Hvordan fjerne strekkmerker på magen etter fødsel

 Graviditet - er svært viktig og ønskelig hendelse, men i den andre det kan gi angst. Det ønsker ikke å postpartum popravlyatysya eller ødelegge formen strekkmerker. Men hvordan å fjerne strekkmerker på magen etter fødsel hvis de allerede er i ferd med å dukke opp?
 Hvis du ser at huden ser tynne strenger strekker bør være så snart som mulig å gjennomgå kostholdet ditt.

 Hvordan fjerne strekkmerker på magen etter fødsel


 Ikke misbruk deigen, søt, stekt, krydret, er at alt som kan utløse utvikling av utdanning fett. Dette er dårlig, ikke bare for den vordende mor, men også for barnet, da det kommer helt an på mor, og kan gå opp i vekt, mens de fortsatt i magen. Dette er ikke nødvendig, da den store babyen - det automatisk vanskelig fødsel. I noen tilfeller kan store barn føre til alvorlige hull eller selv gi opphav til keisersnitt.

 Hvordan bli kvitt strekkmerker på magen etter fødsel


 Som bekjempe strekkmerker kan brukes Douches, massasje svamp, rubbing spesielle kremer strekkmerker. Når du kjøper disse kremene ser for tilstedeværelsen av inskripsjonen "Gravid". Dette er nødvendig som alle gravide gnidd inn i huden, påvirker barnet.
 Hvis dette ikke hjelper, og spørsmålet hvordan man skal bli kvitt strekkmerker på magen min etter fødsel er fortsatt åpen, er det nødvendig å ty til tungt artilleri - kosmetiske prosedyrer.
 For mer effektive resultater bedre å slå til skjønnhetsekspert, som vil være for deg en liste over prosedyrer som kreves for korreksjon spesielt for din sak. En dyp laserbehandling er vurdert. Det kan hjelpe i tilfeller der arrene er ikke dypt og ikke stor. Ekstreme tiltak mot strekkmerker er plastisk kirurgi. Det kan fjerne alle feil figurer med minimale restsymptomer. Men ikke glem at det fortsatt er kirurgi, så bare tenke på om det er verdt å gjøre.
 Nå vet du hvordan du skal fjerne strekkmerker på magen etter fødsel.  
Hvordan å trekke en rett pil foran?
 Skyting øyne - en favoritt kvinnelige og svært nøyaktig våpen. Kanskje drepe med det og mislykkes, men sår i hjertet kan lett. Og hvis du er i ditt arsenal for en eller annen grunn det ikke blir brukt, så du trenger å lære å male piler på øynene. Svarte piler på øyelokkene forbedre skyting nøyaktighet øynene flere ganger. Men bare hvis det er perfekt justert, elegant og feilfri piler. Uavgjort piler på øynene så nøyaktig vet hvor mye mer. Å forlate rekkene av dem som piler kan ikke skryte av symmetri, lære å tegne den samme pilen foran vår hjelp! Hva å tegne piler på øynene? Typer brytere
 Profesjonell make-up kan ikke nøl med å ringe minst et dusin forskjellige typer skytespill. Men de fleste av dem er brukt kun i spesielle tilfeller: det moteshow, kreativ fotografering og naturskjønne bilder. Og for hverdagen pen jente lære to eller tre doser tegning piler på øyelokkene til å bruke dem etter behov og humør. Imidlertid er det nødvendig å trekke pilen rett og symmetrisk, bortsett fra i stedet for individuelle dekorasjoner virkningen av dem vil være det motsatte. La oss definere en liste over brytere som skal lære å tegne:
 Klassiske tynne sorte piler - Dette er typen som en fin tone og makeup. Til tross for sin tradisjonelle, er klassisk pil mest vanskelig å trekke like. Men de var og er allsidig teknikk i makeup som passer 999% av kvinnene. Klassiske piler kan være ganske subtil og umerkelig, men de alltid fremheve øynene og gjøre utseendet mer uttrykksfulle.
 Cat pilerEller pil retro - en noe overdrevet versjon av makeup er hensiktsmessig i en festlig og / eller kveld entourage. Disse pilene umulig ikke å legge merke til, og de alltid understreke øyesminke, men samtidig tillate dem å justere litt kuttet. I liner som går langs linjen av vekst av øyevipper, kan katten piler ta nesten et halvt århundre og kombinerer funksjon og make-up shooter "Smokey is."
 Lange piler ser tydelig, men ikke med vilje, hvis de er trukket basert på ansiktstrekk. De hjelper til å visuelt balansere proporsjonene hvis øynene bredt sett. Den lange pilen, fra det indre hjørnet av øyet, korrigerer visuelt denne feilen og gjør ansiktet mer harmonisk.
 Korte piler mer egnet til jenter med tett linjeavstand øyne og liten nese. Deres begynnelsen er om i den midterste linjen vekst av øyevipper på øvre øyelokk og halen går langt utover det ytre hjørnet av øyet.
 Fargerike piler - Et flott alternativ til øyenskygge, spesielt om sommeren. Avhengig av smak, klær og kolorotypu utseende, kan du tegne piler ikke bare svart, men lilla, oransje, blå, grønn og gul, oransje og rødt.
 Kniv ideelle Tegn piler på øynene?
 Makeup suksess i stor grad avhenger av kvaliteten av kosmetikk. Men selv de dyreste produktene og respekterte merker kan tjene deg en bjørnetjeneste hvis de brukes feil. Hvordan Tegn piler rett? Og viktigst av alt - hvorfor? Her er et standard sett med verktøy for å tegne piler på århundrer:
Hvordan å trekke en rett pil foran?

