Hvordan fjerne bitter smak i munnen?
 Mens det er utbredt oppfatning at bitter smak i munnen er flyktig, ubehagelig hendelse forårsaket av faktorer utenfor - det er ikke alltid et aksiom. Dessverre, kan en slik ubehagelig følelse i munnen være et sikkert tegn på voksende hjemmemarked sykdom hos mennesker. Så hvis du stadig haunting følelse av bitterhet, bør du oppsøke lege for å finne ut roten av problemet, ikke torturere deg selv, prøver mislykkes å bli kvitt symptomene. Bitterhet i munnen - en slags klokke som signaliserer et problem. Først av alt, utseendet av bitterhet i munnen, ta hensyn til kosthold og etter litt action er det en følelse som det er disse observasjonene hjelpe avvise noen av årsakene til denne følelsen i munnen.
 Årsaker til bitterhet i munnen
 1.  Motta litt mat ledsaget av en følelse av bitterhet i munnen ikke bare rett etter opptak, men etter en lang tid, spesielt hvis det ble spist en så stor mengde mat (pinjekjerner, alle typer nøtter og andre matvarer med et uttalt choleretic eiendom).
   Etter alvorlig stress kan oppleve smerter i munnen. Hvis du legger merke til at dette bare skjer etter en sterk nervøs spenning, så ta hensyn til nervesystemet.
   Kontakt med forskjellige typer av metaller forårsaker bitterhet. Hvis du har hatt kontakt med kvikksølv, og etter det var det en bitter smak i munnen - straks kjøre til legen, ettersom kvikksølv har en svært negativ innvirkning på menneskekroppen.
   Ved sykdommer i mage-tarmkanalen, slik som gastritt, kolitt, duodenitt, enteritt, pankreatitt.
   Ved sykdommer i galleveier og leveren. Når leveren på grunn av sykdom ikke kan resirkulere riktig giftstoffer og skadelige stoffer, galle at den produserer splitting enzymer kan gå inn i spiserøret, og deretter i munnen, ledsaget av en følelse av bitterhet. Ikke skjer alltid med leversykdom gulfarging av hud og smerte, men den bitre smaken i munnen kan være det første tegn på problemer.
   Sykdommer i munnhulen, hvor det holdt betennelse kan føre smake bittert. I noen tilfeller er dette på grunn av metall eller plast protese at kroppen ikke ønsker å akseptere og prøve å rive.
   Hormonelle forstyrrelser som kan oppstå av flere grunner, blant annet på grunn av avbrudd av det endokrine systemet.
   Fra de ovennevnte grunner viser at bitter smak i munnen kan være et symptom heller farlige sykdommer, fjerne det, trenger du ikke fjerne årsaken. Så hvis selv etter selvbehandling eller tradisjonell folkemusikk måter deg igjen og igjen følelsen av bitterhet nødvendigvis gå til legen!
   Måter å kvitte seg med bitterhet i munnen
  1.  Hvis feilen er bitre choleretic bruk produkter som pinjekjerner, bør bruken reduseres eller utelates fra kostholdet.
    Bitterhet i munnen som følger stress kan du fjerne den ekstrakt av Valerian rot. Løs opp 1 ss. skje av skjær i en kopp kokende vann, la stå i 20 minutter og drikke 1/3 kopp. Ta hensyn til deres psykiske tilstand, som konstant stress kan føre til ulike sykdommer.
    Utmerket fjerner følelsen av bitterhet i munnen pudding med linfrø. Første. spoon frynsete frø helle en kopp kokende vann og la det stå. Dette gelé drikke 200 gram i morgen og kveld.
    Buljong med kamille og calendula er kjent for sine helbredende, beroligende, antiseptiske egenskaper bidra til å fjerne bitterhet. Disse buljonger skyll munnen og drikke te.
    Riktig ernæring er utmerket, effektiv forebygging av en rekke sykdommer og bitterhet i munnen. Utelukke fra din diett overdreven bruk, syrlig, fet, salt eller søtt.
    Det er mange forskjellige medisiner produsenter som hevder som lett kan fjernes følelse av bitterhet i munnen, men de vil ikke påvirke negativt på kroppen uten en nøyaktig diagnose lege? Å eksperimentere og for ikke å utsette seg selv og sin helse, med vanlig utseende bitter smak som ikke er relatert til mat eller stressende situasjoner, gå til legen.  
Hvorfor bitterhet i munnen?Hvorfor bitterhet i munnen? Dette er ikke bare spørre pasienter i et legekontor. Men møtt med symptomet og folk som besøker klinikken bare for å gjennomgå rutinemessig medisinsk undersøkelse. Noen bitterhet forfølger hele tiden, og noen hun synes jevne mellomrom. For eksempel, etter å ha spist visse matvarer, medisiner, kosttilskudd. Hvorfor bitter i munnen? Og viktigst av alt, hva du skal gjøre?
Krenke smaks faktorer
Hvorfor bitterhet i munnen? Før du svarer på dette spørsmålet, er det nødvendig å forstå den menneskelige evnen til å føle smaken. Hva smaker føles? Hvorfor gjorde han føler det?
Gastronomisk glede vi får gjennom språket. I utgangspunktet. Den består av mange små papiller, hjelper det å føle sødme og surt, bitterhet og salt. Papilla - en smak pærer. De tar den informasjon og sende det sammen nerveender i hjernen.

