Hvordan fjerne poser under øynene for folket? Årsaker til poser under øynene

 Poser under øynene - problemet er ikke bare alder. Mange unge jenter vet om det førstehånds. På utsiden påvirker dårlige miljøforhold, intensiteten av livet, og belastningen mer øye (TVer, sparepærer og lysrør, lang arbeid på datamaskinen), rikelig med væske om natten, søvn - alt dette fører til negative effekter på helse 'I. Alle de ovennevnte negativt påvirker utseendet.
 Hvordan bli kvitt poser under øynene raskt?
 Hvis årsaken til opprinnelsen av posene under øynene kronisk sykdom, selvfølgelig, i slike tilfeller må du først løse helseproblemer og deretter gå utover manifestasjoner av sykdommen selv.
 Hvis problemet generelt kroppen tretthet eller belastningen på øynene, vil våre tips hjelpe deg å bli kvitt poser under øynene.
 Folk rettsmidler
 For å bekjempe tretthet og ødem vel hjelp komprimerer på øynene med infusjon av kamille, fiolett tricolor, peppermynte, sitronblomst. En spiseskje tørr (noen av disse, men du kan alle urter sammen, i forholdet 1: 1) blomster helle en kopp kokende vann, dekket med lokk og etter permisjon i 10-15 minutter. En varm infusjon i form av komprimerer brukes til øynene.
 Utmerket hjelper med hevelse øyne infusjon av friske unge bjørkeblader. Fem seks bjørkeblader helle et glass kaldt vann. Permisjon for å sette mot i hele natten. Lotion påføres fortrinnsvis 15 til 20 minutter om morgenen.
 Behandling av ødem poteter perfekt fjerner tretthet og mørke ringer under øynene. Legge øynene finhakket biter av friske poteter i 20 minutter kan bruke revet ost poteter, blandet i like mengder med dill eller persille. Blandingen er et tykt lag påføres på øyet i 25-30 minutter.
 Frisk agurk perfekt tonet ansikt og øyelokk. Agurk skiver eller most inn grøt feste til trette øyne ovenfra kan legge bomullsdotter dynket i kald melk. Maskere tak i minst 20 minutter.
 Isbiter fin tone huden på øyelokkene og hele ansiktet. Gjør det til en regel hver morgen tørke ansiktet med is, og resultatet vil ikke vente på seg.
 I tillegg til skjønnhetsbehandlinger hjemme effektiviteten av behandling og forebygging kan øke den daglige massasje øyelokk og øye øvelser.
 Eye Øvelser
 Maksimal mye zamruzhte og deretter nøye og allment åpne øyne. Gjenta øvelsen 10 ganger.
 De sirkulære bevegelser øyne med og mot klokken (10-15 ganger).
 Neste øvelse: beveger seg mot høyre og høyre øyne. Gjenta minst 10-15 ganger.
 Pomorhayte øyne raskt, så mye zamruzhte 10 sekunder, slappe av musklene og slappe av. Gjenta vekslende fem ganger til.
 Tett, men ikke zazhmuryvayte øynene i 10 sekunder, og deretter åpne dem bredt, og. uten å se opp, se opp, også, i 10 sekunder, slappe av og 10 sekunder ser på avstand.
 Disse enkle øvelser kan ikke bare se bedre ut, men også forbedre synet ved å styrke musklene i øyet.
 Denne artikkelen gir veiledning som å fjerne poser under øynene hjemme. Jevnlig gjelder i praksis denne populære behandlingsmetoder og vakre utseende er gitt til deg.  
Den hevelse under øynene: deres årsaker, hvordan å fjerne poser under øynene?

 Hevelse under øynene er ganske vanlig problem. Hvordan bli kvitt hevelse under øynene? Og hva er årsaken til ødem og hevelse under øynene? Svarene på disse spørsmålene kan bli funnet i vår artikkel.
 Årsaker
 En av de mest betydelige årsaker til ødem - tretthet. Ikke overvurdere sine evner som en hvilken som helst organisme krever regelmessig hvile. Husk at alvorlig utmattelse og trøtthet - er to forskjellige ting. Etter tretthet, i motsetning til sterk tretthet, er vanlig som menneske.
 En annen viktig årsak er hyppig spenning av øyet muskler. Noen mennesker regelmessig bruker mye tid på datamaskinen, noen over lidenskap for dataspill, men noen i dette yrket krever.
 Hevelse vanligvis ofte i overvektige mennesker og de som drikker før sengetid mye vann. For å unngå fremkomsten av ødem, er det nødvendig å redusere forbruket av fluider.
 Årsaken til poser under øynene og hevelse kan tjene dårlig sirkulasjon. Derfor anbefaler vi bruk av friske bær, som inneholder mange nyttige sporstoffer og vitaminer - kirsebær, solbær, jordbær og blåbær.
 Noen ganger alvorlig hevelse oppstå på grunn av mangel på oksygen. Derfor mer er på utsiden.
 Hvordan fjerne poser under øynene?
 For å fjerne hevelse, må du lære å sove i en bestemt posisjon, slik at hodet var over kroppen.
 Et annet effektivt verktøy, noe som er svært uvanlig og risikabelt, men for noen mennesker er svært effektiv. Refererer til stoff pynoksyd injeksjoner. Før du bruker dette stoffet behandling må oppsøke en spesialist.
 En uvanlig måte - Er anvendelsen av sølvskjeer. De må bli satt til morgenen hevelse under øynene.
 Du kan også bruke potetskivene på øynene i 20-25 minutter. Du kan bruke potetmos. Et annet alternativ er bruk av poteter bør gni vegetabilsk blanding med persille eller dill med en liten mengde og bruke denne lim på øyelokkene, kan ca 20 minutter å gjennomføre en lignende fremgangsmåte bruker potet juice: det er nødvendig i 15 minutter for å fukte øynene.
 Hvis du foretrekker en maske, så dette betyr at det er en stor variasjon. For eksempel, en maske av frisk agurk, kuttet frisk agurk, agurk skiver og deretter legge til øyelokkene.
 Pound persille blandet med rømme. Da er denne massen lå under øynene (ca. 20 minutter). Og den siste fasen av denne prosedyren - behovet for å skylle denne masken med kaldt vann.  
 På spørsmål om hvordan å se vakre bryster, velger hver et svar. Noen liker store og fluffy, noen petite tenåringer. Men alle kjennere av kvinnelige bryster er den eneste - flotte bryster - et bryst elastisk.

