Pigmentflekker veldig stygt blikk i ansiktet, samt rynker. Men forskjellen er at stedene er lett å fjerne. Det pigmenteringen, vanligvis fra sollys eller svikt av hele organismen.


Hvordan fjerne pigmentflekker


 La oss se mer ut som dette kan håndteres. Og så:

 •  I dag apotek tilbyr vi et stort utvalg av forskjellige blekemidler. De, selvfølgelig, god å bruke, men det er bivirkninger, for eksempel eksem, allergisk. Hvis du bestemmer deg for å bruke dette produktet, må du huske på at du trenger for å beskytte huden mot UV-stråler til pigmentering var ikke mer. Det er bedre å bruke kremer populære selskaper, som uttalte SPF 20.

 •  Du kan også ringe etter hjelp natur, ved hjelp av ulike urter. Selvfølgelig deres handlinger er ikke så sterk som avskalling, men det kan brukes i hjemmet. Så hva urter kan brukes? Best av pigmentflekker sliter planter liker: bearberry, ryllik, søt agurk og sitron.

 •  Ikke overse masker av populære oppskrifter. Tross alt, de er helt bleke hud.


 • Hvordan fjerne pigmentflekker


   Masker:

 •  Maske med persille. Det anbefales å bruke kvinner som er over førti. Faktisk, i denne alderen ikke bare vises pigmentering, men huden mister sin elastisitet, og denne masken vil hjelpe deg å håndtere godt med bare to problemer. Denne masken kan gjøre bladene og roten. Poenget er at du trenger å Finhakk persille, og deretter sette på et rent ansikt, 20 minutter skyll med kaldt vann.

 •  Lemon Lotion. Denne masken er egnet for mørk hud, litt fet. Poenget er at du trenger to spiseskjeer med juice blandet med en halv kopp vann og denne løsningen smurt ansiktet. Mangel på sitron lotion er at for å fregner og pigmentflekker forsvant behovet for å vente tre uker.

 •  Gulrot juice. Ideell for de som har mange ganger uten hell brakt fregner. Poenget er at du trenger å rive gulrøtter, gi den en liten stand, og deretter presse saften og gni ansiktet på en jevnlig basis. Så huden blir gulaktig og fregner og pigmentering vil ikke så merkbar. Vær oppmerksom på at innsatsen til denne masken er anbefalt å legge til tre dråper sitronsaft.

 •  Saften fra bærene rips. Det er svært effektiv på bleking huden, som er fregner og pigmentering. Vi anbefaler disse å tørke av juice to ganger om dagen person. Hvis du har tørr hud, så må du sette på ansiktet tykt lag med krem, deretter 10 minutter skyll med vann.
 •  IIA gjør makeup av uønsket glans enkelt penselstrøk, kan du alltid finne en fin dame i vesken hennes. Lys, luftig pulver - en integrert del av noen kosmetiske jente. Hver moderne dame nyter pulver og alt virker enkelt. Men vet du hvordan du gjør det riktig?  Hvordan søke pulver


   Sikkerhet pulver er bevist - ikke vær redd for at du bruker pulver vil forårsake uønskede kviser i ansiktet. Den inneholder naturlig kaolin, kalsiumkarbonat, talkum pulver og silke, og diverse kosttilskudd. Derfor pulver har fin silkeaktig tekstur og delikat, subtile smaken.


   Før du søker pulver - klapp ansikt klut som absorberer overflødig olje. Deretter bruker du en daglig fuktighetskrem eller foundation, gjelder det på ansiktet ditt og vente på en stund. Sørg for at kremen er fullt absorbert, ellers kan du få effekten av ulikhet hud. Og vi trenger for å oppnå akkurat det motsatte.


   Du kan nå bruke pulver - type børste eller pulver puff, zdmit overflødig pulver. Påfør et tynt lag lett, fordi det overflødige pulveret er stygg, betyr det ikke maskere hud feil, men snarere identifiserer dem. Bruk pulver nøye, og det vil være et flott tillegg til din makeup uforglemmelig.


  Hvordan søke pulver   Utgangspunktet pulver haken lett opp. Deretter går du til haken og kinnben kanter person. Gjør det med en børste og satte en pistol pulver på den sentrale delen av ansiktet. Ta denne delen av individuell oppmerksomhet som det er talgkjertler. Spaser gjennom sentrum av ansiktet nøye. Påfør pulver til ansiktet forsiktig, lette sirkulære innslag. Og til slutt pulver nese. Uten pulver bildet ville være ufullstendig.


   Følg triks når du søker pulver. Hvis du bruker den på øyelokkene og leppene, øyenskygge og leppestift holder ut mye lenger. Og hvis litt pulver vippene og deretter dekke dem med blekk, vil de vises tykkere. Hvis du bruker pulver våt svamp, kan du lage en nesten vektløs effekt av foundation på huden - lys og luftig.


