse problemer knyttet til både urologiske og gynekologiske sykdommer med.
   Spesialist urohinekolohiv svært lite, men de - den eneste måten for en kvinne med kronisk urinrørsbetennelse.
   Oppgaver som må bestemme legen i behandlingen av uretritt
   1. Gjenopprett egenskapene til slimhinnen i urinrøret, hva du skal gjøre i alle fall. Men av spesiell betydning er problemet blir alvorlige når sykdommen når inflammasjon ikke er direkte relatert til infeksjon og utviklet av dens lover.
   2. Gjenopprett balansen i mikrofloraen i skjeden. Du må fylle vagina av mikroorganismer som bor der er i god stand. Gjør det ganske vanskelig, og behandling er valgt bare individuelt.
   3. Gjenopprett beskyttende funksjoner i immunsystemet.
   Generell og lokal immunitet restaurert forskjellig, så en løs immunmodulator begrenset formål - det samme som ikke er gjort noe.
   Etter bekreftelse av diagnosen av uretritt vanligvis hele starter med kursinstallasjoner urinrør og utvinningsgrad på vaginal mikroflora, som tar opp til fire uker. Hvis du etter terapi alle symptomer på uretritt forsvinner, kan du feire. Da kvinnen er nok til periodisk observert av en lege, og om nødvendig ta forebyggende behandling.
   Dessverre, altfor ofte behandling med uretritt er ikke nok. Da pasienten er invitert til å motta spesiell prosedyre - tushuvannya, eller ganske enkelt, rålekkert urethral slimhinner konsentrerte kjemiske stoffer for å utløse dannelse og vekst av ny urethral slimhinnen uendret.
   Antallet prosedyrer spesifikke kjemiske kirurgi middelet og inndamping av løsningen definert strengt individ. Prosedyren er forbundet med ubehag, fordi den utføres under lokalbedøvelse overflate.
   Etter brenning pasienten på stedet av slimhinnen i urinrøret danner en skorpe, under dekke av som er i ferd med å gjenopprette sunt vev urinrøret. Skorpe deg bort i et par dager etter manipulering, forsvinner smertene nesten samtidig i urinrøret.
   Etter å ha fått et kurs i terapi kan bare forholde seg til forebygging av sykdom for å hindre gjentakelse, noe som er meget mulig.
   Du bør jevnlig observert av en lege og påvisning av de minste avvik gjennomføre forebyggende behandling.  
  Lim sykdom. Voksninger i bekkenet. Behandling av sammenvoksninger

   Lim sykdom, eller ganske enkelt, sammenvoksninger i bekkenet, er det hyppig etter betennelse vedheng, og fra ikke behandlet infeksjoner. Uheldigvis piggene sett på ultralyd umulig. De kan mistenkes i normal manuell gynekologisk undersøkelse. Når alle mulige årsaker smerte forkastet diagnostisert lim sykdom.
   Vanligvis kvinner går til legen klaget over konstant trekke eller verkende smerter i mage og korsrygg. Siden disse følelsene er forårsaket av anatomiske avvik, gjør bruk av analgetika ikke bringe lettelse.

   Behandling av sammenvoksninger


   For behandling av adhesjon, er det flere fremgangsmåter. Konservativ behandling bør begynne i forbindelse med anti-inflammatorisk. Det kan være effektive i den innledende fasen og klebe sykdom, smerte når ustabil og ikke meget intens.
   En god terapeutisk effekt for behandling av adhesjoner har aloe. Den brukes som en injeksjon på 2 ml hver dag (- 10 injeksjoner). Samtidig må du ta folsyre 1 kapsel 3 ganger om dagen og vitamin E til 2 kapsler per dag.
   Nå, nye effektive legemidler for behandling av limet sykdom. På grunn av innholdet av spesifikke enzymer gjør de pigger mer fleksibelt og utvidbart. Dette bidrar til å redusere smerte. Løpet av behandlingen består av 57 injeksjoner. Men ikke prøv å gjøre det selv - behandling kan være en lege.
   Det er en effektiv behandling for kronisk inflammasjon og tilhørende adhesjoner - fysioterapi. Det tillater deg å myke opp kommissurale struktur, noe som gjør dem tynnere og stretch. Dette reduserer, og i noen tilfeller helt stopper smerten bygger tarmfunksjonen, ofte bringe pigger.
   De mest effektive fysioterapi teknikker inkluderer parafin og ozokeritt applikasjoner på magen. Under prosedyren, pålegge parafinvoks eller pakk som varmer som det pigger, bidrar til å avlaste dem. Behandlingstiden er 10-15 minutter. Løpet av behandlingen - 10 økter (kan gjentas etter 2-3 måneder).
   God virkning ved behandling av adhesjoner har elektroforese med sink, magnesium og kalsium. Når smertesyndrom novocaine lagt til dem. Prosedyrer på vakt hver dag (hastighet - opp til 20 økter).
   Kontraindikasjoner mot eventuelle fysioterapi metoder er aktiv inflammasjon. Ikke hold kurset og under menstruasjon.
   Vi må huske på at fysioterapi - det er ikke kirurgi, kan det ikke helt "rozsmoktaty" toppene. Derfor, hvis etter en full løpet av symptomene gjenstår, kan det hende du trenger kirurgi til seksjons adhesjon.
   De mest ubehagelige konsekvensene av sammenvoksninger - obstruksjon av egglederne. Finn ut pass de kan bruke hysterosalpingografi. Dette røntgen av livmor og rør. I livmoren pålegge spesiell ting og se hvordan det er fordelt i rørene. Hvis de er ufremkommelig, lodding aksje med laparoskopi. Hvis rørene i orden, for å redusere smerte og mykgjørende voksnforeskrive fysioterapi.  
  Яндекс.Метрика