Hvordan fjerne spells månedlig blod
 Ifølge trollmenn og magikere staver månedlig blod - den mest forferdelige og kraftig verktøy for å kontrollere menneskers vilje.
 Dette spell er ikke bare undertrykke vilje, men menn gjør helt avhengig av kvinner.
 Effektene av spells månedlig farlig ikke bare for mannen som kan bli impotent eller spytysya men for kvinner som utførte rituelle pryvorazhyvanyya. Hennes venter karmisk straff, infertilitet og plutselig død.
 Fjern staver månen er mye vanskeligere enn å sette den. Gjør den til din egen er nesten umulig. Bare de sterkeste trollmenn vet hvordan du fjerner spells månedlig blod.
 Hva magiker kan fjerne spells måned?
 Ikke alle kan være en magiker, men heller, har rett til å trekke en slik spell om det ble gjort av en annen magiker, ikke til noen.
 Dette magiker bør ha rett, som gir den en høyere makter, ta en slik spell.
 Dette magiker må være både fysisk styrke og energi til å utføre ritualet.
 Til slutt må magikeren forstå for å detalj hvordan du fjerner spell så forferdelig, at det må ha noe utstyr fjerning spell.
 Nytte eller skade?
 Fjerning staver månedlig blod er ikke alltid gunstig.
 Mannen, som ble sjarmert, kan ikke bare flytte de andre mektigste magiske effekter.
 Noen ganger hender det at dette spell var karmisk straff for å være et tidligere liv mann jobbet svart magi, og nå betaler prisen for synd.
 Intervensjon av en tredje person til å stave "for to" kan påvirke noen som ønsker å løfte spell.
 I alle fall, før du prøver å fjerne spell selv, må vi slå til magiker som ser eller du kan skyte denne spell i denne saken, og vil gjøre det.
 Som du kan fjerne deg selv staver månedlig blod?
 Den tryggeste, men effektiv måte for alle "aktører" som er involvert direkte eller indirekte i pryvorote krever stor mental styrke.
 Du må overholde strenge førti dager med et forbud mot noen animalske produkter. Hver dag, morgen og kveld, er det nødvendig å lese en bønn, og går i kirken hver søndag og stå der hele tjenesten.
 All annen jakkeslaget relatert otvorotnыmy konspirasjoner, og derfor en fare for alle deltakerne. Ved hjelp av dem vi må med stor forsiktighet.
 Ljubovnoe sjarmert månedlig blod er fjernet, for eksempel, som følger. Når månen er på et tap (synkende) trenger å kjøpe et stykke kjøtt som må være med blod. Dette stykket nahovaryvaetsya otvorotnыy besvergelse:
 [Quote] Kjøtt og blod, hører min jakkeslaget.
 Spiridon-verv,
 Hvordan gjør du solen kommer tilbake,
 Himmelen, jorden og månen Hvit,
 Bare Authevernes Spiridon-verv,
 Tjener (offerets navn staver månedlig blod)
 Fra kvinnelig kjøtt, blod av det onde.
 La Guds tjener (navn)
 av Rabbi Gud (hvis du vet navnet zakazchitsa stave)
 Ingen flere sukk, vil dag og natt ikke lider
 Kyss på leppene,
 Nær hjertet ikke gjør det,
 Ved ikke å holde midjen,
 Hair gjelder ikke,
 På klagen ikke svare.
 Ingen beklage, ingen sukker,
 En felles løfter.
 Dыhom ikke puster, ikke sprengning med varme,
 Yariy kjøtt ikke vil!
 La mine ord faller på rødt kjøtt,
 I blod krydret.
 På grunn av Dog tegn,
 Dritt på jorden høsten!
 La Guds tjener (navn zakazchitsa stave)
