Å være velstelt og vakker - flott arbeid for hver kvinne, og hvis i sin ungdom takle visuelle utseende er mye enklere, med alder, er det aldersrelaterte endringer i ansiktet, hals og bryst som overs ingen.
 Selvfølgelig, for flere tiår, leger og eksperter i bransjen aggressivt kjemper og på jakt etter verktøy som kan hjelpe kvinner opprettholde sin ungdom, men likevel, den ideelle metoden har ennå ikke oppfunnet.
Hvordan er prosedyren foryngelse ansikt?

 Men, for å erstatte injeksjoner og plastisk kirurgi, kom et århundre med nye teknologier som gjør det mulig uten innblanding i kroppen, trykker opp feil og kanskje friske opp ansiktet eller andre kroppsdeler. Vi snakker om en ganske velkjent prosedyre av foryngelse som ganske godt avgjort i servicemenyen for de fleste skjønnhetssalonger.
 Prosedyre photorejuvenation person har ingenting å gjøre med et bilde hvis du tenker på det, dette fasjonable kosmetiske inngrepet utføres med et spesielt lys som lyser opp huden sunn og oppdatere den.
 Selv fotoomoozhenye - relativt ung teknikk, som i vårt område fikk sin spredning bare 5-7 år siden, ble det raskt kjærligheten til kvinner som har slått 30.
 Hvorfor er denne populære? Det faktum at uansett hvor vi prøvde å holde sin ungdom, men fortsatt redd hvis det gjør vondt, men her - hele prosedyren foregår veldig behagelig og rolig.
 Og det fint, ingen langvarig restitusjonsperiode, bare et par timer kan du trygt gå utenfor og nyte solen. Imidlertid bør alt være i moderasjon.

 Hva er essensen?


 Sannsynligvis de fleste av dere har hørt mange ganger at langvarig eksponering for solen ender vanligvis uønskede effekter som ikke er umiddelbart merkbar.
 Over tid, begynner huden å eldes, og mye raskere, men det viser seg at denne prosessen kan stoppes og med spole tilbake, aller viktigst, lære å påvirke det ytre laget av overhuden. Eksperter har funnet ut - spesielt lys bestråling av huden, som fratatt skadelig ultrafiolett eksponering, på grunn av som for øvrig er aktivert og for tidlig aldring av dermis.
 Under photorejuvenation forstå virkningen på menneskelig hud spesiell bredbånd intenst lys som fungerer på pulsteknologi, og fratatt ultrafiolett spektrum.

 Den effekt oppnås blinker innlevert separate bjelker, og en slik filing dem kan være fra 2 til 6 stk. Disse lysstrålene er kalt IPL (pulserende lys), ikke bland det med en laser, selv om det er spesielle enheter med laser.
 Vanligvis prosedyren er utført av en spesiell enhet, som må være utstyrt med en kvartsfilter, og dens kraft - minst 30 J 1 cm 2. Disse tilsynelatende uinteressant og uforståelig for dødelige tall og begreper du trenger for å spille en avgjørende rolle i å velge en bestemt salong hvor du bestemmer deg for å bruke foryngelse.
Hvordan er prosedyren foryngelse ansikt?

 Det faktum at de fleste kvinner ikke vet helt hvordan photorejuvenation for alle standarder og forskrifter som må være maskin deretter vises som et resultat av de negative vurderinger av prosedyrer, likevel, er en klient misfornøyd med resultatene og bortkastet mengde penger, og prisene er ganske stor sum.
 Dessverre, ofte alt er ikke helt som vi lover en fargerik plakater og brosjyrer, det smukke kjønn, etter en slik prosedyre, som sto overfor bivirkninger eller mangel på noen generell reaksjon.
 Det faktum at kostnadene ved spesialutstyr for foryngelse er ganske høy, er så mange butikker prøver å spare: nødvendige vedlegg blir ikke dokupovuyutsya filtre er ikke endret, og gjør det, kan utstyret være for gammel.

