Blåmerker under øynene - noe ubehagelig, uavhengig av deres årsaker. Det er derfor, når det skjer, prøver vi å håndtere dem ved alle tilgjengelige midler for å spørre venner, bla gjennom magasiner på jakt etter pålitelig informasjon. I denne artikkelen vil du finne et utvalg av disse vil bidra til å forstå årsaken og hvordan å fjerne svarte øyne.
 Først, la oss rozmezhuyemo to begreper: forestillingen om Fingal blåmerke under hans øyne og mørke ringer under øynene og rundt øynene. Dette er to helt annen sak, og derfor fører og verktøy som hjelper dem til å overvinne annerledes.
 Hvordan fjerner jeg et blåmerke under hans øye
Hvordan fjerne sorte øyne
 Denne knuse oppstår alvorlige mekaniske påkjenninger, eller enklere, sjokk, som resulterer i sprekker blodkar eller kapillærer, som er under øynene, hvor huden er tynt, mer sårbare. Fikk under huden og forårsake blod "blomst" fra lilla til lilla, deretter blå og grønne nyanser.
 Så, hvordan du fjerner det:
 1. Etter treffer for en uke Fingal skifter farge etter hvert blidnuchy - er normen, og betyr at kroppen håndterer normalt et stort hematom - blødning, i dette tilfellet subkutant. Denne saken er bare et kosmetisk problem og takle effektene hjelpe noen salve solgt i apotek, for eksempel "Heparynovaya" eller "Aэstsyn." I den første tiden de trenger for å bli gnidd inn i det berørte området bare lette sirkulære bevegelser 3-4 ganger om dagen. Dette er ikke en magisk verktøy og en time Fingal fortsetter, men tre dager - er sanntid.
 2. Fingal rødmer til slutt enda mer, og det akkumuleres væske. I dette tilfellet bør du straks oppsøke lege. Kanskje flere berørte fartøy eller kroppen ikke klarer å takle den "behandling" av blod som blir feilaktig og bryter ned, forårsaker betent. I dette scenariet, kan selvmedisinering forårsake stor skade, så ikke nøl med å se en lege på "ting" - blåmerker.
 Det er tradisjonelle metoder som har vist seg effektive, som unngår forekomsten av en skade etter anslag. Sannsynligvis mange mennesker fortalte min mor som barn - eksempler is (kaldt omslag) og alt går? Hun var helt rett. Hvis umiddelbart etter skade blåse sted å sette noe kaldt, Fingal, eller ikke dannet i det hele tatt, vil dens plassering eller region være betydelig mindre.
 Som et middel til sparing kan bruke noen kalde elementer som er for hånden: ice, imponerende et kaldt omslag, kjøttpålegg, kjølt flaske med metallgjenstander - det viktigste raskt redusere temperaturen i angrepet.
 Med blåmerker som følge av skader, forstår vi, men de mørke ringer under øynene, kalt blåmerker - spørsmålet er mye vanskeligere og har en tendens til å behandle dem som årsakene er sammensatte, men det finnes unntak. Men hvis du finner årsaken til en "kronisk" blåmerker - er det mulig å si farvel til dem for alltid.
 Hvordan fjerne blåmerker (mørke sirkler
Hvordan fjerne sorte øyne
 Rozmezhuyemo grunn, så å si lokal og systemisk, forårsaker blåmerker eller mørke ringer under øynene.
 Mangel på søvn på grunn av behandling eller vice versa, lange moro - med mindre det er en kronisk tilstand, mørkere og hevelse kan fjernes ved hjelp av massasje istapper. Dette kan rett og slett frosset vann, men du kan bruke frosne concoctions av urter og grønn te ekstrakt (også i form av is).
 Stor belastningen på øynene - lang lesing, sitter ved datamaskinen, ser på TV og til og med natt-lys, som omfattet hele natten, og enda mindre søvn med inkludert sterkt lys. Denne belastningen er ikke bare mørke ringer, men den mest rødhet i øyet. Begge skyldes forstyrrelser i blodårene, og til de sprekker og danner små blødninger. I disse tilfellene, hjelpe varm komprimere. Bomullspinne eller klut Fukt med varm te og sette på øynene i fem minutter. Prosedyren kan gjentas flere ganger, men det er behov for å gjennomføre lyver. Meget god effekt forårsaker heparin (salve), øker dette stoffet blodgjennomstrømningen og normaliserer vaskulær og kapillær system.
 Stillestående væske - hvis det skjedde første gang og ikke en systemisk fenomen - en kopp kaffe hjelper (å drikke), gresskar grøt til frokost, ethvert produkt som bidrar til å bringe væske fra kroppen. Hvis dette skjer ofte du spiser for mye salt, eller har problemer med nyrene. Og i begge tilfeller må man på annen måte, og de vil bli beskrevet nedenfor.
 Hvordan fjerne sorte øyne hjemme hvis de blir et permanent fenomen? Slike spørsmål ofte sagt, noe som ikke er overraskende. Hevelse i ansiktet eller mørke ringer under øynene synes gamle, slitte ut, knapt noen lage et fint inntrykk.
