Hvordan fjerne dobbel hake hjemmeDen såkalte dobbelthake - dårlig defekt som manifesterer seg i form av fett i den nedre del av ansiktet. Otvysaya ned, ødelegger det hele utseendet av en kvinne. Selvfølgelig kan du alltids prøve å gå med hevet hode, fordi så det nesten usynlig. Den eneste veien ut er det?! Fra haken bør kvitte seg med. Spesielt fordi det er mange måter å oppnå dette.
Hvordan fjerne dobbel hake med trening
Øvelser som hjelper fjerne dobbel hake, kalt ansiktsgymnastikk. Dette er en av de mest effektive måter å håndtere dette problemet, som denne opplæringen er spesielt utviklet for den nedre ansiktet, det forbedrer blodsirkulasjon, styrker musklene og gjør huden smidig. Riktig og regelmessige øvelser vil møte utførelse hjemme for å fjerne dobbelthake på bare en måned.

Komplekset består av flere øvelser:

gå med en bok - det meste går med en bok på hodet praktisert av dem som ønsker å korrigere holdning. Men, som vist, om ti minutter daglig gå med målte trinn en bok av overflødig haken vil forbli et spor.
lastebil - å gjøre denne øvelsen, bør du tenke på at festet til haken tung belastning. Sakte kaster hodet bakover som om du prøver å plukke den opp. Og deretter like sakte snur hodet til utgangsposisjonen. Utføre denne øvelsen bør være 5-6 ganger om dagen.
språk - språket i en stor assistent i kampen mot overflødig hake. Flere ganger om dagen sette frem sitt første forsøk på å få ham til hans nese, og deretter - ned haken. Også nyttig språk å tegne i luften "åtte".
lepper - lepper er en av assistentene på vei til en slank og vakker ovalt ansikt. Kaste hodet bakover og prøve underleppen "pull" på toppen. Etter noen sekunder samme pull leppe til haken.
nevene - Opprettholde nevene hake. Senker hodet ned og hendene forby seg selv.
høres - veldig spente alle ansiktsmusklene, og deretter noen sekunder og si tydelig lyden av "y" eller "i".
vipper og snur - dobbelthake "gå fortere hvis hvert sett av øvelser du komplett tilt og dreibart hode. Følg dem sakte og i alle retninger.


Massasje mot dobbel hake

Ta av fett i under ansiktet bare gjennom gymnastikk mulige. Men mye mer effekt du observere om hjelp "henne massasje. For å eliminere denne defekten gå til kosmetolog trenger ikke å være effektiv og selv-massasje som du kan gjøre hjemme.
For å forbedre de metabolske prosesser i celler og vev i lavere ansiktet og aktivere fett resorpsjon i dette feltet, må du gjøre følgende:
bruke litt massasje krem ​​i ansiktet (du kan erstatte den med honning buljong eller rosevann);
Heat masserer huden, flytte fingrene fra sentrum av de lavere ansikt ører. Frekvensen gradvis øke, men ikke altfor intens hud gni.
for å forbedre sirkulasjonen, bokstavelig talt 1 minutt å tappe huden med fingertuppene, og deretter et par minutter bare poschypыvayte det.
Tenke seg at den nedre del av ansiktet - en deig. Prøve å "kna" ham intenst bevegelige hud.
komplett massasje skal lyse slag.

Hvis du ønsker å justere litt ovalt ansikt, bør du gjøre en selvtillit massasje hver dag. Og for de som utfører det for forebygging eller som følge av konsolidering etter ansikts massasje øvelser bør gjøres annenhver dag i 21 dager.
Effektive fremgangsmåter for å fjerne dobbelthake
Kosmetiske masker er ikke så effektiv i å håndtere defekter i ansiktet, massasje eller gymnastikk. Men de kan brukes for å anrike en rekke hud næringsstoffer, og de stimulerer produksjonen av kollagen, elastin, som strammer huden og gjør kretsen mer klart og glatt.
Selvfølgelig dag apotek bredt utvalg av ferdige masker for å eliminere de problemer som er forbundet med den stygge ansiktsform. Men pass på effektivt verktøy du kan eie hjemme. Viktigst, noe maskere man søkt gjennom dagen og på den nedre del av ansiktet og halsen, et tynt lag. På toppen av noen hjemme rette må vikle gasbind, som ikke kan ta av omtrent en halv time. Masker vaskede, som er ment å fjerne haken, vanlig varmt vann.
Hjemme, kan du gjøre følgende maske:
Gjær - 7 g tørrgjær oppløse melk (litt varm) til en tilstand av papirmasse og la til å sette i en halv time.
potet - kokt potet mos med en gaffel. I varmt grøt, tilsett litt melk (påkrevd oppvarmet til 40-45 grader). Før du søker, legge til 5-7 g honning.
med svart leire - 20 gram svart leire (kosmetisk) fortynnes med vann til en tykk pasta. Kvinner med fet hudtype, kan du bruke den samme metoden for hvit leire.
sitron - 20 ml sitronsaft, tilsett 250 ml vann, rør og tilsett 10 gram salt (sjø). Sitronsaft kan med eddik (eple).