 For Guds tjener (navn mann)
 Restene av hundemat.
 I ordene til mitt slott
 I ordene til min forstoppelse!
 I ordene til min store styrke,
 Over skyts skulder engel!
 Tastelåsen og språk.
 Amen. Amen. Amen!.  
Hvordan velge riktig hårfarge... Og du ønsket å gjøre en forskjell i deres liv. Enhver kvinne sortering gjennom millioner av globale ideer, stoppe på alternativet "endre sin frisyre." Ofte denne ideen fører til salongen hvor snill og høflig veiviser for et kontantvederlag og rask vil vise og fortelle. Men noen ganger kvinnen som den sanne skaperen av sin egen, tar saker i sine myke delikate hender. Deretter begynner en massiv prosjekt kalt "hårfarging".
Fra intensjon "state-ka jeg blonde" for gjennomføringen kvinne går gjennom flere stadier. Først, og i sin tur, og viktigst, en ny farge. Her vi sannsynligvis stoppe opp og være spesielt oppmerksom på det sentrale spørsmålet "Hvordan velge en hårfarge? ".
1. Compliance
Hårfarge skal matche din kolorotypu. Hva tsvetotyp? Dette harmonisk blanding utseendet ditt, som manifesterer seg i hver detalj. Det er to grupper: den "varm" - den såkalte kolorotypy våren og høsten, "kald" - henholdsvis sommer og vinter. Å bestemme kolorotypu en av dine tanker er ikke nok til å tiltrekke seg attraktive uinteresserte personer til den endelige versjonen var en mest mulig objektiv og nøyaktig. "Varm" kvinne dress karamell, sjokolade, bronse nyanser av hår. "Cold" - lys brun og lys grå farge håret.
2. Hudfarge
Hvis du har rosa hud, må du bestemme hårfarge som kan gjøre mest harmonisk utseende. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å unngå rød farge platina blonde.
Hvis du har gulaktig hud, vil du være ideelt egnet rik brun, bruntoner. Gyllen og rødt - ikke din hårfarge.
Hvis du er eieren oliven hud, mørk tone følge. Det er riktig for deg vil plukke saftig rik hårfarge fra svart, brun eller valnøtt skalaer.
3. Jeg ønsker å være blond
Hvis du fortsatt så sterk i sitt ønske om å bli med i klubben blonde BEST, det viktigste for deg - å velge riktig nyanse. Disse vakre skapningene som håret var blonde som barn, kan ikke spesielt bekymre deg - blonde anbefalte dem mesteparten av Mother Nature. Men alle de andre unge damer anbefales sterkt å se en spesialist - men det vil egentlig ikke gjør en feil og velge riktig hårfarge.  
Kveld make-upDe omkringliggende naturlige blondiner finne gode og smilende jenter. En lys skygge av hår danner en lys luftig utseende. Studier har vist at nesten førti prosent av menn blant alle kvinner foretrekker blondiner.
Hver blonde invitert til feiringen eller partiet ønsker å skape et unikt bilde. Den viktigste ønske om eventuelle blondiner - for å trekke oppmerksomhet og få sympati av andre. Alle komponenter blonde image må kombineres med hverandre og gunstig å fremheve skjønnheten av kvinner.
En viktig rolle i å skape bildet av kvelden blonde spiller rate opprinnelige makeup. Du trenger ikke å være redd for å eksperimentere med farger. Lyse farger gir ikke vulgaritet, trenger bare å holde balansen - allokere kosmetikk eller øyne eller lepper.