 Årsakene blåmerker under øynene
 Tynning av huden rundt øynene, og som et resultat - mørke sirkler kan være fra:
 - Alder visne hud - hjelper å ta vitaminer og bruke kremer som inneholder vitamin C, E, K og A;
 - Mangel på vitaminer - det samme som i det første tilfellet;
 - Røyking - annet enn å ta vitaminer og bruker masker en god idé å slutte å røyke, men det er et emne for en annen dag;
 - Mangel på jern i kroppen, lav hemoglobin - bruk av jernholdige produkter: biff leveren, eple, granateple juice;
 - Et brudd på vann-saltbalanse, noe som resulterer i kroppen oppringte overflødig væske. Løsningen kan være å redusere saltinntaket og bruk kun rent vann - ingen mineral eller brus (enda verre);
 - Opphopning av væske i kroppen på grunn av dårlig nyrefunksjon - bare endre plasseringen av en tur til en nefrolog (nyrespesialist sykdom), og komprimerer og masker, som beskrevet nedenfor, kan være bare et ekstra tiltak;
 - Allergisk irritasjon - drikk antihistaminer som er foreskrevet av legen din og ikke gni huden rundt øynene;
 - Arv - masker og pakker kan være litt "mute" sorte øyne, men ikke fjernet dem for alltid;
 - Leversykdom i slike tilfeller ofte huden rundt øynene er ikke bare mørkner og blir mørk brun, nesten svart. Som med andre sykdommer, spesielt nødvendig besøk til klinikken;
 - Hjertesykdom ledsagende symptom - uttales blå under øynene. Fjern det bidrar til å forbedre salven kapillær og sirkulasjonssystemet, men først må du oppsøke lege;
 - Hormonelle lidelser. Mørkere øyet på grunn av hormonell ubalanse kan fjernes bare ved å gjenopprette hormonbalansen.
 Måter å forbedre huden rundt øynene med sin potemnenyy
 1. Summer bruke spesielle geler eller kremer med UV-filtre er konstruert for påføring rundt øynene.
 2. Vinter - for eksempel en krem, men zhyrosoderzhaschye som beskytter huden mot hypotermi.
 3. Ikke bruk store mengder salt.
 4. Med jevne mellomrom lage masker, potetmos rå, skiver av agurk eller en blanding av revet agurk, rømme, hakket persille og koriander. Du må suge dem i 15-20 minutter.
 5. Utmerket bevist melk maske: smule av hvitt brød dynket i melk, søkt om 20 minutter og deretter tørkes huden, men ikke vann, og melk.
 6. Tea komprimerer eller pakker med kjøttkraft, persille, rosmarin og salvie. Alle urter sveiset i et slikt forhold - 1 ss. skjeen i et glass vann.
 7. Kontrast komprimerer, etter en varm, rolig buljong, satte øyet (gulvklut) stykke is.
 8. inkludere i kostholdet regelmessig spiser tyttebær og persille.
 9. nødsituasjon fint å ha frosset is med urt - kosmetisk.
 Og den viktigste anbefaling - ikke glem å hvile kroppen din som helhet og spesielt øynene. Denne kjedelige og kjente verk kommunestyret i 90% av tilfellene! Sover i rommet er godt ventilert, ikke slå på lyset om natten, isolert på søvn minst seks timer om dagen, la øynene hvile i løpet av dagen og sorte øyne vil bli for deg et vagt minne.  
Hvordan å behandle nakken spenning
 Strekker halsen er en svært dårlig symptom som oppstår hos pasienter med inflammatorisk eller metabolske-inflammatorisk patologiske prosesser i nakkesøylen.
 Mye mindre forstuing oppstår når musklene i nakkeskade, men kraftig reduksjon i stølhet kan oppstå peis. Selv i de tilfeller der pasienten hevder at halsen "produlo" faktisk er forbundet med en skarp og plutselig krampe i muskelfibrene og ytterligere svak sammenpressing av nervefibrene i de vertebrale legemer og ledd som forbinder dem. Som svar, det er enda mer uttalt muskelspasmer (strekke nakkemusklene), som gjør smertene uutholdelige.
Hvordan å behandle nakken spenning
 Derfor bør behandling kink nakke og manifestasjoner av osteochondrose av cervicalcolumna rettes til fjerning av overflødig muskelspasmer, redusere effekten av betennelse i leddene i nakkesøylen og gjenopprette normale statlige prosesser av nerveceller og fibre av muskler.
 Utvilsomt, kan betimelig råd fra en kvalifisert nevrolog og ortoped-vertebrologist av bildebehandling og røntgenundersøkelse bidra til å oppdage alvorlige sykdommer i ryggraden og sette den faktiske volumet av det berørte området og betennelse. Mye av diagnose og behandling er foreskrevet vil avhenge, i henhold variere disse stoffene som vil utnevne spesialist.
 Ved medisinsk konsultasjon pasient bør prøve å begrense bevegelsen - forsøket på å snu hoder vil være svært smertefullt og vil sette ytterligere skade. Helst anvendelsen av tørr varme - vikle nakkemusklene varm og vil bidra til å slappe muskler. Hvis det er mulig, må pasienten en hvil i en horisontal posisjon, og overflaten av sengen og puter bør være ganske stiv.
 Etter undersøkelsen kan legen forskrive en pasient skjelett trekkraft myk krage, ikke-steroide antiinflammatoriske midler lokalt, muntlig eller ved injeksjon, komplekse preparater av vitaminer og mineraler. Når du strekker halsen for å lindre tilstanden vist massasje, fysioterapi, akupunktur, akupressur og soneterapi - Disse prosedyrene bidra til å redusere smerte, akselerere vev reparasjon og skape forutsetninger for rask gjenoppretting av pasienten.  
Яндекс.Метрика