Hvordan fjerne mørke flekker i ansiktet
 Pigmentflekker kan ikke levere en kvinne med store problemer, men en eller annen måte, dette kosmetisk feil. Det er flere årsaker til alder flekker. Ikke legg opp med dem, de følgende datahandlings anbefalinger om hvordan å fjerne pigmentflekker i ansiktet.
 Forhindre enklere enn eliminere
 Sunn hud ansiktet bør ikke være noen mørke flekker. Enn det som kan være forårsaket av et brudd på pigment i huden. Det er flere grunner: for å provosere forekomsten av pigmentflekker kan påvirke kjemikalier, inkludert riktig valgt kosmetikk, også spille en rolle avbrudd av indre organer, spesielt fordøyelseskanalen eller leverpigmentforstyrrelser og kan forårsake overflødig ultrafiolett stråling.
 Bare etter å ha tilbrakt en omfattende undersøkelse spesialist kan finne ut den eksakte årsakene til alder flekker. Og dette har en start når du velger en behandling. Videre, hvis flekkene ikke er knyttet til ultrafiolett stråling, og deretter fjerne dem vil være enklere - det er bare viktig å eliminere deres årsaker, er det kosmetiske endringer og så videre. Hvis årsaken til pigmentflekker blir overflødig soleksponering, så du må handle - for å fjerne uestetisk flekker ganske reell. Men i fremtiden skal ta forebyggende tiltak, dvs. bruk kvalitet solkrem bruk solbriller og bredbremmet hatter. Summer er også ønskelig å flytte på kosmetikk som inneholder UV-filtre. Og for å variere kosten matvarer som er rike på vitamin A, B, C, eller ta en balansert vitamin kompleks.
 Folk rettsmidler for pigmentflekker i ansiktet
 Hvordan kunne likevel fjerne pigmentflekker i ansiktet ditt? Du kan gå til en skjønnhetssalong hvor master kan tilby hud resurfacing, kjemisk peeling eller lysbehandling. Prosedyrer effektiv, men etter valget bør gjennomføre forebyggende tiltak for å hindre eventuelle forekomsten av pigmentflekker i fremtiden.
 Men for å takle dette problemet og er helt hjemme. Spesielt finnes det effektive metoder for å håndtere pigmentflekker fra arsenal av folk rettsmidler.
 1. Sitronsaft. Metoden for dens anvendelse er ganske enkelt: være i forholdet 1:10 sitronsaft fortynnet med vann, påføres svampen og tørk ansiktet. Fremgangsmåten utføres fortrinnsvis på kvelden. Du kan ikke bytte ut juice med sitronsyre - det vil ikke gi ønsket resultat.
 2. Agurk maske. Det gir også utmerket hvithet effekt. Agurk trenger å rive, så agurk grøt 10-15 minutter å sette på et ansikt. Skyll masken helst varmt vann.
 3. yoghurt eller kefir. Hvis de fortynnede hydrogenperoksyd, vil en slik blanding gjør mindre synlige flekker. Den samme effekten kan oppnås hvis det rengjorte området, hvor det er flekker, persille juice, rips eller Viburnum. Gjør dette to ganger om dagen er nødvendig.
 4. Castor Oil. En annen måte å bli kvitt pigmentflekker - en daglig rubbing lakserolje. Å gjennomføre prosedyren tar fem minutter, kan være litt lengre. Tørk ansiktet bør være passende for din type hud tonic.
 5. Cheese. Dette produktet er også egnet for utarbeidelse av ansiktsbehandlinger. Spoon ost bør blandes med 10 dråper ammoniakk og 10 dråper tre prosent hydrogenperoksid. Dette bør holde masken på ansiktet til 10 minutter, og skyll med varmt vann.  
Hvordan vet jeg datoen for unnfangelsen

 Når en kvinne får vite at hun er gravid, hun, selvfølgelig, ønsker å vite datoen for den påståtte fødsel. Dette betyr at det er fremfor alt bør vite datoen for eggløsning og vite datoen for unnfangelsen. I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å vite datoen for unnfangelsen.

