Enhver kvinne har gjentatte ganger overfor problemet med uønsket kroppshår. Men mange av oss ikke liker slike metoder som barbering eller varm voks og hårfjernings typer som laser og foto epilering, som tilbyr oss en masse skjønnhet - ikke alle har råd til. Men så ønsker å finne en rimelig, smertefri og effektiv måte. Vi ser på noen populære folk rettsmidler hårfjerning ingredienser er trygge, billig og solgt i alle apotek.

Hvordan er hårfjerning folk rettsmidler


 Nøtter.
 Valnøtt som et middel for hårfjerning, har lenge hatt stor popularitet. I dag har han også har ikke mistet sin popularitet. De fleste kvinner velger denne metoden for hårfjerning. Man kan bruke ikke bare kjernen, men skallet. Personene det er flere måter å hårfjerning ved hjelp av nøtter. Du kan velge den perfekte for deg.

 •  Det vil ta en grønn valnøtt. Kutte frukt og juice gjort fett problemområder. Gjenta prosedyren kreves flere ganger om dagen. Etter en tid hårene faller ut og ikke vokse seg.

 •  Valnøtt skall hogge og blande med vann. Forstyrre trenger for å danne en slurry. Denne blanding gni huden flere ganger om dagen. Gjenta denne prosedyren til hele forsvinningen av hår.

 •  I god kopp hakkede valnøtter må legge til en spiseskje av bjørk tjære. En blanding av cover og satt i 2-3 uker på et mørkt sted. Hver dag, gni blandingen inn i problemområder. Etter en stund du poproschayetesya med hår.

 •  Pinjekjerner. Denne type mutter er også veldig populært. Male i en mutter shell mel. Deretter helle varmt vann. Den resulterende massen er gnidd inn i huden i flere dager. Resultatet vil ikke vente på seg. Håret vil ikke snart forstyrre deg.


 •  Ammoniakk, jod, og ricinusolje.
   Ganske populært verktøy blant kvinner. Bland 5 g. Av lakserolje, '35 alkohol, 1,5 g. Av jod, 5 g. Av ammoniakk. Løsning, som ble utgitt smøre huden to ganger om dagen. Etter noen dager håret er borte. Dette er en av de mest pålitelige måter.
   Grønne druer
   Fruktene av denne deilige frukten er også svært effektiv i å håndtere uønsket hår. Du trenger umodne frukter av ville druer. Presset juice og smøre huden din hver dag. Denne fremgangsmåte er egnet for fjerning av følsom hud, inkludert ansiktet.
  Hvordan er hårfjerning folk rettsmidler

   Brennesle.
   Ganske god metode for hårfjerning. Å forberede spesiell olje, ta 40 gram nesle frø og grind. Deretter hell 100 ml av råolje. La stå i to måneder på et mørkt sted. Forberedt infusjon og smøre huden, til forsvinningen av hår.
   Kaliumpermanganat.
   Dette er en av de billigste og gamle måter for hårfjerning. Men på samme tid er en farlig fremgangsmåte. Hvis du velger feil proporsjoner, er den kjemiske brannsår gitt til deg. Det er to måter å fjerne hår med kaliumpermanganat:

 •  I et glass varmt vann, tilsett kaliumpermanganat (klype). Bland godt og tilsett et varmt bad. Før prosedyren, sørg for å ha en dusjhette, ellers er det fare for å bli stående uten hår. Bad bør ikke ta mer enn tjue minutter. Gjøre denne prosedyren hver gang du tar et bad. Ofte nok 25-30 prosedyrer.

 •  Forberede en sterk løsning av kaliumpermanganat og behandle huden før håret er borte. Denne prosedyren gjøres best i den kalde årstiden, siden sommeren mangan kan male huden din, og det vil være vanskelig å vaske av malingen.


 •  Datura.
   Dette er en effektiv og på samme tid en meget farlig metode for hårfjerning. Frø og røtter av denne planten kan forårsake allergi. Vær svært forsiktig før matlaging og husk å sjekke for allergi mot dop.

