Hvordan fjerne hevelse Eye
 Morgen - en flott tid, spesielt om sommeren, er skarp og kjølig luft, smiler solen varmt, og fuglene synger og kvitrer i ulike stemmer og motiver. Etter å våkne opp og se en slik skjønnhet og harmoni i naturen, får man en stor munterhet og god humor. Dessverre skjer det ofte at all den entusiasme og ønske om å skape taper av etter et blikk i speilet. I stedet for en hyggelig ung mann og pen jente blanke overflaten viser en skapning av ubestemmelig sex med hovne øyelokk og litt hovent ansikt. I slike øyeblikk, spør mannen selv spørsmålet: hva som skjedde med meg og hvor raskt fjerne hevelse i øyne og ansikt?
 Forårsaker øye hevelse
 Hvis utseendet på poser alder - sjelden hendelse i livet ditt, så er det ingen grunn til bekymring. Kanskje natten før du spiste krydret eller salt mat som forårsaket tørst, eller drikke mye væske. Overskudd av salt som kommer inn i det ekstracellulære rom, trekkes over vann fra cellene selv og fra blodstrømmen - her og der svelling. Eller drikker mye vann, gikk du til å hvile, og nyrer kunne takle den økte belastningen, og vannet som er igjen i den inter plass. Forresten, kan alkohol også indusere ødem i ansikt og øyelokk.
 Vi må ikke glemme at hyppige eller daglig poser under øynene kan signalisere tilstedeværelsen av visse sykdommer eller dysfunksjoner av enkelte systemer. Den vanligste trigger utseendet av ødem er et brudd på nyre og hjerte-karsystemet, fulgt av brudd på avløpssystemet i kroppen, problemer med mage-tarmkanalen, belastningen på øynene når du arbeider med datamaskinen eller mikroskop), stress, genetisk predisposisjon.
 Normalt, hevelse av øyelokkene forsvinner etter 4 timer, men hvis ikke, bør du oppsøke lege og gjennomgå en full inspeksjon. I det tilfelle hvor de svellede øyelokk til, finnes det mange måter å bli kvitt slike problemer hjemme.
 Hvordan fjerne hovne øyne hjemme
 Hvis du vil starte, ta en titt på sammensetningen av hans daglige krem ​​skygge. Hvis den inneholder koffein, du utrolig heldig. Påfør kremen på øyelokkene og massere dem litt - noen få minutter hevelse minker og tiden hjemme vil forsvinne helt.
Hvordan fjerne hevelse Eye
 Gode ​​avlaste hevelse lotion med kamille. Brew en spiseskje tørket kamille blomster kopp kokende vann, la stå i 15 minutter og deretter bruke en bomullsdott eller gasbind gjøre lotions. La dem i øynene i 15-20 minutter.
 Hvis du er bekymret for om ikke bare hevelsen, men de mørke ringer under øynene, kan du bruke vanlige poteter. Tuber skåret i skiver og legg på øynene i 20-30 minutter. Hvis du har tid, så riv potetene revet og blandet med dill eller persille (i like mengder). Denne blandingen ble satt i 20 minutter på øyelokkene og legge seg ned.
 Selv våre bestemødre renset hevelse øynene med agurk - du skjære den i skiver og legg dem på øyelokkene. Over tid har denne metoden blitt forbedret: rist agurk revet og sette dette vekt på øynene, og på toppen av det, sted bomull pads dynket i melk (helst kaldt). Eksponering av slike masker - 20-25 minutter.
 En meget effektivt middel for hevelse anses frosne kjøttkraft kuber. Forbered med kamille, celandine eller kjøttkraft Hypericum og fryse det i form av is. Tørk ansiktet og øyelokkene daglig - hevelse av øyelokkene, og du er ikke redd.
 En annen enkel og effektiv måte å bekjempe hevelse øyne er teblader. Sett på lokk bare brygget teposer i 10-15 minutter - resultatet vil gjøre deg lykkelig. Forresten, for å avlaste hevelse i øyelokkene er bedre å bruke ren svart te, ikke grønn eller tilsetningsstoffer.
 For å håndtere denne morgenen ikke uttrykke behandling, husk din helse og prøv å ikke spise mye mat og væske før sengetid, glemme Vigil ved datamaskinen og begrense alkohol. Hvis øye hevelse assosiert med funksjonen fungerer, prøv å gi øynene dine med jevne mellomrom reise å få øye på den rette jobben. Og ikke glem viktigheten av en sunn og full av søvn!  
