Hvordan fjerne visceralt fett?
 Moderne samfunn oppfordrer vellykkede mennesker og fullt demonstrerer sine krav prestasjoner. Og de virkelige fordelene bare komme med alder og hardt arbeid, og vise andre ønsker sin status her og nå - dette dynamiske liv i dag. Og hvordan du gjør det den enkleste måten? Det er riktig, vises på ansiktet sitt! Dette, stilige klær, trygg smil, vakker kropp. Menn og kvinner over hele verden, spesielt i utviklede land, der sosial status spiller en primær rolle for selvhevdelse og selv søker kontinuerlig ser bedre spor trender, raskt oppdatere garderoben og gjøre det beste inntrykket mulig. Arbeide på kroppen hans - en viktig del av denne forbedringen, slik kapital til å tjene stort antall idrettslag og bedrifter som produserer spesiell mat. Og ingenting, men de fleste av disse innsats på den delen av mottakerne bare roter musehjulet til å kjøre, ikke bringe de forventede resultatene. Hvorfor skjer dette? Fordi folk flest ikke er klar over kroppen din og forstå hva som faktisk trengs for sin helse og skjønnhet. Både menn og kvinner bruker mye krefter, tid og penger, men fortsette i måneder og år å se i speilet er den samme ufullkommen refleksjon. Mest til slutt få brukt og kunngjøre deg selv og alle andre at dette er deres skjebne / grunnlov / karma: se bort fra standarden på skjønnhet. I mellomtiden kvitt kroppsfett kan og bør. Du trenger bare å tenke på at fett i kroppen er ikke den samme rett og tar sikte på å ødelegge det er den type fett som påvirker helse og utseende. Denne såkalte skjulte eller visceralt fett, kvitte seg med noe som er mer komplisert enn de av innskudd som er konsentrert rett under huden. Men vanskelig - for ikke å si umulig. Du trenger bare å nærme seg denne prosessen med det største alvor og ansvar, dypt ønsket å studere fenomenet, og deretter velge arbeidsmetoder. Så resultatet endelig vises og bli synlig ikke bare deg, men også andre. Og ikke vær redd for at i kampen mot visceralt fett vil du være hardt arbeid alene. Fordi dere begge mange mennesker rundt om i verden, i alle aldre, kjønn og sosial posisjon okkupert av det samme: de prøver å fjerne visceralt fett. 
 Visceralt fett, eller fantom trussel
 Visceralt fett - er disse reservene som skaper kroppen vår som fettvev. Men i motsetning til fett samlet hovedsakelig på midje, hofter og rumpe, akkumulerer visceralt fett på andre områder, mye dypere: det omgir de indre organer. Selv sammensetningen av disse to typer av fett forskjellig, betyr visceralt fett består ikke av hvite og brune fettceller med. Etter lokalisering rundt indre organer visceralt fett kalles ofte intern eller tyfus. Eksternt det er nettopp øke i magen, den utestående frem og resten av kroppen på denne tiden kan være normal eller tynn. Denne ubalansen i kroppen - er dette den første og mest åpenbare tegn på overflødig visceralt fett i kroppen. At overskudd, slik at en rekke interne fett som er nødvendig for mekanisk og termisk beskyttelse av indre organer og deres verdifulle arbeid. Men normalt denne mengde ikke overstiger 10% av det totale fett (de resterende 90%, henholdsvis, være subkutant fett). Hvis dette forholdet er brutt oppover andel av visceralt fett, dets volum øker, blir figuren disharmoniske former, utviklings deflection drift av indre organer, og personen føler byrden og tretthet. Det er selvfølgelig ikke av seg selv, men på grunn av manglende overholdelse av en sunn livsstil, dårlig ernæring, mangel på mosjon, dårlige vaner, etc..d. Men alder i seg selv, i motsetning til det mange tror, ​​ikke fornuft eller unnskyldning for å utsette overflødig visceralt fett. 
Hvordan fjerne visceralt fett?
