Hvordan fjerne linsene?
 I dag kontaktlinser har blitt et godt alternativ til briller og laser synskorreksjon. Bruk av kontaktlinser har en rekke fordeler som ikke er i glass - denne estetiske aspekter, og en større visningsvinkel, og brukervennlighet. De er ikke utsatt for svette om temperaturen synker, egnet for folk som har en aktiv livsstil. Linsene er sprukket og ødelagt av en vanskelig bevegelse, som kan skje med poeng, de er enkle og behagelige å bruke. Dagens linsene er laget av trygge og moderne materialer, og kontakt synskorreksjon industrien gir et bredt spekter av variasjon og kvalitet linsevæsker. Men for å bruke kontaktlinser komfortabelt og uten risiko for øye helse, må du følge reglene for rensing og hranenya linser. Det er også evnen til å fjerne linsen for å eliminere traumer av slimhinnene i øyet linsen og mekaniske skader.
For å fjerne kontaktlinser, ønsket ro, er det best å gjøre dette ved et bord hvor du kan legge en ren klut eller håndkle og sette et lite speil. Nødvendig tid - vaske hendene rene og tørre gni dem. Husk, uten å overholde reglene for asepsis er mulig å få en infeksjon i øyet, noe som vil føre til konjunktivitt (betennelse i slimhinnen i øyet) og deretter midlertidig må gi opp iført linser!
Linser er delt inn i "riktig" og "venstre" betinget. Denne divisjonen har betydning bare for folk som bruker forskjellige parametre linse. Men operasjonen bedre huske hva du hadde på seg linse på det ene øyet, og hva - til en annen. For å unngå forvirring alltid begynne å skyte et enkelt objektiv, for eksempel, det høyre øyet. Mange containere objektivet er merket «R» («høyre») og «L» («venstre»), som betyr "riktig", "venstre". Fjern en objektiv og plassere beholderen i en avdeling som er dedikert til henne, og deretter fjerne linsen og fjerne gjenværende i den andre delen av beholderen.
Container linser bør vaske og tørke når linsene er hentet fra det, fordi det kan bli en beholder for bakterier. Det er lurt å kjøpe en ny boks hver 3-4 måneder. Etter å ha fjernet linsen og plassere den i en container, sjekk at du ikke zaschemyly sin kant for lukking av beholderen, lukk lokket tett for å unngå å helle løsningen og tørke linser.
Kontaktlinser kan brukes etter bruk av sminke og ta ned - for å utføre make-up remover. Det er tre hovedmåter hvordan å fjerne linsen:
 Metode nummer 1.
 1.  Løft opp øynene, trekk nedre øyelokk én finger.
  Plasser puten av fingeren på den andre enden av objektivet.
  Sakte skifte linse i retning av den side. Ta forsiktig linsen tommel og pekefinger og fjern rask bevegelse av øyet.
  Fjern til en beholder med en spesiell løsning.
  Hvis du har fjernet linse og lim den, ikke dra i kantene, ikke spre sine hender, som du kan skade den og det blir uegnet for ytterligere slitasje. Hvis linsen holde sammen, ta det forsiktig med fingeren eller en spesiell linse pinsett og forsiktig sette den i en beholder med en rensende løsning, hvor det kan avgjøre på egenhånd. Du kan også sette linsen mellom to fingre (tommelen og peke) og zvolozhyvshy sin løsning, gni forsiktig, og det vil ta.
   Metode nummer to.
  1.  Se opp.
   Fingertupper passende hånd linse for å flytte nedover.
   Forsiktig holder linse pads av indeksen og tommelen, trafikk schypokobraznыm fjerne det fra øyet.
   Bevege linsen i en beholder med en rensende løsning.
    Metode nummer tre
   1.  Sette pekefingeren på øvre øyelokk og pekefingeren på den andre hånden eksempelet ovenfor den nedre øyelokk.
    Samtidig dramatisk bevege fingrene mot hverandre. Kontaktlinser må skifte og være i dine hender.
     10 gylne regler for drift av kontaktlinser.
    1.  Observere aseptisk. Pass på å vaske grundig hendene hver gang du tar kontakt med linser. Dette vil fjerne muligheten for oppføring av bakterier på overflaten av linsen. Før slitasje og / eller fjerne kontaktlinser, er det viktig at hendene er tørre, kan du bruke denne håndkle eller serviett med en glatt overflate, unngå ciliary vev fordi lo partikler kan være på linseoverflaten og forårsake ubehag.
     Skyll ikke bort sminke før du fjerner objektivet til verktøy for make-up remover funnet seg på overflaten av linsen. Gjelder ikke kosmetikk på hånden før take off eller sette på objektivet fordi essensielle oljer og fettstoffer komponenter kan få på objektivet, og dette vil forverre sine optiske egenskaper
     Følg arbeidsliv til kontaktlinser. Selv om du bruke lange linser, fjerne dem fra tid til annen om natten for å gi øynene hvile.
     Prøv ikke å bryte linse negler. Lange negler (inkludert kunstig) kan skade eller riper i linsen i øyet. Prosessen med å fjerne linsen kan bare være fingertuppene
     Inspisere overflaten av linsen alltid før du setter på objektivet for å sikre sin integritet fordi linsen med sprekker og hull provosere irritasjon av slimhinnene i øyet og kan være utløsende faktor for den inflammatoriske prosessen, så bruke disse linsene er ikke anbefalt.
     Hold linser bør bare spesialiserte løsninger, utviklet for rengjøring og lagring av linser.
     Ikke bruk lokale oftalmiske medisiner (dråper, geler, salver) uten forhåndsgodkjenning av øyelege.
     Ikke ha linser skadet på grunn av seg slike linser kan skade slimhinnen i øyet.
     Ikke ta andres linser for å unngå overføring av øyeinfeksjoner.
     Kast objektiver etter deres levetid. Forfalte mye verre objektiver renset av lag av protein og kan forårsake øyeinfeksjoner.
     Etter de ovenfor beskrevne reglene, kan du sømløst bruke kontaktlinser. Etter en stund, er bare vanskelig alle disse handlingene er brakt til automatikk i begynnelsen, når du blir vant til linsene, kjøpe sin første opplevelse av donning og fjerning. Etter å ha trent erfaring kan du enkelt fjerne kontaktlinser uten å tenke på den tekniske siden av ting.  
Hvordan velge en mink pels?

