Hvordan fjerne hevelse av neseslimhinnen?
 Nysing og rennende nese - egnede reaksjoner på eksterne virus. På den ene side, mobiliserer denne prosessen immunsystem, men kan ikke alltid lagt nese bor der. Hver dag sykdommen vil utvikle seg og kan flytte inn i kronisk form. Hvis det ikke blir behandlet i tid, kan det være alvorlig hevelse av neseslimhinnen, ledsaget av allergiske reaksjoner. Hva er det førstehjelp på slimhinneødem? For å hindre et slikt kurs av forkjølelse, virussykdommer? Kanskje en rask kvitte seg med kalde, rene nesehulene og bihulene fjerne poser under øynene? Disse og andre spørsmål vi vurdere medisinsk.
 Årsaker og symptomer på neseslimhinneødem
 Dersom tett nese, det første vi ile til apoteket for dråper, men de kan bare pausetid løpet av virusinfeksjoner, mot der det er allergiske reaksjoner. Behandlingen bør være individuelt, spesielt hvis legen har satt deg diagnostisert med "rhinitt". I klartekst, dette svaret til ekstern infeksjon, samler slim bakterier og nesen med slim fører dem ut. Det ville synes at kretsen er enkel, men det er bare ved første øyekast. Faktisk er det en fordeling av blod antistoffer for å blokkere bakterier og allergener. Blodstrøm øker, blodårene utvider seg smalere veggen vev - det vanskelig å puste, inne følte svie og kløe i øynene av utilstrekkelig passasje av luft gjennom bihulene.
 Hvis hevelse i nesen ikke behandles i tide, går den inflammatoriske prosessen i de nedre luftveiskomplikasjoner og kan gi visjon.
 Terapi slimhinneødem
 1.  Hvordan fjerne hevelse av neseslimhinnen uten intervensjon spesialist? Det første du må gjøre er å antihistaminer bredt spekter: pivtabletky Tavegil eller diazolin. I mer alvorlige og avanserte tilfeller suprastin bruk.

   Samtidig behandling vil være i nesedråper med olje (hvis ikke allergisk mot dufter) og total kroppsfestningsverk. Hvis du kan holde deg forkjølelse vitamin C, inkludert ikke bare tabletter, men også sitrus.

   Hvis hevelse vedvarer i mer enn tre dager, må du ta kontakt med en terapeut eller Otolaryngologist som propishut kurs hormoner, inkludert antistoffer.