   Du må lete etter hans børste for pulver. Vaske den i varmt vann med mild shampoo, godt tørket på et lunt sted. Og ikke glem elsket deg tid til å endre pulver. Heed periode har gått, og så ingen problemer med å bruke det vil ikke oppstå.  
   Quest for absolutt miljømessige renslighet kan ikke ignorere den kosmetiske industrien. Banal, men dukket først opp i kosmetikk mineralsk form.  Mineral makeup


   Det blir ekstrahert fra jorden mineraler er knust til pulverform. På grunn av de metallforbindelser, noen mineraler er i stand til å levere kosmetikk farge naturlig.


   Som UV-filtre er titandioksid og sinkoksid. Gir forbindelser solfaktor på opptil tjue SPF. Kvarts, også kjent som silika, skaper en matt effekt på grunn av evnen til å nøytralisere fett. Mangan spar og malakitt kan beskytte huden mot skadelige direkte miljømessige påvirkninger. Mica er utviklet for å skjule små rynker.


   På grunn av kjøling, beroligende og antiseptiske egenskaper, er mineral makeup fullt mulig å bruke etter kosmetiske prosedyrer og peeling.


   Det er viktig å kosmetikk ble etablert på grunnlag av naturlige mineraler, ikke bare mineraler inkludert i sitt medlemskap. Det er en garanti for at det kan brukes til alle hudtyper. Mineral makeup concealer små huden blemishes og rødhet, mens ikke tetter porene.  
   I dag, nesten hver jente som klokker hennes figur og arbeider for å gjøre kroppen din mer attraktiv, prøver å gjøre vanlige anti-cellulitt kroppsinnpakning. Å lage wraps mot cellulitter ikke nødvendigvis gå til en dyr skjønnhetssalong, kan det bli praktisert uavhengig hjemme.  Innenriks anti-cellulitt kroppsinnpakning


   For å gjennomføre sin egen anti-cellulitt kroppsinnpakning prosedyre heller kjøpe en spesiell leire (det er solgt i et apotek), mat wrap. Det mest effektive er ansett blå eller rød leire kroppen.


   Før man begynner å vikle, er nødvendig for å oppløse leiren med rent vann (1: 1). Når leire er klar til å bli pålagt leire problemområder. Leire nødvendig å sette et tykt lag, så ta tape og pakk hennes sted, som forårsaket leire.


   Til effekten av innpakning var mer effektive bør toppe vind varmt håndkle eller teppe, deretter Hygg deg og slappe av mens cellulitter vil bli brent.


   Også effektiv metode for å bekjempe cellulitt wraps er laget med honning. Dette er en av de mest naturlige metoder for å bekjempe cellulitter og er svært populær blant fans av naturlig kosmetikk. Dette er en enkel og på samme tid ganske komplisert metode for å bekjempe cellulitt, fordi det er svært vanskelig å sette på et legeme på grunn av sin klebrige konsistens.


   Honning wrap er også brukt som en fuktighetskrem for hudpleie. Hva som ville oppnå positive resultater, er det nødvendig å velge den honning. For slike formål er best hvit honning.


  Innenriks anti-cellulitt kroppsinnpakning   Hvis du allergi, bør du være svært forsiktig med å bruke honning for å ikke forårsake uopprettelig skade på huden din. Påfør en liten mengde honning håndledd og vente i 15 minutter hvis det ikke var en allergisk reaksjon (kløe, irritasjon, rødhet), så kan du lage honning wrap mot cellulitter.


   Prosedyre honning wrap er på samme teknologi som bruk leire wraps, men for å oppnå ønsket resultat honning wraps bør gjøres hver to til tre uker, og etter hver prosedyre vikle lurt å gjøre litt selv-massasje ved hjelp av en spesiell hanske med pupыryamy. Sørg for å sette på huden nærende krem ​​(helst med cellulitt produkter med fuktighetsgivende effekt).

   I honning wraps er også parafin wrap. Parafin har evnen til å varme opp og rozparyuvaty blod lymfatok som fremmer en mer effektiv brenning cellulitt. Men for å oppnå fullstendig forsvinningen tsellyta mulig bare hvis det gjøres parafin wrap to ganger i uken.


   For denne wrap du absolutt trenger parafin og brun tang, som kan kjøpes på apoteket. Bland alle ingrediensene og påfør blandingen på problemområdene av kroppen, deretter vikle og vikle et varmt håndkle. Et par timer vaske av parafin og alger under en varm dusj, sette på en kropp fuktighetskrem og et par timer for å hvile under et varmt teppe.  
  Яндекс.Метрика