 Som prosedyren bør gjøres?


 Det er derfor det er viktig å forstå dette problemet, hvis du bestemmer deg for å lage et ansikt foryngelse, som kompetent kunde er mye vanskeligere å jukse.
 Behandle nøye valg av interiør, for å gjennomføre denne prosedyren bør det nødvendigvis en lege, ikke en frisør og deltids kosmetolog.

 Hvis prosedyren utføres effektivt og på grunnlag av godt utstyr, kan du finne en slående effekt: flekkene forsvinner, personen blir sunn og strålende utseende, blir huden smidig og elastisk, fade utslett, akne og fine rynker og edderkopp årer.
 Husk, photorejuvenation - dette er ikke en prosedyre som er i stand til å kvitte seg med tapet beløpet en person nasolabiale folder eller redusere alvorlige rynker.

 Vanligvis i slike tilfeller, i tillegg til foryngelse prosedyrer, utpeke ett av de behandlingsformer som er i stand til å håndtere andre alders hudproblemer.
 Vanligvis han mener er nødvendig kombinasjon skjønnhetsekspert, som tilfellet kan være. Av seg selv, tar prosedyren ca 1 time av nødvendig tid til å søke 3-4 økter med en ganske lang pause huden din ser yngre og var i stand til å komme seg.
 Mange kvinner er ikke varslet at den første visuelle effekter foryngelse vises kun etter 1-1,5 måneder etter den første økten, så faller inn i en panikk at ingen resultat ikke har skjedd.

 Kontra laser photorejuvenation


 Som med enhver terapi, har photorejuvenation også en rekke av sine kontraindikasjoner som må følges hvis du ønsker å få alvorlige komplikasjoner i huden.
Hvordan er prosedyren foryngelse ansikt?

 Denne prosedyren er kontraindisert for folk med veldig mørk hud (4-5 bilder type), samt de som bare nylig fått en ny ladning av solbrenthet.
 Sannsynligvis ville gravide kvinner drømmer å engasjere seg i slike prosedyrer, men likevel huske at det er kontraindisert, samt under amming.
 I tillegg er photorejuvenation ikke kompatibel med sykdommer som herpes i den aktive fasen, kreft problemer fotodermatozy og de personene som har hud er utsatt for keloid arr. Endelig - en prosedyre utestengt hvis du tar antibiotika, hva du har å forklare i kabinen.  
 echirniy makeup - alltid lysere og mer festlig enn en dag. Men det kan ha ulike nyanser.


