Hvordan å farge håret hjemme? Hint og tips

 I dag er det mange verktøy for hårfarging. Hvis du bestemmer deg for å gå videre med prosessen med å male hjemme, bør du først bestemme på hvilken farge du ønsker å farge håret, og beregne hvor mye maling du trenger lengde.
 Det er bedre hvis du velger den beste prisen for hår fargestoffer og anerkjent produsent med et godt omdømme.
 Vennligst les denne bruksanvisningen, den foreslåtte studien og beregne forbruks nyanser av maling. I tilfelle du har kort hår én pakke er nok hvis håret er langt kjøpe to. Det ville være bedre hvis malingen vilje enn hvis det er ikke nok.
 Hvordan å farge håret hjemme?
 Hvis butikken du kjøpte en krem-maling (dette alternativet er den mest skånsomme hår som ikke involverer dyp farge og raskt vasket av) etter nøye studier av instruksjonene vil du kunne lett blanding ingredienser (emulsjon peroxide, en oksidant, etc.). Husk: den resulterende blandingen bør være homogen og brukes umiddelbart etter tilberedning.
 Hvis du tok en sjanse og kjøpte ennå ikke bevist verktøy, anbefaler vi å teste for sensitivitet. For denne siste bit av maling satt på albuen hvis ubehag (i form av brenning, rødhet eller annen allergisk reaksjon) ikke føler du kan trygt starte prosessen.
 Før den opprinnelige maleri for maksimal effekt hode er bedre ikke å vaske og male helst brukt til å tørke håret.
 For å unngå flekker på huden i ansiktet og på halsen, anbefaler vi å sette på disse områdene et lite lag med krem.
 I hvert sett av hårfarge festet hansker - bruk dem for å beskytte hendene. Forberedelsesfasen er over.
 Nå, selve prosessen med maleriet
 Håret er delt inn i trådene, raskt og jevnt anvende den fremstilte blanding i retning fra baksiden til templet. Vel farget håret røtter og følge kvaliteten på deres farge hele.
 Nøye gjentatte ganger gre håret med noen få tenner for jevnest distribusjonslager.
 Malingen på hodet må holde i 25-30 minutter.
 Hodebekledning.
 Hvor lang tid det vil ta for kvalitet hårfarge avhenger av deres eiendommer hvis håret er tykk eller vanskelig, og veldig mørkt eller stekloobraznыe trenger male 10-15 minutter lenger enn anbefalt av den gjennomsnittlige brukeren.
 Hvis du ønsker å male bare røttene regrown hår
 Hvis det ikke er behov perefarbovuvatysya fullt gjelde alternativet Oppgrader regrown hårrøttene.
 Første maling røtter tilbake av hodet. Deretter 20 minutter gjenværende emulsjon fordeles jevnt over hele lengden av håret. Dette er nødvendig for å nymalte røtter var ikke veldig synlig mot bakgrunnen. For distribusjon av maling forsiktig gre håret og la på hårfarge for en annen 10 minutter.
 Når et maleri er opp, skyll med varmt vann og et middel for sjampo. For å øke resultatene stabilitets flush hode en spesiell balsam for farget hår. Helst ukentlig bruk fornybare, fuktighetskrem omsorg farget hår (balsamer, balsam, masker), fordi noen kjemikalier skade håret.
 Lover av alle typer eksperimenter må huske at ikke alltid resultatet rettferdiggjør dine forventninger. I stedet forutsigbar farge håret du kan få forskjellig. Det kan i betydelig grad redusere kvaliteten av håret. Når du maler huset, vurdere uforutsigbarhet prosessen og muligens fortsatt prysluhovuysya fagfolk.  
Hva er en anordning for vakuum massasje
 Det faktum at huden var myk, mangler de ekstra pounds rozhladylysya rynker, mange kvinner drømmer om, men ikke alle vet hvordan man skal oppnå denne effekten.

 Hjelper vakuummassasje


 Vakuum massasje forbedrer lymfesystemet, fjerner giftstoffer, reduserer kroppsfett. Det hjelper i kampen mot cellulitter, også bra for å slappe av etter trening.
 Fordelene med vakuummassasje representerer muligheten for en dypere virkning på stoffet. Dette er på grunn av den manglende evne til å utføre via hendene på noen mekaniske stimuleringsteknikker (f.eks høyfrekvent vibrasjon, nøyaktig dosering anstrengelse). Det er bemerkelsesverdig at anordningen for vakuummassasjeeffekt er mye tidligere, og det er mer markert enn med manuell massasje.

 I hytta eller huset


 Tidligere vakuummassasje var forbeholdt interiøret, men i dag er det enheter som tillater det hjemme. Hvordan fungerer maskinen, vakuummassasje?
 Prinsippet er: fett folder, f.eks rumpe eller lår, absorbert mellom rullene og gradvis beveger seg på problemområdet. Effektiviteten av slike enheter er ganske høy, så det viktigste - ikke overdriv, for ikke å skade. Disse massasje hjemme best egnet til å løse de tegn på cellulitter på lår og rumpe og mye mindre praktisk å massere magen.

