Hvordan å farge øyevipper

 Omsorg for vippene. Nyttige tips og råd om omsorg for vippene
? Når gjelder mascara, vier spesiell oppmerksomhet til de øvre vippene på de ytre hjørnene av øynene - prokraste dem litt mer enn den andre, holder børsten vertikalt, som en penn.
 Deretter forsiktig presse disse flimmerhårene mellom pekefinger og tommel.
 Dette trikset vil bidra til å skape effekten av "cat synspunkt."
? Ikke senk mascara børsten i en tube flere ganger. På det blir for mye mascara som tykner luften. Som et resultat, vil du ikke farge øyevipper og bokstavelig talt putte dem maling, noe som betyr at ingen klumper unngås.
Hvordan å farge øyevipper

? Det Øyevipper var klumpete, men raggete og fjerne overflødig mascara børste klut, påfør ett strøk med maling, fjerne klumper kam mascara og legge et par lag før blekket er helt tørt. Skytingen reklamer brukt make-up på minst tre.
? Ikke forfølge universell blekk som gjør det, og forlenger og separerer. Touche, har en bestemt egenskap mer effektiv. En formel kan ikke imøtekomme alle de mest avanserte komponenter, slik at produsentene ofre en for den andre. Klokere og velge riktig blekk basert på den spesifikke problem at det bør løses. Måten å oppnå flere effekter, noen ganger bruker vi bare to eller tre skrotter, sette dem på vippene modell lag.
? Å gjenopplive mening, ganske eyeliner. Sett på den øvre øyelokk vippene peker mellom linjen og bland med fingrene. Det er fingrene, tar bomullspinner for mye lys. Vippekanten blir bredere, og de virker mer fluffy øyevipper.
? Hvis du ønsker å bli mørkere vippene, men virket "nenafarbovanymy" ta på eyeliner børste, dyppe den i blekk og pidfarbuyte vippene.
? Ikke kast gamle tørket blekk. Hennes børste (pre-vasket) vil være uunnværlig for å bli kvitt klumper eller splitt av sammenfiltret øyevipper mascara. Forresten, er dette det perfekte verktøyet for å gre øyenbrynene.
? Før du går soling, vippene nafarbuyte vannfast mascara, så vil de brenne i solen.  
Pulver. Hvordan velge et pulver? Hvordan søke pulver?

 Pulver er svært godt skjule feil og problemer av huden, forbedrer sin farge. Men dette er bare hvis du har valgt riktig og truffet i ansiktet. Ellers kan effekten reverseres. Om Secrets pulver vi vil fortelle deg i denne artikkelen.
 Uansett du er en fan av lyse makeup eller foretrekker naturlig nude look. Verken ellers glede uten perfekt hudfarge. Pulver i den foreliggende sak har ingen like.
 Du kan bruke det ikke bare til pulver nesen, men også skjule små defekter i huden, fjerner glans og gjøre din hudfarge jevnere og merkbart mer attraktivt. Powder fanger perfekt foundation, matte huden og fornye sminken. Men fortsatt noen problemer med å kjøpe pulver kan være: for hvem hun bare ikke skje!

