Hvordan fjerne magen og sidene hjemme: faglige råd

 Pels, lue, varme klær - en obligatorisk del av vinteren. Men med den kommende våren, er vi glade for å åpne skapet og trekk ut en lys sommer klær. Og her har vi forståelse for at glemte at vinterferien var ikke forgjeves for tall - jeans var for stram, og favoritt koftochka sprengning i skjøtene. Som et resultat, en titt neэffektno sider stikker ut fra under plagg. Så, hvordan du fjerner magen og sidene hjemme? Som vil være tema i en artikkel.
 Å fjerne mage og sider raskt, er en streng diett ikke nok. Det vil ta litt tid å utøve din viljestyrke og for å oppnå ønsket effekt og bli kvitt de stygge feil.
 Hemmeligheter instant vekttap og mosjon spilte fra munn til munn, men vanligvis jungeltelegrafen er ikke alltid sant. Så la deg se på hvordan å fjerne mage og sider for et par dager, og hvordan de skal opptre.
 Normal mat
 Til å begynne å bli kvitt magen, bør ta vare på riktig ernæring. Dette handler ikke om streng diett og avvisning av søt, men også de spesielle regimets måltider og visse regler.
 I kampen mot overvekt er det viktig å full frokost. Så slutte å drikke kaffe en morgen og bedre forberede deg en god frokost. Beregne kalorier frokost anbefales ikke, siden det ikke påvirker kalori vekttap resultat. Men igjen uten batteristrøm for dagen er mye mer farlig. Du vil få anfall av sult i løpet av dagen og ønsket om å ha et måltid med noe søtt eller mel vil nødvendigvis dukke opp.
 Men enn middag - valget er mer viktig. Det er ikke anbefalt å spise etter syv på kvelden. Det er lurt å stoppe valg for meieriprodukter (yoghurt og yoghurt med en liten prosentandel av fett), samt grønnsaker og fruktsalater. For bedre fordøyelse av korn salat er bedre for vann eller olivenolje.
 Spis små - ingen grunn til å stappe masse å 2-3 ganger om dagen. Spis 6-7 ganger om dagen til en del ikke overstiger tre hundre gram. I mellom måltidene følger øvelsene. Å kvitte seg med så snart som mulig mage og sider slike pauser spise nøtter, tørket frukt, grønnsaker eller meieriprodukter.
Hvordan fjerne magen og sidene hjemme: faglige råd

 De viktigste reglene for trening
 Hvis du har endelig bestemt seg for å gå ned i vekt, ikke glem at du valgte øvelser bør utføres ved å følge disse reglene:
 - Utfør øvelsen minst 3-4 ganger i uken;
 - Tett fulgt av samsvar med diett og mosjon, nemlig: ikke spis for førti minutter før trening og etter et par timer etter det;
 - Før trening tilbringe en god oppvarming til musklene varmet opp;
 - Følg regelen om "tre tilnærminger," pause mellom øvelsene kan hvile en stund.
 Sørg for å inkludere en oppvarming jogge, kan du erstatte den med en joggetur på plass (minst fem minutter). Effektivt også hoppe tau, bøyle vri på magen og utføre en rekke andre øvelser designet for å fjerne magen og sidene.

Hvordan fjerne magen og sidene hjemme

Det er ingen hemmelighet at en av de mest presserende problemer for kvinner er et problem å bli kvitt magen og sidene i form av bygningen. Hvordan du gjør det? Det er enkelt.
 Og løsningen på dette problemet er dekomponert i flere komponenter.
Hvordan fjerne magen og sidene hjemme

 Organisere ernæring
 Først av alt, husk at ingen diett restriksjoner av sine egne for å vinne ekstra folder på magen og sidene bare ikke vil fungere, fordi de er ingenting som fett, og valget av fett er kosthold.
 Unngå søt, fet og stivelsesholdige matvarer. Øke inntaket av fiber i kosten inkludere så mange friske frukter, grønnsaker, ris og bønner. Men frukt som inneholder store mengder fruktose, for eksempel bananer, druer og fiken, og må slettes.
 Frokost, selv om du ikke er typisk. En full frokost vil gi deg energi, og vil kvitte seg med ulike typer snacks. Men ikke sult, og så snart du føler ubehag, snack kopp yoghurt, et eple eller en bit av mørk sjokolade.
 Ikke spis etter 19 timer, Og middag bør inneholde en lett grønnsakssalat, krydret med litt olje og yoghurt eller fettfattig yoghurt.
Hvordan fjerne magen og sidene hjemme

