Hvordan fjerne postpartum mage?
 Glade unge mødre står overfor et stort problem: volumene er økt, magen henger ned betraktelig. Etter omfattende overbelastning når tretthet allerede følte meg veldig mye seriøs trening kan utføre ikke alle kvinner. I tillegg er en rekke øvelser generelt ikke anbefalt for unge mødre, som de kan påvirke den generelle tilstanden negativt. For eksempel, ikke anstrenge musklene under navlen, aktiv trening etter et keisersnitt. Noen velger å bruke som den primære betyr å håndtere overskytende beløp av mange dietter. Men kosttilskudd restriksjoner må også være rimelig. Det er viktig å gjenopprette form, vedlikeholde helse, og for mange kvinner i forkant av å opprettholde amming.
Selvfølgelig, vekttap og nedgang etter fødsel - en helt spesiell prosess. Det er nødvendig å ta hensyn til de mange nyanser, snu skjønnhet og gjenopprette kroppen. Hvordan fjerne postpartum mage, slik at resultatet var virkelig verdig, ikke brutt amming, mor følte meg fin, ikke trøtt? Fortsett kompleks, men observere tiltaket! Effektiv kosthold, mer mosjon vil ikke hjelpe hvis du velger kun én metode. Det er viktig å observere riktig kosthold, sørg for å kombinere diett med idrett. Vi bør ikke overarbeid, må du nøye overvåke helsen. Da vil du snart kunne sikre at magen var nesten flat!
 Enkle øvelser: fjerne postpartum mage uten spenning
Du kan gradvis å redusere volumet av buken uten problemer. Bære alvorlig trening, bruke tid på øvelser trenger ikke å. Bare husk en noen enkle hemmeligheter for å tømme postpartum mage.
 1.  Utyahyvaem magen. Den beste måten å gjøre magemusklene for å ta den gamle form, redusere strekkmerker - alltid innebære magen. Det er lurt å begynne å gjøre det på sykehuset, siden alle musklene etter fødsel mest plast. Hvis magen din vil gjøre det mye vidvysnuty de første to eller tre uker, så vil det være vanskelig å gå tilbake til tidligere tilstand. Bringe til sykehuset flere lange brede håndklær, bånd, rezinochki. Du kan også sy en spesiell bandasje. Når du føler at du har, kan du trygt ta på magen, vil smertene passere, du kan stramme den med håndklær for å holde dem elastisk og blonder. Merk: smerte ved tiltrekking skal ikke forekomme! Fortsett med forsiktighet. Spesielt nøye med å oppføre seg hvis venstre søm etter keisersnitt.
   Walking. Mest gange, prøv å redusere tidsbruk med barnet i gata. Bare sitte på benken, lener seg på vognen, ikke. Så du vil ikke være i stand til å gi den nødvendige formen magen. Bedre å gå. Selv om du er sliten, vil du gå og ikke sitter. Du kan bevege seg sakte, noe som gjør små skritt. Da har du bare natrenuyete muskler, men også forbedre kroppen som en helhet, gjenopprette riktig blodsirkulasjon.
   Trapper. En fin måte å trekke inn magen naturlig - ofte opp og ned trappene. Dypt pust, pust ut og for å gjøre flyttingen. Hvis du oppfører deg nøye, kan du noen ganger gå opp trappen og gjennom ett trinn. Bare sørg for å holde på rekkverket. Hold zbyvalosya ikke puste, magen forble involvert når du gjør et skritt fremover. Magen din er mer elastisk i front!
   Kroppsstilling. Det er tilrådelig å gi opp liggende på siden, som slapp mage vil strekke på grunn av dette enda mer. Hvis du sover på ryggen, magen ubehagelig, prøver å slå til siden, men ikke helt. Følg med når magen din, bør det ikke gå bort når du sover. Du kan la over natten bandasje, men litt løsne strammingen av stoffet.
   Slanking undertøy. Spesielle klær også hjelpe deg med å redusere strekkmerker, gjøre magen flat. Husk at stort trykk på magen din ikke gjør det. Dette er spesielt farlig hvis du forlot søm. Alt skal gjøres for å ikke skade helsen. Hvis du begynner å trekke for mye mage, velger feil klær kan forstyrre blodstrømmen til å begynne tarmproblemer. Vær forsiktig.
   Ved hjelp av disk for rotasjon. Nå kan du bruke og en spesiell stasjon for rotasjon. Mange oppmerksom på at en slik passiv trening kan redusere mengden av mage, sterk håndtak og med strekkmerker. Du vil bare få opp på platen. Den roterer i en retning, og hodet og overkroppen i den tid som kreves for å slå i motsatt retning. Første muskler blir lei, men du blir vant raskt.
   Massasje. Effektiv massasje. Det bør gjøres forsiktig i en sirkulær bevegelse. Start hver dag med en massasje sider og buk. På vil det bokstavelig talt 10-15 minutter. Det er lurt å gjøre det, og ved sengetid. Bruk spesielle massasje kremer til huden pidtyahuvalasya, blir elastisk.
  Hvordan fjerne postpartum mage?

