Hvordan fjerne magen fett raskt hjemme

Når så i speilet, ser vi klart adskilt magen. Noen trist sukk, ta det for gitt, og kostnader knyttet til alder, var arbeidskraft eller hardt arbeid. Andre, ristet på hodet, akseptert ved å korrigere musklene i pressen.
 I bodybuilding, er det mange øvelser for å styrke muskler og vev i magen, skaper skulpturerte muskler. Det er til og med legemidler som kalles zhyroszhyhatelyamy, som er rettet mot å fjerne overflødig underhudsfett.
 Men det er bare hvis vi ta eksempel av profesjonelle idrettsutøvere, mest av alt, vi vil ikke lykkes. Og størrelsen på magen ikke bare redusert, men til og med øke. Hvorfor? Fordi disse metodene er effektive for idrettsutøvere som kan tåle stor fysisk aktivitet og kroppsmuskulaturen klar for trening.
 Hvis du er en idrettsutøver og ønsker å fjerne magen, så gjør deg klar for et sett av tiltak som til sammen vil bidra til å brenne fett i mageområdet.
 Fjern magen fort hjemme er vanskelig, men mulig. Først, sjekk din diett. Du trenger ikke å begrense deg til mye forskjellige deilige retter. Prøv å bare begrense overdrevent inntak av fett og protein. Med andre ord, spise mindre fett. En ting av stekt kjøtt, pølser, nøtter, helmelk, fett ost, sbodnыh muffins og hvitt brød. Avleiring av fett i kroppen og fremmer alkohol. Så vær forsiktig med disse produktene.
Hvordan fjerne magen fett raskt hjemme

 Sekund, flytte, og igjen flytte. Å kvitte seg med 1 kg vekt, må du bruke på 7000 kalorier. Husk at 20 minutter med rolig jogging brenne bare 100 kalorier. Ellers, selv flytte mye, så kan du få ekstra gram i vekt gjennom å spise. Derfor prøver å inkludere i kosten matvarer som fisk, yoghurt, lever, eggeplomme, blomkål, bananer, brød fra hvetemel, paprika, rød pepper, grønn te. De bidra til å brenne kroppsfett, eller hormoner som fremmer den.
Hvordan fjerne magen fett raskt hjemme

 For det tredje, engasjert i daglig trening for magen. Dette er en enkel øvelse som vi kjenner fra skolen. Bøye seg til siden, løft bena ut Davis på baren, bøye beina i liggende stilling, etc. den eneste tilstand, bør det bli gjort 2-3 ganger om dagen, en serie med 15 til 20 ganger.
 Alle de ovennevnte sammen vil bidra til raskt å bli kvitt overflødig fett i magen. Og, til slutt, når du stopper for å gjøre sin figur, fett igjen minne oss selv på de mest problematiske områdene.Å fjerne sidene og buken mann

Paradoksalt nok, men i dag problemet med overvekt var relevant ikke bare for kvinner, men også for menn. Mange gutter helt misfornøyd hvordan er en privat figur, fordi fedme betydelig grenser på mange områder i livet, fra mye moro med det motsatte kjønn og slutter med profesjonell gjennomføring.
 Naturligvis, det er knapt en mann så opptatt av å være overvektig, som vil kjempe i hysterisk anfall ved å legge to eller tre ekstra pounds. Men spørsmålet om hvordan man skal finpusse din figur så det var ikke skamme seg for å dukke opp foran familie, venner og kolleger, vises i vektige menn veldig ofte.
 Og spesielt problematiske soner av menn, i de fleste tilfeller, ansett magen og sidene.
 I dette henseende prøve å forstå så vel som, faktisk, kan du fjerne sidene og buken mann.
Å fjerne sidene og buken mann

 Se catering
 Umiddelbart er det verdt å merke seg at menn har mye lettere enn kvinner. Du trenger ikke å sulte sitte på noen vill diett og har noen epler i måneder eller yoghurt. Men for å redusere mengden av mat spist per dag, og gi opp alt fett og søtt, som chips og kaker og søtsaker, har du fortsatt.
 Ikke roter opp kroppen din med ulike typer skadelige stoffer akkumuleres i kroppen som overflødig fett og giftstoffer.
 Inntar færre kalorier.
Å fjerne sidene og buken mann