 I dag er det nok av kalkulatorer som du kan bruke til å finne ut datoen for unnfangelsen. De alle arbeide på ett prinsipp. Den første dagen av den siste menstruasjon bør legges to uker som ofte eggløsning og befruktning finner sted i midten av menstruasjonssyklusen. Dette ga menstruasjonssyklus varer i 28 dager.
 Gitt kvinners identitet, for å vite datoen for unnfangelsen, er det nødvendig å dele i halvparten er ikke 28 dager, som regel, og antallet dager inkludert i menstruasjonssyklusen av en bestemt kvinne. For eksempel, hvis menstruasjon varer 24 dager, er det sannsynlig å være datoen for eggløsning 10-13 av måneden.
 Mange kvinner tror at den dagen unnfangelsen det ufødte barnet - en dag som ble holdt samleie. Imidlertid er denne ideen galt, fordi mannlige familie kan møte enda egg på dag 5 etter samleie. Det hele kommer an på hvor mye er et modent egg, og aktive frø. Forresten, egg er angrepet av et stort antall sædceller. Deres tallet kan være enda fem hundre millioner sædceller.
 Hvordan vet jeg datoen for unnfangelsen
 Bestemme dato for unnfangelse er viktig, fordi uten kunnskap om denne datoen, som nevnt ovenfor, er det umulig å beregne fødselsdagen til et barn. Finn ut datoen for unnfangelsen kan også bruke online kalkulatorer. Du må bare vite datoen da det ble gjort samleie, eller dato for siste menstruasjon.  
Eggstokkreft apopleksi: symptomer, årsaker, behandlinger og effekterApopleksi (i vanlig språkbruk - gapet) eggstokk - en plutselig blødning, forårsaket av ruptur av blodkar i ovariefollikler, bindevev, cyster eller follicles LC (gul kropp). Når apoplexia ovarii forstyrret eggstokkvev integritet, og det er blødning i bukhulen.
Utsatt for sykdom av kvinner i alle aldre til grensen i 45-50 år. I diagnostisering av ovarial apopleksi har 1-3% av det totale antall av gynekologiske sykdommer. Sykdommen går igjen i 42-69% av tilfellene.
Patogenesen av sykdommen er ganske komplisert, og er direkte relatert til fysiologiske sykluser, hvorunder endrer nivået av blodstrøm til organer som ligger i bekkenet. Ifølge medisinsk forskning, det er "kritiske punkter" når de fleste ovarian brudd er mulig. Nesten alltid (90-94% av tilfellene) apopleksi i midten av menstruasjonssyklusen eller andre fase. Dette skyldes særlig det faktum at i løpet av eggløsning og før inntreden av menstruasjon ovarievev har høye nivåer av permeabiliteten av blodårene.
Høyre eggstokk har en større sirkulasjon fordi arterien - en gren av aorta; venstre eggstokk leveres med blod fra nyrearterien. Følgelig oppstår det høyre eggstokk brudd i gjennomsnitt 2-4 ganger oftere enn den venstre.
Hva som forårsaker eggstokk apopleksi, bør inneholde:
- Betennelse, spennende bekkenorganer og forårsake vev lesjoner (sklerose og fibrose av bindevev som dekker eggstokk betennelse i bukhinnen), vaskulære endringer (stivnet, degenerative);
- Venøs lunger;
- Åreknuter ovaryalnыh (Venae ovaricae);
- Blodsykdommer;
- Motta over tid delytelnoho antikoagulantia (stoffer som fremmer clotting forverring).
De ovennevnte forhold er bakteppet for eksterne og interne faktorer som kan forårsake ruptur av eggstokken. Eksogene (ekstern) årsaker kan omfatte: abdominal traumer, overdreven fysisk stress, atypisk samleie (for rask, avbrutt), hoppe på en hest, mekanisk forskning vagina, skylling, etc. Som endogene (intern) grunner nevnt patologi i den stilling av livmoren som forstyrrer den normale blodstrømmen vaskulær kompresjon på grunn av mekaniske årsaker, tilstedeværelsen av en tumor presser på eggstokken, som er tilgjengelig i området av bekkensammenvoksninger, etc. I noen tilfeller forekommer ovarial apopleksi løpet av natten eller resten, uten noen objektive grunner.
Moderne medisin mener at prioritert rolle i utviklingen av sykdommen spille hormonelle lidelser. Således er en av de viktigste grunnene som fører til brudd av eggstokken en kraftig økning i hypofysen gonadotropiner eller ubalanse (follikkel-stimulerende hormon, luteiniserende hormon, laktotropnыy hormon), som fører til overdreven ovarievev blodtilførsel.
Stor betydning er gitt til patogenesen av sykdommer i sentralnervesystemet, ulike stress, mental ustabilitet, emosjonelle sfære pasienter til miljømessige påvirkninger.
Til dags dato følgende klassifisering av former for eggstokkreft apopleksi:
- Smertefull skjema;
- Hemoragisk form eller blodfattig;
- Mixed skjema.
Kliniske symptomer
De viktigste symptomene på ovarial apopleksi - smerte. Den første kliniske manifestasjon av sykdommen er plutselige det var smerte i buken. Forårsaker irritasjon av smertereseptorer vurdere eggstokkvev, blødning i bukhule og krampaktig fenomener som forekommer i området a.ovarica - eggstokk arterie. Avhengig av nivået av intra-abdominal blødning, kan oppleve svimmelhet, kvalme og oppkast, besvimelse.
Smerte skjema oppstår når det er blødning i vevet av corpus luteum eller hårsekken. Til å begynne, sykdommen er preget av angrep over smerter i nedre mageområdet, smellkyss i nabo avdelinger, noen ganger ledsaget av en følelse av kvalme eller oppkast. Symptomer på blødning i magen regionen er observert.
Symptomer på eggstokkreft apopleksi smerte og mild form for hemoragisk stort sett identisk. Hvis blodfattig form av apopleksi utviklet for moderat og alvorlig type, de viktigste symptomene på det interne (i bukhinnen) blødning. Vanligvis begynner sykdommen akutt og utløst av eksogene faktorer: traumer, samleie, stor oppgave. Smerter i nedre del av magen i mange tilfeller kan gi anus, ben, rumpe, kjønnsorganer; sammen med smertene pasienten opplever generell svakhet, kramper, svimmelhet og kvalme kan oppstå oppkast og svimmelhet. Intensiteten av symptomene, avhenger av hvor stort intraabdominal blødning.