 Vær oppmerksom på din fysiske tilstand
 Husk også at ingen diett ikke vil hjelpe uten trening. Så noen unnskyldninger basert på mangel på tid, sier bare at du ikke ønsker å være vakker og attraktiv.
 Tro meg, de som virkelig ønsker det, alltid vil finne 15 - 20 minutter om dagen å utføre enkle men effektive øvelser. Spesielt fordi de kan godt kombineres med å se dine favorittfilmer og TV-serier.
 Ganske effektiv i dette tilfellet vil trene med bøyle hjelper til alt annet, og forbedre det kardiovaskulære systemet og tarmene, og løse noen av problemene med den "kvinnelige" del.
 I tillegg kan gode resultater oppnås ved hjelp av enkle ved første øyekast, men svært effektive øvelser - satt på skuldrene til en lang pinne, som en balanse bjelke, og følge den alternative kroppen rotasjon til venstre og høyre. Begynn med en liten mengde trening Hver dag gradvis øke dem.
 Boca ganske godt rengjøres med Makhov sidelengs rett ben. Det bør se til at bygningen ble plassert strengt vertikalt.Hvordan å lage en flat mageFlat mage - drømmen om hver kvinne. Dette er ikke bare en vakker kropp, gjør flat mage har en midje og slankere silhuett. Selvfølgelig, ville hver av oss liker å lage en flat mage så snart som mulig, men dette er bare mulig ved hjelp av kirurgi som kan ha de mest uheldige konsekvenser. Derfor må vi streber etter å gjøre en flat mage, gjør fysisk trening og spise riktig.
Riktig kosthold for en flat mage
I dette tilfellet går det om "mirakel" dietter, etter som du miste vekt raskt og tilsynelatende ingen konsekvenser. Ingen vekttap diett vil ikke være effektiv hvis ikke kombineres med trening. Sjø sult kroppen din, er du tvinger den til å akkumulere reserver, så når du stopper dietten, de ekstra pounds komme tilbake veldig raskt, kanskje enda mer. Og neppe sagging, kan nepodtyanutaya hud på magen ser attraktive.
Riktig ernæring gir en balansert kombinasjon av produkter og modus. Foretrekker nyttig mat - grønnsaker, frukt, frokostblandinger. Ikke glem om protein matvarer som bør være i kosten, men i mindre grad enn frukt og grønnsaker. Prøv å spise mindre stivelsesholdige matvarer, som ikke bare gjør magen flat, men også vondt generelle helse.
Ifølge ernæringseksperter, kan du spise alt, men i fornuftige mengder. For å gjøre en flat mage, spise når du vil ha noe å tygge på, og når magen virkelig sulten. Drikk nok væske, juice, te eller vann. Rozplanuyte hans regime, slik at mesteparten av maten z'yidavsya til to eller tre på ettermiddagen, og middag var enkel og besto av frukt, meieriprodukter og grønnsaker.
Lage en flat mage med trening
Universelle øvelser for å gjøre en flat mage, ikke eksisterer. For hver person er individuelt komplekst sett av øvelser avhenger av konstitueringen av kroppen, genetisk disposisjon, og mange andre faktorer. Hver øvelse kan justeres for å passe til den enkelte funksjoner du figuren din til å gjøre en flat mage du har klart på kort sikt.
Det er tre hovedtyper av øvelser for mage for å bidra til å gjøre magen flat. De er konstruert for øvre og nedre magemusklene, samt de skrå muskler. Den mest passende tidspunkt for en treningsøkt - morgen. Du kan gjøre øvelser eller på tom mage, eller en time eller to etter å ha spist. For å gjøre de mest effektive leksjoner, bør øvelsene gjentas 20-25 ganger, noe som gjør minst to tilnærminger. Skipsfart å gradvis øke.
Et sett med øvelser for vakre og flat mage
Oppgave 1. Motta startposisjonen, ligge på ryggen, bøy knærne og løft dine sokker på gulvet, hendene vennligst opprett hode. Gjør puster litt løft overkroppen, slik at knivene kommer fra gulvet bare noen få inches. Making pust, tilbake til startposisjon. Denne øvelsen er utformet for øvre magemusklene, det er garantert å bidra til å gjøre en flat mage, fordi hele byrden snakker på magemusklene, er belastningen på de fremre beinmuskulaturen mangler.
Oppgave 2. Ligg på ryggen, få hendene bak hodet, bøy knærne, føttene bøye "jern". Making pust, unbend føtter og gir dem bort. Kontroll at de forblir parallelt med gulvet. Making pust, tilbake til startposisjon. I denne øvelsen, faller hele byrden på de nederste magemusklene, noe som bidrar til å gjøre en flat mage.
Oppgave 3. Motta startposisjon Oppgave 2. Making pust, berører høyre albue venstre kne, noe som gjør pusten, går du tilbake til startposisjon. Trykk deretter på venstre albue høyre kne. Denne øvelsen involverer alle magemusklene, inkludert obliques.
Husk å lage en flat mage øvelser bør utføres regelmessig.
Яндекс.Метрика