 Men ikke bare visceralt fett akkumuleres og "tyngre" kroppen fra innsiden. Dens største faren ligger i dens biokjemiske aktivitet og evne til å påvirke hormonsystemet og metabolisme. Etter endokrine kjertler - er også de indre organene, og de føler brunt av visceralt fett. Som et resultat av forstyrret begynne svikt i produksjon av hormoner som trengs stoff som produseres i tilstrekkelige mengder, men andre aktive komponenter som produseres i overskudd patalohycheskom. Resultatet av denne ubalanse over tid kan være (og er!):
 blodpropp;
 åreknuter fartøyer;
 hjerteinfarkt, hjerneslag;
 diabetes;
 kreft;
 fedme.
 Blant alle disse farene ønsker nok en gang å ta hensyn til hormonelle lidelser. De er direkte relatert til nivået av kjønnshormoner og føre til økte nivåer av kvinnelige hormoner i den mannlige kroppen. Fra den beryktede "øl mage", som mange har en tendens til å tenke på som en uunngåelig egenskap av mot, vises med alderen. Faktisk, og år, og for øl den har svært lite å gjøre, og det øker på grunn av opphopning av visceralt fett. Fordi fettet fordeles ikke jevnt over hele kroppen, og noen steder er det bare magen, der hovedstolen av fokusert og funksjonelle fordøyelsessystemet og øker i volum, utstående. Og hvis kroppsfett er som folder på sidene, ben, skuldre, nakke, fører det mage visceralt fett området ta rap strengt fremover.
 Som du vet, er denne typen fullstendighet iboende hos menn og kvinner fett butikker i kroppen fordeles jevnere. Senking betraktninger av kjønn urettferdighet, sier bare at gutter egentlig mer av hennes venner er utsatt for opphopning er visceral snarere enn underhudsfett - denne naturen tar seg av evolusjonsprosessen i forming arter. Men i dag, når kvinner ikke trenger å varme unger i foldene av kroppen, og menn reise lange avstander uten mat i jakten på en mammut, disse første mekanismene mistet sin logikk og fått en helt ny, lengre nyttige funksjoner. Visceral fedme hvert år vokse i omfang, og leger over hele verden, spesielt i utviklede land der folk opplever mangel på høy-kalori mat og flytte på personlige biler, slå alarm. De bryr seg om oss, men vår personlige mål - å hjelpe seg selv. Og for dette - å vite, for å vurdere, for å forebygge og fjerne visceralt fett for å holde seg frisk og leve et lykkelig, lang levetid. 
 Måter å bekjempe visceralt fett
 Av alle de ovennevnte følger nødvendigvis at subkutane og viscerale fetttyper ikke bare forskjellige i sammensetning og plassering av celler i kroppen, men graden av fare de forårsake helseskader. Subkutant fett praktisk talt ikke deltar i biokjemiske prosesser og derfor den maksimale skade som kan føre til at man - dette misnøye egen figur og den tilhørende psykologisk ubehag. Mens visceralt fett er en direkte trussel mot helse og helse direkte, påvirker kroppen og livet. I tillegg er underhudsfett fjernet som en siste utvei metode for plastisk kirurgi, mens i tilfelle av overflødig visceralt fett, disse retningslinjene ikke gjelder. Virkelig fett rundt indre organer - dommen? Nei, bli kvitt magefett kan være hvis du følger følgende regler og retningslinjer:
 1.  Forebygging. Alltid den mest ønskelige, mest pålitelige og mest sannsynlig bane. Så det er hvordan folk at de viktige tingene for sin egen helse, sier han ofte når et presserende behov for å treffe tiltak for å eliminere konsekvensene og hindre dem for sent. Men hvis du tenker på den kategorien av smarte folk som bryr seg om kroppen sin permanent, ikke bare etter utbruddet av sykdom symptomer, så er det nyttig å vite at forskjellige mennesker har forskjellig genetisk mottakelighet for visceralt fett deponering. Finne veien vil se til sine foreldre og besteforeldre / besteforeldre og andre nære familie: deres tendens til å få vekt, kroniske sykdommer (hjerte-, endokrine) må fortelle deg at du er i faresonen. Så bør behandle deres helse tettere enn andre. Å starte, bare ikke tillate deg selv å overspise, foretrekker å spise lett og naturlig, inngå livet, sport og rekreasjon, gi opp røyking. For disse trinnene vil tillate deg å beskytte deg selv fra den triste skjebnen til de som la tilstanden hans kropp lysbilde og lov til å hope seg opp ukontrollert innvendig fett. 