Bodyaga av blåmerker
 I vårt liv er det ofte lite problemer. For eksempel kan vi ved et uhell faller og bumping og så videre. Hvis skaden er alvorlig, så vi går til traumesenteret. Men, heldigvis, ganske ofte vi otdelыvaemsya riper, blåmerker og blåmerker.
 Tilstedeværelsen av blåmerker på kroppen - noe ubehagelig og ikke veldig hyggelig. Mange vet at blåmerke indikerer tilstedeværelse av indre skader. Blåmerker kalles hematomer. Svært ofte blåmerker "er" våre barn, tenåringer som er mer mobile enn voksne.
 Selvfølgelig blåmerke kan gå selv, men alle ønsker å ha det snart tjent. Så er spørsmålet om hvordan man skal håndtere blåmerker? En god måte er bodyaga salve av blåmerker. La oss se hvordan du bruker den.
 Hjelp bodyaga av blåmerker?
 Bodyaga er en tradisjonell metode for behandling av blåmerker og blåmerker. Denne lille planten består av en svamp liv i elver og innsjøer.
 Apotek kan kjøpe pulver, salve eller gel bodyagi. Ved hjelp av disse verktøyene er lett. Hvis det er et pulver, må det først bli utvannet av brukeren eller vann eller hydrogen peroxide, og hvis gel eller salve, bare spre dem til stedet slag og blåmerker. Men første legene å gi råd blåmerker bruke is eller noe kult.
 Handling bodyagi basert på det faktum at det hjelper fremskynde oppløsningen av en skade som faktisk er utvinning av skadet vev. Det forbedrer også prosessen med å levere oksygen til skadet vev, noe som bidrar til å redusere smerte.
 Det mest praktiske er anvendelsen av salven "Badyaha" (vær forsiktig, du vil være i stand til apotek over bodyagi skriftlig og gjennom bokstaven "o", og av bokstaven "a", betyr det samme), som har møtt alle de nødvendige proporsjoner som er praktisk fordi de ikke trenger å bruke tid på matlaging.
 Forresten, er bodyaga en fin måte å bekjempe problemet hud og pigmentflekker. Hjelp av bodyagi som gel hjelper trange porer.
 Også perfekt bodyaga fra blåmerker under øynene. Salve eller gel bodyagi påføres huden rundt øynene før du går til sengs, og ved morgen kan du oppleve at blåmerker var. Men vi må huske på at sorte øyne kan være et resultat av alvorlig utmattelse, og før du begynner å behandle dem, må være riktig sove. Hvis svarte øyne synes du ofte, sørg for å se en lege fordi de kan indikere noen forstyrrelser i kroppen.
 Kontra bodyagi
 Som nevnt ovenfor, bodyaga beste verktøy i kampen mot blåmerker, men som med alle verktøy, har det kontraindikasjoner. La oss snakke om dem.
 Den første er en kontraindikasjon eller blødning sår. I dette tilfellet bruker bodyaga kan ikke, men det vil nage. Det samme gjelder nærvær av riper.
 Heller ikke anbefalt til bruk bodyaga når huden er betennelse. Det kan forverre betennelser.
 Bodyaga - kraftig verktøy fordi det kan føre til en allergisk reaksjon hos mennesker som huden har en høy følsomhet. Før du bruker den, kan du bruke en liten mengde av produktet på huden din og se reaksjonen. Hvis en allergisk reaksjon bodyaga ikke kan brukes.
 Små barn som har svært delikat og sensitiv hud, gjelder bodyaga ikke nødvendig. For dem er dette verktøyet veldig sterk.
 I alle andre tilfeller vil kampen mot blåmerker bodyaga være den beste måten.
 For eksempel kan bodyaga også brukes under graviditet, så det har ingen negative effekter på fosteret. Også, kan midlene brukes med bodyagi kvinner under amming.
 Viktig er det faktum at midler fra bodyagi kan kjøpes på nesten alle apotek, med bodyaga er svært økonomisk måte. Dermed vil pulver bodyagi koste ca tjue rubler, geler og salver vil ikke overstige to hundre rubler. Bodyaga blitt et uunnværlig verktøy i medisinskapet.
 Vi ønsker deg til litt problemer med utseendet på blåmerker og støt du ikke forekomme, men, og hvis de var, så bodyaga hjelpe deg raskt og enkelt å takle dem. Skål!  
