Hvordan fjerne rynker rundt øynene hjemme folk rettsmidler

 Hvis du først begynte å vise rynker rundt øynene, eller du gikk glipp av begynnelsen av sin utdanning og rynker er klart synlig - ikke vær trist. I denne artikkelen vil vi lære hvordan du fjerner rynker rundt øynene, noe som betyr at folk trenger å bruke for å gjøre dem synlige.
 Rynker rundt øynene - er dette en irreversibel prosess. Noen de oppstår før, og noen etter. Utsatt er kvinner forverre hudens tilstand preget av overdreven bruk av kosmetikk eller myse i sterkt sollys. Området rundt øyet er ganske følsomme sone, da huden er tynn på dette punktet, spesielt delikat. Det kan tørke opp, derfor kan øyet raskt vises rynker.
 Hvordan bli kvitt rynker rundt øynene hjemme
 Demping
 Slitasje, en del av som inneholder aloe og eteriske oljer. Disse midlene effektivt fukter huden rundt øynene. Hver dag ved sengetid smøre området rundt øynene aloe juice. For dette rive grønn aloe blad og presse en dråpe av saften ut av den direkte på huden. Aloe Leaves kan erstatte spesiell stabiliserende gel bør inneholde ca 98% aloe juice.
 Naturlige eteriske oljer har også gode fuktighetsgivende egenskaper. Gjelde for fingertupper litt olje og lys perkusjon bruke den for alltid. Det er best å bruke en fersken, mandel eller aprikos olje fersken. En mascara fit burdock eller lakserolje for å styrke og akselerere sin vekst.
 Vil bli kvitt rynker rundt øynene slike midler som olivenolje. Sett det på øyelokkene som et omslag, skyv massasje øyelokk og huden rundt øynene. Med olivenolje og et par dråper sitronsaft dannelsen av rynker kan bli redusert. Bruk denne blandingen på huden din ryddig bevegelser, og det gjenstår 10 minutter tørk svamp.
 Rynker rundt øynene: folk rettsmidler
 Maske med olivenolje. Bland 50 ml olivenolje og 10 ml av vitamin E. Den ferdige vekt lagt på lett rynker. Etter fem minutter, blot med en vev til rette fikk ikke komme i øynene. Gjenta denne prosedyren på kvelden hver dag.
 Hvete brød. Rozkryshyte smule av hvitt brød i en bolle med varm melk. Bringe kjøretøyet til en slurry konsistens. Sett det i øynene, og etter 15 minutter fjerne restene av en bomull svamp og vask.
 Honning maske. Bland 1 ss. en skje med honning sparsom og 1 ss. en skje med mel. Tilsett 1 eggehvite, tidligere skutt ned. Bland denne massen. Det ferdige Masken bør pålegges den delen av huden rundt øynene og la det tørke helt. Tørket maske bør skyll med varmt vann. Hvis man bruker havremelet i stedet for hvete, bør masken holdes lengre tid (ca. 30 minutter).
 Potetkrem. Riv rå poteter og legge en liten mengde krem. Den ferdige blanding skal påføres huden i 20 minutter. Gjenta denne prosedyren regelmessig.
 Nourishing Mask med ost. Bland 1 ss halvdel. Spoon ost stor feit en 1/2 time. Tynt skje av honning. Legg til mix 1 ts. Av vegetabilsk olje, 1 ts. Av fløte og 1 ss. ikke skje med kald melk. Rør blandingen og påfør klar betyr mye for alltid. Etter 10-15 minutter, vask med vann ved romtemperatur.
 Is. Ice stabiliserer blodsirkulasjonen i huden, forbedrer sin tone, gjør mer smidig. Hell vann i form av is og legg den i fryseren kjøleskapet. Isbiter kan brukes innen 12 timer.
 En annen virkning er den beste is med melk i et forhold på 1: 1. Du kan også legge til formene for is concoctions av urter som persille, calendula og kamille. Isbiter er utledet bør tørke huden to ganger om dagen.  
Hvordan å massere nakkenArbeidet med mange av oss knyttet til et fast sete, noe som fører til smerter i musklene i rygg og nakke. Dette påvirker ikke bare generelle helse, men også helsen til ryggraden, spesielt hans cervicalcolumna. Som et resultat av hyppig hodepine, fordi den forverrede sirkulasjon. Bli kvitt de problemene det medfører en stillesittende livsstil kan massere nakken.
Massere halsen - en god måte å slappe av etter en hard dag, bli kvitt hodepine og bedrer blodsirkulasjonen. Noe som gjør det mulig nesten hver dag hvis du gjør rett, og du trenger ikke ha kontraindikasjoner til det.
Indikasjoner nakke massasje
Nakke massasje kan gjøre nesten alt, men for de som er vitne til det, har nakkemassasje blitt en vanlig prosedyre.
Har du regelmessig massasje av nakke must hvis du lider av:
- Sykdommer i det kardiovaskulære systemet (hypertensjon, hypotensjon, slag, cerebral aterosklerose, migrene);
- Sykdommer i sentralnervesystemet (osteochondrose av cervicalcolumna);
- Luftveissykdommer;
- Skader i ryggraden, skulderbladene, krage;
- Hud skader, arr (postoperativ, posleozhohovыmy, posttraumatisk);
- Hypotyreose (redusert i skjoldbruskkjertelen).
Nakke massasje er ikke anbefalt for de som har kontraindikasjoner til det.
Massasje er kontraindisert for dem som lider av:
