Hvordan fjerne plakk fra tungen din?
 Mesteparten av tiden det er i vår munn, og dermed skjult fra nysgjerrige øyne. Men det er ingen grunn til å forsømme helsen og utseendet på denne kroppen, spesielt siden begge disse parametrene er uløselig knyttet sammen. Språk sunn person ser myk og fuktig, har jevnt rosa overflate uten skader, sprekker, sår og plakk. Alt dette definitivt trekker oppmerksomhet terapeut spør om du "show tungen." Og du trodde at bare legen undersøker halsen? Men staten språket kan gi ham noe mindre eller mer informasjon om din helse. Årsaker og typer av plakk på tunga
 Utseendet av plakk på tungen eller andre enheter som er normalt det ikke bør være et signal for umiddelbar tilgang til en lege. Fordi det kan tyde på en svekkelse av immunsystemet litt, og alvorlige interne patologi. Slimhinnen av språket hele tiden er dekket med spytt, som har kraftige antiseptiske egenskaper. Den renser kontinuerlig overflaten av muskel legeme og beholder sin renhet. Når den naturlige mekanismen opphører å takle dette problemet, bakteriene begynner å hope seg opp og aktivt spre seg, danner et lag av hud produkter for sitt levebrød.
 Vanligvis om morgenen, ser vi et lignende bilde i speilet, hvis vi anser det i deres språk. Men etter å skylle munnen og tannpuss fra plakk bør ikke forbli et spor. Hvis du etter enkleste hygieneprosedyrer det er ikke ren, er det viktig grunn til å undersøke det nærmere, og å planlegge et besøk til terapeut. Hva bestemmer årsaken, foreskrive behandling eller sende til en dypere diagnose og / eller spesialiserte eksperter. Pre kan bare si at de mest vanlige årsaker til utvikling av resistent belegg på overflaten av språket er:
 fordøyelsesbesvær på grunn av forgiftning eller mottar ikke-naturlige produkter;
 gastritt;
 kolecystitt, cholelithiasis;
 forstoppelse, tarm dysmotility;
 sykdommer i munn, tannkjøtt og tenner;
 alkohol og tunge måltider;
 røyke.
 Ikke vær bekymret for tynn hvitaktig plakk, som er synlig gjennom rosa hud og kan lett fjernes mekanisk, luktfri og etterlater ingen smak i munnen, et tegn på normal funksjon av immunsystemet. Bekymringer bør ringe ett av følgende raid på språk:
 1.  Hvite flekker. Den mest vanlige, er forårsaket av et tynt lag av naturlig språk. Det oppstår når kroppen bekjempe virus og bakterieinfeksjoner sammen med feber. På årsaker jevning og komprimering av hvit blomst kan sees i sin distribusjon. Således, lunge- og nyre-sykdom provosert plassering raid på sidene og forsiden av tungen. Magesår og duodenalsår, gastritt vises hvitt belegg på tungen.
   Grå plakett. Signaler magen og tarmforstyrrelser, magesår og kolitt.
   Den gule plakk. Varierer i farge og tetthet av farge. Litt gulaktig når det blir dehydrering, som ofte manifesterer seg selv hos friske mennesker som helhet i sommervarmen. Intense gule flekker på språk - et tegn på stagnasjon av galle problemer med sin tilbaketrekking og lever generelt. I tillegg, i de innledende fasene av gulsott bunn språk også malt i gult.
   Grønn patcher. Assosiert patologi av galleblæren og galle i overkant av det. Den andre grunnen for sin opptreden - blod metning forfall produkter av antibiotika og / eller narkotika steroid gruppe. Sjelden forårsake grønnaktig plakk er utvikling av gjær og andre sopper på slimhinnen språk.
   Brune flekker. Satellitt alkoholikere og røykere med mange års erfaring.
   Svart plakk. Kalt nedsatt produksjon av melanin i alvorlige sykdommer, blant annet kolera.
   Varighet flekker eller "geografisk tunge". Så langt er motstridende meninger fra leger. Noen selv vurdere det en trygg midlertidige og andre tilknyttet glossitt og stomatitt.
   Selv om distinkte flekker på tungen ikke forårsaker du ubehag, la det gå sin gang å være umulig. Presserende behov for å diagnostisere latent sykdom provoserer ham, og før det å ta hygienetiltak. Hjemme har lov til å bli fjernet fra utelukkende hvite og litt gulaktig plakk, andre må "formidle" en lege for undersøkelse.
   Rengjøring av språket av plakk
   Det er flere måter å rengjøre og holde rent sitt eget språk. Vi presenterer dem i rekkefølge av økende kompleksitet, plassere på toppen rimeligste og mest effektive i de fleste tilfeller. Vi anbefaler at du bruker disse teknikkene bare hvis du er sikker på at plakett på ditt språk ikke krever medisinsk intervensjon.
  1.  Skyll med rent vann. Noen ganger er det nok. Faktum er at mens de spiser små partikler av mat og drikkevarer er drevet mellom papiller på overflaten av språket, og illusjonen av farget belegg. Dette har effekten av sterk te, litt frukt og bær juice, bakverk. Etter måltidet stille skylle munnen med rent vann for å bli kvitt pigmentmatrester.
    Skyll brus. For en kopp varmt vann tatt spiseskje med natron og rør til det er oppløst. Denne løsningen, i alle fall ikke inges væske, skyll munnen og tungen etter behov.
    Skyll spesielle forberedelser. Disse inkluderer et stort spekter av produsenter skyll tannkrem og tann enheter. De er allment tilgjengelig i alle apotek og skjønnhetssalong, og ren, desinfisere og oppdatere hele munnen, og etterlater en behagelig aroma.
    Børsting. Etter vanlig børsting morgen og kveld ta hensyn til språk. Skyv haug børsten fra rot til tupp, som dekker hele bredden av språket. Tannkrem bidrar til å oppnå bedre resultater dysbakteryalnoho. Noen modeller er utstyrt med en spesiell tannbørste for å rense tungen brikke plassert på baksiden av bust. Og ikke glem at kvalitet rengjøring av tenner har også en direkte innvirkning på mikrobiologi i munnen og på tungen.
    Rengjøring sølvskje. Denne metoden oppfunnet og popularisert yoga. Prøv dette: te eller dessert skjeen forsiktig skrape plakk fra språket i retning fra roten ut. Du kan bruke en vanlig skje og rustfritt stål, men sølv er kjent for å ha antibakterielle egenskaper.
    Vaske urt. Kombinasjonen av mekanisk behandling og urtemedisin. Ofte betegnet som en hendelse i behandling av stomatitt og andre orale sykdommer. Vil gagne språk og tenner på noen måte som kjøttkraft du ikke ville ha valgt. Spesielt for behandling av språket ofte brygget salvie, calendula, eik bark og andre planter med høyt tanniner. Kamille, mynte, sikori og nyper gi mykere, men likevel effektiv påvirkning. Dial litt avkjølt og anstrengt kjøttkraft i munnen og skyll grundig, prøver å gni himmelens språk og tenner. Svelge suppen etter skylling er umulig, fordi den inneholder vasket språk bakterier og plakk partikler.
    Apitherapy. Brede konsepter brukes til å rense språket i ulike varianter. For eksempel kan du kjøpe på apoteket anstrøk av propolis på alkohol og fortynnet i vann til sin lav konsentrasjon (for ikke å brenne huden med alkohol i munnen) skylle språk. Av seg selv, kan propolis tygges tyggegummi i stedet og tykk naturlig honning oppløses i munnen til det er oppløst. Andre bee produkter er også godt rengjort og desinfisert slimete språk, så velg i henhold til din smak noen av dem.
    Rengjøring hlorofylyptom. Produktet selges i apotek og brukes til rengjøring av overflaten av språket og fjerne plakk. Gjøre denne prosedyren i 10 dager, deretter raskt perervitsya og se resultatet. Hvis effektiviteten av metoden, tar i bruk og bruke den vanlige prisen.
    Rengjøring og forebygging via mat. Alvorlig og mangefasettert tilnærming til helse av kroppen, fordøyelsessystemet og språket spesielt. Skriv først inn i din daglige menyen så mange friske frukter og grønnsaker (for mekanisk rengjøring av språk) og juice (for lys kjemisk peeling). Deretter hele kraftsystemet ved å minimere bruken av eller helt forlate semi produkter med fargestoffer og konserveringsmidler. All fastfood, inkludert chips, kjeks, fargerik godteri og annet snacks, provoserer utvikling av gastrointestinale sykdommer, lavere immunitet og skaper et surt miljø i munnen, ideelt for utviklingen av skadelige bakterier. Deres plass på skrivebordet bør alltid ta meieriprodukter og matvarer med ferske ingredienser.
    Som du kan se, kan språket anses som toppen av isfjellet, som er vår hele kroppen. Som du kan gjette språket i begynnelsen av sykdommer som ennå ikke har manifestert seg andre symptomer. Det motsatte er også sant regel: Skyll munnen språk gir helse og riktig fordøyelse. Så ikke glem å følge sitt utseende og omgående rent av plakk.  
Kan gravid svømmetur i bassenget