Alginat maske hjemme
 Hver kvinne ønsker å se attraktiv, ung og vakker. Men mens nådeløst huden vår. Omsider det blir gamle, mister elastisitet og smidighet. Så hvert år behov for ekstra omsorg øker.
 Skjønnhetsindustrien er i stadig utvikling. Et stort antall av skjønnhetssalonger som tilbyr et bredt spekter av behandlinger for hudforyngelse. Mange mennesker har ikke råd til omsorg. Å se bra ut og ta vare på huden din ung nok til å ta vare på huden hjemme. Det er mange forskjellige masker som du kan forberede deg selv, og dermed spare betydelige beløp. Alginat Mask - Dette er et alternativ som lar deg se attraktive.
 Historien om oppdagelsen
 De helbredende egenskapene som er innlemmet i brunalger, ble kjent i det gamle India og Kina. Dette anlegget er mest vanlig i havene i kald flyt.
 Alginat - et salt avledet fra alginsyre. Den viktigste kilden til dette stoffet er brunalger.
 I 1981, den berømte vitenskaps kjemiker ved navn av engelsk opprinnelse Stanford åpnet alginat. Denne oppdagelsen var av bare sekundær betydning for forskeren, som sin viktigste oppgave var produksjonen av jod.
 Etter oppdagelsen av stoffet, har produksjon av masker basert på det blitt svært populært i mange land: USA, Japan, Kina, Storbritannia, etc. Søknad i Arkhangelsk-regionen basert på materialer produsert i Barentshavet og Det hvite.
 Verdien av tare for kosmetikk er den unike evnen av planter til å binde vannmolekyler. Som et resultat dannes helevydnyy stoff som inneholder en stor mengde av næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
 Indikasjoner og kontraindikasjoner varianter
 Produktet er allsidig og passer for alle hudtyper. Anti-inflammatorisk, beroligende og styrkende og stimulerende effekt. Maske fukter huden, reduserer hevelser og har effekten av løftene.
 Det finnes mange varianter av masker fra brunalger. Det hele avhenger av hva som er lagt til sitt medlemskap. Masker kan være med kamille, ginseng, grønn te, kakao og andre. Uansett hva du velger, vil hyggelig fornøyd resultatet. Masker stramme huden, bleke det og gi det til et attraktivt og sunt utseende.
 Regler som gjelder masker alhynatnoy
Alginat maske hjemme
 Den beste tiden å bruke - før du går til sengs. For å gjøre dette, bør du:
 1. Rens huden mot forurensning. Du trenger å vaske med vaskemiddel. For mer effektiv rengjøring rozparyuvalnu lage en maske som vil forsterke effekten.
 2. ren og tørr hud, påfør en fornyende måte. Alginat forsterke virkningen av aktive ingredienser. Med andre ord, å for bedre fukting prosedyre bruke en fuktighetsgivende emulsjon. Vær sikker på at midlene til fullt påkledd.
 3. Hell innholdet av pulveret i en beholder laget av plast eller glass, er det ønskelig at det var dyp, fordi ellers røre den resulterende masse er ubehagelig. Å finne riktig nummer, må du vurdere området, noe som krever en maske. Hvis denne personen deretter ta to skjeer til å delta i prosedyren og bryst, trenger 4-5 spiseskjeer Deretter en 1: 1 blanding feil med varmt vann. Prøv å holde denne vekten var homogen. Masken stivner raskt, så vi må røre raskt. For 1-15 min vekt bør være som en tykk krem.
 4. Påfør masken. Du kan bruke en børste. Sjiktet bør være tykk. Felt av øyne og lepper som du kan bruke. Ved første vil det være vanskelig å gjøre alene, så det er noen til å hjelpe.
 5. Etter en stund vil du føle sammentrekning og muligens kribling. Dette er et tegn på at masken var fryse. 15-30 minutter bør holdes trygt Status: snakker ikke smile, som ikke bruker ansiktsuttrykk. Du kan ta hva som helst uten å vise en ingen følelser på ansiktet hans.
 6. Mask Fjernet enkel: heve reservoaret fra haken opp. De resterende brikkene kan enkelt fjernes tonic. Alginat fortsette å påvirke huden. Ganske enkelt å bruke krem.
 Alginat maske hjemme har samme effekt som i kabinen. Kjøp nå være nødvendige komponenter i alle apotek eller utstede en ordre i nettbutikken. Men med de fleste skjønnhetseksperter anbefaler å bruke tjenestene til kvalifiserte fagfolk som på riktig måte kan identifisere og antall prosedyrer de trenger.  
Яндекс.Метрика