 •  Alternativ № 1. Frø av planter bør male i en kaffekvern. Deretter helle en liten mengde vodka. Det er nødvendig til en tykk masse. La oss stå opp på et mørkt sted for 2-3 uker. Verktøyet brukes til problemområder tre - fire ganger om dagen til et positivt resultat.

 •  Variant № 2. 150 gram dop rot koke en liter vann til en sterk avkok. Blandingen smøre huden med overflødig hår hver dag til du kommer resultatet. Denne metoden er egnet for hårfjerning bikini området.


 • Hvordan er hårfjerning folk rettsmidler

   Sukker hårfjerning.
   Kanskje den mest populære metoden for hårfjerning. Det er kjent fra oldtiden. Ryktet har det at selv Cleopatra nytes ofte ved denne metoden. Ingen metode for hårfjerning i kosmetikk kunne ikke gjøre det irrelevant. Mange kvinner opplever hårfjerning sukker, stoppe ditt valg på det. De fleste skjønnhetssalonger lykkes med å bruke denne typen hårfjerning. Den store fordelen med denne fremgangsmåten er at blandingen bør være varmt, slik som i voksing. Du eliminere risikoen for brannsår og betennelse. Også gjennom denne metoden kan fjerne selv de korteste hårene. Nedenfor er en oppskrift for hårfjerning sukker.
   Satt i en kasserolle ti spiseskjeer sukker, 4-5 ss fersk sitronsaft og en spiseskje vann. Blandingen småkoke over svak varme til jevning. Når den er avkjølt, skal blandingen ligne myk karamell. Hvis du fikk noe som karamell, så du bare fordøyd det, eller legge litt væske. Til sukker hårfjerning fant sted mer komfortabel, må du rense huden hvor du vil tilbringe epilering. Vennligst bruk såpe. Deretter strø talkum hud. Huden blir anvendt for å oppvarme blandingen, dekket med tykt stoff og presset godt og deretter bryter kraftig mot hårvekst.
   Det er mange måter эpylyatsyonnыh, men vi ledet den dyreste og trygt. Vi håper at du finner noe som passer for seg selv.  
   Veldig flørt lete lenge skinnende hår. De er svært vanskelig å vokse. Håret pisket, bryte og se neuhozhenno. Vegetabilske oljer godt akselerere hårvekst. Du vil være imponerende og attraktivt utseende med et nydelig hode passerer frisyre. Oljer er utviklet for å drive og beskytte håret. De gir dem en vakker skinnende utseende. Finnes i oljer vitaminer, proteiner, fett gjør håret sunt og sterkt. De fukte håret, eliminere flass hodet.

  Naturlige oljer for å fremskynde hårvekst


   Tenk oljer som er mest populære i kosmetikk.
   Olivenolje
   Olivenolje i kosmetikk iboende verdifulle ernæringsmessige egenskaper. På grunn av den gunstige effekten av vitaminer og mineraler som finnes i olje, er håret mye sterkere og begynner å vokse mer intens. Olje desinfiserer og leger betent, flassende hodebunn. Det fjerner flass. Bruken av olje hjelper i å gjenopprette tørt og sprøtt hår.
   Skjønnhets anbefaler maske med tillegg av olje å sette på hele overflaten av hodebunnen. Etter 1-2 timer bør det vaskes av.
   Linfrøolje
   I linfrø er rike på vitaminer, noe som gir spesiell olje biologisk verdi. Linolje aktiverer intracellulære metabolismen. De fleste av fordelene ved den i nærvær av skadet hår. Hårsekkene bli mer aktive når gni hodet av linfrøolje. I denne metoden, er håret av sin mykhet ikke dårligere silke. Olje effektivt behandler og styrker tørt hår. Hvis du drikker på tom mage tjue minutter før du spiser en skje med linfrø olje, vil håret bli skinnende. Olje gjenoppretter skadet hår med en perm og styling, noe som gjør dem sterke og tykke.
   Sennep olje
   Den kraftigste naturlig hårvekst akselerator anses sennep olje. Olje fremmer blod tubuli hodet. Det forsinker hårtap. Når du legger sennep olje fuktighetsgivende maske mer effektivt påvirke håret, akselererer veksten.
   Sennep olje har antiseptiske og sårhelende egenskaper. Den er rik på vitaminer. Ved foreliggende oljeflerumettede syrer som stimulerer beskyttende egenskaper av kroppen. Det er et naturlig antibiotikum som dreper bakterier.
  Naturlige oljer for å fremskynde hårvekst

