Hvordan å farge håret rosa?
 Har besluttet å male hår i uvanlig lys farge, bør alle jenter forstå at dette nødvendigvis vil tiltrekke seg oppmerksomheten til andre. Derfor begynte å male hår i rosa, må du forberede for det kjære, og fremmede også kan svare på denne radikale endringen i utseende latterliggjøring og upassende vitser. Men dette stopper ikke jentene som ønsker å vise sin uavhengighet og individualitet. Så jenter som er fast bestemt på å farge håret mitt rosa, anbefaler vi å tenke på hvordan å minimere virkningen av skade på håret denne prosedyren. Du må strengt følge instruksjonene for belysning og farge. Enda bedre - slå din forespørsel til en dyktig mester frisør.
 Hvordan å farge håret
For å gi håret lyse rosa, de først må avklare. Kun naturlige blondiner kan enkelt kjøpe tonerflekker eller skum og ikke ty til ytterligere prosedyrer.
 1.  Kjøpe i butikken lettere, hansker (noen ganger kommer de med maling), vaske og sjampo holder lysstyrke farge.
  Hvis håret ditt ikke er malt før, fortsett til lys. Mørk er maling må fjernes ved hjelp av kjemiske vaskinger. Bruk den på håret for å få instruksjoner. Naturlige blonde vaskinger kan anvendes for å nøytralisere pigment på røttene.
  Lyst hår kan bare 1-2 tonn per prosedyre. Å brenne håret bryter et par uker. Eneste måten å oppnå maksimal dekning uten ugunstig signifikant skade på håret. Påfør jevnt verktøy for små hårstrå. Malingen påføres kun på tørt hår nemyte. Hold lysene vanligvis ca 45 minutter, så de må grundig skyll med varmt vann og tørk tørt hår.
  Når håret blir tilstrekkelig opplyst, fortsett til toning, forårsaker kosmetisk vaselin på hårfestet å holde det zabarvylasya huden. Ønsker du å få vakker og rik rosa nyanse, velger tonic "rosentre" eller "Bordeaux". Hårstrå og sette på sikkert satte tonic. Du trenger ikke det peretrymuvaty. Når malingen er absorbert, vaske godt, påfør balsam og skyll igjen med vann.
  Fargestoffer muligheter er en gruppe av ustabile fargemidler. Hvis du ønsker å farge på grunnlag av deres lange holdt? Få spesial fixers. Holde opp håret ved hjelp av ulike sjampo og balsam som er spesielt utviklet for farget hår.
  Rosa hår ser fin og interessant for unge jenter som fremmer ungdom subkultur emo.
  Men de eldre damene, eksperimenterer med sitt eget utseende bedre fravikes. Ikke hver arbeidsgiver med en riktig forståelse behandle den ansatte med rosa hår.  
Hvordan kan vaske håret hjemme?
 Du har gjort et mislykket hårfarging? Det haster med å skjule en ny farge? For å løse disse problemene, kan du prøve å vaske av maling fra håret. Hvis du har ekstra penger, er det lettere å gå til salongen, men du kan spare penger og gjøre vaske håret hjemme. Selvfølgelig, må du følge reglene, bestemme hva du ønsker å få et resultat, så resultatet vil ikke skuffe deg. For informasjon om hvordan du utfører denne prosedyren korrekt, og vil bli diskutert i denne artikkelen.
 Folk rettsmidler som kan fungere som fjernere
Hvis den valgte farge bare et par nyanser mørkere enn naturlig, er det fornuftig å prøve å vaske av maling folk rettsmidler. De gjorde ikke vondt så mye hår, men husk at du kan trenge mer enn én prosedyre. Fordelen med denne økten er at disse metodene er testet av mange generasjoner av kvinner og virkelig jobbe, men ofte med blondt hår. Men eieren av den mørke hår kan også prøve en av nyzhepredstavlennыh metoder før ty til butikk verktøy.
 1.  Soda. Hersker av fettete hårtype kan bruke natron, tørr og normal, kan denne metoden ytterligere tørke ut, så det er ikke anbefalt. Alt du trenger - Vask håret med sjampo som vanlig, men legge i like proporsjoner betyr brus. Når det er nødvendig å sette en nærende maske eller balsam for å gjenopprette hår. Gjenta denne prosedyren kan ikke være mer enn to ganger i uken.
   Med. Blondt hår honning maske passform. Etter sjamponering skyll håret saltet vann, deretter jevnt på håret naturlig flytende honning. La over natten. For ikke å skitne sengetøy hår må settes under en dusj cap eller plastpose, og toppen kan bæres sjal skjerf eller slips. I morgen, vaske håret. Denne maske er ikke bare i stand til å lysere hår, men også for å styrke dem fra innsiden.
   Kefir. Ta en halv kopp yoghurt, det dreper to rå egg, presse saften av en sitron, legg 4 ss vodka og 2-3 spiseskjeer med sjampo. Bland og søke på håret. Hold kan 8 timer, slik at du kan gjøre over natten. I morgen, vaske håret med sjampo nok varmt vann. Gjenta maske kan være daglig eller annenhver dag til du ikke er tilfreds resultatet.
