Hvordan fjerne rødhet fra kviser hjemme? Hint og tips

 Etter mye innsats du endelig ble kvitt hudormer og kviser, og huden er fortsatt ikke perfekt. Nå et nytt problem - røde flekker etter kviser som ikke ser bedre. Er det mulig å gjenopprette huden?
 Hvordan fjerne rødhet fra kviser hjemme?
 Det er mange medisinske, kosmetiske og folk metoder. Det viktigste - på tide å begynne behandlingen.
 Når du har fjernet kvise behandle dette stedet avkok av kamille, som perfekt tørker og lindrer irritasjon. Deretter bruke en fuktighetskrem som område. Det er best å krem ​​var basert på tea tree olje eller salisylsyre (men ikke salisylsyre salve). Denne kremen har en antibakteriell effekt og Recovery.
 Sette en myk skrubb fremmer rask forsvinningen av rødhet, så det er rask regenerering av huden (epitel fjernet gamle og nye former).
 Veldig effektiv maske for foryngelse og fornyelse av det øverste laget av huden, som inkluderer leire (hvit, grønn, svart). Agurk Mask fremme hydrering og fjerning av irritasjon. Isbiter, som inkluderer ulike urter (calendula, salvie, kamille, peppermynte), tørk huden for å lindre betennelser. Det eneste du trenger å tenke på at slike metoder er helt fjernet akne rødhet etter ca en uke.
 Hvordan fjerne rødhet fra kviser i to dager?
 Effektiv folkemedisin. Gjelde for de berørte områdene maske laget av tannkrem og hold i ca fem minutter. Først takk til fluor er godt podsushyt og antibakterielle egenskaper kan forhindre betennelse. Ikke glem å sette på denne masken nærende krem, som pasta veldig desiccate huden.
 Anbefaler også gjør lotions basert på salicylic alkohol. Dersom kviser er ikke veldig lang, kan du prøve å sette på et opplyst sted hlorheksydynabyhlyukonat og kan kjøpes på apotek.
 Raskt gjenopprette huden for å hjelpe som nesedråper. Sett dem på en bomullsdott og gjelder for de reddened områder. Det vasokonstriksjon som rødhet forsvinner raskt. Enda mer effektiv måte er isbiter med øyedråper. De har den samme virkning som nesedråper, men på grunn av fryseprosessen er flere ganger raskere.
 Medisinsk parafin er en fin måte å fjerne flekker etter kviser. I en liten gryte, smelte den og sette den på en bomullspinne såre flekker. Når det stivner, forsiktig fjerne. Før søknaden og fjerning av slike produkt, sørg for å fukte ansiktskrem som inneholder vitamin E. Kontra til bruk av voks er tilstedeværelsen av vaskulær mesh i ansiktet.
 Med hjelp av sminke kan maskere røde flekker. Først bruke en tone som vil skjule rødhet etter kviser, deretter normal tone og litt pulver. Du kan kjøpe en spesiell concealer som matcher din hudfarge, huden på grunn av sin bruk vil ha en feilfri utseende.  
Parafin hjemme
 Parafin er en type behandling. Parafin er vanligvis referert til fysioterapi, ikke anser det en ukonvensjonell behandling.
 Parafin brukes for behandling og foryngelse i mange år. Han har noen egenskaper som bestemmer popularitet og utbredt bruk av parafin i ulike felt.