Behandlingseffekter og eggstokkvev apopleksi

Den foreskrevne behandlingen avhenger av i hvilken form sykdommen manifesterer seg, og hva er dens vekt. Konservative fremgangsmåter er vist i form av smerte hvis blodtap i peritoneum små - opp til 150 ml, og viser ingen tendens til å øke. Den anbefalte hvile, komprimerer is på nedre del av magen som fremmer vasokonstriksjon, hemostatiske agenter, vitaminer, fysioterapi. Konservative behandlinger brukes bare på et sykehus, under konstant observasjon av pasientene.
Hvis smerte angrep gjentakende tilstanden til pasienter forverres, blodstrømmen gjennom fartøyene ustabile kliniske tester og ultralyd diagnostikk viser vekst av intra-abdominal blødning trenger kirurgi ved punktering av bukveggen (laparoskopi) eller innsnitt (laparotomi).
Ved konservativ behandling tydde til bare i tilfeller der apopleksi manifestert i mild, med liten blødning i bukhule. Hasch må bare ty til kirurgiske metoder: kirurgi kan du nøyaktig diagnostisere sykdommen og den beste måten å justere den for å unngå negative konsekvenser.

Prognosen for hjerneslag (terminering) av eggstokken og dens konsekvenser

Smerte apopleksi skjema vanligvis ender i fullstendig gjenoppretting uten alvorlige konsekvenser. Virkningene av hemoragisk ovarial apopleksi Formen kan være alvorlig, livs av pasienten avhenger av hvor rettidig diagnose og adekvat behandling for.  
Яндекс.Метрика