Hvordan fjerne dobbel hake hjemme? Spesielle øvelser

 Kvinner i alderen 30 pluss med bruk av dual (andre) hake kjempe ganske hardt. Spesielt ødelegger han livet fullt kvinner. Hvordan fjerne dobbelthake? I alle aldre og på alle kroppsvekt gjennom spesielle øvelser kan nå til haken alltid vært først, og du så uslåelig.
 Før du begynner å utføre disse øvelsene, må du først utføre arbeid på huden. Du må gjøre en systematisk klasser massere bruke honning. Ta en liten mengde honning på fingrene og massere haken før han blir rød. Etter denne prosedyren, restene av honning skyll med varmt vann. Denne massasjen er godt nærer huden og bidrar til å eliminere sagging folder på haken. Denne prosedyren er kontraindisert hos pasienter med allergi mot honning.
 I dette tilfelle hjelper dressing med sitronsaft. Periodisk sette på haken denne bandasje, gasbind, lage en 2 cm bred med 3-4 lag, fukte midten av sitronsaft og en halv time bind bule haken, ikke mye slakk. Når du har fjernet bandasjen, bruker denne oppdateringen av huden nærende krem. En halv time igjen gjenta denne prosessen ved bruk av samme bandasje, som på forhånd dyppet i kaldt vann. Denne prosedyren utføres om natten for en måned hver dag.
 Hvordan fjerne dobbel hake raskt hjemme
 Øvelse "Applaus"
 Roztashuytesya speilet, lene albuene på bordet, hake røre fingrene. Musklene i haken skal være stramt, lukkede tenner, hake trukket tilbake og litt hevet. Lette perkusjons fingrene berøre haken. Kontroller trenger minst 30 raske strøk. Gjenta denne prosedyren flere ganger om dagen.
 Øvelse "stork"
 Hvis du føler en umiddelbar innstramming effekt, slik øvelse for deg. Øvelsen skal utføres liggende nede, holde hodet i balansen. Løft det ved å se på sine føtter. Gjenta øvelsen bør være 15-20 ganger. Det er nødvendig å strekke musklene i haken. Dette vil forbedre konturene av halsen og haken. Kontra - sykdom og sykdom i ryggraden.
 Øvelse "giraff"
 Ta stilling direkte vypryamyvshy brystet. Plasser hendene på kantene av skuldre og nakke mest trekker opp, med push-hendene på skuldrene hans. Skuldrene skal ikke stige opp. Ta et dypt pust, telle til ti mentalt puster ut og slappe av musklene dine. Gjenta 5-6 ganger.
 Øvelse "Mary Poppins"
 Sett deg ned ved bordet, lukke munnen og slappe av ansiktsmusklene. Løft haken opp og skyv fremover. Bøy høyre arm ved albuen og legge på bordet. Lavere haken på knyttneve. Underleppen ottopыrte opp, lukker toppen. Trykk på tuppen av tungen til himmelen etter den øvre tennene og trykk. Tell til fem klikk deretter på himmelen mer og bli sent. Igjen, telle til 5 og deretter slappe av musklene dine. Gjenta tre ganger på rad.
 Utøvelse av den franske kosmetolog Nadia Payot
 Gjør disse øvelsene to ganger om dagen for 10 ganger, holder du huden ung i mange år.
 1. Vыhovaryvayte konsonant bokstaven "y" og "og" maksimal anstrenge musklene. Således er ansiktsmusklene styrket.
 2. Klikk på hjørnene av munnen hennes fingre på begge sider. Sakte, med kraften til å åpne og lukke øynene. Således lærer den nedre del av ansiktet, og hjelper til å bevare konturen av leppene fast.
 3. Sitt rett og senke haken, motvirke denne knyttede never, prystavyvshy bunnen av haken. Deretter flytter hånden sakte.  
 Til en kvinne ser ung og attraktiv, hun må nøye se etter seg selv, ty til dusinvis av triks, men, dessverre, for å se det hele tatt vanskelig, spesielt vanskelig å håndtere de manglene som er medfødt predisposisjon.
 Dette angrepet, en annen hake, kan "happy" er ikke bare representanter for overvekt, men også ganske tynn, ser enda modell, jenter. Det virker noe slikt, for å si det mildt, ikke egentlig, det kan ødelegge selv den mest fager utseende, og møtt med dette problemet oftere enn det kan virke ved første øyekast.
Hvordan kan jeg fjerne sletten dobbel hake?

 Men fortvil ikke hvis du begynte å legge merke til små mykt lag på haken, som gradvis vokser inn i sin andre bror, må du trekke seg sammen og begynne presserende "gjenoppliving" kretser eget ansikt.
 Mange kvinner og menn som er interessert i hvordan du kan fjerne en dobbel hake, fordi ofte disse avsidesliggende steder miste vekt dårlig, fordi dette ikke er noe annet enn en klynge av sagging fett.
 Grunnen for dette "skjønnhet" vi bygger våre egne hender, selv om det er tilfeller når utseendet på dobbel hake - en manifestasjon av egenskapene til en bestemt figur overføres til menneske ved arv.
 Husk ansiktene til sine besteforeldre, foreldre, hvis noen du bemerket eksistensen av dette fenomenet, selv i ung alder, så mest sannsynlig at du har arvet den fra alle mulige attraksjoner.
Hvordan kan jeg fjerne sletten dobbel hake?

