Hvordan fjerne "ører" på låreneVakker kropp - et resultat av hardt arbeid. Men med hjelp av fysisk trening, kosthold og utholdenhet kan fjernes for eventuelle mangler i kroppen hans, inkludert "ørene" på lårene. Disse stygge (i form av den vakre halvparten av menneskeheten) Avleiringer kan fjernes bare ved komplekset tilnærming.
Hvordan fjerne "ører" på lårene?
Etter å ha fullført følgende vilkår:
Først trenger du en diett med en begrenset mengde fett (fett utelukker ikke, men redusere deres antall). For det andre, et sett av spesielt utvalgte øvelser.
For det tredje, vanlig prosedyre - cellulitt kroppsinnpakning og oppvarming problemområde, massasjer, fotturer til bad og badstue.
Fjerde, lange turer høyt tempo.
Hovedvilkåret for å bidra til å fjerne "ører" på lårene (øvelser, det er sikkert god, men ikke alltid nok) - den aktive arbeid for musklene som ligger i området. Det gjør walking å jobbe disse musklene. Ut av bilen for ett stopp unna huset og gå avstanden raskt tempo eller gå opp til gulvet enn på heis og trapper. Bare ved å gjøre alle fire forhold, kan du gjøre lårene slankere.
Vi fjerner "ører" på lårene, øvelser.
For å forsterke effekten kan bruke spesielle drakter for vekttap. På grunn av effekten som produseres av badekaret de øker blodsirkulasjonen, og dermed akselerere fett spaltning. Hvis det ikke er kort, kan du oppnå en lignende effekt ved å bruke mat grade: Pakk låret flere ganger, og den øverste slitasje varm footless. Her er øvelser for å bidra til å gjøre harmonous hofter: Stå rett, ryggen rett, mage trukket litt. Med en hånd pinne til veggen eller møbler. Mahi rett ben. Ikke slipp ben. Sakte, kontrollere bevegelsen, heis, og bare sakte slippe. Lag flere repetisjoner av veien (10-15) og det samme tilbake. Deretter en annen 15 Makhov vinkel 45o (enten fordi ingen måte). Gjenta med det andre benet. Grunne knebøy. Føttene skulder bredde hverandre, tærne ser riktig. Knebøy uten å løfte p'yatok gulvet. Baken dra siden (husk at dette er stygge, men så er nøyaktig de musklene som vil fjerne "ørene"). Liggende på siden, nederst beinet rett, løft den øverste opp. Igjen kontrollerer bevegelsen opp og ned. Gjenta 15-20. Gjenta med det andre benet. Igjen, liggende på siden, den øverste beinet rett, tå flyttet "over". Direkte utlede foten frem, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta andre benet (15-30 repetisjoner). Knelende, sitte ned så til høyre, deretter til venstre på hoftene. Hender for å opprettholde balanse feste til motsatt side. Gjenta denne øvelsen 20 ganger kreves. Beina er mye større bredde hverandre, tærne utplassert utenfor. Bøy knærne. Å være i en posisjon til å riste hoftene fra side til side, så når musklene blir lei, stå opp, slappe av føttene og slappe av. Så igjen, men å flytte bekkenet frem og tilbake. Hvis du regelmessig gjøre øvelser, kosthold og gange, deretter et par måneder, hoftene skal være glatt og ryddig.  
Hvordan forynge kroppen din?Se ung og frisk, spesielt etter lang vinter tid er ikke lett. Heldigvis kom vi til ved hjelp av moderne kosmetikk og sunt liv.
Før du går til salongen
For å holde lenger ung, er det viktig å jevnlig ta vare på driften av fordøyelsesorganer, spesielt tarmen. Dette er en veldig viktig regel er ofte ignorert, som er gjenstand for fottur til en spesialist for "ungdom" i betydelig grad kan skyve tilbake i tid.
Og det er denne kroppen viser kroppen for giftstoffer og andre nedbrytningsprodukter som forgifter den og forårsaker skade på utvendig uvurderlig. For å unngå dette, må du spise tilstrekkelige mengder frukt og grønnsaker friske, begrense deg til mel (spesielt skadelig for tarmen boller) foretrekker salater og frokostblandinger (flott for frokost) og erstatte favoritt oppkvikkende kaffe om morgenen på velvære te kamille.
En viktig faktor i bevaring av ungdom og skjønnhet eksperter mener også at bruk av store mengder væske (ca 2-2 per dag, 5 liter), som må gi elastisiteten i huden din i årene som kommer.
Det er like viktig å opprettholde et sunt utseende og trivsel sterk, sunn søvn og frisk luft. Selv i det tøffe arbeids timeplan og hektisk livsstil av den moderne kvinne skal utpeke to "døde" soner: avgangstid fra jobb og sengetid - og strengt holder seg til dem å holde seg til lagring av vår visningsmodus og har tid til å binde skjønnhet frisk luft. I går flyten av oksygen kan gi vanlige lufte lokaler.
I tillegg til ovennevnte anbefales det oftere i badekaret eller badstue (studier har vist at huden av giftstoffer slippes så mye, men på grunn av alle de andre etatene til sammen, avhenger så langt på sin normale kropp), og etter vann prosedyrer nøye roztyratysya håndkle, fuktig sterk saltlake. Og gi kroppen med tilstrekkelig mengde av vitaminer og mineraler (de kan finnes i overflod i vinduene i moderne apotek). Ikke glem alt dette vanskelig prosess og positiv emosjonell stemning.