 Anordning for vakuum massasje: variasjonen


 Runde vakuum Massøren som har en elastisk penn for Palm, kompakt og lett - fungerer både nettverk og batteri. Myke gummivalser forsiktig suge huden, så ruller den frem og tilbake, frem og tilbake, og maskinen vibrerer litt. Ti minutter senere, litt rød hud og muskler litt "buzz".
 Avlang vakuum massasjeapparat med et lokk av plast som banker. Huden blir absorbert inn i banken i et lite område og rulles inn. Presset på huden justerbar gjennom knapper. Det er dette trykk og har en terapeutisk effekt.
 Unikt system representerer enheten for vakuummassasje Tsellyules MD. Effekten av denne Massøren er fordelt i tre retninger samtidig: roterende valser, vakuumeffekten og infrarød stråling. Alt dette bidrar til nedbrytning av fettceller og knuter fundamenter av cellulitter.
 Enheten bør brukes 6-10 minutter om dagen.  
Problemer etter vakuum ekstraksjon av fosteret

 Vakuum utvinning - en operasjon obstetrisk behandling når fosteret er hentet fra vaginal hjelp av vakuum vifte.
 De første forsøkene på å trekke frukt av vakuum styrker ble gjort i midten av det 19. århundre. Men bare i 1956 var det foreslått bygging Malstrema, som er mye brukt. Hvilke problemer oppstår etter vakuum ekstraksjon av fosteret?

 Teknologi ekstraksjon av fosteret


 Vakuumvifte består av en kopp, kombinert med banken. Med pumpen skaper et vakuum i banken som gjør en kopp prysmoktuvatysya til overflaten. Cup er brukt på hodet til barnet og nå ønsket trykk, hjelpe ham å gå gjennom fødselskanalen.

 Ved bruk av vakuum utvinning


 Vakuum utvinning brukes når riene er ikke sterk nok og fødende kvinne kan presse barnet selv etter full cervical dilatasjon. Kvinnen fortsatte å presse, som er normale generiske aktiviteter, og vakuumvifte hjelper bare mødre innsats. Når hodet til barnet har sett en kopp fjernet og fødsel fortsette som vanlig.

 Komplikasjon


 Problemer etter vakuum utvinning av fosteret i hovedsak knyttet til ileggelse av en kopp på hodet baby. Noen barn etter vakuum utvinning er sliten og sløv utseende. Fra kopp vakuumvifte kan dannes hematom - tribal svulst, men det er noen få dager.
 Den vanligste komplikasjonen er skli kopp med hodet til barnet.
 Det kan være hodepine som er forårsaket av fødsel skorotechnostyu anvendelse av vakuum ekstraksjon. Flere alvorlige problemer etter vakuum ekstraksjon er ikke observert.
 Vakuum utvinning brukes sjelden fordi listen over indikasjonene er ganske smale og ganske vide grenser.  
Hvordan Tegn piler flytende eyeliner

Tegn piler bør være i stand til hver jente. I dag er denne ferdigheten i kategorien av obligatorisk! Tross alt, piler er i stand til å gi dine øyne uvanlig sjarm og karisma. Imidlertid kan den ønskede effekt oppnås bare når vet hvordan du skal bruke en flytende eyeliner.
Hvordan Tegn piler flytende eyeliner

 For tegning trenger du bare flytende eyeliner og nøyaktighet.
 Trinn én
 Finn motstanden, det kan være hylle, stativ eller noe annet. Dette er en viktig forutsetning for hånden ved et uhell rykket i begynnelsen. Gradvis kan du gjøre eyeliner, flytende eyeliner bruker svært trygt og uten støtte. Faktisk, tegne piler vakre ikke vanskelige leksjonerSom det virker ved første øyekast. Den viktigste betingelse - praksis og ønske om å lære å lage vakre piler flytende eyeliner.
 Trinn to
 Dekk lett og forsiktig fjerne øyet, som vil trekke pilen, så for å unngå skrukker. Nå bruker pensel og små shtryshkamy tegne en linje på øvre øyelokk. Prøve lage en linje jevnt som mulig. Som regel gjør en ideell første pilen er svært vanskelig å måle. Men vi må strebe etter. Nå gjør det samme fremgangsmåte med det andre øyet.
 Trinn tre
 Hvis du har små øyne, så du begynner å tegne en pil fra midten av århundret. For noen få millimeter direkte utgang til ytre hjørnet og trekker den opp. Denne måten kan du visuelt avsløre øyet og gjøre den større. Hvis du er eieren plantet rundt øynene, så er det nødvendig å oppsummere meget tynt fra midten av århundret, og deretter gradvis utvide det, utgifter ved slutten av århundret.
Hvordan Tegn piler flytende eyeliner

 Fjerde trinn
 Hvis du er eieren av runde øyne, i ditt tilfelle bør trekke pil fra det indre hjørnet til det ytre århundre. Denne måten kan du visuelt forlenge dem og gjøre dem en mandel form.
 Trinn fem
 Hvis du er eieren smale øyne, tømmene arrow tynn linje med flytende eyeliner, og fra sentrum, tegne tykkere. På denne måten kan du visuelt legge øynene rund form. Ved hjelp av denne metoden, flytter du fokuset til midten av øyet og visuelt utvide den.
 Ikke vær redd for å eksperimentere. Så du kan finne din personlige stil. Finne en metode som er mest for deg. Ved hjelp av flytende eyeliner kan du visuelt endre formen på øyet og lage din mening klarere og mer mystisk.Яндекс.Метрика