 Prøv å lære produktet "innsiden".
 For mange år, er mink pels vurdert de mest status-sy kåper, jakker, hatter og tilbehør.
 Men muligheten til å kjøpe et kvalitetsprodukt med lite mink, fordi de siste årene begynte å produsere et stort antall finter, men de finnes. Det er lurt å følge visse regler og følge noen poeng.
 Første Skal du kjøpe produkter kun i spesielle butikker som har gode referanser. Men for å være ærlig, er det best å kjøpe slike varer i utlandet. Selv butikker funnet falske produkter og andre klasse. Kjøpe ekte mink pels - en vanskelig oppgave, men ekte. Høy kvalitet mink prisene bør ikke skremme kjøpere, fordi virkelig kvalitetsprodukt som har en kostnad. Høy kvalitet mink tjene minst 10 sesonger. Kjøpe et produkt testet på plass, sparer du mye mer enn å kjøpe en defekt produkt på markedet eller i tvilsom butikk. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge den rette stilen på kjolen? »
Hvordan velge en mink pels?

 Dernest, Tenk dyrehår. Dekke starte estimat som følger: mot korn til pels hånden og legge merke til hvordan produktet skal svare på slike tiltak. Dersom virke pels, bør hårene ta startposisjonen for en meget kort periode, berørings de bør være silkeaktig. Hvis håret ikke er akseptert startposisjon, så definitivt du foreslåtte produktet mink pels. Veldig nøye gjennom villushøyde. Mink har alltid den samme lengden på håret, og hvis høyden på villi er forskjellig, så mest sannsynlig er det murmeldyr pels. Et annet viktig kriterium for å avgjøre ektheten av mink er podpush (lo ved siden av huden, noe som er litt kortere ostovoho dyrehår), som skal være ganske tykk og tett.
Hvordan velge en mink pels?

 Det samme skjer og varierende kvalitet på mink. Hvis du klemme eller riste produktet, vil kvaliteten på mink hår ikke smuldre eller etter at du var poschyplete eller etter risting. Hvis hårene på pelsen, men dusjet, så skrelle som ble vunnet i en sesong molting dyr, eller feil vedlikeholdt, og dermed redusere slitasje produkter. Du bør også merke tilstedeværelse av bare flekker og spor av rust på produktet.
 Ofte er pels farge eller missfarging. Hvis malingen fargen er lik den naturlige fargen på dyret, bør det være på vakt, fordi mest sannsynlig, produsenter prøver å male de synlige rynke produkter. Men hvis farge produkter ble gjennomført i henhold til de regler som du ikke bør være redd for maling, det vil ikke skade den lange levetiden av produktet. Sjekk kvalitet malingsprodukter kan holde et hvitt lommetørkle eller klut av ull. Hvis stoffet er igjen beis og maling hår, ble deretter farging utføres korrekt og kvalitet maling.
Hvordan velge en mink pels?

 Og for det tredje, Evaluere kvaliteten av skinn. Høyre tannage er myk og lett, men tett. Den beste måten å verdsette Mezdra strøk - se under slimhinnen. Put elementene må prymetan å skrelle for hånd og ikke dukket opp nederst. God hud er hvit (ikke gul!) Farge (hvis produktet ikke er malt). Også setter pris på tilkoblings skins, de må være bundet, setter pris på kvaliteten av sveiser, størrelse brikker (bitene mindre, skal produktet være billigere).
Hvordan velge en mink pels?
 Den billigste strøk lys brun farge og en mutter, litt mer mørk brun, rød og honning nyanser, enda mer blå, grå og beige mink. Og den dyreste mink - "black diamond» (Svart Glama), er det også svært høy kvalitet.
 Det skal forstås til hvilket formål du ønsker å kjøpe en pels, mink siden - ikke veldig varm pels og alvorlige frost det vil ikke fungere. Hvis du bruker til å flytte bilen, ville det mest praktiske alternativet for deg være en kort mink pels, fordi friksjonen av pels bilsete vil bli skadet. Flytte uten biler, perfekt lengde mink belegge dine / korte jakker er lengden fra midten av låret og uten begrensninger, avhengig av hvor behagelig eier strøk.
 Disse grunnleggende kriterier for å hjelpe deg å velge et kvalitetsprodukt med mink.
 Lykke til shopping!

 Hvordan velge en frakk Video


Яндекс.Метрика