Mørke ringer gi ansikt Haggard utseende. De fleste forsøk på å skjule sirkelen med foundation eller pudder. Faktisk, bør dette gjøres bare som en siste utvei.Hvordan fjerne under øynene sirkler


 Det første trinnet er å finne ut årsaken ha mørke sirkler.


 Inntrykket av mørke sirkler kan oppstå i kronisk nyresykdom og hjerte. I dette tilfellet, må du fjerne noen årsak, og deretter under øynene sirkler forsvinne av seg selv.


 Allergiske reaksjoner kan også føre til mørke sirkler. Allergen svært vanskelig å oppdage. I dette tilfellet kan det hjelpe en tett observasjon av kropps eller spesielle tester for allergener.


 Av mørke ringer under øynene kan også forårsake røyking og drikking. I dette tilfellet må du slette disse vanene, og ringer under øynene forsvinner.


 Årsaken til mørke ringer kan være svært raske vekttap hos kvinner over 35 år. Med den raske vekttap huden siger ned, tynnere, og det begynner å skinne gjennom blodårene. Fjern disse sirklene er gjennom plastisk kirurgi.


 Husk at huden rundt øynene er svært følsom og delikat, krever oppmerksomhet. Med alderen, huden blir tynnere, blir det synlige blodkar, generell hud pigmentering betydelig forbedret. Hvis medfødt eller ervervet pigmentering, kan du prøve å dekke den med en krem ​​som inneholder retinol substans.


Hvordan fjerne under øynene sirkler Også, ofte mørke sirkler vises på grunn av mangel på søvn, stress, irritabilitet og nervøsitet, tretthet i øynene etter langvarig lesing eller dataarbeid, mangel på jern i kroppen, riktig valgt kosmetikk.


 For forhindring av mørke sirkler eller oppsamling av prosessen med formasjonen, er det mange spesialverktøy. Disse kjøretøyene er ofte kollagen, hyaluronsyre, elastin, forskjellige oljer, forskjellige aktive substanser. Disse stoffene beskytter huden mot væsketap, øker elastisitet. Også godt hjelpe vitamin C og K i kombinasjon med vitamin A.


 Å normalisere blodsirkulasjonen hjelper midler med tillegg av blåbær, ginkgo, hestekastanje, liponsyre. Middel er best brukes om natten, når øynene hvile. I solfylt sommervær på ansiktet før du går ut bør bruke solkrem som hindrer aldring av huden.  
 Flotte bryster - er ikke bare en kilde til stolthet vakre halvparten av menneskeheten, men også et objekt av beundring og begjær for hvert menneske helt. Hva menes med begrepet "vakker bust"?


Øvelser for bryst elastisitet


 Alle kvinner forstår det annerledes. Men alle meninger i bare ett - bryster skal være fast og stram.

 Dersom naturen jukset oss muligheten til å justere størrelsen og formen på brystene uten å ty til kirurgi, takket være en spesialdesignet sett av øvelser og hans flid, for å returnere bysten deilig elastisitet er realistisk.

 Så gå gjøre.

 Øvelse №1.
 Vanligvis all trening for denne gruppen av muskler begynne med pushups. Det er bedre å gjøre dem på gulvet. Vi har hendene skulder bredde hverandre og begynner å push-ups. For å oppnå de mest raske og synlige resultater, til de første 3-5 ganger er det nødvendig å utføre en sakte tempo. Andre spin utført med akselerasjon, og sistnevnte klemme hendene holder opp rett.

 Øvelse nummer to.
 Gå til oppgaven som er komprimert palmer. Vi bærer det på den måten: sette hendene foran seg, bli med dem på linje med brystet. Deretter begynne å presse begge hender, mens du holder dem i ca 5-7 sekunder. Optimal ytelse 10 ganger.

 Øvelse nummer 3.
 Får minst effektive oppgave. For å gjøre dette, må du ligge på gulvet, hendene oppløse i forskjellige retninger. Det er viktig å forsøke å strekke musklene i armene, slik som å løfte bryst av gulvet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot deg puste på dette punktet, fordi løfte brystet bør utføres bare på inspirasjon. Antall repetisjoner minst 10 ganger.

Øvelser for bryst elastisitet


 Øvelse nummer fire.
 For å fullføre denne delen av komplekset som du trenger assistenter manualer. Vi aksepterer opprinnelige stilling, ligge på ryggen på gulvet. I begge hender for å holde manualer. Neste, løfte begge hendene opp ved å plassere dem på brystet. Å ha en annen pusten, begynner å gi opp tilbake mens du strekker brystmusklene. Ved slutten av bøyningen albuene og så langsomt vende tilbake til utgangsstillingen. Gjenta denne øvelsen krever minst 10-15 ganger.