For å justere formen på forsiden så snart som mulig tilnærming til problemet med eliminering haken kompleks - kombinere masken med andre kosmetiske metoder for å bekjempe denne mangel. For eksempel, har en god effekt bad med kalk farge. Gjør det ganske lett, hell i en container 2 liter kokende vann og tilsett 20 gram kalk blomstre. Bla for container og dekk med topp badehåndkle, så du må bruke 10-15 minutter og vask deretter med kaldt vann og påfør en nærende krem.
Hvis du ønsker å glemme den stygge funksjoner haken? Hver dag i 30 dager, lage sylte komprimere. Suge gasbind stoff segment saltlake fra surkål og anvende den på haken.
Et godt verktøy i dette tilfellet er forfriskende lotion og hud. Forberede det beste av brennesle. For eksempel kan du ta 150 gram nesle blader (hakket) og fylle dem med 200 gram høykvalitets vodka. Kapasitet zakuporte godt og la stå i 14 dager på et sted hvor det ikke vil få noen direkte sol ray. Sil blandingen, tilsett sitronsaft (en frukt) og 5 g av glyserin. Denne lotion bør tørke haken og halsen daglig ved sengetid.
Fjern haken kan og bruker komprimerer. Spesielt gode resultater oppnås hvis du veksler søknad av varme og kalde omslag. For dette passer infusjoner og decoctions av johannesurt, kamille (apotek), lime farge eller mor og stemor. Komprimere behov for å sette minutter 5. Denne metoden kan bli vekslet med mer aktiv. Gjør et stramt tourniquet med håndklær, suge den i urtete og pohlopыvayte dem selv på den nedre ansiktet. Ideelt dette er gjort svært raskt, husker alltid forfriskende håndkle, dyppe den i flytende.  
Hvordan å bryte gjennom nesen uten dråper?
 Deep galt er de som tror at under den kalde kan lide munn og puste. Hvis du følger dette eksemplet, kan i tillegg til den iboende nese få strep hals og hodepine, som munnen ikke er ment for langsiktige resultater av lungefunksjon. Når du har lagt nesen, bare gå videre til handling. Enkel og rask å hjelpe takle dette kjemiker dråper og spray. Det kan imidlertid skje at apoteket ikke vil lukke, og den rette for forkjølelse trygt glemt hjemme, på jobb, etc. Ikke få panikk samtidig, det er mange måter som gjør det mulig for lang utslipp nesegangene uten å ty til medisiner.
 Trening og massasje
 salto over hodet i forskjellige retninger;
 stående på hodet (ikke lenger enn ett minutt);
 Hoppe opp;
 intensiv motanye hodet;
 akupressur vinger nese, ører, øyenbryn buer.
 Under trening puste gjennom munnen for så lenge du føler at du kan puste uten å gjøre nesen.
 Tradisjonelle metoder for å bekjempe tett nese
 1.  Kjøle baksiden av hodet. For å gjøre dette, skriver i bekkenet 4-5 cm lag med vann. Løgn ledet i vann i 1 minutt ved 10 ° C i 2 min. ved 15 ° C i 3 minutter. ved 20 ° C. Antall lignende prosedyrer per dag bør ikke overstige to ganger.
   Rengjør nesegangene. Dypp en finger i kaldt vann (du kan legge litt såpe) og rengjør nesebor, gjenta prosedyren til, før alle lykvydyruete og brune slim i nesen.
   Oppvarmede nese, føtter og hender. På nesen hold 2 varme kokte egg, varme poteter i sine jakker eller poser med oppvarmet salt eller sand. Føtter og hender vel proparte i varmt vann.
   Folk rettsmidler mot forkjølelse
  1.  Hvitløk. Denne planten er kjent for sine antibakterielle egenskaper. Skjær hvitløksfedd på langs i to deler, pakk det tynne stoffet og satt i neseborene i noen minutter. Velg kjernen av hvitløk (tørr kjerne), brenning nesen inhalerer dampen glød stang. Du kan gjøre innånding av fem hoder av hvitløk med tillegg av tørket ingefær og honning, hele denne blandingen hell kokende vann, la stå, deretter dekke med et tykt teppe og puste overkapasitet.
    Balm stjerne. Sett på utsiden av nesen, fra nesen.
    Tørr sennep. Før du går til sengs for å helle sennep, bomull sokker, ikke bruk dette verktøyet til de som har hard hud på hans føtter, sår, riper, eksem og så videre. N. For dette formålet kan du bruke vanlig sennep, feste dem til fem av plasteret. Hold sennep satt ikke mer enn to timer. Hjelper også sennep olje, gni nesen på plass i nærheten av templene og over øynene.
    Med. I løpet av dagen langsomt tygge honeycomb i 15 minutter, bør fremgangsmåten gjentas hver time. Vыplevыvayte tygget mye. Bland like mengder av pepperrot og honning, ta etter å ha spist en teskje.