- Betennelse (som feber, akutt forverring av kroniske sykdommer, aktiv tuberkulose, kjønnssykdom, kronisk osteomyelitt, forstørrede lymfeknuter, akutte inflammatoriske sykdommer, akutt lever og nyresvikt);
- Hudsykdommer (purulent prosesser ulike steder, smittsomme hudsykdommer eller sopp opprinnelse, skader og hudirritasjon, allergiske prosesser eksaserbasjoner av utslett, kroniske hudsykdommer i eksaserbasjon);
- Hjerte- og karsykdommer (akutt hjerte-insuffisiens, akutt betennelse i venene, akutt trombose, åreknuter, hypertensjon tredje grad med alvorlig somatisk patologi og hyppig hypertensiv krise);
- Psykisk sykdom med overdreven spenning og med vesentlig endret mentalitet.
Hvordan å massere nakken
Å massere nakken din hvis du ikke har kontraindikasjoner til det, kan du hver dag. Men hvis du plutselig føler ubehag i muskler eller leddbånd, er det bedre å massere nakken din litt mindre, noen få dager. Frekvensen av indikasjoner for massasje der, er det beste alternativet velges avhengig av egenskapene til organismen.
Best av alt, når en nakke massasje gjør den andre personen. Dette alternativet er mye mer effektiv selv-massasje.
Personer som vil massere nakken må ligge på en fast, jevn overflate på magen, med hodet hvilende på hendene eller noen hard overflate. Halsen bør alltid være i flukt med baksiden.
Å massere nakken riktig, bruke den spesielle massasje krem ​​eller annen måte. Massasje betyr ikke brukes direkte på huden, først varme opp hendene. Å massere nakken krem ​​bør gni i nakke regionen og langs ryggraden.
Massasje halsen som gjør den andre personen
Denne typen massasje er hovedsakelig utført spesialist med kompetanse og erfaring.
Nakke massasje bør gjøres ved hjelp stryke mykt vev i nakke, hals, hennes nerver. For å unngå svimmelhet, blackout, som kan oppstå under intens energisk massasje med to hender, er nakkemassasje bedre å starte med virkningen på sin sideflate.
Begynne å massere nakken behov, la hånden på siden av halsen, med første finger er fjernet fra den andre. Pekefingeren bør være under øreflippen, må den andre brukes til hjørnene av den nedre kjeve. Masserer nakke, plassere tommelen foran lapp, bør den første og andre finger dele øre. Gjør stryke mot "top-down" langs lymfekar. Den andre finger skal gli på den indre kanten av klavikulær pectoralis, fingre rettet langs muskelen til skjoldbruskkjertelen.
Når massasje er gjort med begge hender samtidig, bør de andre fingrene oppstå i jugular fossa (V-formede hull ligger på undersiden av halsen), på hendene foreta en sving og deretter hendene skal bevege seg langs kravebenet og komplett bevegelse i den første nadklyuchychnoy hullet.
Hvis nakke massasje er en person som har løs hud, i dette tilfellet er det bedre å bruke en annen massasje teknikk bevegelser som er rettet bottom-up fra hals fossa. Gjør bevegelser bør fortsette langs brystbenet-klavikulær-ørebensknute muskel til hjørnene av underkjeven og øreflippene. Denne massasjen er bedre å gjøre, og starter med generelle slag som går inn schyptseobraznыy mottak stryke. Du kan også bruke rubbing muskler. Massasje bør avslutte prosedyren stryke.
Disse nakke massasje, de fleste knyttet til helse, ikke avslappende og laget hovedsakelig dyktige massører. Selvfølgelig, er effekten av disse er mye mer signifikant enn effekten av selvmassasje. Men selv massere nakken din, du kan utføre til enhver passende tidspunkt uten å forlate stolen.
Self-massasje av nakke
Til riktig å massere nakken din, må du beherske de grunnleggende teknikker:
- Stryke, noe som gjøres ved å bruke med innsats. Du skal føle muskelen på hånden og innse at det å gjøre stryke, spre dere blodet gjennom blodårene;
- Sliping med hvilken sykdom klynger brytes ned i musklene. Massasje er kraftige bevegelser som er rettet innover. Huden bør ikke gni og flytte;
- Elting der muskelen øker og knust mellom tommelen og de andre fingrene;
- Effleurage - massasje er litt bøyd hender, håndflatene muskel og ribbeina litt pokolachyvaetsya.
Dette er de grunnleggende trinnene, gjør det, du gjør massasje og nakke. Hvert trinn skal ta noen få minutter tid. Massasje bør begynne og slutt slag.

Self-massasje av nakke med osteochondrose

Osteochondrose - en ganske vanlig sykdom som er forårsaket av ikke bevegelige og stillesittende livsstil. Massasje på denne sykdommen er best overlatt til eksperter, men du kan mestre teknikken i seg selv og til å massere halsen på et passende tidspunkt for deg.
Før prosedyren du trenger å klippe neglene, vask hendene og halsen hud smøre med olje eller fett krem. Alle bevegelser av halsen do ned i halsen. Å massere nakken med osteochondrose trenger hjelp av følgende sekvens av bevegelser: stryke, gni, gni, stryke, kna, stryke, pisking, stryke. Prosedyren bør ikke ta mer enn ti eller femten minutter.  
Яндекс.Метрика