Hvordan fjerne hevelse i ansiktet?
 Vann er viktig for menneskekroppen til å støtte noen og alle livsprosesser. Det faktum at vi alle skladayemosya av vann i minst 60%, husker alle fra tids skole biologi leksjoner. Og hva med de resterende 40%? Når det gjelder kjemi, er dette volumet okkupert biologisk viktige organiske og uorganiske stoffer: makro - og mikronæringsstoffer. Deres gjennomsnittlige massefraksjon er den samme for alle mennesker. Men så snart verdien av visse elementer av endring, denne ubalansen umiddelbart påvirker helse og utseende. Og den mest vanlige tilfelle av et slikt brudd, forsinkelse i kroppsvæsken når den overskrider mengden av det samme 60%. Vanligvis resulterer dette i et overskudd av natrium i blod og vev, men det kan være andre grunner. I alle fall, væskeretensjon mykt vev i menneskekroppen utad manifestert som hevelse. Dette fenomenet er ubehagelig for noen part i alle henseender: det fører til fysisk ubehag, vanskelig mobilitet og gjør en person attraktiv. Avhengig av plasseringen på kroppen, hevelse hindrer kledd vzutysya eller bruke sminke. Og hvis hevelse i hender og føtter kan fortsatt være skjult under klær stiler romslig, otekshee ansiktet ikke gjemme seg fra andre. Så fjerner hevelser person så snart som mulig er viktig, ettersom den ikke har tid til å ødelegge humøret og alt neste dag. Hvordan gjøre det raskt og effektivt - avhenger av hva slags hevelse og begrunnelsen for dem til. 
 Hvorfor sveller ansikt?
 "Mechanism" væskeansamling i kroppen er ganske enkel og ganske logisk - som, ja, mange andre fysiologiske prosesser som ligger i vår natur. Kroppen trenger en viss mengde vann, og når nivået er nær den nedre grensen, prøver med alle midler å holde den livgivende vann. Det samme skjer når kroppen godtar feilaktig væske og elektrolyttforstyrrelser på grunn av mangel på fuktighet. Osmotisk trykk (med andre ord - den vann-salt metabolisme gjennom cellevegger) skal regulere disse statene. Men så snart vannet er ikke nok til å oppløse mineraler, eller vice versa - konsentrasjonen av mineraler altfor store, er begge fenomener like væskeansamling.
 Kvantitet og kvalitet av kjemikalier avhenger av deres inntekter fra utsiden av kroppen (fra mat, kosmetikk og medisiner) og kontrollerte interne mekanismer. Derfor kan væsken bli fanget kroppen fra forskjellige, ofte avhengige av hverandre og generelt urelaterte grunner. For å identifisere et mønster, må du analysere ditt kosthold og livsstil, og kvinner ceteris paribus mer utsatt for ødem enn menn. Det er felles for begge kjønn og individuelle faktorer som fører til svelling av ansiktet (minst - andre deler av kroppen):
 1.  Ernæring. Det faktum at etter salt og røkt mat tørst, alle vet. Men alle er klar over det faktum at drukket fra denne tørsten væsken ikke forlate kroppen raskt, og forsinket og danner en hevelse? Alkohol virker på vann-salt metabolisme i menneskekroppen på denne måten. Og hevelse forårsaket av overflødig salt, konserveringsmidler, alkohol og varmt krydder kan bo i noen dager.
  Hvordan fjerne hevelse i ansiktet?

   Ta medisin. Enkelte komponenter medikamenter kan forstyrre permeabiliteten av cellemembraner, og graden av vann-salt metabolisme gjennom dem. Med slike bivirkninger som ofte ledsaget av behandling av kardiovaskulære sykdommer. Aktuelle medikamenter virker ved å utvide diameteren av blodkar. Dette svekker blodstrømmen, slik at den hindrer stagnasjon og rettidig utskillelse av overflødig vann. I tillegg til noen idretter ernæring produkter øke muskelmasse forårsake væskeretensjon standard er dette basert på deres effektivitet.
   Sover i en ubehagelig stilling. Etter mye reise i en buss eller bil for en lang tid når kroppen din er i den samme faste stilling, sirkulasjonen av blod og lymfe brutt. Som et resultat, leggene og føttene svelle, bli klumpete og "skyggevinge" vann. Det samme skjer med ansiktet ditt om natten når du sover til morgen løgn slik at huden ikke får puste ordentlig og sirkulere blod og oksygen forsyning celler. Spesielt garanterer en person i en drøm pute nesten hevelse av øyelokkene, hake og hals i morgen. Sover i et tett rom truer også morgen ødem.
   Hormonell ubalanse - Midlertidig, men følsom sak ødem. Vanligvis 3-4 dager før menstruasjon kvinner oppdager at deres morgen ansiktet ser oppblåst og øyelokk - hoven. Denne svelling av ansiktet etter opphør av måneds passerer, og dens utseende i varierende grad av alvorlighet bør vurderes egenskapene til organismen. Overgangsalder kan også føre til hevelse i ansiktet.
   Heat. Mange mennesker lider av hevelse i sommer. Når temperaturen stiger over 25 grader mark, er strap sandaler begynner å gjøre vondt å krasje inn i føttene, ikke slitt på ringfingeren, og hans ansikt reddens og stigninger. Dette overopphetet kropp krever drikking, som bare forverrer vann og salt ubalanse og stagnasjon av væske i bløtvev.