 Hold en aktiv livsstil
 Ta hensyn til den fysiske treningen - besøke treningsstudioet Gå tur, bruke trappene, prøv å bruke bilen mindre og offentlig transport jevnlig utføre øvelser designet for å styrke pressen.
 Finn deg noen personlige interesser, for eksempel utføre jogging eller ofte gå til fots.
 Glem om regelmessig bruk av alkohol
 I tilfelle at du er fast bestemt på å bli kvitt magen og sidene av høyttaler, gi opp regelmessig drikking.
 Og husk, hvis du er seriøst nærmer sakene blir oppmerksomme på deres kosthold og vil gi kroppen den nødvendige belastningen - problemet med overvekt og stikke ut på sidene og magen blir irrelevant for deg, men du får total tillit til våre evner og muligheter.
 Fall er for mange en trist sesong. Men ting kan endre seg hvis møte denne tiden av året i den vakre, trendy, stilig og behagelig kjole. Hvordan velge et plagg? Hva vil være moteriktig i høst 2014?
Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

 Hva bør være høst kjole?


 For å begynne, noen ord om hva som bør være høst kjole:
 •  Siden høsten gang presenterer ikke den mest hyggelige overraskelser som dårlig vær og frost, for hverdagslige sokker er best å velge varme klær. De er varme i all slags vær, men det vil spare femininitet.

 •  Høsten vil ha noe så koselig! Og også kjolen skal være behagelig, ellers ingenting godt med dette antrekket vil ikke fungere. Tenk deg: regn, gjørme, vind, og til og med kjole presser, gnir og presser! Ikke verdt det. Så velg myke naturlige stoffer og elegante silhuetter.

 •  Elegant kvinne skal alltid være, selv i dårlig vær. Så glem baggy formløse silhuetter og modeller, betyr det forbedre ikke humør verken du eller din andre halvdel.

 •  Ingen vulgaritet! Høst - ikke tiden for å parade de deler av kroppen, som kan være skjult. Først vil ingen setter pris på, og for det andre, du kjører risikoen for frysing.

 •  Hvordan du skal velge?


  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

   Følg motetrender når du velger kjoler trenger, men bare blindt tror mote er ikke nødvendig. Vurdere andre funksjoner hvis du ønsker å se ikke bare moteriktig, men også elegant og stilig. Ellers bildet vil være meningsløst og latterlig.
   Her er hva du skal se etter når du velger:
 •  Type utseende. For eksempel folk med blek hud er ikke egnet bleke farger, de er rett og slett "mistet". Det er bedre å velge noe lysere, men ikke for mye, gjør ellers sterk kontrast huden blekere.

 •  Funksjoner tall. Ikke alle kan skryte av en perfekt figur. Men å velge en god kjole, kan du skjule eventuelle feil. For eksempel, hvis den øvre del av volumet, og bena med slank, velger du gratis direkte kort kjole. Brede hofter bedre ikke stropp og gjemme seg under flytende stoffer og kutte gratis.

 •  Vekst. For eksempel, lave lange kjoler jenter ikke gå, men gjør elegant høy, noe som gir bildet en ekstra kick. Høye kvinner bør ikke flaunt føttene i all sin skjønnhet og lengde, vil det se latterlig. Men de lave jenter korte kjoler gå.

 •  Motetrender 2014


  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

   Hva høst kjoler er fasjonable denne sesongen 2014? Dette året kan kalles det året oppdagelse og selvutfoldelse, så noen ganger bør du ikke være redd for himmelen og de mørke grå skyer. Vakker kjole cheer ikke bare deg, men alle rundt.
   Så her er motetrender 2014:
 •  Farger. Som for farger, designerne besluttet å fortynne kjedelig høst oppkomme av farger, tilbyr nesten sommer og saftige farger: blå magi, dyp burgunder, solrik gul, begeistrer bevissthet lilla, blå edel, elegant og lys sennep og sand, "velsmakende" sjokolade, vakker lilla og andre. Relevant være varme nyanser av beige og svart klassisk og allsidig, som, forresten, er det bedre å fortynne lyse kontrasterende detaljer. Hvis du liker beherskelse rundt, så for deg er det toner, for eksempel, akromatisk, som inkluderer alle nyanser av grått. Grå kjole - en klassiker, men det kan bli utvannet, for eksempel, knall rød stropp eller annen detalj.