   Såpe. Hvis du bare pofarbuvalysya og funnet "katastrofe" i hodet, så kan du hjelpe såpe. Selvfølgelig, hvis du perefarbuvalysya fra blond til brunette, så dette er ikke for deg, mens andre kan prøve å vaske håret gjentatte ganger såpe. Etter inngrepet må bruke maske, så mye såpe tørker håret.
  Det er enighet om at tradisjonelle metoder kan lysne håret bare noen få farger, så store endringer du kan trenge vaske kjøp fra butikken.
   Kjøpte verktøy for å dekapyrovanyya
  Nesten hvilken som helst butikk det er midler for å spyle uønsket hår skygge. De skiller seg vanligvis i pris, men virkningsmekanismen i alt det samme, så du bør ikke betale, og du kan kjøpe de mest vanlige.
  Les nøye instruksene og ikke avviker når du putter en løsning. Når det er kjøpt vasker håret er vanligvis gul, så du definitivt trenger ytterligere misfarging. Tenk om håret ditt vil overleve slike eksperimenter. Hvis første gang middel ikke virker, så igjen det bør brukes tidligst 3-4 dager etter første gangs bruk. Men husk at du kan brenne mye hår, og har lang å gjenopprette eller klippe og vokse igjen.
  Nå som du vet hvordan du gjør vaske håret hjemme, så vennligst alt "for" og "mot" og stoppe på en måte. Hvis du på et tidspunkt noe gikk galt, deretter umiddelbart skyllemiddel. I fremtiden prøve å minst eksperimentere med radikale farger som rødme prosedyre maling eller annen måte skade håret ditt og krever en lang utvinning etter inngrepet. Sunt hår og du bare vellykkede fargestoffer!  
Hvordan bli kvitt grå hår? Forebygging og nyttige anbefalinger

 Praksis viser at grå hår blir sett av folk flest som et tegn på å bli gamle. Og selvfølgelig, at hver av oss (spesielt damene), ønsker jeg å vite hvordan du skal bli kvitt grå hår, sikkert skjule dem fra andres.
 Hvorfor vokser grå hår?
 Våre hår er grått ved å redusere dannelsen av melanin - pigmentet er ansvarlig for deres farge. Melanin er tildelt en spesiell type celler som er plassert rundt hårsekkene. Selv om den første grå hår vises i mennesker, vanligvis etter 35 år, det skjer også at håret vokse grå mye tidligere. Årsakene er ikke kjent ennå, og leger er stadig å si at tidlig gråning oppstår på grunn av den spesifikke arvelighet.
 Forebygging av tidlig grå hår
 Her er noen grunnleggende retningslinjer som kan gjøre til hårfarge grå hår zakrashyvayuschaya du trengte så sent som mulig:
 1. Drikk nesle buljong tre ganger om dagen før måltider, og regelmessig gni håret mix 05 liter vann må blandes med 05 liter eddik, tilsett 50 gram tørket nesle blader, la for en halv time og koke (også for en halv time). Å gjennomføre disse prosedyrene bør innen en måned.
 2. For en kopp tre ganger om dagen for å drikke infusjon av rose hofter. Også forberede et avkok av rose hofter, bay 6. frukt skjeer 1 liter kokende vann, la stå i en halv time det, kok i 5 minutter, la stå i en time. Dette avkok bør regelmessig gnis inn i håret og hodebunnen.
 Nyanser av midler og hårfarger for å hjelpe i kampen mot grå
 Søker etter svaret på hvordan å bli kvitt grå hår, mange av oss tenker, selvfølgelig, hårfarge eller ulike toneskjønnhetsmidler. Dette er naturlig, fordi disse stoffene har en høytytende. Hvis du ikke ønsker å fundamentalt endre fargen på håret hans, farging dem, bare kjøpe vidtinochnyy kvalitet sjampo.
 Velg det i henhold til din naturlige hårfarge, i dette tilfellet, kan du oppnå høyest positivt resultat. En god måte å gi håret missfarging sunn glød og justere sin farge, så du kan ikke bekymre deg grå hår vil være helt usynlig på bakgrunn av håret ditt.
 Men husk at tonekontroller ikke hjelpe deg å bli kvitt grå hår i tilfelle at mengden av grått hår enn 1/4 del. I dette tilfellet er det bedre å foretrekke myke stoffer for hårfarging antioksidant innhold som bør være så lavt. Disse midlene har en tendens til å falle ganske flat. I tillegg kan frisøren anbefaler deg mer fasjonable og stilige måter å hjelpe skjule grå hår, spesielt, kan du gjøre fargelegging, skyggelegging eller fremheve håret. I tillegg er den grå hår perfekt zamaskuye denne teknikken som hår farge grader - fra lys til mørke nyanser.
 Bli kvitt grå hår og ser stilig!
 Selvfølgelig kan du bli kvitt grå hår, en farging håret alle én farge - moderne maling tillatelse. Men husk om eksistensen av såkalte "fashion" måte å håndtere grå.
 For eksempel, hvis de grå tråder vises mørkt hår, de kan være malt i en vakker rød farge, samtidig som det gir håret originalitet. En naturlig blond, velger ofte å håndtere grå tonet hår sølvfargede nyanser, så du kan ikke bare helt skjule grå hår, men også gjøre håret ditt vakker vask. Viktigst være forberedt på å radikalt endre sitt image, og ikke bekymre deg for grått hår.  
Яндекс.Метрика