 Øvelse №5.
 Du må sette seg ned på kne, med pull sokker. Videre Bla frem skroget slik at berøre brystene lårene. Hvis fysiske evner tillate, fortsette å utføre denne øvelsen før du berører gulvet pannen. I gjennomsnitt, må du bruke på denne oppgaven i minst 1 minutt.

 Alle de ovennevnte øvelser kan ta et par måneder for å gi deg de ønskede resultater. Men ikke glem en viktig betingelse - om ditt ønske og utholdenhet.

 Lykke til på vei til en god bust!

Normal urinsyre hos kvinner
 Urinsyre er sluttproduktet av purin og proteinmetabolismen i kroppen. Når indikatorene er normal, mens urinsyre i blodplasma er i form av natriumsaltet. Konsentrasjonen avhenger helt riktig funksjon av synteseprosessen og utgang. Det er viktig at disse prosesser er i balanse, fordi da urinsyre fra plasma utskilles fra kroppen av overskytende nitrogen (faktisk - toksisk ammoniakk). Men økningen i urinsyre fører til hypourykemyy. Dette truer utvikling av mer alvorlige sykdommer, gikt samme.
 Hva som er det normale
 Normal urinsyre hos kvinner er 150 til 350 mmol / l eller 250 til 750 mg / dag. Til sammenligning er tallet for menn 210-430 mmol / l (eller 250-750 mg / dag) for barn opp til 14 år - 120-320 mmol / L (eller 030 mg / dL).
 Det er viktig at disse tallene i kroppen forble normal. Hvis begynner å øke konsentrasjonen av urinsyre i blod og urin, forsinket start urat, deretter slå inn krystaller. Disse krystallene kan akkumuleres i organer og vev, slik som nyre. En økning i konsentrasjonen av urinsyre i urinen fører direkte til dannelse av steiner i urinveiene.
 Økt konsentrasjon av urinsyre og fremmer klinisk syndrom - gikt. Denne sykdommen er mer sannsynlig at menn enn kvinner. Men representanter for den vakre halvparten av menneskeheten kan møte dette problemet.
 Hvorfor konsentrasjonen av urinsyre øker?
 Ofte er dette på grunn av bruken av produkter hvor det er en høy purin-innhold. Slik at legen i å identifisere analysere unormalt, tildeler primært nyzkopurynovuyu kosthold. Hvis du holder deg til det, faller umiddelbart urinsyre.
 Konsentrasjonen av syre kan øke hvis en kvinne tar noen diuretika (vanndrivende midler) hvis redusert utskillelse av urinsyre i nyrene, nyresvikt som oppstår når en gravid kvinne bærer alvorlig toxemia. Påvirker hastigheten av syre og alkohol misbruk og langvarig sult. For ikke å nevne det faktum at konsentrasjonen av urinsyre endringer, hvis en person lider av kreft, diabetes og AIDS.
 Men den normale konsentrasjonen av urinsyre eliminerer forekomsten av faste utfelling i vev og organer i kroppen. Og deretter, gjelder utvikling av alvorlige sykdommer - ingen.
 Hva du skal gjøre for å redusere urinsyre?
 Overskuddet av urinsyre i kroppen provoserer utvikling av farlige sykdommer. Slik at alle bør treffe tiltak for å bringe kursen tilbake til det normale. Og den enkleste og behov for å kjenne den mest effektive måten - er å endre kostholdet.
 Matvarer rike på puriner:
 - Svinekjøtt og oksekjøtt (generelt sett, noe rødt kjøtt);
 - Nyre;
 - Lever;
 - Språket;
 - Brains;
 - Sukker;
 - Bean;
 - Alkohol (spesielt øl og vin);
 - Røkt;
 - Salt og saltholdighet.
 Overflødige puriner gir også overdrevent inntak av fett, søtsaker, sjokolade, varme krydder, marinader hjem.
 Kosthold er å minimere innholdet av disse matvarene i kostholdet. Hvis arbeidet - utelukke dem helt. For eksempel kan svine være substituert fugl i stedet for sukker skal spise honning. Tørket frukt, frisk frukt og grønnsaksjuice - en sunn mat.
 Svært høye nivåer av urinsyre i kroppen, dessverre ikke alltid kan reduseres gjennom kosten. I dette tilfellet, kan legen forskrive medisiner og spesielle kosttilskudd. Men dette er bare mulig etter å ha passert den aktuelle eksamen, vil en lege foreskrive riktige midler direkte til en person. Prosessen med normalisering av urinsyre i kroppen må ledsages av vanlig laboratoriekontroll.  
Hvordan bli kvitt vorter på halsen