   Enkle øvelsen på gulvet. Når du føler deg sliten, vet du at før du selv finne mange tilfeller er det best å utføre en liten øvelse på gulvet. Bare legge seg ned på en gummimatte. Sett føttene opp så høyt som mulig. Ikke press. Løft først det ene benet, og deretter den andre, så begge deler samtidig. Trening bør være på baksiden. Endre holdningen din regelmessig for å bedre trene musklene.
   Making the bridge. En utmerket øvelse for å gjenopprette muskel tone magen - bridge. Ikke prøv å komme opp til brua umiddelbart. Først du er fin og polumostyk. Det er viktig ikke bare å gjøre denne øvelsen, men også spare litt tid posisjon. Fikse kroppen i polumostyke og magen på den tiden trekker. Breathing bør holde opp, stå som 3-5 sekunder.
   Bratt bøyle. God assistent i kampen mot overskytende beløp - sedvanlig bøyle. Nå kan du kjøpe tynget hoops, velge en modell med en spesiell massasjedyser. Pass på å se at i de studiene ikke oppstår smerter i magen. Kan bare sutre muskler. Første toget med lys plast bøyle, og deretter gå til klassen med et metall, utyazhelennym.
  Husk disse enkle hemmeligheter, gjøre øvelser regelmessig for å fjerne postpartum mage.
   Spis riktig å fjerne magefett etter fødselen
  Begrense deres kosthold også nødvendig. Selvfølgelig er det viktig å forynge og opprettholde god amming. Men det er mange av søt, fet, spise røkt mat, mat med masse krydder og krydret saus er ikke nødvendig. Det bryter bare fordøyelsen provosere utseendet av fett. Menyen skal være godt balansert.
   Begrensninger. Unngå poteter, hvitt mel produkter, muffins, hel stekt og røkt. For eksempel, for å velge pasta av durumhvete, hvetemel, brød og svart bedre.
   Drinker. Ofte unge mødre begynner å drikke mye melk, som ønsker å stimulere amming. Faktisk er det ikke nødvendig å gi preferanse til melk. Du er fin grønn te, mineralvann uten gass.
   Paps. Unngå semulegryn. Bedre bruk bokhvete, havre, hirse. Ris kan også spises uten begrensning, men upolert. Husk, havregrøt, men helst mørt den til god zasvoyuvalasya.
   Proteiner kalorier. Kroppen skal komme seg, holde seg i form. Kostholdet bør gi deg et løft av energi. Du trenger å gi opp fett kjøtt, smult, men ikke glem protein. Inkludere i kosten av magert kjøtt, kylling, egg, fisk og fettfattig ost. Kjøtt helst dampet eller kokt.
   Brøk ernæring. Prøv å spise mer, men redusere porsjonene. Det er lurt å lage en solid frokost, god lunsj, men middag er enkelt. Ikke bli for sent. Observere den daglige rutinen. Følelsen av sult bør ikke forekomme. Ta vare på deg selv, begrense diett i moderasjon.
  Riktig kosthold, regelmessig mosjon vil hjelpe deg å fjerne postpartum mage. Bruk en rekke forskjellige metoder, gi opp dårlig mat og husker små fysiske aktiviteter. Fortsett komplekse, men ikke glem om din helse. Du vil merke at utyahyvaetsya magen blir flat elastisk.  
 Sommer - det er den beste tiden av året for ferie. Både menn og kvinner satt seg oppgaven ganske tan, og bli eier av en vakker bronse hud. Men kjøpe en virkelig attraktiv brunfarge er ikke så lett som det virker. Og for å få den tan riktig som nødvendig bør prøve.
Riktig som solbrenthet eller tan riktig og effektivt?

 Solbrenthet er ganske naturlig fenomen etter langvarig soleksponering. Dette spiller ingen rolle hva du gjør: ligge på stranden, lese en bok eller bygge et sandslott. Hvis du angir et bestemt mål - å få en god brun hud, kan du følge en spesiell diett, bidrar til denne prosessen. Du ønsker å ta så mange fersken, meloner, aprikoser, tomater, spinat og sjømat. På grunn av sine egenskaper i kroppen blir stimulert at tanning pigmenter, de også beskytte huden mot solbrenthet. Således er det nødvendig å utelukke fra kosten til de matvarer som undertrykker funksjonen av de nevnte pigmenter. Disse omfatter alkohol, kakao, kaffe, diverse pickles, persille, stekt mat, kjøtt og elskede sjokolade.
Riktig som solbrenthet eller tan riktig og effektivt?

 For å få riktig brunfarge, og ikke får alvorlige brannskader bør observere noen grunnleggende regler. Først kan du ikke sole seg umiddelbart etter forlate vannet, fordi vanndråper på kroppen fungerer som en linse, og huden kan lide. Dernest må du bruke fuktighetskrem og solkrem. Husk at du trenger å sole bare en gang om dagen, morgen eller kveld. Den mest aktive solenergi innflytelse står for perioden fra 11 til 15 timer, så soling i løpet av denne perioden er ikke ønskelig. Hvis det skjer, slik at du har brent, bør du umiddelbart forlate solen, og deretter ikke tan en uke før som hver ny solbrenthet øker risikoen for hudkreft.
 For ikke å miste en dag resulterer tan kveld må akseptere dvelende dusj ved hjelp av en spesiell gel for å fukte huden. Dette vil riktig oppdatere brunfarge.
Riktig som solbrenthet eller tan riktig og effektivt?

 Hvis du ønsker å få en jevn hudtone, kan du bruke fremgangsmåten der kroppen årsaken tanning. Som regel gjør det i skjønnhetssalonger bruker spesialutstyr. Hjemme, kan denne prosedyren gjøres ved hjelp av en spesiell krem. Men dens anvendelse er å behandle med all omsorg, uavhengig av merke produktene. Legg merke til at på grunn av feil bruk av soling kan ikke selv få farge, med en bestemt farge.
 Hvis du bestemmer deg for å få en ønsket brunfarge henvise til solarium, ikke forsømme å gå til legen. Det vil bidra til å bestemme alle kontraindikasjoner, hvis noen. Etter hud vil ha en attraktiv bronse fargetone verdt ventetiden med et besøk i badstuen eller bad som tan merkbart blek.  
Яндекс.Метрика