Det fine med hendene
Hvis alle som vi beskrev i forrige segment av teksten for deg nyheter og daglig sekvens av handlinger, men er du villig til å gå videre (fordi du allerede banket 26 forutsetninger og aldring hang over deg ekkel belastning), anbefaler at foryngelse program hjemme.
Gode ​​anti-aging egenskaper te fra bladene av jordbær, bringebær og rose hofter. Dette enkle verktøyet aktiverer syntesen av østrogen i kroppen (et hormon som virker positivt for utseendet til kvinnen, fremmer normal hud hydration, forbedrer blodsirkulasjonen, noe som optimaliserer kollagen).
For å støtte de unge i huden hjemme også hjelper maske kroppen med mandelolje. For sin forberedelse bør raskt få ned olje visp eller skje til å fylle den med oksygen. Så ta et bad, og etter - bruker mandelolje. Kombinasjonen av nyttige egenskaper av olje og oksygen vil gi deg en fantastisk foryngende effekt.
Ikke utelukke fra listen over hjelpere i kampen mot huden slapphet og nyttig bad med kli. Ta 2 kg av kli, hell 5 liter vann og kok et par minutter. Den resulterende væsken sil og hell i forberedt badekaret med varmt vann. Takket buljong kli huden blir myk, myk og lengre beholder sine naturlige kvaliteter.
Ansikts hudforyngelse tiltak må også midler. Dette vil hjelpe foryngende maske med eggeplomme, olivenolje, sitronsaft og honning eller eggehvite med honning og hvetemel.
Faktisk foryngelse Alternativene på hjemme - vekt, men det er bare hvis din alder ikke overstiger 35. Dersom denne terskelen er passert - til hjemmepleie fagfolk bør legges hjelp.

Salon ungdom: hva og hvordan?
Nesten alle ikke-kirurgiske hudforyngelse teknikker i form av butikker som tar sikte på å gjenopprette kollagen fibrene i huden, som blir ødelagt i prosessen med aldring. Når gjenopprette kollagen i huden tilbake til sin opprinnelige hastighet som var i sin ungdom.
Moderne kosmetikk tilbyr følgende metoder for hud resurfacing, photorejuvenation, laser foryngelse, mesotherapy, Elos foryngelse, Botox og Dysport, stamcelle foryngelse og ozon.
Populær og smertefri prosedyre foryngelse basert på omolazhyvanyy skinn med høy intensitet lyskilder, stimulerer dannelsen av kollagenfibre og lar deg oppdatere huden, fjerner defekter uten å forstyrre dens overflate. Anbefalt prosedyre for aldersrelaterte forandringer i huden, tilstedeværelsen av vaskulære rutenett, utvidede porer, pigmentflekker i ansiktet og kroppen. Den positive effekt oppnås etter tre til fire behandlinger.
Effekten av en annen malotravmatychnoy og smertefri prosedyre - Laser Ansikts Rejuvenation (ved bruk av laser resurfacing fordamper de øvre lag av huden der rynker dannes) - kan sees umiddelbart etter inngrepet. Endringene som skjer etter sliping ved å forbedre blodsirkulasjonen og stoffskiftet, samt en økning i produksjonen av kollagen.
Mezoterapi (injeksjon inn i huden av spesielle preparater: fybroplastov, bioaktive stoffer, hyaluronsyrer, som bidrar til dannelsen av kollagen og hudforyngelse) er spesielt effektiv til å fjerne dobbelthake og gjenvinningskretser person. Microinjections "skjønnhet" i denne prosedyren er innført direkte inn i problemområder.
Hudforyngelse ansikts ozon kosmetolog også gjennomført ved å gi injeksjoner i de mest problematiske områdene (dette kan være den nedre og øvre øyelokk folder rundt munnen, nesen, mellom øyenbrynene og nakke). Etter innføringen av ozoninjeksjon glattet foldene og hudceller begynner å oppdatere.
Elos-foryngelse - en av de nyeste teknikker, hvor essensen er å bruke lyspulser og høy strøm. Elos foryngelse effektiv i kamp synlige tegn på aldring av huden.
Botox og Dysport - en hudforyngelse injeksjoner av botulinumtoksin medikamenter som blokkerer nevromuskulær overføring puls. Disse fremgangsmåter skiller seg bare navnet og handle på grunnlag av det samme stoffet. De mest effektive behandlinger og Botox-injeksjoner for å fjerne rynker i mizhbriv'ya rundt munnen, nesen og "kråketær" rundt øynene.
Foryngelse transplantasjon ved hjelp av stamceller - en av de mest kostbare metoder. Ty til det bør være oppmerksom på at stamcelleforskning startet nylig, så fraværet av bivirkninger fra deres bruk for å sikre at ingen kan.
Generelt, når du velger Kroppsbehandlinger bør være svært forsiktig, gitt følsomhet for visse tiltak og komponenter. Den beste måten er å konsultere en spesialist og velge det beste alternativet spesielt for huden din.  
 Det er vanskelig å finne en kvinne som søker ikke å bli eier av helt glatt hud. Men mot dette målet, er vi ofte overfor problemet med uønsket hår. Spesielt akutt problem er om sommeren, når garderoben er dominert av korte skjørt og kjoler.
Hvordan bli kvitt uønsket hår

