Hvordan å farge håret tips?
Enhver kvinne av store og små drømmer om å være vakker. For dette går det triks.

 En av disse triksene kan kalles farge hårtuppene i motsatt tone primærfarger eller lyse, mettede farger. Totalt er tre tips hår fargeteknikker. Men før beising fremgangsmåte er det nødvendig å eliminere alle mangler, slik som splittede ender og ujevn. Hvis ikke, vil maleriet ser slurvete.
 Teknologi "Balayazh"
 Det gir alle farger motsatt hovedfargen eller hårrøttene.
 Balayazh å skape en lys og unik stil.
 For prosedyrer trenger flere verktøy:

 børste

 folie,

 kapasitet for fargestoff

 kam,

 tyggegummi eller hårnåler,

 hansker,

 fargestoff.

 Populære kombinasjoner og hårfarge tips:

 rav nyanser av bronse farge

 nyanser av burgunder farge av aubergine,

 perle fargenyanser Sandri,

 Bronse nyanser av mørk kastanje farge.

 Men ikke nødvendigvis følge denne paletten, kan du tenke på din egen unike kombinasjon av farger.
 Fargestoffer varierer langs lengden av håret. Hva håret kortere, jo lettere å gjøre denne typen maleri. Det beste alternativet - en kort hårstrå revet ut, og de balayazh ser fantastisk. I dette tilfellet, er håret (tørr) fleece, med skarpe kanter bør stikke ut. Deretter folien brukes på den fargen du ønsker, og tips poschypыvayutsya. Denne fremgangsmåten kan utføres for hånd. En avskjed stjerne vil hindre klare grenser.
 Hvis du ønsker å farge håret lang eller mellomlangt hår, før maling må først dele håret inn i flere firkanter, flytte på linjen fra venstre til høyre øre. Deretter samle håret i hestehale og haler innpakket pinnsvin slik at tuppen av håret stikker ut av dem. Du kan gjøre prikking alt.
 For å oppnå klare geometriske linjer bør gjøres i profesjonell maleri, fordi denne prosedyren er ganske komplisert fordi malingen bør sette like og rene linjer med en børste.
 Teknologi "Ombre"
 I dette tilfelle bør være en jevn overgang fra basisfarge å farge på tuppen.
 For teknologi "Ombre" er ofte brukt kombinasjon av to farger i endene. Grunnet Ombre hår regrown hår vises effekt som ser veldig harmonisk og vakkert.
 Med verktøy trenger:

 tyggegummi eller hårnåler,

 maling,

 folie.

 Veldig imponerende ser lyse farger som rosa, lilla eller blå. Du kan lage et interessant bilde, ved hjelp av fantasi og variert palett av farger.
 Hvis en jente ønsker å bli rik hår og lyse farger, best før maling lysere hår. Teknologi "Ombre" harmonisk helhet er langt hår.
 Før prosedyren bør dele håret inn i tråder. Den øvre delen av hver curl blir mørkere nyanse, for eksempel, mørk blå, deretter dannet pinnsvinet å ende stikker ut, og innpakket i folie. Utstikkende ender er malt i en lysere tone, for eksempel blå, og også innpakket i folie. Etter farging nødvendigvis trenger å bruke en balsam beregnet for farget hår.
 Teknologi «Dipdye»
 Denne teknikken kan lett bruke selv hjemme.
 Det gir grunnleggende hårfarge lyse og endene av håret hennes lyse farger (rosa, blå, grønn, fuchsia farge, osv). For de som er redd for slike eksperimenter kan gjøre midlertidig flekker, som er utført ved hjelp av tørre fargestifter, men en "pastell" farge håret vil ikke vare mer enn én dag. Med verktøy som kreves: kritt tørr, kam og håndkle.
 Det første du må dekke skuldrene med et håndkle, klær som ikke er skitne, men kritt vidpyrayetsya lett. Når en jente - vinner av mørke hår tips før maling skal suge. Deretter håret delt inn korketrekkere og krøller hver curl på slep, deretter gnis tørr fint hår (du kan bruke flere farger). Hvis håret ble smochenы, så må du først vente til de tørker og deretter gre, og hvis de var tørr, kan du gre umiddelbart etter maling. Dette er for å fjerne unødvendige rester av kritt.
 Til farging av håret ender kan velge hvilken som helst teknikk, så lenge det så fint og godt vedlikeholdt.  
Nærende hår maske hjemmeDen moderne livsstil gjør kvinner bruker en teknikk som negativt påvirke tilstanden til håret. Tallrike kvernen, og hårføner Curlers som måtte bruke hver dag, noe som gjør dem sprø og livløs. Nourishing Hair Mask vil spare i denne situasjonen.
Hårmasker er populære blant kvinner i alle nasjonaliteter. Mot øst er ofte brukt i slike masker oliven, palme og kokos olje. Kvinner midten bandet brukte oljer og produkter har lenge vært tilgjengelig i oss. Dette burdock, lakserolje, hvitløk, honning og så videre. D.
Tips for å bruke masker hjemme
Til nærende hår maske laget hjemme, hadde den sterkeste effekten, det må brukes umiddelbart. I fravær av konserveringsmidler og kan lagre maksimalt et par timer i kjøleskapet.
Masken skal vymishuvaty så lenge det ikke vil ha en enhetlig struktur.
Det er satt næringsrik hår maske for ca 30-60 minutter før du vasker hodet. Deretter hodet godt innpakket varmt håndkle. Varmen åpner porene og gir nyttige stoffer trenge mye dypere. Så du vil ernære alt håret, ikke bare det øvre laget.
Etter den angitte tiden er nødvendig å rengjøre håret. Disse maskene bedre vaske mild sjampo uten å legge skylling.
Oppskrifter næringsrike masker til hår
Catering for alle typer hår
Å forberede seg til å blande i mengden 1: 9, solsikkeolje og tindved. Denne blandingen brukes på hårrøttene massert. Deretter hodet isolasjon. Du kan bruke en dusjhette, deretter vikle et håndkle. Etter timer flush olje sjampo.
Besparende tørt hår
Nærende hår maske hjemmeBlandet i 1 time. Spoon glyserin og eddik, egg drap der og legge lakserolje (2 ss. Skjeer). Alle nøye brette og brukes på hårrøttene, deretter spredt jevnt over overflaten av håret. Denne masken fungerer godt i varme, så prøv å få mest oppvarmet håndkle pakket håret. Håndkleet bør endres slik det ble avkjølt. Holde masken på håret bør være 50-60 minutter og deretter vaske håret med sjampo.
Vi har fett hår
Merkelig nok, men denne type hår trenger også næring. Ta like andeler av honning, sitronsaft, agave og 1 fedd hvitløk. Disse komponentene blir grundig blandet. Masken blir tilført en halv time, og deretter vaskes med vann eller en liten mengde av mild sjampo.
Blåleire for normalt hår
Hvis håret ditt er generelt ser bra ut, men i vinter eller sommer er tause kjedelig og svak, vil hjelpe masken. Kreves:.. 1 time spiseskje blåleire, 1 eggeplomme, 1 ts ss klar honning, sitronsaft (1 ts spiseskje.) I 1 time Spoon av smør og sennep.. Hvis du ikke har flytende honning, husk at du bare kan drukne i et vannbad. Leire maktkampen med smør og tilsett resten av ingrediensene. Denne masken er brukt til One - Two timer og vask deretter av med sjampo.
Reparerer skadet hår
Hvis håret ditt er rammet av en bølge av dårlig kvalitet eller maleri, vil du elske denne masken effekt. Ingredienser: 1 ts av castor og Burdock olje, 2 ts sitronsaft eller bjørk. Hold denne blanding på håret i 1-2 timer og deretter vasket med vann ved hjelp av eggeplomme i stedet for sjampo.
Etter noen bruker nærende maske du vil merke forskjellen. Håret ditt vil være sterke, skinnende og glatt. For best resultat, må du bruke hensiktsmessig maske minst en gang i uken.
Nærende hår maske hjemme (video)
Laminering av hår gelatin hjemme, råd og tips