 Forbudet mot nyttig øvelse for gravide kvinner, kan ha kommet fra det faktum at gravide pasienter finne. Men dette er ikke det. Fornuftig trening, for eksempel svømming, veldig nyttig for gravide.
 I de fleste gravide kvinner har også tvil om fordelene med svømming, men de er stort sett knyttet til tilstedeværelse i bassenget, med unntak for gravide kvinner, selv av folk. Og alle har hjelp? Ikke plukk opp eller gravid i vannet noe stygt? Kan gravid svømmetur i bassenget?

 Bading og graviditet


 Graviditet er ikke en kontraindikasjon mot dykking. Selvfølgelig, ingen vil sette rekorder i løpet av svangerskapet. Dette handler ikke om sport svømming.

 Eksperter sier at gravide kvinner som besøkte bassenget, bedre forberedt til fødselen. Svømming bidrar til å holde deg i god form, vannet er lettere å lære riktig pust for arbeidskraft.
 Velg bassenger med ozon vann, kan klor føre til tørr hud og kløe.
 Hvis ingen individuelle kontraindikasjoner, kan du besøke bassenget fra den første perioden av svangerskapet og fødsel.
 I gravid vann opphører å føle presset av kroppen hans. Det beroliger, øvelse i vannet jevnt fordele belastningen på beinmuskulaturen og trykk. Svømming forbedrer blodsirkulasjonen, normaliserer blodtrykk og forbedrer humøret. I tillegg til bading gir slike positive følelser som har gått alle spørsmålene enten gravid svømmetur i bassenget.
 Selv om du ikke kan svømme, kan du ikke skade vannaerobicklasser. Vannet gravid enklere øvelse som doseres belastningen og skreddersydd spesifikt til gravide kvinner.

 Kontra Svømming gravid


 Alltid gravid kan svømme i bassenget? Kontraindikasjoner for svømmebassenget er unormalt i svangerskapet, som forbudt noen øvelse. Det truet abort, blødninger, intrauterin veksthemming, polyhydramnion.
 Når betennelse og forverring av kroniske sykdommer er også bedre å avstå fra fysisk aktivitet i bassenget.  
Яндекс.Метрика