  Hvordan fjerne visceralt fett?

   Ernæring. Begynner å spise er aldri for sent. Selv om hele forrige livet diett besto hovedsakelig av høy-kalori mat, bytte til en rasjonell diett vil bære god frukt, kanskje ikke umiddelbart, men før eller senere - er nødvendig. Under riktig mat bety en som gir maksimal effekt og minimal skade som er balansert innenfor betydningen av protein, karbohydrater og fett. Beregne antall et bestemt produkt, og for å identifisere sine egne behov for dem er ikke vanskelig, utviklet det en rekke programmer, informasjons tabeller og beregningsformler som er fritt tilgjengelig på internett og publikasjoner. Du trenger bare å skikkelig vurdere parametrene av sin kropp og sitt fundament beregne individuelle oppgaver. Det bør være en tid til å tilbringe tid og ta hensyn til trening, for deretter å alltid vite hva, når og i hvilke mengder du vil spise og drikke.
   Ikke dayuchys i detaljer som for hver person helt unik, kan vi si at de fleste av de som lider av visceralt fett innskudd fornærmet og / eller synd for fet mat, søtsaker og fastfood industrien fudom. I stedet daglige menyen bør bestå av 99% av retter tilberedt hjemme (eller nær det) under en av de riktige metodene (koking, damping, leskende i saltlake). Grunnlaget for et sunt kosthold for fjerning av visceralt fett: proteinrik mat (oksefilet, eggehviter, fisk, belgfrukter og nøtter) og komplekse karbohydrater (korn på vannet, frukt, grønnsaker, grovbrød og pastaprodukter), vegetabilsk fiber (ferske sprø grønnsaker og grønnsaker, kli, korn). En liten mengde av meieriprodukter bør ikke inneholde kunstige fargestoffer, søtningsstoffer, smaksstoffer og fett 1%. Søte kaker og mat med mel, godteri barer, stekt i smør og olje, og animalsk fett rik mat - under streng forbud. 
   Fysisk aktivitet effekt på å bli kvitt intern fett enda mer enn kosthold - slike medisinsk statistikk. Din oppgave består av to deler. Den første er å redusere den totale vekt, er det for å gå ned i vekt. Så du fjerne fettansamlinger og føre til at kroppen til å slå til bruk av en dyp energireserver som visceralt fett. Den andre - for å øke muskler og styrke, som utviklet muskler bruker energi selv når du er i ro, og dermed bidra til en rask metabolisme, normal blodstrøm og forhindrer avleiring av fett i reserve. For å oppnå det første målet bør flytte så mye som mulig, og å gjøre det på alle tilgjengelige muligheter. For eksempel, gå opp trappene i stedet for heisen, gå til butikken i stedet for å kjøre bil, organisere nattlig spasertur før sengetid og liten spasertur i helgene, selv i en nærliggende park. Kjøpe eller ta ut av skapet glemt sykkel, valser, tau - til tross for hva du er fornøyd. Veldig snilt av last er ikke så viktig som sin regularitet og holde utendørs der lungene mens du kjører får nok oksygen, noe som gir kroppens vev og celler. I tillegg er det påvist effekt av pusteøvelser innenfor praksis av yoga og Body flex å kvitte seg med indre fett. 
  Hvordan fjerne visceralt fett?
