Folk flest og var ikke klar over at lukten av munnen hans er dårlig. Og læring som faktum fra andre, ofte føles vanskelig. Noen ganger kan det også føre til splid i intime relasjoner, menn og kvinner.

Hvordan fjerne dårlig ånde Dårlig ånde i munnen med et annet navn - halitosis. Ofte er det et signal om at kroppen det var noen problemer. Bestemme tilstedeværelsen av lukt helt pusten er ikke - lett, men - fortsatt mulig. Det er flere måter. For eksempel, mens dekker munn og nese, så mye vydyhnuvshy. Alternativt kan du trykke på håndleddet språk. Etter spytt tørker, lukte stedet. Og du forstår om at lukten på deg av andre.


 Årsaker til dårlig ånde


 Å begynne å forstå årsaken til halytoza.

 Den enkleste og mest hyppige - er krydret mat med spesiell lukt. For eksempel: hvitløk, løk, fiskemel Etter en lukt i munnen kan lagres i opptil flere dager og enkel børsting er ikke alltid nok. Anbefales etter måltider tanntråd. Dette vil hjelpe å bli kvitt smuler fast mellom tennene. Også helst daglig, skyll munnen med spesielle balsamer.

 Diet - en annen grunn til at en person kan være en stygg lukt i munnen. Mangel på karbohydrater i kroppen fører til utslipp av kjemikalier, og dermed forårsaker tørr munn, noe som fører halytoza. For å eliminere lukt, er å endre dietten. Og best å endre det til et riktig kosthold.

 Ofte påvirket av den ubehagelige lukten er alkohol.On fører til tørr munn, og dermed multiplisere bakterier. En hyppig og stort alkohol bare forverrer problemet.

 Initiativtakeren kan være halytoza og kaffe. Hyppig bruken øker surhetsgraden i munnen.

 Bare vanlig årsak til stinkende lukt er sigaretter. Og lukten av tobakk er ikke den mest ubehagelige. For å bli kvitt det nok å pusse tennene eller spise tyggegummi. Men til slutt legger seg nikotin i mykt vev i munnen, multiplisere bakterier og dermed forårsaker pust lukter råtten.

 Den vanligste faktum som forårsaker dårlig ånde - pasientenes tenner. Årsaken kan være: karies, stomatitt, muntlig soppsykdommer og mer. I dette tilfellet, må snarest ta kontakt med tannlegen din. Forebygging av pusten


 For å unngå problemer knyttet til dårlig ånde, må du gjennomføre sin egen forebygging.

 For å gjøre dette må du følge disse reglene: pusser tennene minst to ganger om dagen. I morgen og ved sengetid. Du trenger ikke glem å rengjøre tungen. Tross alt, samler det største antallet bakterier som forårsaker lukt. Der det er mulig etter hvert måltid anbefales å skylle munnen med vann eller andre spesielle væsker. Som er det nødvendig å ta hensyn til når du velger en børste. Busten bør ikke være stram, men ikke for myk, ikke for å skade tannemaljen, men med rene tenner av mat fast mellom dem.

Hvordan fjerne dårlig ånde


 Når kosten bør være galt å endre det. Skarpe produkter med karakteristisk lukt bedre å foretrekke nyttige frukt og grønnsaker.

 Anbefales også for forebygging besøk tannlegen minst to ganger i året.


 Måter å eliminere dårlig ånde


 Hvis en stygg lukt - fortsatt jager deg og ikke leve i fred, kan du bruke noen måter å fjerne det:

 Bli kvitt lukt hjelper vanlig vann med tilsatt salt. Det er om morgenen på tom mage for å drikke et glass av denne løsningen innen en uke. Dette betyr at mennesker er ganske effektive.

 En god måte å bekjempe lukt er peroxide. Det er ingen hemmelighet at noen kjemiske middel dreper skadelige bakterier. Å forberede: et glass vann bør legge et par spiseskjeer av hydrogen peroxide og normal daglig skylle munnen med denne løsningen. Helseskader det vil bringe, men for å spare halytoza fine.

 I noen tilfeller, bli kvitt problemet hjelper munnvann urteekstrakter. For eksempel kamille eller malurt. Bare bli kvitt lukt problemet svært god salvie. Den beste effekt oppnås dersom flere blandede urter. Det er lagt merke til at etter en slik skylling i de fleste tilfeller to uker lukt i munnen slutter å bry.

 Hvis samsvar med alle regler for hygiene og inntekter fra salg av lukt, halitosis fortsatt bekymret - det kan føre til alvorlig sykdom. De mest vanlige er: nyresvikt, diabetes, gastrointestinale problemer - tarmkanalen, kroniske sykdommer nasopharynx. I slike tilfeller er det nødvendig å slå til høyre spesialist.

 Ifølge eksperter, påvirker lukten humør og trivsel.


 syv kvinner vet hva menopause og overgangsalder, men få vet at disse periodene forut for såkalte perimenopause, er det preget av symptomer som er sjeldne, fordi hun bare ikke ta hensyn til dem.