 •  Eyeliner. Den mest rimelige og allsidige verktøy, så for de som er bare å lære å tegne piler på øyelokkene like. Merk at myk blyant plassert på huden lett, men slites raskere på grunn av varmen smelter. Solid blyant krever litt dyktighet til å trekke nivå piler, men det vil vare i århundrer lengre.
   Flytende eyelinerEller rutefly - et klassisk verktøy for å tegne piler på øyelokkene. På den ene side gjør det mulig konsistens applikator glir jevnt over huden, og bringer nivået av pilen. På den annen side, raskt trekke piler flytende eyeliner vil ikke fungere: det er reflektert og skitne så lenge linjen er helt tørr på huden.
   Liner-penn har alle fordelene med flytende liner og kompenserer de fleste av sine mangler. Men selv en feil flytte ødelegge hele make-up på grunn av dette stille tørke liner nesten umulig.
   Kompakt SLANGE (Tørr, krem ​​eller gel) - en av favoritt produkter av profesjonelle makeup artister. Å tegne piler på øyelokkene med det, trenger spesiell tynn pensel. Krem gel eyeliner klar til bruk og krever tørr fuktighet. Kompakte liner kan du kontrollere bredden og formen på pilene som ingen andre kjøretøy. I tillegg bruker det svært sparsomt, som hensiktsmessig forin de som ofte trekker piler.
   Eyeshadow - En backup verktøy for å lage piler, hvis hånden ikke bevise noen av de ovennevnte.
   Å tegne piler på øyelokkene skygger må tynn pensel. Men ikke forvent så stor liner lysstyrke - pilen vil gå myk for dagtid makeup.
   Hvordan Tegn piler på nivå med øynene
   Nå som du har vært i stand til å bestemme formen av piler og tegneverktøy for dem, er det på tide å gå videre til praksis. Hvis du fortsatt ikke trenger å tegne piler selv, så vær forberedt på hva du skal tegne piler foran akkurat ikke fungerer med enten første eller andre gang. Men regelmessig trening sørger for utmerkede resultater. Og så kom det så raskt som mulig, bruker disse hemmelige teknikker for å tegne piler på tidene:
 •  Forberedelse århundre tegne piler går i etapper. Sørg for å rense huden av andre kosmetiske og avfettet med en mild tonic. Da gjelder basen make-up og / eller lett tonal verktøy. Enn noen gang trenger å pulver, og først da det vil være klar for å bruke eyeliner. Den flytende fundament og fundamentet kan være erstattet med tørre skygger, deretter prypudryuvaty hud er nødvendig.
   Ikke begynn å tegne piler på lukkede øyelokkene. Når du åpner øynene dine, vil ikke linjen form at du prøver å gi henne. Du kan bare litt lavere øyelokk, men fortsette å se fremover. Ikke vent hud fingrene bøy og formen på øyet, eller tegne piler nøyaktig lik i øynene vil ikke fungere.
   Nybegynnere vanligvis lettere å tegne piler på øyelokkene blyant, men før det er det nødvendig å riktig skjerpe. Hvis du er trygg på sine evner, kan du prøve å bruke flytende eyeliner, applikator for å plukke opp en svært liten mengde maling. Det beste alternativet for nybegynnere - tegne piler på første blikk blyant og stram forsiktig eyeliner blyant linje.
  Hvordan å trekke en rett pil foran?

   Først velger du et punkt på øvre øyelokk ligger strengt på eleven når man ser fremover. Fra dette punktet du begynner å trekke pilen så nær vippekanten vekst, ideelt sett - rett på det. Tegn en tynn stripe på det ytre hjørnet av øyet. Når den siste pasning viyu lett løfte halen og forsiktig trekke tråd eller blyant applikatoren fra huden.
   Begynn å tegne piler på høyre øye, hvis du er høyrehendt eller venstre - hvis venstrehendt. Så du vil være lettere å ta den første pilen, og den andre en bare finjustere formen først.
   Tynne pilene for å trekke en enda enklere enn tykk og merkbar. Så begynne å lære fra den klassiske form ved å justere tykkelsen av linjen presskraft. Med erfaring kommer de tillit og styrke bevegelser.
   Arrow mer sannsynlig å komme ut like, make-up i et godt opplyst rom foran et speil, trenger du ikke ønsker å holde ham i hånden. Sette albuene på bordet - det vil beskytte hendene fra feil bevegelser.
   Tegn piler er de samme, kan du bruke triks: det satt små prikker på steder som må passere gjennom linjen av pilen og koble dem eyeliner, som leder.
   En annen fordel med tynne piler er at hvis de kommer ut taggete, vil du ha mer plass til å manøvrere for å justere dem litt utolschaya.
   Hvis, til tross for alle disse triksene, venstre piler grov, tøff, ta en bred pensel og bland dem. Fjærkledde pilene vil se for å si det som om du skulle male øynene utgangspunktet ikke liner og skygger eller blyant, men legger vekt på å se verre enn tynn linje.
   Og makeup artister og vanlige kvinner kommet opp med mange måter å trekke piler på øynene selv. Blant disse er eksotiske tilbehør som sjablonger, klistremerker og andre tekniske utviklingen. Den modigste jente besluttet å gjøre permanent makeup på øyelokkene, gjorde pilen ikke å male igjen og igjen. Men alle disse metodene er knapt brukt. Først, de er ikke trygt for delikat og fin hud rundt øynene. Sekund, evnen til riktig tegne piler alene likevel mye bedre enn noen triks. Hvis du er i stand til å trekke en symmetrisk piler foran, kan du gjøre det i enhver situasjon forskjellige kosmetikk. Og hvis så, så vi helt stille for din skjønnhet!  
 • Яндекс.Метрика