 Gelatin er et svært nyttig verktøy for å styrke og forbedre kvaliteten på håret, fordi det er en ren naturlig kollagen. Derfor er i dag en svært populær lamine hår gelatin hjemme og bruke dette produktet for å stimulere hårvekst.
 Hvordan bruke gelatin i hårpleie
 Ofte effekten av bruk av masker fremstilt fra gelatin, sammenlignet med effekten av spesialister salong laminering.
 Selv om strukturen og strukturen i håret hver person individuelt, ved hjelp av gelatin alltid har en positiv effekt på utseende og tilstand håret, fordi stoffet dannes på overflaten av en tynn film som beskytter håret mot skader og uønskede ytre miljø og gir håret en vakker glans.
 Hold domashneelamynyrovanye bruker gelatin er et blunk. Du trenger bare å vaske håret, myke dem ved hjelp av krydder, deretter blot med et håndkle. Tørt hår tørketrommel er nødvendig, bare vente til de er moderat fuktig og bruke en pre-forberedt blanding basert på gelatin.
 Hvordan å lage mat blanding for laminering
 Hell 1 ss. spoon tørr pulverisert gelatin 4. spiseskjeer vann og deretter ventet en halvtime å hovne opp gelatinen hadde oppløst hans hårbalsam (plukke en balsam som passer din hårtype), som sikrer konsistensen av tykk fløte.
 Den resulterende blandingen skal være varmt vannbad (gjør dette til gelatinen løser seg helt), deretter kjølig. Først etter at blandingen blir omdannet til en geleaktig masse, vil det være klart.
 Cook hjemme er et flott middel for hårpleie er et blunk. Bruke det veldig enkelt. Vi bare nøye spredt over hele lengden på håret gelatin-blanding, ikke gni det inn i hodebunnen (husk at gelatin er i stand til å lade huden, forårsaker ubehag og kløe), og deretter vikle håret med polyetylen.
 På toppen av polyetylen innpakket nøye et håndkle og deretter trenger å varme opp i 15 minutter hårføner hodet (gjør det rett gjennom håndkle). Vent i ca en halv time uten å fjerne hodet med et håndkle, men ikke bruk mer hår og skyll med varmt vann geléaktig masse, gre håret og la det tørke naturlig.
 Denne enkle i utførelse og hyggelig prosedyren skal utføres en gang i uken, og i så fall vil det være effektiviteten høy. Mest mosjon lamine hår ved hjelp av gelatin er ikke anbefalt, siden ellers vil effekten være negativ og ikke positiv. Imidlertid, for ofte disse ting lamine meningsløs, siden effektiviteten av behandling ville være svært lav.

Яндекс.Метрика