Hvordan man skal holde formen på bryst


 Det er en enkel, rask fremgangsmåte for å bestemme den elastiske bryst - feste til det press under bryst blyant og frigjøring. Hvis han gikk - glad du var heldig, bryst elastisk og holder god form. Hvis det er holdt brisket skladochkoy - også glede seg, brystene holder perfekt en blyant. Men se på deres skjønnhet kan mer konsekvent og regelmessig.
 Størrelsen og formen på brystene iboende i hver kvinne genetisk, og radikalt endre sine forbeholdt dyktige hender av en kirurg. Men lagre i årevis at presentert av natur, er kvinner forpliktet til.
 For å gjøre dette, bør du vite årsakene til tap av hudfarge og brystmusklene, og hvordan å motstå det.
 Den viktigste regelen - fuktighet. Alt er godt husket at våre celler består av 90% vann, og regelmessig drikker vann i morgen og fukte huden, rubbing hennes isbiter. Samme tingen å gjøre med huden på halsen, brystet og brystene.
 Den samme regelen gjelder herlig vane å ta morgenen douche, slutter å helle kaldt vann. Hvis vi legger til massasje - effekten er fantastisk. Juster vanntrykk og temperatur. Holde trykket var ikke for sterk, ellers kan du strekke huden og vil reversere effekten. Masser brystene, med sirkelbevegelser opp promassiruyte region under brystet og lateral interkostal region ansvarlig for brysthøyde. Direkte vannstråle opp, deretter til armhulene. Forsiktig og nøye massere brystvortene. Vel gradvis redusere vanntemperaturen bare moderat for ikke å fange en kald. Etter en dusj kraftig gni huden med et håndkle og påfør en nærende krem.
 En lignende metode - massasje spredt stråle. Direkte stream fra ribbeina til skuldrene, fatte sone langs halsen.
 Også nyttig bad med havsalt, ikke mer enn 15-20 minutter.

 Hvordan styrke brystmusklene ved hjelp av massasje


 Dette massasje gjøres best umiddelbart etter en dusj eller badekar. Du kan bruke olje for brystforstørrelse, det vil ytterligere forsterke effekten av massasje.
 Påfør litt olje på hendene, forsiktig fordeling på huden og massere brystene i en sirkulær bevegelse. Top bryst massasje kan være mer intens. På brystet håndbevegelser rettet mot sentrum, og under brystene og toppen - fra sentrum. Følg massasje i 3-5 minutter.
Hvordan man skal holde formen på bryst

 Oppstrammende brystene og selv en liten økning gjennom manuell massasje er oppnåelig hvis du massere regelmessig.
 Klassisk øvelse for brystmusklene, elskede av skolen - for å gjøre hendene håndflatene opp brystet og klemte dem begge belastende musklene i brystet. Det fine med denne øvelsen er at det kan gjøres hvor som helst og et ubegrenset antall, noen skade og nytte stort.

 Hva om ikke å gjøre det i lang tid holdt til bryst form og fasthet


 Eller gjøre hvis du ønsker å sagging brystene og slapp hud halsen.
 Største hvert bryst - BH kan være sin fiende, hvis riktig valgt. Fra den konstante iført ubehagelig klær peretyskayutsya kreft, er alle fartøyer skadet ryggraden kan selv vykryvytysya.
 Feil holdning vane slentre, også forvrengt ikke legge til skjønnhet og appell av bysten din, de også redusere sin naturlige. volum.
 Vår favoritt radikal diett - fem pounds fra mandag til søndag - fiender av vår brystet. Siden det plutselig vekttap faller brystet først, huden mister kroppsfett raskt og sag. Deretter kan hun komme seg, men neppe til å stige.
 Og hyppig fiende av våre bryst - fôring på urettmessige fremskritt under graviditet og amming. Hvis du glemmer den fantastiske perioden i seg selv, ikke vil gjøre massasje med spesiell nærende krem ​​og bære en spesiell BH for ammende mødre, vil brystene huske lenge din forakt for det.
 Her er noen enkle tips, min vakre. Bruk dem, gi brystene et par minutter av oppmerksomhet - og din refleksjon i speilet og beundrende blikk av menn vil underholde deg i mange år.
Яндекс.Метрика