Hvordan kvelden sminke


 Vurdere hvordan å forberede seg på den store exit og hvordan du kan gjøre kvelden make-up på to måter, hver på sitt eget beste.
 Alternativ én: mild kveld make-up
 Trinn 1. ansiktshuden nødvendig for å dekke et jevnt lag med krem ​​pulver å maskere rødhet og kviser.
 Å legge grunnlaget Selvfølgelig må en liten mengde krem ​​pulver først påfør i fuktig svamp og forsiktig spredt over hele ansiktet og halsen. Den samme prosessen bør bryst. Så, nå med en tørr svamp, ryddig lett bruke et annet lag av pulverisert krem, huden var glatt og matt.
 Trinn 2. Gi ekstra frisk ansikt og hjelpe ham til å se uthvilt stand fersken rødme. De bør påføres med en stor fluffy børste. For dramatisk effekt heller så vidt berører midten av området under kinnene og kinnben.
 Rødme og bidra til å gi mer sexy bryst, denne børsten med et lite antall av dem kan gå på den øvre delen av brystet. Det er svært viktig å skygge dem godt slik at de ikke ser for lyst.
 Trinn 3: Nå må du gjøre prosesseringsøyenbrynene. Oppsummere deres blyant i dette tilfellet er det ikke nødvendig: bare gi dem en ryddig skjema med en spesiell gel og børste.
 Trinn 4. Den øvre øyelokk flytting skal dekkes med glitrende fersken-rosa nyanser med en tett tekstur. De trenger også å tegne en linje under de nederste vippene.
 Til visningen ble mer uttalt, bør den indre kanten av nedre øyelokk bringe en hvit blyant, og gjennom vekst av øyevipper på øvre - flytende eyeliner grå. Øynene vil virke mer om området under øyenbrynene dekker også de subtile nyanser av samme lag.
 Den siste finpussen til Eye - brun mascara.
 Trinn 5. lepper i dette tilfellet fokuserer på å bruke leppestift dempet rød, burgunder eller plomme skygge. Å legge det jevnt tidligere anbefalt dem litt pulver. Gjør lang flyt bort hvis du prøver å matche konturene blyant leppestiften.
 Alternativ to: lyse kvelden make-up
 Trinn 1: Å justere hudfarge er perfekt foundation med reflekterende partikler som ikke bare skjuler feilene, men også hjelper huden blir mykere og mykere.
 Kremen skal så vidt gjelder over hele ansiktet, hals og bryst, roztushuvavshy nøye for å unngå grenser og overganger. Ovenfra, for å forhindre glans, kan du møte pulver.
 Deretter forsiktig du berører kinn og hake volum børste med litt blush varm fersken skygge. De også nøye skygge.
 Trinn 2. Øyenbryn bør gi en vakker form, forårsaker dem litt gel og børste rozchesavshy.
 Trinn 3. Ages - og nedre og øvre - må søke lyse nyanser av brunt. Området mellom øyelokk og øyenbryn flytteprosessen skal være hvite skygger. Vis legge spesiell dramatisk svart blyant linje på kanten av nedre øyelokk og mørk grå eyeliner på toppen, så nær vippekanten vekst.
 Trinn 4. Lepper kan være litt pulver og deretter sette dem på leppestift mettede farger som vin eller fuchsia. Kontur blyant i dette tilfellet er det ikke nødvendig å bruke.  
 Visste du at den lyse og prangende make-up er nå irrelevant? På naturlig skjønnhet trend som understreker femininitet og ømhet bilde. En særlig relevant makeup uten mascara. Finn ut hvordan du gjør det.
Gjør ingen mascara, alle hemmeligheter

 Å passe uten makeup mascara og da er det riktig?


 Derfor, i noen tilfeller være hensiktsmessig uten makeup mascara?
 •  Hvis du er allergisk mot kosmetikk.

 •  Ved sykdommer i øyet. I dette tilfellet kan bruken av mascara gjøre ting verre.

 •  Hvis du har karakter av en lang og vakre øyevipper.

 •  Hvis du planlegger å gråte (gjøre dette, selvfølgelig, ikke nødvendig, men for eksempel, når du ser på en romantisk film tårer noen ganger uunngåelig).

 •  Hvis du er den naturlige skjønnheten og naturlighet.

 •  Hvis du ikke liker å bruke mascara.

 •  Dersom du ikke finner din mascara.

 •  Hvis du ønsker å være en trend og prøve noe nytt.

 •  Generelt, er dette makeup egnet for nesten alle.

   Prinsipper hemmeligheter og triks


  Gjør ingen mascara, alle hemmeligheter

   Hvis du er bekymret for det faktum at uten de understrekede øyevipper mascara vil se latterlig, deretter kaste bort sin tvil og følelser til side. Her er noen grunnleggende regler, triks og hemmeligheter som vil hjelpe deg å se fantastisk uten mascara:
 •  Velg øyet kontur ved hjelp av en blyant. Hvis du vil ha noe uvanlig, velge lyse farger. For naturlig og umulig å oppdage makeup fit brun, grå.

 •  Bruk skygger de også bidra til å fremheve øynene.

 •  Gjør mer uttrykksfulle øyne, kan du bruke valgøyenbrynene. Først, de riktig plassere en. Ta pinsett, fjerne overflødig hår, gi riktig form øyenbrynene. Sekund, bruke en blyant eller en maling for øyenbrynene for å gjøre dem mer levende og lyse. Men ikke overdriv, ellers vil du se latterlig.