 Papillomer - små svulster som forekommer i humane mykt vev i huden som et resultat av infeksjon Air Force (human papillomavirus) mot nedsatt immunforsvar. Disse klyngene huden til å levere mye ulempe for mennesket, siden fysisk ubehag og slutter med den utdanningen han hadde ulike typer systemer, så folk kan ikke ha åpne og vide utringninger. I utgangspunktet lokalisert papillomer i nakken og armhulene. De kan forveksles med vorter og føflekker, er det viktig å vite ikke bare alle kjennetegnene til denne virussykdom, men også hvordan å bli kvitt vorter på halsen og armhulene.
 Humant papilloma virus
 Legene tror papilloma virus sykdommer ikke bare de rangerer dem i kategorien av godartede svulster, som er gjenstand for fjerning. Vises en gang, disse svulstene formere seg raskt, og innen et år eller to i halsen synes stygge buler hær. Menn lider ikke mindre enn kvinner fordi, iført en skjorte med en hard krage, når papilloma berører gate og blødning. Og hvis folk ikke er tilbøyelig komplekser, vil kvinnen gjemme under klærne papilloma, med konstant ubehag hun kan ikke bære smykker rundt halsen hans.
 Hvis vorter vondt, helbreder det lenge, og deretter begynner å formere seg med en hevn. Dette er en virussykdom som overføres 80% av seksuelt forskjellige - når en person plukker opp de elementer gjennom forbruker bruk (for eksempel, tørkes med et håndkle som brukes av den person som allerede har papillomavirus) eller mekanisk skade på huden. I den vakre halv lide, nakken, armhulene, brystet, slimete kjønnsleppene, det vil si alle de myke vev i huden.
 Behandling av vorter på halsen
 Pasienten med papyllomamy slår til legen som en siste utvei hvis det vekster begynner alvorlig forstyrret, selv om utseendet på en eller to klynger i nakken er et tegn på dårlig helse. Unngå farer og risikoer fra utseendet av papillomer, vet du hva du skal behandle dem (brenne) bare på svært tidlig stadium i utviklingen, ellers papilloma fjernet, siden de - godartede svulster som dannes i driften kan bevege seg i onkologi.
 Fjerning er på sykehuset, kan pasienten bare velge den rette veien for hans helse kvitt plagen. Spesialisten bør vurdere risikoen som er direkte avhengig av plasseringen av svulsten, antallet av papillomer og størrelsen på hver "individ".
 Resultatene papillomer på halsen i et tidlig stadium vil hjelpe oppskrift av tradisjonell medisin: å binde opp benet papilloma tråden å blokkere henne tilgang næringsstoffer for vekst og utvikling, og i flere dager smøre hele overflaten av velling rå løk og poteter i forholdet 50/50.
 Vel å celandine, kalanchoe og et stykke rått kjøtt frosset, som er brukt i flere minutter til lokalisering av papillomer. Men disse metodene er heller tvilsom, hvis det er en virussykdom, siden ved å ødelegge klynge lær topp, er vi ikke opptatt av problemet som er mye dypere.
 Selvfølgelig, kan du ta kontakt med apoteket. Disse salver som "Super - celandine", "Kryofarma" hjelpe lokalisere fokus for infeksjon, men de er også full av savn vil ikke gjøre.
 Fjern papilloma en gang for alle
 For å unngå ny foci av infeksjon, må du fullføre ødeleggelsen av papillomer i nakken og armhulene. I dag maskinvare kosmetikk er godt representert. Som et resultat, laserterapi, cryodestruction, elektro og andre prosedyrer vil du fjerne papillomer i ulike størrelser og hindre deres videre forekomst.
 Laser terapi er for tiden den mektigste våpen mot HPV, siden laseren selv er i stand til å ødelegge epitel rundt smittekilden uten å påvirke blodårene. All behandling tar 5-7 dager. Resultater papillomavirus ved hjelp av flytende nitrogen, basert på denne handlingen krioprotsedur. Tumor kan nøytralisere den høyfrekvente strøm, som tumorceller brytes ned og dø.
 Uansett hvilken type maskinvare kosmetiske behandlinger du velger, sørg for at de avlaste deg om stygge vorter gang for alle og sørge for helse og attraktivt utseende.  
Яндекс.Метрика