Hvordan å farge håret mitt selv?
 Med hårfarger kan ikke bare endre fargen på dine krøller, men radikalt endre bildet og heve stemningen. En rekke moderne hårfarge kan tilfredsstille selv den mest lunefulle skjønnhet. Selvfølgelig er det lettere å stole på håret fagfolk, som vil velge riktig farge og påføre malingen jevnt og gode råd om hårpleie vil. Hvis på tur til frisøren ingen ekstra penger eller ikke har tid til å male håret hjemme kan være deg selv. For å gjennomføre denne prosedyren hjemme, vil du trenger visse ferdigheter og erfaring, eller kan få et uventet resultat som kan ha si det mildt, ikke fornøyd.
 Hvordan velge riktig maling
 Hvis du shag din vei, se etter produkter som er kjent bedrifter ikke spare, eller risikerer du ikke bare få et uventet resultat, men også ødelegge håret kvalitetsprodukt. Vennligst les informasjonen på pakken. Mange selskaper tilbyr svært behagelig layout med en palett av farger og krøller håret stykke, malt i forskjellige farger. Etter å ha studert dette oppsettet, kan du enkelt velge en farge. Vær oppmerksom på at det endelige resultatet vil avhenge av den opprinnelige fargen på håret ditt. I tillegg må hver gang man kjøpe malingsprodusenten.
 Slik lykkes velge en farge
 Alle farger av hårfarger er delt inn i tre grupper (spredning): blonde, brune og svarte. Hver gruppe er delt inn i tre kategorier: lys, medium og mørk. Merk at for å få en mørkere nyanse er mye enklere enn å lette hårfarge hvis mislykket. Så først ta en veldig lys tone fra den valgte kategori. Vær spesielt forsiktig med mørke nyanser. Sjokolade og svart Gammel visuelt, så når du velger maling vurdere din alder.
 Hvis du har kort hår, ta en pakke, men hvis du er eier av langt hår, ta to. Legg merke til at de røde og røde nyanser raskt vasket bort, i dette tilfellet, trenger spesiell omsorg for farget hår med spesielle salver og tonics forfriskende farge.
 For å unngå ubehagelige overraskelser etter at du vaske maling, lese noen nyanser prosedyre hårfarge hjemme:
 1.  Du bør vite at hormonelle endringene som skjer i kroppen din, direkte påvirke utfallet av maleriet. Det spiller ingen rolle om du går til salongen, eller males huset. Så i løpet av de kritiske dagene, graviditet, stress, hormonelle forstyrrelser bedre å vente med endring av bildet, slik at resultatet kan være svært uforutsigbar.
   Hvis håret ditt har blitt farget med henna eller Basma til side våge på den tiden. Naturlige ingredienser melde i respons til kjemiske råvarer av maling kan gi din hårfarge helt uforståelig.
   Vær oppmerksom på at farge håret mer enn to tonn per hendelse er umulig.
   Hvis du endre fargen på håret for første gang, må du sørge for å gjennomføre en test for følsomhet å male. Spre en liten mengde maling fra oksidasjonsmiddel, sette på håndleddet og la en dag. Hvis 24 timer hudirritasjon vises, kan du trygt bruke dette produktet.
   Før maling forberede:
   rik krem ​​eller vaselin;
   Engangshansker (hvis de mangler i pakken);
   plast bolle (i alle fall ikke jern);
   spesialbørste for hårfarging (hvis man ikke er funnet, kan du bruke en gammel tannbørste).