Ulike deler av talen opplever ulike smaker:

- Tips - søtt;
- Side of - sure og salte;
- Root - bitter.
Hvordan smake lukovychkam passert smaken av mat? Husk at den vesentligste del av mat kommer inn i munnen av mennesket i fast form. Smarte folk tygge grundig og deretter svelge. Dette er første trinn i fordøyelsen. Det er svært viktig for helsen til fordøyelseskanalen og for følelsen bare en bukett av smak. Mat oppløses i spytt, som gir næring til knoppene i riktig for å bestemme formen av smak. Til smak følte fullstendig og korrekt, i oral spytt bør være nok riktig kvalitet. Noen ganger bitterhet forsvinner når man forstår hvorfor tørr munn. Og løse problemet spyttsekresjon.
Etter å ha definert mekanismen av smakssansen, kan vi identifisere faktorer som bryter med det:
1 Sykdommer og skader munn. Det er helt feil i munnen. Fra tyggegummi til svulster og dype sår i munnen. Vi kan ikke utelukke halsen. Betennelse i mandlene, faryngitt, laryngitt og andre.

2 sykdommer og skader i nese og ører.
Munn direkte relatert til nese og øre. Derfor er alle virus og infeksjoner i disse delene folk faller inn i munnen. Det handler om mellomørebetennelse, rhinitt, og andre.
3 Endringer i det interne miljøet i munnen, og det er derfor å endre mengden og kvaliteten på spytt.Dette kan skje på grunn av visse legemidler, iført proteser, tannproblemer, endokrine lidelser, misdannelser i nyrer og lever.

4 Varighet på tungen.
 Ganske tett og massiv, som knopper ikke kan oppfylle sine forpliktelser. Dette kan skje som et resultat av stomatitt, dehydrering, gastritt, pusting gjennom munnen, etc.

5 Problemer med nerveender i munnen.
 Nerveender i munnen er i stand til å kommunisere med hjernen og overføre relevant informasjon. Feil kan oppstå på grunn av multippel sklerose, nevritt av ansikts nerve, hjerneskade, etc.
6 Atrofi smake pærer språk. Som et resultat av naturlige årsaker (aldring), sykdommer (diabetes) og dårlige vaner (narkomani, alkoholisme, røyking).
7 Stress.Breaking kan smake en rekke problemer i kroppen vår. Nå må vi finne ut hva som er bitter i munnen. Hvilke av disse faktorene påvirker utseendet av bitterhet?
Hvorfor bitterhet i munnen?