 I dag er det mange måter å løse dette problemet, hver av dem har sine fordeler og ulemper, som bør vite før du bestemmer for seg hvordan man best å bli kvitt uønsket hår?


 Barbere eller ikke barbere? Den vanligste måten å håndtere uønsket hår er barbering. Hovedårsaken er fart og absolutt smertefri prosedyre. Foruten barbering maskin er praktisk å ta til veien, men du kan ikke ta - bare kjøpe disponibel allerede på plass. Dessverre, i denne enden barbering fordeler og ulemper med å starte. Effekten av kortvarig barbering, etter 15-20 timer med hår vil dukke opp igjen.

 I tillegg begynner håret til å vokse raskere og blir mørkere og hardere. Endelig er høvelen bare egnet for hårfjerning bikini området og ben.


 Bare 3 minutter En annen rask metode for hårfjerning er bruk av hårfjerningskrem. Kremen påføres på huden, og innen få minutter fjernes fra sin med uønsket hårvekst. Effekten av å bruke hårfjerningskrem holdes i 2-3 dager, i tillegg til håret etter hvert blir tynnere og lettere. Man må huske at sammensetningen av slike kremer er mye av aggressive stoffer som kanskje ikke den beste måten påvirker tilstanden til huden din.

Hvordan bli kvitt uønsket hår
 Beauty krever offer


 Hvis du ønsker en lengre effekt, for å håndtere uønsket hår er bedre å velge voks eller epilator. I dette tilfellet, vil huden bli helt glatt i 2-3 uker etter inngrepet. Men de fleste prosedyrer krever mer tid og er smertefullt. Et annet problem er karakteristisk for begge veier - innvokste hår, som hver gang kan bli lenger. Derfor, hvis du velger å voks eller epilator regelmessig gjør peeling.


 Voksing er av to typer: varme og kalde. Hot stadig gjør hårfjerning i salongen, er det spesielt bra for bikinilinjen (brasiliansk hårfjerning). Hjemme mer komfortabel med å gjøre kald hårfjerning: voks brukes på papir eller plaststrimler som er litt oppvarming, bør gjelde for huden og raskt fjernet.
 Som for epilatorer, deres produsenter tilbyr et bredt utvalg av modeller. Mye oppmerksomhet er betalt smertefri prosedyre, kan du kjøpe enheter med massasje og kjøling dyser som gjør prosessen med å fjerne uønsket hår nesten smertefri.


 Kanskje i kabinen?


 Den mest varig effekt gi hårfjerning laser og foto epilering. Disse prosedyrene er vanligvis gjøres i kabinen. Hvordan fjerner jeg hår? Laser eller lysstråle påvirke hårsekkene, som de ødela seg selv og håret faller ut. For å oppnå en ideell resultat bør gjøre noen behandlinger med intervaller på 2-3 uker. Så for en lang tid og er dyrt, men resultatet vil glede deg i noen år.

 Her er de viktigste måter å håndtere uønsket hår. Velg den som er riktig for deg og nyte eierskap helt glatt hud!
Яндекс.Метрика