   Sykdommer i indre organer sine systemer og gi kronisk hevelse. Dette er den mest alvorlige årsaken til ødem, som du ønsker å kjempe innenfra, ved hjelp av kombinasjonsbehandling under veiledning av medisinsk fagpersonell. I væskeretensjon kan påvirke hjerte-, endokrine, nyresykdom. Ofte svelling er et signal funksjonsfeil i leveren, lymfe og proteinmetabolisme. Noe initiativ i å bli kvitt symptomatisk ødem forbudt.
   Hvordan fjerne ødem hjemme
   Sannsynligvis finne årsaken til væskeansamling i ansiktet ditt kan bare være en lege. Likevel er det tegn du kan navigere, hvor alvorlig omstendighetene som forårsaket hevelse. Dermed, hvis den målte livsstil og moderat forbruk av salt mat du regelmessig ser i speilet hans funksjoner hoven - søke profesjonell diagnose. Vel, hvis du finner en hevelse i ansiktet morgen etter festen, så kan vi prøve å bli kvitt det tilgjengelige materialer for hånden:
  1.  Charge. Moderat fysisk aktivitet og bringe kroppen i en naturlig oppreist stilling for ham i stand til å redusere hevelse i ansiktet i de første minuttene etter oppvåkning. Et par av sit-ups, tilt, svinger rotasjon armene og halsen fra side til side stimulere blodsirkulasjonen, og med det - overflødig væske utstrømningen fra foretaket.
    Vask. Komme opp av sengen, gå inn på badet og skylle ansiktet med kaldt vann fra springen. Hvis kjøleskapet er en flaske mineralvann - det er bedre egnet for en forfriskende og lindrer hevelse vask. Flere ganger i ansiktet av intens skaft med palmer og feste dem til kinnene.
    Douches vekker hele kroppen, stimulerer stoffskiftet og blodsirkulasjonen, gir huden elastisitet og friskhet, og ansikt - farge og tone. Med stativ hodet under rennende vann og temperaturen endring fra varme til rommet, så en slik kulde, noe som kan tåle, og igjen til rommet og varm. Gjenta tre eller fire sykluser, og deretter raskt gni hele kroppen med et håndkle. En person trenger ikke å gni.
   Hvordan fjerne hevelse i ansiktet?

    Kosmetisk is. Jenter som er klar over sin predisposisjon til utseendet på ansiktsødem forhånd lagre dem i fryseposer spesiell væske som under frysing er en fin måte å gjenopprette tone stoffer. Alle andre kan forberede det selv, bay i spesielle former og plassere i fryseren over natten mineralvann avkok av kamille eller grønn te. Når ødem ta en isbit og gni dem lett panne, kinn og hake. Unngå å berøre biter av is for å tynne øyelokk hud og ikke stoppe det på samme sted, for ikke å slappe av sensitive ansikts nerver.
    Komprimerer - Et utmerket middel for hevelse av ansiktet, hvis du har tid til å legge seg ned minst 10-15 minutter. Forberede et avkok av kamille, nesle, calendula eller mynte. Avkjøl og fukte det to bomullspads. Klem forsiktig og sette på lukkede øyelokkene. Slappe av og ligge stille på ryggen. Vask deretter med kaldt vann. Hvis du raskt komprimere kan brukes teposer. Etter brygging av te kjøle dem og gjelder for øyelokk som bomull pads. Du kan bruke svart, grønn eller urtete.
    Maske for fjerning av ødem kan tilberedes fra butikken, så vel som hjemmelaget. I det første tilfellet, guidet av sine egne økonomiske ressurser, tidligere erfaringer og råd av selgeren. I den andre rist revet ost én potet (skrelles) og rikelig søke på ansiktet. Ligg med denne masken, slappe av ansiktsmusklene i 10 minutter og tørk ansiktet klut og skyll med kaldt vann. Den andre populære decongestants verktøy i arsenal av tradisjonell medisin - agurk. Skjær den i skiver og søke på ansiktet. Og ikke bare på øyelokkene, som vanligvis viser salgsfremmende fotografier, men også på pannen, kinnene. Fuktigheten av agurk gjøre huden porene åpne opp og normaliserer salt metabolisme - reduserer hevelser eller helt forsvinne.
    Akupressur fjerner hevelser person raskt hvis du gjør det riktig. Tuppene finne og legge litt press på såre flekker på begge sider av brua på om det innerste hjørnet av øyet. Raske brå bevegelser presse dem 50-20 ganger. Deretter fingertuppene for 3 minutter massere kinnene såkalte orbital bein, beveger seg i retning av templene til vingene av nesen.
    Urtete, Drunk før frokost på tom mage, våkner fordøyelse og metabolisme, inkludert forbedrer blodsirkulasjonen og lymfe flyt. Forberede en stor kopp naturlig grønn te med sitron eller tranebær forlater brygge. Drikk små slurker og 15 minutter avstå fra å spise. I løpet av dagen, unngå salt og drikk rikelig med bord mineral og ren ikke-kullsyreholdig vann. Unngå kaffe, pakket juice og shypuchok. Helle på frisk frukt og grønnsaker.
    Vel, i fremtiden, ikke å kjempe hevelse i ansiktet igjen og igjen lært noen enkle regler for ernæring og adresser fra kroppen din. Nok til å begrense mengden av salt og kunstige komponenter i kosten hver dag for å drikke minst to liter rent drikkevann (kullsyre og med en spiseskje, ikke medisinsk saltholdighet), regelmessig søvn til rett tid og riktig positurer. Vanligvis er en frisk person disse tiltakene nok til å glemme problemet med væskeansamling i ansiktet og andre steder i kroppen.  
Яндекс.Метрика