  Hvordan å farge håret mitt selv?
   Hårvask før Maling anbefales ikke, men forsiktig gre dem et must. Les bruksanvisningen nøye. Kast på skuldrene til en gammel håndkle å ikke flekker klær. Kaste på en gulvklut eller avis spredning, slik at du ikke har problemer med flekker. Ta på hansker. På pannen, ørene og templer, gjelder rik krem ​​eller vaselin på huden ingen spor av maling. I en plastbeholder grundig blande maling i henhold til instruksjoner glatte. Deretter følger planen:
  1.  Del håret inn i tråder.
    Påfør malingen jevnt på vintreet.
    Deretter deles blandingen ble igjen på håret, nøye rozchesav sin kam med sjeldne tenner ved slutten av prosedyren.
    Fest håret pin for å ikke forurense nakke, skuldre og de rundt deg.
    La fargen på håret for tiden angitt i instruksjonene.
    Hvis du trenger å male bare vokst røtter, påfør blandingen på dem først, og etter 20 minutter distribuere malingsrester langs lengden på håret og bløt i 10 minutter.
    Grundig vaske hodet med rikelig med vann, da gjelde for håret spesiell Recovery Balm, som vil sette farge og legge glans nydelige låser.
    Vennligst merk:
    maling er bedre ikke å holde håret enn overdrive;
    ikke tørr etter farging hårføner;
    gjelder bare ferske hårfarge;
    I noe tilfelle ikke legge til mix add-ons;
    etter male ikke vaske håret noen få dager til fargepigment er godt forankret på håret;
    hvis du har kløe, utslett i hodebunnen, er hårfarge strengt forbudt;
    bruke spesiell sjampo og balsam for farget hår, da dette vil bidra til å holde huden farge mettet for lenge.
    Hvis det har skjedd, hva hårfarge du ikke aksepterte, ikke prøv å rette opp situasjonen hjemme. Eneste profesjonelle veiviseren hjelper deg med å spare håret tidligst to uker etter en mislykket maleri.  
Mangel på oksygen under svangerskapet

 Bekymring for helsen til mor er direkte relatert til omsorg for helsen til et barn. I denne perioden hun deler med sitt barn fikk alle vitaminer og næringsstoffer. Hva ville følge av oksygenmangel under svangerskapet?

 Verdien av oksygen under graviditet


 For normal utvikling av fosteret krever store mengder næringsstoffer. Får det fra morens blod. Derfor volumet av blod i moder øker og trenger mer oksygen til sin metning.

 Virkningene av mangel på oksygen


 Fremtiden mor må huske på at i løpet av svangerskapet hun og barnet - en enkelt organisme. Fordi alle mødre sykdom, dårlig kosthold, daglig rutine - alt på en gang påvirker helsen til barnet.
 Mangel på oksygen under svangerskapet begrenser barn for næringsstoffer. Frukten ikke få nok av dem.
 Moren føler seg sterk nok stress under svangerskapet, så du trenger å se din helse, bevege seg mer og være utendørs.
 Mangel på mobilitet mor og mangel på oksygen under svangerskapet kan føre til sykdommer slik som anemi - mangel på jern i kroppen av moren. Uten jern dannes hemoglobin, som frakter oksygen fra blodet, forårsaker barnet får for lite oksygen, og kan utvikle fosterhypoksi. Vi kan si at barnet kvalt i mors liv.

 Fosterhypoksi


 Fosterhypoksi indikerer komplekse endringene som opplever frukten resulterende mangel på oksygen. Oksygenmangel fører til forstyrrelse av kroppens funksjoner og metabolisme av fosteret, som kan forårsake svært alvorlig brudd.
 Mangel på oksygen tidlig i svangerskapet kan utløse et brudd på fosteret, og senere i det sentrale nervesystemet er berørte barn.

 Hvordan å hindre fosterhypoksi


 Som det er banale lyder, men følge en sunn livsstil under svangerskapet. Hver dag, utføre en tur i frisk luft, luft ut rommet. Spis regelmessig og spise mer vitaminer.  
De første tegnene på arbeidskraftJo nærmere den estimerte leveringsdatoen, jo mer hun begynner å bekymre deg. Når startprosessen er å forstå hva er tid? Alle gravide interesse i saker som er de første tegn på arbeidskraft.
Tegn på arbeidskraft
Fødsel sjelden begynner plutselig. Normalt kroppen must advarer moren at barnet vil snart bli født. Først av alt, skiftende hormoner. Progesteron er mindre aktive. I forkant østrogen og oksytocin, som gir opplæring for den kommende fødselen kanalen prosess. Det faktum at han startet, viser tegn på arbeidskraft.
Utelatelse av magen som gjør puste lettere, men ofte må gå på toalettet med press på blæren. Denne funksjonen er spesielt uttalt hos kvinner som føder for første gang.
Falske sammentrekninger - en sammentrekning av livmoren, hvor det blir faststoff. De skiller seg fra ekte uregelmessighet og painlessness.
Ett av tegnene på arbeidskraft - et utslipp av slim plugg. Det kan skje på ulike tidspunkter, og i en uke, og kort tid før fødselen. Dette signal før livmorhalsen er forberedt. Hvis prosessen ikke er ledsaget av separate sammenstøt i sykehuset før reise er nødvendig.
Emosjonell ustabilitet forårsaket av nevroendokrine prosesser som skjer i kroppen. Apati kan endre veldig aktiv, ofte sett hekkende instinkt: en mor renser huset, går til butikken for ting for babyen.
Et annet tegn på arbeidskraft - en endring i appetitt og dermed vekttap. Siden kroppen forbereder seg på arbeidskraft.
Tilstedeværelsen av alle disse tegn på arbeidskraft samtidig er det ikke nødvendig, bare to eller tre tegn, og du vil innse at fødsel snart.
Hvis fosteraktivitet har endret seg dramatisk, bør du kontakte lege. Før fødselen, kan det bli noe redusert, som barnet tett i livmoren. Men likevel være forsiktig hvis babyen var veldig aktiv, kanskje han mangler oksygen hvis ikke manifestere seg, noe gikk galt. I dette tilfellet er det nødvendig å passere flere tester: kardyotokohrafyyu, ultralyd.
Blodig utflod kan tyde på begynnelsen av for tidlig fødsel eller morkake patologi. Noen belastning eller bevegelse kan styrke blødning, bør du umiddelbart ringe en ambulanse.