 Varianter pulver


? Løs pudder
 Makeup artister bevisst favorisert pulver: det er helt blandet med foundation, jevnt plassert på huden og gir et litt matt effekt.
 Hvordan søke løst pudder?
 Regler som gjelder løs pudder:
 • må søke pulver fuktet ansiktskrem og helst over tone midler. Dessuten er det nødvendig å vente på at de fullstendig absorbert;
 • våt eller svett ansikt pulver kan ikke - bortsett klumper, ingenting skjer!
 • Hvis problemet huden i ansiktet er betennelse børste etter påføring av pulver bør vaskes
 WHO PASSER løs pudder: Denne universelle pulver. Men spesielt god "løgn" i kombinasjon og normal hud.
 Vårt råd: Hold dette pulveret huset til å bruke når du trenger en stabil og ikke bruke sminke i en hast under møter på jobb eller skole.
? Kompakt pulver
 Det viktigste er dens fordel - allsidighet og funksjonalitet. Det er viktig å huske at den kompakte pulver gjør litt mørkere hudfarge, så det bør velge å matche din hudfarge eller enda litt lysere. Når du bruker en svamp som medfølger pulver kan brukes ujevnt. Derfor makeup artister anbefaler å bruke det bare til riktig sminke i løpet av dagen og gjør morgen makeup kjerne, bruk en børste med naturlig bust.
 WHO PASSER Compact Powder: Eiere av fet hud for å opprettholde matting effekt i løpet av dagen.
 Vårt råd: Bruk alltid et kompakt pudder med deg fordi selv plutselig vskochyvshyy kvise det kunne lett forkledning. Ideell puff huden rundt øynene og leppene før du påfører makeup - skygge og leppestift vil bli lenger.
? Pulver mousse
 Dette produktet kombinerer fordelene med foundation og pudder. Men hvis hudtype når du velger en løs eller kompakt pulver spiller en indirekte rolle snart, her, tvert imot, er en viktig faktor. Kompakt krem ​​pulver er mer hensiktsmessig for eiere av fet og kombinert hud. Dette betyr at ligge flatt på huden, eliminere glans og vil opprettholde en matt tone for dagen. I normal eller tørr hud person beste assistent blir flytende krem ​​pulver med fuktighetsgivende agenter. Hvis huden er moden, med uttalt rynker, er det bedre å foretrekke fett krem ​​pulver (se i vegetabilsk olje) for å unngå dehydrering.
 PASSER TIL Powder ICC: Veldig opptatt jenter, som er aldri nok tid.
 Vårt råd: Ikke bruk krem ​​- pulver med uttalt utvidede porer - i dette tilfellet betyr bare fremheve hud feil.
? Pulver i ballene
 Dette produktet har tatt det beste av løst pudder, men holdt praktisk transport. Den andre åpenbare fordelen er at støv baller svært økonomisk: når du søker sminke til henne mindre pensel sett. Pulver baller kan være et solid, godt diversifisert. I det andre tilfellet, kan produktet brukes som blush.
 WHO PASSER pulver baller, alle de som elsker naturlig makeup. Pulver i ballene perfekt reflektere lys og myker ansiktstrekk. Glitre og naturlig hudfarge garantert!
 Vårt råd: kjøpe perler i forskjellige farger, hver farge som en rolle. For eksempel, gul og gull perler skape en naturlig tone og svak shimmer hud rosa - gi ansiktet ser sunn og hvit skape blending og maske ufullkommenhet.

 Søknadsprosessen pulver i ansiktet
Pulver. Hvordan velge et pulver? Hvordan søke pulver?

Pulver. Hvordan velge et pulver? Hvordan søke pulver?

Pulver. Hvordan velge et pulver? Hvordan søke pulver?

Pulver. Hvordan velge et pulver? Hvordan søke pulver?

 Og viktigst av alt, husk: God støv bør ikke lage en "plaster effekten" - det faller på ansiktet akkurat som et ekstra hudlag. I denne forbindelse, et meget interessant produkt som "pulver 2 i 1". Da gjaldt en tørr svamp eller blåse det gir en klassisk cover, som vanligvis er fullstendig makeover. Men når den brukes for å fukte den erstatter den grunnleggende tone verktøyet. Dette produktet er uavhengig og ikke krever forutgående påføring tone base og etterfølgende fiksering.  
Secrets av vakre lepper