Overgangsalder. Typiske symptomer på overgangsalder


 Symptomene inkluderer uregelmessige perioder perymenopauzы, den uvanlige natur deres forekomst. Enhver kvinne vet hvordan den overfører månedlig, endring er lett å se: det kan være rikelig utvalg relatert smerte, generell tilstand av kvinner og, selvfølgelig, plutselige humørsvingninger. Men siden disse symptomene forsvinner, gjorde kvinnen ikke tror at det er ikke bare feil i kroppen, forbereder seg på overgangsalder. Kroppen advarer hans elskerinne som møne snart store endringer.
 Perymenopauzы perioden kan vare fra 1 til 10 år, avhengig av tilstanden til kvinners helse.
 Følger perymenopauzoy være kjent for oss menopauza.Vo Først bør du umiddelbart avklare diagnosen overgangsalder har vi rett til å sette først etter et år hvor en kvinne var ikke en eneste menstruasjonsperioden, dvs. i ettertid. Overgangsalder - er en organisme test for kvinner at den skal bevege seg jevnt siden globale endringer i hormonnivåer.
 De viktigste og mest hyppige tegn på overgangsalder kalles tidevann. Ved høyvann kvinnen føler en skarp rush av blod til ansiktet er varm ikke bare den personen, men også bryst. Det er mulig at under høyvann vil være vanskelig å puste og et ønske om å puste dypt, få litt frisk luft. I enkelte situasjoner tidevannet kan være ledsaget av en følelse av svikt i hjerte, ofte kvinner begynner å bekymre seg for at de har hjerteproblemer, se kardiologer, men patologi i dette tilfellet er ikke, dette er en subjektiv følelse, som til slutt vil.
 En viktig funksjon er endringen i psyhoэmotsyanalnoy område. Manifestasjoner kan være annerledes - en nervøsitet, temperament, irritabilitet, døsighet. I tillegg kvinnen merknader som fort lei på jobb, kan ikke konsentrere seg. På grunn av disse uønskede symptomer oppstår krangler med venner, kjente omgivelser ofte ikke klar over endringer i oppførselen din.
 Den tredje gruppen av skiltene er smerter, kramper eller andre ubehag i magen. Vanligvis kan en kvinne ikke engang forklare hva det gjaldt. Når det henvises til gynekolog patologi av reproduktive organer ikke viser.
 Noen kvinner feire blodig liten utladning (som en dråpe), selv om denne egenskapen, og kan være forårsaket av overgangsalderen, men i alle fall, med en slik forferdelig symptomer bør oppsøke lege, og jo før jo bedre.
 Symptomer på overgangsalder kan være forskjellig i hver manifest på sin egen måte, men du bør vite at de ikke trenger å lide. Hvis disse eller andre symptomer på ubehag levere ditt liv - se en lege, er det mange moderne måter å håndtere uønskede tegn på overgangsalder.  
 I dag er helt klart sett at trenden, ifølge som nesten hver person har til å håndtere store mengder data. Naturligvis det meste av informasjon som er innhentet er svært ønskelig å huske. Dessverre, dette er ikke styrken til alle.


Hvordan du kan forbedre hukommelsen Five


 For å alltid være klar over alle hendelsene og lett husker på det mest passende tidspunkt nødvendige data, er det nødvendig å konsentrere all sin innsats på hvordan man kan styrke hukommelsen.
 Slike tiltak bør begynne med å gjennomgå produktene du tar. Legg spesielt merke i dette tilfellet fortjener valnøtter. For å oppnå optimale resultater bør ta ca 100 g av produktet daglig. Du må også ta hensyn til marin fisk, og bør gi preferanse til fet, epler og spinat.
 Noen ganger merkbar hukommelsestap kan observeres i tilfelle når en person er sliten eller føler en sterk følelse. I dette tilfelle er det nødvendig å riktig organisere den daglige rutine. Husk at søvn bør være minst åtte timer i døgnet. Som for utendørs trening, må de ha minst en halv - to timer daglig.
 Sannsynligvis hver mann gjentatte ganger hadde hørt forskjellige uttalelser som er spesialisert hendelser som hjelper den beste måten å forbedre din hukommelse.
 En av disse metodene er, merkelig nok, løse kryssord og. Det er også mulig, for eksempel når du er i et gitt rom for å huske minst 5-8 elementer som er der ute. Når bygningen er forlatt deg, prøv så tydelig som mulig å reprodusere nylig sett situasjonen. Men i dette tilfellet for å trekke oppmerksomhet til det faktum at denne type trening må utføres på en ukjent plass, ikke i hans hjemmekontor eller leilighet.
 En viktig rolle i forbedringsprosessen memorere skuespill og besøke nye steder. Det er ikke nødvendig å gå på en lang reise. For eksempel, vi tidvis plukke opp en relativt nye ruter for å komme hjem for å besøke venner eller på jobb.  
Яндекс.Метрика