    Disse verktøyene og teknikkene vil hjelpe hvis du ikke blir kvitt tett nese, eller i det minste lindre puste for en stund, som også er viktig. For hvert riktig pust gir vi kroppen til helt mettet med oksygen for viktige funksjoner.  
Hvordan fjerne en blokk på ansiktet ditt?
 Kvinner er vakre i alle aldre. Naturen har sjenerøst utstyrt hver appell, sjarm, unike "høydepunkt". Dessverre gjør hver periode av livet sitt utseende i rettelser, og hvert år blir mer merkbare aldersrelaterte endringer. Uunngåelig følgesvenn av tid er rynker, dobbel hake, sagging, vissen hud, pigmentflekker, fuzzy kontur i ansiktet. En av de uønskede tegn på aldring endringer - fremveksten av "brыley" som slapp hud, underhudsfett i nakken og underkjeven området. Skjerpende den nedre delen av ansiktet, de gjør en kvinne eldre enn sine år. Det er mange måter å håndtere med denne defekten, salong prosedyrer, spesielle øvelser, kosmetikk, medisinske teknikker.
 Hvordan du fjerner "block" ved hjelp av masker?
 Den mest effektive modellering maske som inneholder lecitin, sjø plankton, brun tang Fucus, tare, alantoyna. Denne masken kan kjøpes eller laget selv. På forsiden av det bør brukes i tynne skiver. Hvis du la for dagen, vil huden ser tonet, og masken vil fortsette å ha en gunstig effekt. Du kan lage en maske med modellering innflytelse i hjemmet, for eksempel egg. For å gjøre dette, bland halvparten av eggehvitene med noen dråper sitronsaft og bruke blandingen til ansiktet ditt. På haken området anbefales å påføre flere lag. Etter 15-20 minutter, alt vaskes av og sette krem ​​(fuktighetskrem). Egg maske bør gjøres flere ganger i uken, alternerende det med rensing og nærende behandlinger.
 Hvordan fjerne "blokk" med hjelp av spesielle øvelser?
 Å kjempe slapp hud områder kan bruke spesielle øvelser.
 1.  Sett fingrene til kinnene slik at indeksen var ved siden av kinnene templer, medium - øye og ikke navngitte - i nesehulene. Trykker fingrene på kinnet, så smiler 25-30 ganger. Gjør øvelsen tre ganger.
   Sett tre fingre på kinnet så å ta tak i ytterkanten podhlaznoy ankelen området og på kinnene. Neste povybryruyte muskler i fingrene, forestill deg at hver partikkel person fyller dette vibrasjon. Det bør være omtrent 50 slike vibrasjoner. Du kan også bevege fingrene opp og gjenta øvelsen.
   Gni hendene og lett intensivt bruke baksiden av fingrene fra sentrum av haken til øreflippene. Bevegelsen skal gjerne heve kinn, hake og "blokk". Ved å praktisere massasjeolje, vil det være mer nyttige.
   NAPA kinnene, sysselsetter de mest okolohubnыe muskler, på ruller av luft i munnen oppover og til høyre igjen. Øvelsen skal gjøres i tre gjenta minst 20 sekunder. Du kan også blåse opp kinnene, sakte telle til fem og slipp luften. Gjenta 10 ganger.
   Trekk tungen, prøver å komme til hans nese, og flytter om side med ham på siden. Trener 5 ganger.
   Alle de ovennevnte øvelser enkel, men nyttig. Følg dem regelmessig, og du kan glemme den forhatte "blokk" og dobbelthake.
   Hvordan fjerne "blokk" medisinske metoder?
   Avhengig av hvor alvorlig problemet og at de individuelle egenskapene til kvinner valgt en eller annen måte. I skjønnhetssalonger og helsefasiliteter brukt injeksjonsteknikker, maskinvare terapi og kombinerte metoder.
   I plastisk kirurgi teknikk regnes som den mest moderne endoskopisk lift (facelift). Det er populært som det gjør det mulig å få gode anti-aging effekt, med lav risiko for skader og kort periode med rehabilitering. Denne metoden er kun egnet for korrigering av tidlig aldersrelaterte endringer.
   En av de eksisterende injeksjonsmetoder - kontur, hvor subkutant administrert gel basert på hyaluronsyre. Injeksjonen vil gjenopprette fuktighetsbalansen i dermis og myke vev, skru volumet og gjenopprette konturene av nedre ansiktet. Effekten varer opptil ett år.
   Fotobyomudulyatsyya - kombinert metode, som kombinerer maskinvare og plast injeksjon terapi. Behandlingen utføres i to trinn: det første er fornyet fuktighetsbalansen i huden, glatting fine linjer, den andre - ansiktet strammet, gjenopprettes den opprinnelige utseende. Effekten av fotobyomudulyatsyy med tiden bare vokser.
   Ungdom kan ikke fortsette, men ved hjelp av de beskrevne metoder du kan prøve å redde ansikt skjema klart som mulig. "Klumpete" - ikke en setning, som i nærvær av begjær og viljestyrke kan bli kvitt dem for en lang tid.  
Яндекс.Метрика