Nyanser Makeup blondiner

Først av alt, blondiner trenger å ta hensyn til hudfarge. Hvis den er lett, er det mulig å velge kosmetikk og varme og kalde farger. For øyesminke er bedre å velge slike farger: blå, lilla, grå, blå, metallisk rosa. Til lys hud blondiner godt egnet leppestift blek rød, lys lilla og rødbrun. Du kan også velge en rød leppestift alle nivåer av lysstyrke.
Kveld make-up

Hvis du er blond med gylden fargetone i huden, kan makeup brukes kalde farger: hvit, blek rosa, blå. Et godt alternativ - brun mascara og gylne nyanser skygger. Den beste fargen leppestift makeup - beige. Eventuelt markere røde lepper, fingre drepe et tynt lag av pigment.
Kveld make-up


Hvordan søke kveld make-up for blondiner

Personen bør være forberedt på å sminke. Dette påvirker dens stabilitet og kvalitet. Makeup blonde opprettet i kunstig lys, så tonal fundament kan brukes ganske tykt lag. Huden rundt øynene er en må justere. Overskuddsmidler fjerne vev. Pulver vil sette tonen basen. For kvelden makeup blondiner bruke pulver med skimmer, vil dette unngå effekten av matt hud.
Øyenbrynene kan gjøres lysere, understreke sine skygger eller blyant, og skaper en jevn kurve. Kveld makeup for blondiner - er intense farger, så bruk øyenskygger våt metode for søknaden. Dette vil bidra til å maksimere avsløre sin farge, er det bare fukte børsten.
Veldig ofte velger blonde skyggen matchende skygge øynene. Men stylister anbefaler fravike denne regelen og gjøre makeup for blondiner mer dristige og lyse. Spille på kontraster, ved hjelp av ulike farger, for eksempel blå øyne å velge kobber, brunt, gull. Med denne øye make-up blondiner er svært lyse og levende.
Kveld make-up

For en uvanlig kveld sminke, bruke tre nyanser skygger blandet med hverandre:
- Shimmery hvit skygge brukes til øyenbrynene og den indre delen av øyet nær nesen,
- Mørk disposisjon, for eksempel rik brun, vin, matt svart. Det vil understreke det ytre hjørnet av øyet og
- Den krøll mellom århundrene,
- Intermediate tone.

Kveld makeup for blondiner skjemaet krever øyet kontur. Hva er tykkere nål, vil rikere og lysere sminke. Prøv følgende kombinasjoner: cool rosa skygge på øyelokkene og svart pil i stil av sekstitallet.
Kveld make-up

Nøye nafarbuyte vippene fra rot til tupp. Føl deg fri til å bruke paljetter. Lip passe mest dristige og lyse leppestift nyanser og kan blandes med lipgloss.
Makeup «røykfylt øyne» for blondiner
Makeup for blondiner «røykfylt øyne» - er fokus på øynene. Svart blyant omrisset heve vippene. Linjen skal være bred. For mer modig og dristig utseende, skyv den svarte linjen på kanten av århundret. På mobil øyelokk, bruke en sølv-blå skygge, blande dem, fra det indre hjørnet mot templene. Dette er skygger trekke bar på nedre øyelokk, vil det legge øynene katt skjema. Nafarbuyte vippene med sort mascara. For kvelden make-up blonde rødme fersken dress. Lepper nafarbuyte naturlig utstråling skinne med et speil, vil det gjøre dem klumpete og mer forførende.
Kveld make-up

Rask makeup for blondiner
Ideell for blondiner Makeup - skimrende og matt leppestift skygge. På innsiden av øyelokkene skyve en tynn svart blyant omrisset. Bruk skimrende skygge av bronse fargetone og øyenvippe nafarbuyte brunt blekk. For å velge en matt leppestift lepper uten kontur.

Grå-blå øyne, lys hud tone - opsjoner makeup for blondiner

Beige ansikt pulver fundament. På øyelokket, påføre et gjennomsiktig pulver, i dette tilfellet, vil skyggen faller lett og vil holde i lang tid. Øyenbryn understreke brun blyant.
Perlehvit nyanse, gjelder de fleste øyenbrynene. Av det press på øvre øyelokk, bruke et lag med strålende nyanser av grått fargetone. Shadow of foldene fortsette opp til det ytre hjørnet av øyet. Nedre øyelokk baner de samme nyanser. Den indre kant av begge øyelokkene prorysuyte svart blyant. Kveld makeup for blondiner gir mer levende streker i bildet. Hvis du ønsker å fremheve øynene dine, pidfarbuyte sine blå skygger.
Kveld make-up

Nafarbuyte vippene mascara i flere lag. Linje understreke kinnben rødme rosa fargetone kaldt. Lepper komplett bilde av blonde. Hvis du ønsker å gi dem volum og fristelser, sirkel av leppestift perlehvit, taler for en liten leppe linje. Deretter bruker du en lys rosa leppestift.
Kveld make-up innebærer bruk av sterke farger og dristige mønstre, så gjerne å eksperimentere, og skaper en unik makeup.  
Яндекс.Метрика