 •  Gjør ingen mascara gir naturlighet. Men naturlighet betyr ikke uaktsomhet. Huden skal være perfekt og vakker. Med justering betyr skjule alle feil. Bruk lette tone ressurser, ikke overdriv med sin søknad eller ansiktet ditt vil se ut som en maske.

 •  Riktig og stil make-up involverer isolering av en enkelt ansikt. Og siden du ikke bruker mascara, gjerne for å understreke hans lepper. Bruk en leppestift eller gloss lyse farger. Kretsen hvis det er ønskelig, kan identifiseres ved hjelp av en blyant.

 •  Bruke flytende eyeliner.

 •  For å understreke øyevippene, men ikke male dem med blekk, kan du bruke tang. Krøllete øyevipper vil se mye klarere og mer romantisk. For å understreke den naturlige skjønnheten, kan du smøre vippene olje.

 •  Hvis en person ser blek, bruker rødme. Men husk naturlighet, så velg naturlige nyanser som ikke avviker mye fra tonen i huden din (ideelt forskjell - en eller to farger).

 •  Opsjoner


   Hvordan lage god uten makeup mascara? Vi tilbyr flere alternativer.

   Alternativ én


  Gjør ingen mascara, alle hemmeligheter

   Det er lett og naturlig dag makeup. Du vil trenge:
 •  lett foundation med korrigerende effekt;

 •  gjennomsiktig lipgloss;

 •  grå eyeliner.

 •  Hvordan du gjør?
 •  Først bruker foundation Align hudfarge. Sørg for å skjule sirklene, ellers vil de synes svak og sløv.

 •  Gi form øyenbrynene.

 •  Grå blyant mark linje vekst av øyevipper. Det skal se naturlig, så ikke presse for hardt på blyanten.

 •  Nafarbuyte glatte lepper.

 •  Alternativ to


   Dette alternativet er romantisk og øm. Her er hva du trenger:
 •  fundament;

 •  pastell øyenskygge farger som beige;

 •  brune øyenbryn blyant;

 •  leppestift gloss fersken farge.

 •  Hvordan du gjør?
 •  Først zamaskuyte alle svakheter gjennom stiftelsen. Påfør et tynt jevnt lag betyr.

 •  Den øvre øyelokk nafarbuyte skygger. Blend baner som er mer naturlig og skånsom. Den nedre øyelokk berøring er nødvendig.

 •  Understreke øyenbryn blyant.

 •  Nafarbuyte lepper.

 •  Alternativ tre


  Gjør ingen mascara, alle hemmeligheter

   Denne klubben alternativet. Her er hva du trenger:
 •  Korrigerende tonale ressurser;

 •  lilla eller mørk lilla skygge med glitter:

 •  sjokkrosa lipgloss;

 •  rosa leppe blyant (mørkere tone skinne);

 •  grå øyenbryn blyant.

 •  Her er hva du skal gjøre:
 •  Første zamaskuyte defekter.

 •  Nå velger de grå blyant øyenbrynene.

 •  Komme noensinne. Tilbring en flott linje langs vippene fra indre øyekrok til utsiden, litt Gå utover øynene. Sjekk skygger bevegelige øyelokk konturer blanding.

 •  Velg banen rosa leppe blyant.

 •  Nafarbuyte lipgloss.

 •  Alternativ fire


   Kveld alternativet. Du vil trenge:
 •  tonal verktøy;

 •  grå skimrende skygger;

 •  rød leppestift glans.

 •  Hvordan du gjør?
 •  Først skjule alle feilene Tint.

 •  Male grå øyenskygge, bevegelige litt stiger øyelokket. Konturene blande.

 •  Nafarbuyte lepper rød leppestift.

 •  Nå vet du at for en chic make-up ikke nødvendigvis bruker mascara. Finne en unik og stilfull måte!
  Яндекс.Метрика