Bitterhet i munnen: Årsaker avslørt

Sykdommer i fordøyelsessystemet

Mekanismen for bitterhet som følger:
Leveren renser den kommer inn i blodet fra sluttproduktene i metabolisme og toksiner. Kroppen produserer galle, som er utledet stoffskifteprodukter. På grunn av galleveiene og galleblæregalle går inn i tolvfingertarmen. Det er dette fluid er nødvendig for fordøyelsen. Fri bevegelse av galle sikret glatte muskelgallegangene og galleblæren.
Dersom systemfeil (ved hvilket som helst trinn), kjennes den personen bitterhet i munnen. For eksempel redusert motilitet av galleblæren fører til stagnasjon av galle i kroppen. Grunnet økt bevegelighet galle for fort og brått kastet inn i tolvfingertarmen. Det kan ved et uhell får i magen, da - i spiserøret og munnen. Det er bitter i munnen.
Sykdommen, noe som kan skje når alt dette problemer:
- Gastritt;
- Cholecystitis;
- Duodenitis;
- Pankreatitt;
- Cholelithiasis;
- Brudd på peristaltikk;
- Svulster i fordøyelseskanalen;
- Patologi tolvfingertarmen.
Endokrine problemer og hormonelle lidelser
For eksempel, med økende thyreoideafunksjon er trekning av glatt muskulatur i indre organer. Gallegang er intet unntak. Redusert bevegelighet av glatt muskelvev karakteriseres ved lavere i skjoldbruskkjertelen.
Bitterhet kan oppstå hvis legemet er i endring østrogennivåer. For eksempel, under graviditet, overgangsalder.

Sykdommer i munnen, mangel på hygiene

Denne betennelsen, og metabolske problemer, tannlege og nevrologiske lidelser (forstyrret følsomhet språk).
Langvarig bruk metallproteser person føler ikke bare bitterhet, men metallisk smak. Det er annet
- Forvrengning av smak (søt i munnen, for eksempel);
- Røyk tungen;
- Rikelig spytt eller tørr munn.
Slike problemer kan dukke opp når man bærer metall sel. Klinikk av de lyseste morgen. Samtidig en person er syk og svimmel, kvalm ham, det er en svakhet, dårlig fordøyelse.
Det er ingen hemmelighet at du trenger å rense ikke bare tennene, men også språk. I munnen en enorm mengde av levende organismer. Og hvis en mann ikke vil stoppe dem leve og formere seg, mange problemer dukker opp.
Ta visse legemidler
På risiko - antihistaminer, anti-bakteriell, noen urter og oljer (for eksempel Johannesurt, buckthorn).
Psykiske lidelser, stress, følelser
Fra helsen til nervesystemet vårt avhenger av helsen til alle organer og systemer. Følgelig kan mye stress påvirker leveren og galleveier. I tillegg, medisinsk praksis, er det psykiske lidelser, ledsaget av hallusinasjoner smak.

Spise mat choleretic

Forbedret utskillelse av galle mest stimulerende nøtter. Spesielt sedertre. I slike situasjoner er det bitterhet i munnen etter å ha spist muttere. Ikke umiddelbart. Et par timer eller en dag.
Ofte bitter smak i munnen observert i storrøykere, og etter znudyt. Ikke på sisteplass på listen over årsaker til forgiftning bør metaller (kvikksølv, kobber, bly).
Hvorfor bitterhet i munnen?

Bitterhet i munnen: hva du skal gjøre?
Først må du finne og eliminere årsaken:
1. Begynn med å sjekke fordøyelseskanalen, lever og galleveier. Inspisere galleblæren. Mange av problemene med fordøyelsessystemet første gang asymptomatisk. Men hvis munnen sår hele tiden, går du til legen.
2 undersøkelser munn, bli kvitt tannproblemer. Du må kanskje endre proteser, krone segl. Betale mer oppmerksomhet til oral hygiene.
3 Ta hensyn til kosthold. Å redusere mengden av salt, pepper varmt. Unngå røkt, stekt og sterkt krydret. Prøv å drikke en halv hver dag, og til to liter vann. Ikke press fordøyelseskanalen om natten. Følg riktig mat intervaller. Ikke overspise.
Eliminere kjedelig bitterhet hjelp etter oppskrifter:
- Regelmessig inntak av frisk sitrus juice, som stimulerer spytt.
- Kurs opptak urte choleretic ekstrakter.
- Chewing nellik blomster i løpet av dagen.
- Bruken av linfrø Kissel, kjøttkraft hofter, calendula og kamille (urter brygget som te).
Hvis disse enkle oppskrifter ikke fungerer, må du se etter sykdom, noe som har forårsaket bitterhet i munnen.
Hvordan bli kvitt bitterhet i munnen?
Яндекс.Метрика