   Hvordan velge riktig behandling hevelse av neseslimhinnen?
   Behandling vil avhenge av grunnen til at den er valgt individuelt. Symptomer på rhinitt er den samme, så hvis du er en nys, har du problemer med å puste gjennom nesen, kan du ikke sove om natten på grunn av bihulene og har hyppig kald, indikerer dette begynnelsen på den inflammatoriske prosessen. Før du kontakter en lege kan bruke eventuelle salver som har antibakteriell effekt, skyll hulrommet i hals og nese løsning furatsilinom utøves en bakteriedrepende effekt.
  Hvordan fjerne hevelse av neseslimhinnen?
   Noen ganger pasienten klager over mangel på tid, sier han aldri skadet, deretter i kurset er hjelpestoffer som: interferon, som er innpodet i nesen flere ganger om dagen, eller mupyrotsyn Bioparox.
   Hyppige forkjølelser kan føre til kronisk rhinitt, i løpet av sykdommen bindevev vokser og vises inne i tumorer av forskjellig slag, som vanligvis er avskåret kirurgisk.
   I den postoperative periode i kroppen blir forstyrret generell sirkulasjon, fordi det er hevelse av neseslimhinnen. Men etter at såret er forsinket, er blodkreft funksjon normal, og hevelsen går av seg selv. I denne perioden må du ta hensyn til hygiene prosedyrer (fjerning av skorper, skorper, propper) og sinus Kylling med antiseptiske midler.  
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 For å opprettholde helsen til en person trenger en balansert diett som kan forbedre immunitet, forbedre hudens tilstand og være attraktive kalorier. Ernærings utvikle sommer- og vinter rasjoner, som er differansen i antall produkter som inneholder glukose, når kald, trenger mer varme når en person - mindre. Det er produkter som skal motta daglig - såkalte må-ha, hva som trengs først. Ser inn anbefalinger fra eksperter på ernæring, tilbyr vi topp 20 mest nyttige produkter som skal brukes gjennom hele året.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Kalkun kjøtt
 Dette produktet er et kosttilskudd og utrolig nyttig, siden inneholder selen, sink, flerumettede fettsyrer og sliter med å danne onkokletok. Hvis kalkun kjøtt ikke blir funnet, kan du erstatte kylling eller biff, fordi de er like i sammensetning.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Olivenolje
 I små mengder er det ikke bo i kroppen som arteriell plakk, gir olivenolje hjertet til å fungere normalt ved høy fysisk anstrengelse. Det er helt rene kar, om oljen brukes i salater 2-3 ganger i uken.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Grønn te
 Det mer koffein enn kaffe hammer slag. Hvis du drikker en kopp te om dagen, betyr det gamle Alzheimers sykdom ikke true deg. I grønn te er en liten ulempe - ikke drikker på tom mage, fordi, når kombinert med enzymer i slimhinnene, skaper det et aggressivt miljø, noe som er årsaken magesår.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Kylling og vaktel egg
 Hvis de ikke bruker, musklene er pløsete og hukommelse svekkes. For mage nyttige rå egg, men vi må være forsiktig, fordi hver av dem kan være teoretisk salmonella, så ofte egg.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Drikkevann
 Hver dag bør du drikke to liter vann fortsatt fritt ut giftstoffer fra kroppen. Det er viktig i enhver diett, siden vann muliggjør lang kneledd sult.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Helkornbrød
 Den består av komplekse karbohydrater, som gir energi for dagen og gjør at du kan bli matet i lang tid. Brød binding til kosttilskudd diett.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Havreflakene
 En av de mest høy-kalori mat morgen, slåss stress, støtter immunforsvaret og godt fordøyd. Havregryn er vist til de som liker å spise om natten: 2-3 spiseskjeer havremel vil tillate deg å være fornøyd og ikke passer til kjøleskapet til i morgen.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Mandler
 Dette mutter er rik på fiber, protein og vitamin B, E, er A. Almond bra for hjertemuskelen til mage-tarmkanalen, forbedrer hudfarge og generelle hud tilstand.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Spinat
 Nyttige for bevegelsesapparatet, noe som gjør bein sterkere, like mye kalsium i spinat. Det er nødvendig for synsskarphet og å støtte hans libido ganske 1-2 ganger i uken legge friske salater.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Tomat
 Denne vegetabilsk styrker hjertet (også i form av tomat ligner det menneskelige hjerte), sliter med aterosklerose og reduserer risikoen for kreft. I rå tomater ikke er fullt absorbert, mens varmebehandling fremmer utviklingen han lykopen - et sporstoff som fjerner giftstoffer.
Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Blåbær
 Berry antioksidant, forbedrer synsskarphet, forbedrer hjernens funksjon og stabiliserer magen. I en uke må du spise 100 gram. bær i noen form.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Soyabønner
 De inkluderes i tofu, soyamelk og soyasaus. Smaken minner om eggehvite, men sammensetningen er - ren cellulose, som er alle vitaminer, i stand til å gjenopprette vitalitet av mannen.

Den mest nyttige produkter i daglig meny
 Meieriprodukter
 Bifidobakterier som inneholdes i dem - et byggemateriale for den voksende organisme. Melk, ost, rømme og yoghurt nødvendig i kostholdet til barn og unge. For voksen bruk synker til to ganger i uken, ettersom det sure miljøet i magen etter melk og dets derivater forbedrer gass.  
Яндекс.Метрика