Anbefalt å gå til sykehuset, hvis en kvinne er i fare:

- Stor frukt,
- Setefødsel,
- Gjenta keisersnitt,
- placenta previa,
- Twins,
- Unormal graviditet.

Mulige problemer under levering
Vannavgang. Legene tror et brudd på normal flyt av arbeidskraft. Vanligvis begynner utgytelse etter full cervical dilatasjon. Grunnen til tidligere utslipp kan økes livmor tone, polyhydramnion, infeksjon av membraner, multippel graviditet og andre.
I noen tilfeller, denne personen har en kvinne som gjentas hver fødsel. Det er viktig å vite at bruddet kan ikke stoppes, og vann er luktfri og ofte gjennomsiktig. Grønnlig farge indikerer at barnet ikke er nok oksygen, så du må umiddelbart gå til sykehuset.
Etter utslipp av vann frukt må være født i de neste dagene. Ellers, det øker sannsynligheten for infeksjon. Den første tolv kvinnen overvåkes hvis arbeid ikke starter, trenger stimulering av intravenøs oksytocin.
Prelymynarnыe smerte - et annet alternativ uriktig utbruddet av arbeidskraft. Denne uregelmessige vonde livmorkontraksjoner, ligner på kampen, men fører ikke til åpningen av livmoren. Det er ineffektivt, som eksos kvinnen, forårsaker arbeid kan være svak. Hjemme kan du ta en pille Nospanum "og legge seg ned. Hvis ikke fungerer, gå til sykehuset. Legen vil finne ut natur og karakter av sammentrekninger, deretter tildele forberedelser, etter som kommer litt søvn. Han vil legge til styrke og vil aktivt delta i arbeid og levering.
Start av fødsel
Normal løpet av arbeidskraft begynner med rier. Få dem veldig enkelt - en rytmiske sammentrekninger i musklene i livmoren, hvor det er en følelse av trykk i magen og korsryggen. De første riene gjentas hvert tjue minutter intervall mellom dem gradvis reduseres og intensiteten øker. Livmorhalsen er åpnet. Denne gangen kan du bo hjemme, prøver ikke å være nervøs. På sykehuset må gå der periodene mellom riene ble redusert til ti minutter. De som føder igjen, bør skynde fordi livmor åpne dem raskere.
Bemerker varigheten av arbeidskraft og intervallet mellom dem. Flytt for å finne en stilling som lindrer smerte. Jevnlig gå på toalettet, det stimulerer sammentrekninger. Ikke ta smertestillende, er nervøs og bekymring.
Den første fasen av arbeidskraft ender med full offentliggjøring av livmoren. I førstefødte kan det ta opp til fjorten timer, erfarne moms - seks timer. Den andre perioden var mye kortere. Livmorhalsen er klar og babyen begynner å bevege seg gjennom fødselskanalen. Til sammenstøt ekstra kraft, som gir hele prosessen - barnet ble født.
Tredje periode - fødselen av kullet, er ikke smertefull og lang. I dag, leger kutte prosessen ved å lage en injeksjon av oxytocin, det stimulerer livmor sammentrekninger og reduserer postpartum blødning. Da legen undersøker stedet for å sørge for at livmoren er ingenting igjen. Dersom nødvendige lapper sømmer. Under oppsyn av mor og baby er fortsatt to timer, etter at de ble overført til en vanlig avdeling.  
Яндекс.Метрика