 Egenskaper parafin
 Høy varme. Parafinen smeltes ved en temperatur på 52 grader eller mer. Smelter gradvis blir mykere. I behandlingen av sykdommer og gjennomføring kosmetiske prosedyrer er det brukt i en oppvarmet form.
 Varmeledningsevne tillater kroppsvarmen til å gi. Denne muligheten brukes til å behandle sykdommer i luftveiene, ledd, bein og noen indre organer.
 Parafin hjemme
 Den store fordelen med denne behandlingen er at vi ikke skulle ha noen komplekse enheter eller enheter som bruker parafin. Du trenger bare å finne en beholder som du voks varm, er det brukt i en tyktflytende eller flytende tilstand. Men vi må være forsiktig så du ikke brenner deg.
 Parafin bad. Anvendelser av parafin for terapeutiske formål utført etter avtagende akutt sykdomsperioden. Du kan ikke utføre applikasjoner ved forhøyet temperatur kan skade kroppen.
 For søknader må voks, varme den kan smelte til en flytende tilstand. Så en plastpose, gjør det en lang stripe. Å helle voks stripe, vent litt til voks på toppen var dekket med en tynn skorpe og begynte husnuty. Sett pakken med parafin i en bleie og åpen side for å feste til baksiden eller brystet. Husk at voks bør ikke være flytende og veldig varmt. Lytt til følelsene under prosedyren, bør parafin brenner ikke, bare veldig varm.
 Spesielt være forsiktig når du gjør prosedyren barn, spør ham om opplevelsen. Bleier må tett knytte. Fortrinnsvis parafin, innpakket i varme, kan du varme under dyna. God effekt når søknad voks person svette, noe som betyr at huden ut giftstoffer.
 Søknader om leddene er gjort annerledes. For dette Voksen varmes opp, bør man prøve fingeren temperatur. Hvis det er veldig varmt, kan du vente, og hvis temperaturen er egnet, så dyppet i parafin hånd (håndleddet), foten leddene. Trenger du dyppe og raskt trekke hånden, kroppen er parafin, som begynner fryse når det avkjølt av, dyppe hånden ennå. Det bør gjøre 6 dykk, så vil det være en god effekt. Etter sjette gang kan vikle den delen som i parafin til noe varmt, ull kan. Parafin er varme dype rene porer, fremme eliminering av giftstoffer.
 Masker med parafin. Parafin krymper når avkjølt. Denne egenskapen er vanskelige mennesker har lært seg å bruke til å forynge huden til å bekjempe rynker. Du trenger å gjøre parafin maske. Masken er lik applikasjoner, men voks brukes på hender eller en spesiell pinne. For folk ikke trenger mye varme ting. Det bør påføres tynt og vente når det begynner å samle huden. Deretter kan du enkelt fjerne voks hendene, fordi det vil være i form skorpe.
 En annen type maske er stor for foryngelse. Det første laget er påført leire, medisiner, vitaminer, kremer, spesielle maske og deretter påført voks. Disse maskene er vanligvis brukt i skjønnhetssalonger.
 Parafin er en fin måte å skjønnhet og ungdom til å lære å bruke parafin huset trenger bare ønske. Ingen spesielle ferdigheter og tilpasninger er nødvendig.  
Parafin Facial MaskNår fuktighetsgivende og nærende kremer ikke bidra til å forbedre huden i ansiktet ditt, kan du prøve parafinmaske. Godt resultat av bruken av dette verktøy er tilveiebrakt som støtter et lag av voks temperatur ved hvilken huden er renset. Små segl absorberbare, porene utvider seg, hudormer forsvinner talg plugger er myknet. Parafin maske forbedrer muskel tone, forbedrer blodsirkulasjonen, øker hudens elastisitet, noe som er svært merkbar.
Hjem parafin maske avgjørende for tørr hud. De glatte ut rynker, eliminere hevelse i ansiktet, dobbel hake, stram, fjerne hudormer. Ikke bruk parafin maske på Krasnaya personer og enheter pustuløse karakter.
Naturlig parafin ansiktsmaske
Før fremgangsmåten, bør huden fremstilles. Fet hud rengjøres med alkohol eller parfyme, det beste alternativet - en blanding av eter. Tørr hud først tørke med bomull dyppet i olje og deretter tørr bomullspinne. Å rense ansiktshuden, kan du bruke en skrubb eller lotion.
Å forberede fersk hvit parafinmaske, sted i en kjele og smelt den i vannbad under omrøring suge en bomullsdott i parafin og raskt satt på ansiktet jevnt. Etter herding oppnås film som legger to eller tre lag av voks. Masken påføres på haken. Etter tjue minutter, fjerne masken otslaivaya forsiktig sin kant. Tørk deretter hudkrem. En person trenger for å tørke tørt og pulver.
Funksjoner av parafin ansiktsmasker

Omsorg bør være vanlig. Til de positive effektene av parafin maske var opplagt, bør det gjøre tiden - to eller tre ganger i uken. Full Kurset omfatter ti til femten behandlinger.
Parafin dressinger er effektive i sagging kinn og dobbelthake. Den nedre del av ansiktet børste et tynt lag med voks, impregnerer dem to stykker av bandasje raskt satt på det første lag, utjevning for å gi den riktige ansiktsform. Person binde et bredt bandasje bundet knute på kronen, bruke et annet lag med voks på toppen. Dette vil holde formen. Kurset består av 20-25 prosedyrer. I tillegg gjør øvelser for den personen som er synlig forynger huden.
Parafin maske og bandasje kan kombineres. Hele ansiktshuden er dekket med et tynt lag av midlene i bunnen av gasbind bandasje brukes dynket i smeltet parafin. Floor brukt flere lag.
Parafin maske kan gjøre selv ved hjelp av olje. Det er helt klart, trekke opp og mykgjøre huden. Massen av smelten i en kjele. Deretter bruke voks på huden med et tykt lag. Frysing, blir det til en film som er lett fjernes etter tjue minutter. Strukturen inneholder parafin maske, fersken olje, solsikke, oliven eller mandel, lanolin eller sperma olje, kakao.
Parafin maske kan gjøres for visse hud. For eksempel, hvis du er bekymret for rynker i pannen, bruke masken-dressing med parafin. Det gjør huden i pannen glatt, ren og glatt.
Å forberede dressing, smelte voks i et vannbad, deretter raskt suge den i gasbind bånd, klem, rette og søke på pannen. Parafin maske bør gjøres, med avgang tommers grensen av øyenbryn og hår. På toppen er tørr, påfør en bandasje. Prosedyren utføres femten minutter. Å fjerne bandasjen bør nøye fjerne oljen forblir tørr bomullspinne. Deretter børste brow krem ​​og pulver. Parafin maske dressinger samt glatte ut rynker.

For parafin maske bør bare brukes raffinert parafin, må du kjøpe på et apotek eller spesialitet butikker.
Яндекс.Метрика