   Castor olje
   Veldig populært blant kosmetologer bruke lakserolje. For lakserolje brukes frukt. En annen lang brukes til å forbedre øyevipper, øyenbryn, hår. Olje gjør håret attraktiv ved å gi dem en tykk utseende. Det er lett absorberes, eliminerer flass. Castor olje er også viktig i omsorgen for ansiktet. I denne metoden, huden fornyet og strammet. Med daglig bruk av olje fra ansiktet uønskede rynker forsvinne. Oljet hode bør binde et lommetørkle, og vask det i morgen. Effektivt bland det med masker for hår.
   Tindved olje
   Olje av tindved inneholder vitaminene A, C, E, K, sporstoffer og organiske syrer. Olje er i stand til å produsere regenerering av hudceller på hodet, fjerne hud irritasjon. Det kan oppdatere aldring av huden. Olje bruk i å eliminere flass på hodet. Den styrker håret tap og øker deres vekst. Håret ditt vil være vakker når den brukes til disse maskene med tindved olje. Det vil forbedre deres tilstand vil gjøre håret ditt lengre, tykkere. Olje vil gi dem et skinnende utseende imponerende.
   Burdock olje
   I burdock røtter av disse er Burdock olje, inneholder nyttige vitaminer, protein, mineralsalter. Takket være dem, fremmer olje normal blodsirkulasjon i blodårene. Det botemidler flass. Bruken av olje gir Fortress hårrøttene. Spør hår, øker Burdock olje intensiteten av deres vekst. Håret blir sterk. De er ikke lenger delt og ikke slippe ut, restaurert hår. Maske med burdock olje produsert to ganger i uken, gir gode resultater. Skriv inn ditt hår mye bedre.
   Mandel smør og fersken
   Mandelolje er rik på vitamin E, B2 og B3 F. Den inneholder oljesyre. Disse komponentene er bra for håret. Olje forbedrer funksjonen av talgkjertlene. Den fukter hodebunnen, det er lett absorberes. Ved påføring av olje hår får skinne og bli elastisk.
   Fersken olje - skånsom og delikat måte. Den brukes i utvinning svekket farget hår. Det gir næring godt, eliminerer tørrhet. Ved påføring av olje håret blir mykt og prakt. Det øker tettheten av øyevipper, øyenbryn og hår. Olje tilføres til hodet i 1-2 timer, deretter vaskes av.
  Naturlige oljer for å fremskynde hårvekst

   Jojobaolje
   Planten vokser i Mexico. Det lykkes nedfelt i moderne kosmetikk. Jojoba inneholder aminosyrer, mineraler og vitaminer. Den inneholder vitamin E. Dette antioksidant hjelper med betennelse. Det er i stand til å regenerere. Olje ser fint hår. Den er spesielt egnet for fett hår. Olje renser perfekt dem av overflødig fett som kan tette hårsekker. Det hjelper å normalisere metabolismen. I jojobaolje inneholder et protein som danner en flytende voks. Olje skaper et beskyttende lag, som trenger inn i håret. Den renser håret, myker dem. Ved påføring av olje beriket hårfarge.
   Kokosolje
   Kokosolje - og allergi naturprodukt. Det er ikke gjenstand for bivirkninger. Ved anvendelsen av olje er ikke lukker porene i hodebunnen. Det trenger lett håret. Ved påføring av en tynn oljefilm beskyttelse. Det er godt beskytter håret mot sterkt sollys. Olje gir sjarm og skjønnhet svak, tynt hår. Prakt og tetthet av hår etter å ha brukt det fantastisk arrangement for menneskene rundt dem.
  Яндекс.Метрика