 •  Utskrifter. Selv om høsten er den tiden da hele naturen går i dvale, men kjoler og blomster kan godt engang å trives, det brakte mange designere. Så trenden vil være lyse floral. Nyere også animalistic utskrifter, alt fra tradisjonelle leopard og slangeskinn og slutter bilder av fugler, insekter og dyr. Folkeviljen og kloke og enkle geometriske mønstre som tiltrekker oppmerksomhet og forsinker mening. Hvis du vil ha noe uvanlig og mystisk? Velg en kjole med en magisk abstrakt mønster. Og være moteriktig klassisk celle og "kråketær".

 •  Tekstiler. De mest fasjonable stoffer og materialer falle 2014 - er fløyel, lær, strikkevarer, ull strikk (spesielt store), tweed. Velvet - en stilig og elegant, skinn dress de som ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet. Strikkevarer - ømhet og friskhet, tyktflytende - Komfort, og tweed - uovertruffen klassiker. Jeg vil ha noe lett og myk? Velg viskose, silke, sateng. Seksualitet legge blonder og kniplinger som er relevant når som helst på året.

 •  Dekor. Det er foretrukket minimalisme: innsetting av kontrasterende stoffer, blonder. En elegant elskere kan velge en modell med utsmykningen av pels.

 •  Mote stiler


  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

   Stiler bør beskrives hver for seg, som på hver modell bør gi noen anbefalinger.
 •  Dress-saken - en kombinasjon av fasthet og seksualitet. Dette alternativet er egnet for både kontor (hvis behersket og fratatt eventuelle ytterligere detaljer), og for en fest eller en formell hendelse. Smykker og lim, og ulike aksenter pryder en kjole og gjenopplive bildet. Men det bør være forsiktig, fordi bare slanke jenter kan ha råd til en slik måte, som hele figuren er i full størrelse. Men du kan variere lengden på hem og ermer. Kjole med korte ermer åpner og ungdom og lang - formell og praktisk virksomhet. Bære disse modellene kan bare elegante sko med hæler, ingen flate såler! Og sørg for å plukke opp en stilig jakke og veske.

 •  Mer enn noen gang er det passende kjole genser store bunter. Det kan ha en vid hals med jakkeslaget, tannkjøtt på hem, lange eller korte ermer. Faktisk ledig rett snitt. En kasjmir montering kort kjole legge bilde romantikk og femininitet. Men passer denne modellen heller slanke jenter, selv om noen kan skjule figur feil.

 •  Nylige feminin modell "Ny bue" med sleng hem. Denne utrolig mild og romantisk. Variere lengden, kan du skjule feil (f.eks brede hofter) og understreke fordelene (slank midje). Men det beste alternativet - det er knærne litt åpne, slik at lengden kan bli kalt den beste og universelle. Iført disse kjolene bedre med korte jakker og støvler eller sko med hæler.

 •  Strikkede trange kjoler - en feminin og behagelig. Men som jersey passer kroppen, kan det stå noen figur feil. Hva du skal ha en slik modell? Med støvler på hælen stabile eller støvler (du kan til og med flate såler). Ovenfor kan du kaste en frakk og skinnjakke.

 •  Dress-skjorte - et flott alternativ som kan være egnet for både kontor og for daglig slitasje. Materialer kan være annerledes (denim, tweed, kordfløyel). Bære disse modellene bedre med en frakk og støvler med hæler.

 •  Faktisk ledig A-silhuett. I dette tilfellet er det bedre å velge korte kjoler ungdom.

 •  Lang kjole med blusset skjørt eller lukt - en topp av femininitet og glamour. De kan bare kombinere sko, hæler bedre. Også plukke opp clutch.

 •  Hvis du ønsker å skille seg ut fra mengden? Få en gratis montering eller kort skinnkjole.

 •  Velge den perfekte kjole og krasuytes det.

   Bilde av vakre høst kjoler:


  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)

  Hva høst kjoler er på moten i 2014? (14 bilder)
  Яндекс.Метрика