 Men fortvil ikke verdt det, hvis du jobbe med deg selv, vil det alltid være måter å hjelpe deg med å få perfekt ansikt, det viktigste her, engasjement og arbeid på seg selv. Hvis du eller en du er glad i med en dobbel hake ikke blir funnet, er det sannsynlig at dens utseende - bare din egen fortjeneste, som også faktisk fikse allerede er det mange metoder for å hjelpe i denne vanskelige saken.
 Men for å kunne bli kvitt denne forvirring, bør du sikkert vet hvorfor det var en dobbel hake, vite årsaken, for å takle problemet vil det være mye enklere.

 Årsaker til dobbel hake


 •  Den mest banale og er kjent for å forårsake massene - overvekt, noe som fører til svulmende og pløsete rundhet i alle deler av kroppen, inkludert i haken området.

 •  Utseende haken eksponert kvinner alder, spesielt i overgangsalderen når bremse cellulær metabolisme og redusert produksjon av stoffer som bidrar til opprettholdelse av hud- og muskeltone. Som et resultat av disse prosessene milde og delikate huden i nakken og haken siger ned.

 •  Det skjer så, at en bestemt person har en spesiell struktur av kroppen der linjen mellom kjeven og nakken av natur svært liten vinkel, som om under disse forholdene også stadig slentre eller tjene krumning av nakkevirvler, kan dobbelthake vises selv i svært tynn person .

 •  Noen ganger årsaken kan være et helseproblem, som diabetes eller sykdommer i skjoldbruskkjertelen.

 •  Det er andre, mindre sannsynlige, men likevel mulige årsaker: sove på puten er for høy, permanent trammen, mangel av en aktiv livsstil, overdreven spising krydret og høy-kalori mat.

 •  Hvordan bli kvitt?


   Bli kvitt dette fenomenet er ekte, sant, ingen lover at det ønskede resultatet er en veldig rask, er det viktig regularitet og tålmodighet. Nei, selvfølgelig, ikke har blitt kansellert plastisk kirurgi, hvor en dyktig person kan avlaste deg av dobbel hake raskt, men du vil bli møtt med en lang periode med rehabilitering, som kan vare i opptil 4-6 måneder.
  Hvordan kan jeg fjerne sletten dobbel hake?

   I tillegg er disse operasjonene er mange, men uforutsette omstendigheter alltid mulig fordi ikke alle damene tør å gå under kniven for å bli kvitt dobbel hake utseende.
   Først av alt må revurdere sin livsførsel, hvis du føler at det siste overvekt bli din trofaste følgesvenn, så du direkte vei til treningssentre, registrere deg for noen form for trening som du liker best.
   Ikke glem om riktig kosthold og tilslutning til et sunt kosthold, unngå fet, stivelsesholdige matvarer, søt og krydret mat, men lene seg på frukt og grønnsaker og retter, dampet.

   Veldig effektiv måte å bli kvitt uønskede endringer i ansikt og nakke og massasje økter er manuell terapi. Ikke glem å ta vare på deg selv - holde hodet når han går rett, bør hake nå fremover, skuldre rettet.
   Noen ganger må problemene med haken bruke spesielle kosmetisk linje for hudpleie hals og personer som produserer stramme effekt. Fortrinnsvis slike kosmetikk inneholder spesielle stoffer og produkter som vil stimulere syntesen av kollagen og elastin, samt fjerne giftstoffer og brenne overflødig kroppsfett.
   Vel, hvis den består av umettede fettsyrer, peptider, og ulike urteekstrakter og oljer som gir næring, fukter og reduserer slapp hud. For disse formålene, kan du lage dine egne hender masker som resulterer i konstant bruk sone haken opp. Her er en oppskrift på følgende prosedyrer:
 •  Mynte blader hage brygget i kokende vann, og dermed observere forholdet 1 til 3. Etter 5 minutter, legg blandingen på et kjølig sted, når det blir knapt varm, deretter dyppe den i en tykk klut, og deretter legge den til haken området. Hold en maske trenger 20-25 minutter.

 •  Ganske effektivt å trekke dobbel hake er spesielle øvelser, som inkluderer noen daglig mosjon i nakken. Utføre dem er ikke vanskelig, men effekten vil være synlig for alle mennesker - trakk oval hals utvidet, fett fordampet og selv små rynker blir glattet!
 •  Ligg på ryggen og ta ut hodet slik at den kommer til å se sine egne føtter. Denne øvelsen er veldig effektiv, men bør det ikke være de som har problemer med ryggraden.

 •  Periodisk å gjenta sang bokstaven "i-i-i", "og-og-og", mens de prøver å strekke musklene i nakken og på tvers av den nedre del av ansiktet.

 •  En svært effektiv og har en kjent metode, som ikke bare kan bli kvitt dobbel hake, men også få en god holdning - vandre rundt i huset med en tykk bok på hodet. På dagen bare 10 minutter, og i denne tiden vil kroppen gradvis bli vant til å trekke nakken, skuldrene rett og generelt å gå jevnt og vakkert.

 •  Sitt på en stol, hendene i nevene presse, klemme dem sammen og opprettholde deres kjeven. Nå kan du prøve å senke haken ned, men denne gangen motvirker nevene for å holde ham nede, gjenta flere ganger.
 • Яндекс.Метрика