   Men en enkel aktivitet og mobilitet for å fjerne indre fett nok, samt ødeleggende kronglete pressen fritar ikke deg av konveks magen. Å intensivere mekanismen involvert i fettmetabolismen dypere nivå, trenger du strøm belastning, noe som kan få i gymsalen under oppsyn av en kvalifisert trener. Bare en spesialist kan utvikle et treningsprogram basert på din helsetilstand for ikke å skade, og forbedre og tone musklene dine. Trente muskler, som igjen gradvis gjøre kroppen akkumuleres ikke, og alltid bruke kaloriene komme og bruke det på å bygge nye celler. Dermed over tid, du konfigurere et system som heter "kroppen" til å jobbe i en konstruktiv og ikke "hvilemodus". Dette trenger bare noen sunn person, enn si noen som hadde ingen helsetjenester, og for å korrigere feil er gjort. Men ikke glem at ingen rasjonell diett eller trening er ikke effektive ved seg så mye som i komplekset. Så tilnærming "i dag gi opp paier og seks måneder i gym zapyshusya" absolutt ikke egnet. Hvis du har gjort en fast beslutning om å ta vare på deg selv og bli kvitt indre fett, være konsekvent og ikke forsinke komme i gang på alle fronter. Den eneste måten å regne med positive og merkbar resultat. 
   Livsstil. For de fleste av oss kjente og favoritt ting og klasser som er nødvendige komfortsone, er så åpenbart at vi slutter å legge merke til dem og kritisk vurdere deres innvirkning på våre liv. I mellomtiden er det nødvendig å analysere sin egen vaner og tilbøyeligheter til å finne ut hvilke som ikke er anvendelige, noe som forårsaker direkte skade, og som ikke kan forebygges helt bli kvitt. Spesielt er det mest vanlig avhengighet av tobakk, alkohol, raffinerte søtsaker, etc..d. Dette etterfølges av en mindre opplagt, men ikke mindre skadelig vane å gå til sengs etter midnatt, spise regelmessig, stedt til hvile mindre tid og nervøs over ingenting. Til slutt, sakte men sikkert å gjøre sine påvirkningsfaktorer er nesten uavhengig av vår vilje, dette konstant stress og levekår, herunder miljø- og Informasjon. Det er bevist at nivået av konstant belastning påvirker helsen og fører til at kroppen til å akkumulere visceral ting, frityr. Mens kortsiktig stresset positivt påvirke tilpasningsevne og stimulere innenlandske ressurser for å brenne kalorier. Konklusjonen her er den samme: å beredskapslager, og ødelegge fett, fører du en aktiv livsstil, bevege seg mer, prøve nye typer belastninger og fritid, slappe av i den friske luften, ikke overspise og prøve å forholde seg positivt til livet generelt. 
   Ekstra innsats aldri vondt, spesielt hvis situasjonen er forlatt. Hastigheten på stoffskiftet og aktivering av alle prosesser i kroppen, en positiv effekt av vitamin C, så prøv å sikre at kroppen din den kommer i tilstrekkelig mengde av mat og / eller multivitamin komplekser. På andre plass for å bistå i kampen mot visceral innskudd er koffein, som er en naturlig utvikling, også kjører stoffskiftet og støtte dem på et høyt nivå. Husk gunstige flerumettede fettsyrer som - og dette i første omgang, sjø fisk, og nøtter i kosten (selvfølgelig, i moderate mengder - søke på Internett og lese bildet "næringspyramiden"). Men sukkerholdige kullsyre drinker og tyggegummi, som vi vanligvis ikke gir verdi, og kan bremse stoffskiftet og vekttap prosessen. I stedet, drikke så mye rent vann uten kullsyre, best av alt - mineral tabellen. Under sport ikke overse spesiell sports ernæring, og under store følelsesmessig stress - myke naturlige beroligende midler. Komplekset har en allsidig tilnærming til å bli kvitt visceralt fett vil ikke bare gi deres faktiske frukt, men du vil stille til den riktige måten, tilsvarende splitter nye, respekt for kroppen sin. 
   For å oppsummere den informasjonen som gis, vil jeg si at visceralt fett - er ikke bare og ikke så mye på problemet med helse som en sosial. Som mange andre mekanismer etablert naturen som en nyttig, men forvrengt til det ugjenkjennelige i det sosiale metamorfose og moderne virkeligheter. Vi sjelden tenker langsiktig rasjonalitet og så ofte følger momentant ønsker som har helt glemt om gjennomførbarheten og nøyaktigheten av mange logiske ting: enkel mat, fysisk aktivitet, sunne vaner. . . . .   
Яндекс.Метрика