 Bryr lepper.  Leppe
? Saftige lepper. Lyst til å gjøre leppene var saftig og lyse? Hengi sin mineral og vitamin maske. Litt av en strekk i en teskje av mineralvann bare ett bær jordbær grøt og satt på huden i 20-30 minutter. Vil bare vaske bort krem ​​maske gni leppene med en myk tannbørste dyppet i kaldt vann. Hvis du gjenta denne prosedyren hver dag i løpet av jordbær sesongen, vil dine lepper fortsatt være ikke redd for ingen varme eller vind.
? Til leppene var glatt og jevnt leppestift falt arrangerer jevnlig for dem nyttig massasje. Bruk for å tørke tannbørste litt vaselin og forsiktig massasje dine lepper i noen sekunder. Eller flere ganger i uken ren skive sitron, deretter børste dem absolutt balsam eller chapstick. Bare husk, kan disse prosedyrene gjøres hvis ingen sprekker på leppene.
? Hvis du ønsker å alltid se dine lepper myk og mild? Deretter to eller tre ganger i uken, hengi sin fuktighetsgivende maske. Bland litt ost med rømme og søke på leppene i 10 minutter. Ingen tid for å lage masker? Da anbefaler vi smøre leppene med honning, og etter 20 minutter de slikke. Enklere enn du kan forestille deg!
? Å presse rynker rundt munnen for en lengre sikt, er det viktig å gjøre spesielle øvelser leppe, som er nok til å gi et par minutter om dagen. Oppblåst kinn og lar luft gjennom tett komprimert lepper.  
Hvordan søke mascara

 Hvordan bruke mascara til å justere formen på øyet


 Eiere lang, men rette vippene før påføring mascara kan være lurt å krølle dem med spesielle tang, som buede øyevipper optisk åpen og øke øyet. Tang er plassert ved foten av de øvre øyevippene, gagging dem og holde dem i noen sekunder i denne posisjonen, prøver å forsiktig løfte opp vippene. Deretter lukker øynene og sette på den øvre vippene mascara, flytte fra rot til tupp. Deretter forsiktig, tar seg ikke å forurense øyelokket blekket påføres og bunnen.
 Hvis ønskelig, legge myke øyevipper og mascara volum kan søke tre lag, men ikke mer, fordi de ellers vil virke for unaturlig, og overflødig mascara er i stand til å holde seg til vippene smuler. Ved påføring av flere lag med mascara kam etter hvert trenger spesielle kam vippene, men bare etter at laget tørker.
 Med mascara kan justere formen på øyet. For eksempel, hvis du fokuserer på den sentrale delen av øyevippene, vil øynene ser mer avrundet; og hvis det ytre hjørnet - vil de bli så populære kvinner mandelformede.
 Når du velger en mascara børste notat. Logge ut sine egne krav og ønsker, samt naturlig lash lengde. For eksempel, hvis børsten pelen varierer i lengde, slik at det er konstruert for forskjellige lengder av øyevippene. Børste med en sjelden lur forlenger vippene forårsaker blekk i hele sin lengde. Børste med en tykk bunke gir vippene volum profarbovuyuchy viyu hver for seg. Buet børste har liten effekt pidkruchuvannya og curl vippene under påføring av mascara. En pensel med en smal spiss godt malt vippene i hjørnene av øynene.
Hvordan søke mascara

 Valget av farge avhenger av fargen på mascara og øyesminke avtale. Universal og mest populære fargen er svart selvfølgelig. For dagtid makeup liten bedre å bruke brun eller grå mascara (avhengig av skyggen av hår). Disse fargene er brukt kvinner med svært lette øyevipper.
? Spesielt den smukke kjønn som er misfornøyd med sine øyevipper, anbefaler vi å bruke tjenestene til eksperter for å bygge. Øyevipper kan økes bjelker eller til og med fra en øyevipper, og deres lengde og tetthet avhenger av viljen zakazchitsa.
 For å justere øynene dine, må du velge riktig mascara. Dermed blir sjeldne og fine vippene trenger mascara som gir volum. Sin tett tekstur gjør nøye malt øyevipper.
 For kort lash forlengelse mascara kjøpt, som inkluderer spesielle mikropartikler, som øker viyu. Lange og rette vippene mascara med effekten av å kreve pidkruchuvannya. Eiere sensitive øyne og kvinner som bruker kontaktlinser, er det best å bruke hypoallergenic mascara som inneholder en rekke vitaminer og andre næringsstoffer, nøye omsorg for vippene.
 I alle fall, uansett blekk du foretrekker å bruke, det viktigste - ikke glem at alt skal være i moderasjon, slik at eventuelle kvalitet kosmetikk vil se vakre og imponerende, hvis sminke handlet klokt og forsiktig.  
Яндекс.Метрика